RSS

Cobra’s interviews op onderwerp: Klokkenluiders

12 nov

Van de website waarop fragmenten uit de sinds 2012 gehouden interviews met Cobra op onderwerp zijn samengevoegd, nu het onderwerp Klokkenluiders. Deze website is begin 2016 verschenen; de info uit de interviews hierna is niet in de bundelingen opgenomen. Kijk op de Index pagina van eventnl voor de meest recente interviews.

Eerder is vertaald:
het onderwerp “Event”, zie https://eventnl.wordpress.com/2016/03/10/de-interviews-met-cobra-op-onderwerp-de-event/
het onderwerp “De Lichtkrachten”, zie https://eventnl.wordpress.com/uit-de-interviews-met-cobra-onderwerp-de-lichtkrachten/ en aanvullend https://eventnl.wordpress.com/2016/06/06/de-interviews-met-cobra-op-onderwerp-de-lichtkrachten/

Onderwerp: Disclosure, subonderwerp “klokkenluiders”

Stewart Swerdlow Admiral Byrd Golden Violet Samjese Alexander Romanov George VanTassel
Drake Neal Keenan Osho/ Bghran Sri Rajneesh Edward Snowden Vladumere Gen. Al BIELEK
Howard Huges Daivd Icke David Schmidt Zacharia Stitchen

Algemeen:

Alexandra:  Ik ben het ermee eens. Welke andere bronnen zou je ons aanraden om te volgen?

COBRA:  Als je het hebt over internet: Benjamin Fulford heeft wat hele goede intel bronnen. Hij herkent het niet helemaal en voegt alles samen in een mix, maar wat van zijn intel is heel goed. Ook David Wilcock heeft verscheidene hele goede inspirerende artikelen met informatie.

Alexandra:  Wat vindt je van David Icke?

COBRA:  Hij heeft een geweldige klus gedaan door de mensheid te laten ontwaken over illuminatie en heeft wat goede informatie gegeven over de reptillians. Ik heb zijn werk de laatste tijd niet gevolgd. Hij heeft wat goede en basis informatie vrijgegeven over de structuur van de cabal.

Alexandra:   Hij heeft een hele moeilijke klus gedaan door het publiek erover te informeren dat er reptillians op de planeet rondlopen. Dat was heel moeilijk, daar ben ik van overtuigd.

Alexandra:  Drunvalo en Alex Jones?

COBRA:  Niet mijn smaak.

—ref am0913

Stewart Swerdlow

Rob – OK. Hier is een vraag over een man met de naam Stewart Swerdlow, die een Montauk (mind control) jongen is en beweerd wordt dat hij wat positieve buitenaardsen DNA had, en een van de dingen die is gezegd is dat zijn vader voor hem ingreep en zei “mijn zoon zal geen moordenaar worden” omdat hij in dit programma zat. George Bush had contact met hem en hij zei dat er wat groepen zijn aan de andere kant van de Kuiper gordel die de mensen op deze planeet helpen in het verslaan van de groepen hier op Aarde die niet noodzakelijk goedwillend zijn jegens mensen. Zij helpen en hebben hun eigen agenda en willen de controle hebben over de planeet Aarde. Bent u het daarmee eens, dat het mogelijk is dat sommigen van hen dat niet zijn, of hebben de Lichtkrachten er volledig de leiding over?

COBRA – OK. Een lange tijd geleden was dit waar, maar dat is nu niet meer het geval. Er waren enorme veranderingen in de laatste paar decennia over deze hele structuur.

—ref rp1215

Osho/ Baghran Sri Rajneesh

Rob –  De volgende vraag is over Osho or Baghran Sri Rajneesh. Hij was zeker een persoon die veel programma’s en geloven aan de kaak stelde. Fred Bell zei dat hij een soort leraar was en aantrok wat hij noemde de 6e straal devoten – mensen die naar iemand anders kijken voor hun bevrijding. Op een bepaalde manier droegen veel mensen zijn foto rond. Ik merkte veel open bewustzijn. Iemand vroeg zich af, hij is nu overleden, ik denk dat wij informatie kunnen hebben, wat nieuwsgierig over wat u voelt over zijn missie en zo. Ik weet dat veel zaken hier politiek waren. Kunt u wat zeggen over Osho?

