RSS

Bericht van Cobra, 17-10-2016, Pleiadian Situatie Update

18 okt

De Pleiadians zijn binnen ons zonnestelsel snel territorium aan het terugwinnen en zij hebben het al terug in die mate dat het vergelijkbaar is met de situatie in mei 2016. De Sirian en Andromedan vloot was niet zo sterk geraakt door de gebeurtenissen in september en begin oktober en was in staat om beter zijn posities te behouden.

Elke belangrijke terugval wordt dus gevolgd met een grote sprong voorwaarts. De Pleiadians zijn al een nieuw Tachyon membraan aan het instellen, op een zekere afstand rondom de Aarde gepositioneerd binnen de Maan baan. Dit membraan is in structuur gelijk aan wat sommige andere mensen de “buitenste barrière” noemen. Dit nieuwe membraan zal het hoofd van de Yaldabaoth octopus van zijn tentakels snijden en drastisch het schonen van het zonnestelsel versnellen.

2016-10-17-semjase7De Pleiadians zijn ook begonnen om contact op te nemen met niet geïncarneerde mensen in hun hiernamaals op de hogere astrale laag.

De situatie op de niet-fysieke lagen was behoorlijk lastig in het tijdframe tussen 1996 en 2016. Na de grote evacuatie van de niet-fysieke mensheid in augustus 1999 bleef maar een paar miljard van de niet-fysieke mensen achter op de etherische en astrale lagen rond de Aarde, en vele malen meer reptillians. Deze reptillian hordes zijn gedurende de jaren laag voor laag door de Lichtkrachten verwijderd, tot 2015 toen het menselijke ras dominant werd op de niet-fysieke lagen rond de Aarde.

Nu zijn de Pleiadians de niet-fysieke mensen opnieuw aan het ontwaken en ze trainen ze om opnieuw spirituele gidsen te worden voor geïncarneerde mensen. Dit proces schoont ook het pad voor engelachtige wezens om opnieuw de astrale en etherische lagen te bewonen.

Vervolgens zijn de Pleiadians begonnen om gedeeltelijk de plasma scalar wapens uit te schakelen die zijn geïnstalleerd op lage Aardebaan satellieten. Dit scalar wapen ontmantelingproces zal voortduren.

De situatie met de biochips is nog niet aan het verbeteren.

Er is een zeker implantaten verwijderingprotocol dat enigszins succes kan hebben in het tot op zekere hoogte tegengaan van de activiteit van de fysieke biochips, aangezien zij zich bevinden op dezelfde plaatsen in het lichaam als de plasma implantaten:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/05/implants-clearing-protocol.html

En hier is de Nederlandse vertaling van dit protocol. (Er is een interessante reactie aan toegevoegd waarin andere mogelijkheden worden aangereikt.)

De belangrijkste factor die de Event tegenhoudt zijn nog steeds de plasma toplet bommen. Zij zijn nog steeds verspreid over de plasma tentakels van de Yaldabaoth entiteit. In het hoofd van de octopus rondom de Aarde zijn zij met het volgende verbonden:

  1. Plasma scalar wapens op de LEO satellieten door plasma ultrasound technologie.
  1. Fysieke biochips binnen de oppervlaktemensheid.
  1. Infrasound plasma scalar apparaten in de lage ondergrondse bases van de chimera.

Aangezien de Pleiadians deze vorderingen in de laatste paar dagen hebben gemaakt, heeft de chimera de Lichtwerkers en Lichtstrijders opgezet tegen het Pleiadian ras. Een voorbeeld zijn huidige “channelings” van bepaalde entiteiten, genoemd “Stan-X” en “Sherr-On” die volledige desinformatie verspreiden over de Pleiadians en de Resistance Movement.

Laat deze dingen je niet afleiden. Het Pleiadian energetische contact met de meest ontwaakte en minst geprogrammeerde Lichtwerkers en Lichtstrijders zal toenemen. Pleiadians zijn wezens van Liefde en Licht, zonder enige verborgen negatieve agenda, zoals allen die ze ooit hebben ontmoet vanuit hun eigen ervaring kunnen bevestigen.

De tweede hoofdfactor die de Event tegenhoudt is de diep gehersenspoelde staat van de oppervlaktebevolking, die het meest langzame pad dat mogelijk is heeft gekozen naar de Event. Nu is een kleine minderheid van mensen heel hard aan het werk en draagt de last van bevrijding voor velen, waar het overgrote deel weinig doet en alleen maar klaagt. Veel mensen vragen mij wat te doen om de Event te versnellen. Het antwoord is heel simpel: elk van jullie is geboren met een missie. Ga naar binnen, ontdek deze missie en voer deze uit. Al onze missies gecombineerd zullen de Event creëren.

2016-10-17-2-pleiadian-misisonJe bent nodig.
Je bent voor deze opdracht gedurende levens in training geweest, en je kwam niet onvoorbereid.
Alles wat je nu moet weten zit in je.

Zoals ik al vele malen eerder heb gezegd; de financiële reset zal NIET plaatsvinden vóór de Event.

En zoals ik ook al eerder heb gezegd; zowel Trump als Hillary zijn poppetjes van de cabal:

http://www.ascensionwithearth.com/2016/10/puppets-no-more-review-of-dark-nobility.html#more

‘Banana’ commentaren en reacties op mijn laatste posten hebben laten zien dat er veel genezend werk moet worden gedaan. Toen ik deze reacties zag vroeg ik de Resistance waarom ik zou doorgaan om op mijn blog te posten, en zij hebben gecommuniceerd dat “zij de stem van redelijkheid en gezond verstand op de oppervlakte van de planeet nodig hebben, dat kan helpen bij de doorbraak”.