COBRA – Hij was een ziel die van het Sirius sterrenstelsel kwam. Zijn missie was om de westerse gemeenschappen te laten ontwaken voor de realiteit van emotionele processen, het schonen van het emotionele lichaam. Hij hielp tot op zekere hoogte in de bevrijding van sexuele energie en het integreren van deze energie met de energie van het hart, en hij had een hele belangrijke missie met het inbrengen van praktische middelen voor de westerse gemeenschap, hoe om te gaan met emoties. Dit was een sleuteldeel van zijn missie. Natuurlijk, er waren andere aspecten en, uiteraard, de cabal zat achter hem aan. Hij was feitelijk …. er waren pogingen om hem te vergiftigen en hij is uiteindelijk gedood door de cabal.

Rob – Ja, zo zie ik het ook. Hij was echt cool. Hij creëerde feitelijk een ding in Oregon en bracht veel mensen in een democratisch proces en nam het stemmen over zodat zijn groep niet zou worden lastig gevallen voor wat zij daar in de stad deden. Er waren wat elementen onder zijn volgers die wapens kochten. Hij was vele jaren in stilte en er waren mensen die in vervoering kwamen. Sommigen van zijn leiders waren feitelijk wapens en een aantal Rolls Royce’s en dergelijke aan het verzamelen.

COBRA – (Zijn antwoord was niet te verstaan)

—ref rp1215

Admiral Byrd

Rob – … Je gaf aan dat iets van Admiral Byrd’s verhaal wat onjuist is. Kun je zeggen of het verhaal “Smoky God” van Olof waar is, of is dat onjuist.

COBRA – OK. Het is een fictief verhaal dat wat feiten met fictie vermengd.

Rob – Dus het is een geheel fictief verhaal, de vader en de zoon gingen er nooit binnen.

COBRA – Ja, de Smoky God; het is een 19e-eeuws boek en het is fictie. Het is niet iets dat gebeurde, door een verhaal dat bepaalde waarheden wilde overdragen gemengd met bepaalde, ik zou zeggen niet precies juist begrip van wat er gebeurt onder de oppervlakte.

—ref rp1014

Rob – OK, heel goed. Natuurlijk hadden ook de Duitsers een basis in Antarctica, operatie High-jump met Admiral Byrd. De geallieerden probeerden ze weg te krijgen en kregen min of meer een schop onder de kont door de geavanceerde buitenaardse technologie die zij hadden, klopt dat?

COBRA – Ja, dat klopt.

Rob – Toen Admiral Byrd voor het eerst de binnenaarde binnenging kwam hij niet met ze in contact. Hij ging dieper, is dat zo?

COBRA – Feitelijk is dit hele verhaal verdraaid en ik zou zeggen, een groot deel van zijn verhaal is desinformatie. De zaken gebeurden een beetje anders want het hele verhaal van de poolopeningen is niet precies zoals het is gepresenteerd. Er zijn geen grote gaten, fysieke gaten op de polen, maar er zijn ingangen naar het ondergrondse grottensysteem. In de poolregionen in zowel de zuid- als de noordpool gebieden, en hij ging feitelijk door een van deze poolregionen naar binnen en hij heeft daar beneden veel dingen gezien.

Rob – OK, heel goed. Dat is heel interessant en nieuwe informatie om te weten. Ik waardeer dat. Kun je mij zeggen hoe groot deze openingen zijn? Vloog hij er naar binnen?

COBRA – Er zijn feitelijk een paar, niet veel, wellicht 2 of 3, die groot genoeg zijn voor een klein vliegtuig om naar binnen te vliegen en voorzichtig verder te gaan als je precies weet hoe te vliegen.

Rob – OK. Wel hij was een goede piloot.

—ref rp0914

Andrew Bartzis

Alexandra: Ben je bekend met Andrew Bartzis    (Ja.)    Hij is een galactische historicus. Dus een van de dingen die hij zei is dat iedereen moe is. Ze willen gewoon dat dit spel stopt, deze toneelprojectie, en verder gaan. Ben je het daarmee eens.

C: Ja, ik ben het ermee eens.

Alexandra: Werkelijk, ok, het lijkt gewoon alsof we er al zijn (lacht).

—ref am1013b

Edward Snowden

Rob – Kun je wat zeggen over Edward Snowden? Is hij een oprechte klokkenluider, witte ridder, of is hij desinfo? Weet hij over de bevrijding en de Resistance?

COBRA – Hij had een hele positieve rol want hij heeft de massa’s, de menselijke massa’s, zich de realiteit van de NSA spionage programma’s laten realiseren, wat een heel goede zaak is.

—ref rp0814

Alexandra: Er wordt ook gezegd dat maar 1% van Snowden’s documenten is vrijgegeven. Klopt dat?
Cobra :  Er zijn veel redenen. Een van de redenen is dat het een enorme hoeveelheid data is. De hoeveelheid die ‘met de hand’ moet worden verwerkt. Het meeste van deze data is niet interessant. Een andere reden is dat sommige ervan zo gevoelig ligt dat het nog niet is vrijgegeven. Maak je geen zorgen, er zal meer komen. Maak je geen zorgen.

Alexandra:  OK.  Ik ben heel blij met wat je net zei.

—ref am0114

Alexandra – Wat vind je van Snowden. Zal hij in Rusland blijven. Gaat hij door met vertellen over gelekte documenten.

COBRA  – Hij laat de menselijke massa’s ontwaken voor wat de NSA al gedurende lange tijd doet, al decennia. Iedereen begint zich te realiseren wat dat betekent. De mensen moeten deze feiten verwerken en dan zal er een volgende laag van onthullingen zijn. Zeer waarschijnlijk niet van hem komend. Er is een zeker project van iemand anders om naar voren te komen met een nieuwe set documenten die zelfs nog interessanter is.

—ref am1013a

AM: Okay. En wat zijn de consequenties van Edward Snowden teruggaan naar de US?

Cobra: Wel, dat is een tricky situatie, want als hij terugkomt naar de US verliest hij veel voordeel, hij zal niet in staat zijn om intel zo vrijelijk vrij te geven.

AM: Hmm. Dus waarom zou Ron Paul een petitie willen hebben om hem clementie te laten krijgen?

Cobra: Wel, daar zijn veel redenen voor, de eerste is dat dit eenvoudigweg een net is om de hele emotionele lading van de situatie te halen, want als hem wordt toegestaan terug te komen zou dat meer moed geven aan andere klokkenluiders om meer te riskeren.

AM: Hmm, dus het is een voorkeursrecht, legaal?

Cobra: Ja, als hij – yeah, je begrijpt het. Als hij in staat was dit te doen zonder ernstige consequenties zouden andere mensen meer willen riskeren.

—ref am0314

Alexandra: Laten we overstappen naar Edward Snowden. Een jaar tijdelijk asiel in Rusland. Dat is een enorm iets. Kun je ons wat feed back geven.

COBRA: Mr Putin is verbonden met niet alleen de Oosterse Alliantie maar met verscheidene positieve krachten. Rusland beschermt op dit moment hun meest waardevolle activa.

Alexandra: Vergeef mij als ik het fout heb, dit is de eerste keer dat ik je volledig hoor zeggen dat Putin is verbonden met de positieve krachten, juist?

COBRA: Ja, dat is hij. Er waren wat krachten van de cabal die probeerden hem om te kopen. Hij is een kleine dictator met veel rancune. Hij is heel erg tegen de cabal en het oude financiële systeem.

—ref am0813

Alexandra:   Wat over NSA klokkenluiders, de ene krantenkop na de andere. Waarom koos Snowden voor Rusland?

COBRA:  Hij koos niet voor Rusland. Ik zou zeggen dat de omstandigheden hem naar Rusland hebben geleid. Hij deed wat planning voordat hij naar Hong Kong ging. Het was niet mogelijk om de antwoorden die plaatsvonden te voorspellen. Hij eindigde in Rusland.

Alexandra:   OK.  Ja, de laatste keer dat wij met elkaar spraken was het Hong Kong. Wij denken dat hij voor het Licht werkt. Is het iemand die werkt met de Resistance? Mag je daarover wat zeggen?

COBRA:  Ja, hij werkt voor het Licht. Ik heb samenzweringstheorieën gehoord dat hij dat niet doet, maar hij werkt voor het Licht. De meeste mensen in de straten waren zich niet bewust dat de NSA hen bespioneert. Hij had een enorme impact op de massa’s. Zij waren zich daar eerder niet van bewust. Het is een enorme verandering voor de massa’s, het is een heel positief iets.

—ref am0713  (See Region USA: NSA)

Golden Violet

Rob – OK.  Ambassador, heb je een andere vraag voor Cobra?

AMBASSADOR – Yes, Cobra