Het grootste probleem is angst die ertoe neigt om het oordeel van mensen mistig te maken. Sommige mensen hebben de neiging om de angst te ontkennen en te doen alsof alles perfect is en wij zijn allen één (de ‘new age’ club), of om de angst te projecteren en om iedereen te zien als de agent van de cabal (de ‘samenzwering theorie’ club):

http://sitsshow.blogspot.com/2016/10/Psychology-of-Truth-Sharing-and-Awakening-Others-with-a-Personal-Anecdote-Now-That-Youve-Awakened-How-Do-You-Awaken-Others.html

De sleutel tot echte onderscheiding is om:

  1. Je angst onder ogen te zien, en andere onderdrukte emoties, en ze te transformeren. Er zijn vele manieren, benaderingen, healing methoden en technieken om emoties te transformeren:

http://ethericliberation.com/Home.html

  1. Jezelf te onderrichten in de basics van de wetenschap, kunst en alle andere gebieden van menselijke kennis zodat je geest niet kan worden afgeleid met totale nonsens die vaak verschijnen in de alternatieve media (Nibiru die op Aarde crasht iemand?).
  1. Te mediteren of om elke andere manier te vinden om je te verbinden met je hogere zelf.
  1. Jezelf te bevrijden van de vooringenomenheid en nonsens van de alternatieve media, zoals jij jezelf hebt bevrijd van de vooringenomenheid en nonsens van de mainstream media, en denk met je eigen hoofd.

Er waren veel op angst gebaseerde reacties op mijn laatste post over Asgardia. Ik zeg hier nogmaals, het Asgardia project is NIET verbonden met de cabal en is NIET mensen aan het binnenhalen voor slavenarbeid in de ruimte, noch is het de tweede ‘brain drain’.

Het is eenvoudigweg een project van een groep enthousiaste wetenschappers die een uitbreekgemeenschap willen beginnen. Ook al is er de menselijke factor betrokken, met alle onderdrukte emoties en intellectuele vooroordelen van project grondleggers in de mix gegooid, het project heeft potentieel en de Pleiadians hebben gecommuniceerd dat zij het project zullen steunen en dat zij zullen pogen contact te leggen wanneer de tijd er rijp voor is.

In de menselijke geschiedenis waren er veel succesvolle positieve uitbreekgemeenschappen, waaronder de ‘Grecian Hav-Musuv’ uitbreekgemeenschap in de 4e eeuw BCE:

http://www.v-j-enterprises.com/mojave1.html

De Mayan uitbreekgemeenschap in de 9e eeuw CE was een andere positieve uitbreekgroep, net zoals de Marconi uitbreek ondergrondse stad in Zuid-Amerika in de dertiger jaren:

http://www.anomalies.net/tesla-marconi-and-the-secret-city-in-the-clouds/

http://www.bibliotecapleyades.net/tesla/esp_tesla_18.htm

en natuurlijk de ‘Organisation’ (de groep die daarna de Resistance Movement werd) in de zeventiger jaren.

Als de Event binnen een paar maanden plaatsvindt zal het Asgardia project geen wereld impact hebben, maar als de Event binnen een paar jaar vanaf nu plaatsvindt kan het net zo goed de trigger worden voor de compressiedoorbraak.

De Lichtkrachten ondersteunen alle positieve tijdlijnen ongeacht hun tijdspan, aangezien zij alle de magnetische ruk creëren die het moment van de compressiedoorbraak dichterbij brengt.

De Pleiadians wensen voor de mensheid dat zij van de grond omhoog komen en zij ondersteunen alle publieke ruimte-initiatieven met positief potentieel. Dus zij hebben de Vril vrouwen ondersteund (dit project was later gekaapt door de chimera), zij hebben het publieke NASA programma gesteund om mensen op de Maan te zetten als “Nordics”, overeenkomstig de getuigenis van William Tompkins:

http://sitsshow.blogspot.com/2016/08/Cosmic-Disclosure-Season-5-Episode-11-SSP-Think-Tank-with-William-Tompkins-Summary-and-Analysis-Corey-Goode-and-David-Wilcock.html

De Pleiadians zijn dus ook het Asgardia project aan het steunen, en zij ondersteunen Elon Musk in zijn visie om een publiek Mars ruimteprogramma te creëren.

2016-10-17-3-muskElon Musks’ project is een ander project dat het potentieel heeft om een trigger te zijn voor de compressiedoorbraak.

De Pleiadians ondersteunen alle positieve ruimte-initiatieven omdat deze het contact makkelijker maken. Toen de Resistance een paar van hun ruimteschepen van planeet X naar buiten heeft gezonden, voorbij de heliopause, om contact te leggen met de Pleiadians, heeft dat contact geresulteerd in een revolutie op planeet X en zijn daarop volgende bevrijding. Toen mijn team een kleine stap heeft gemaakt naar de Pleiadians door het lanceren van StratoProbe 1 voorbij de sluier, is het Pleiadian schip op deze foto verschenen:

2016-10-17-4-stratoufoOverwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 18 oktober 2016 in Cobra, Disclosure

 

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: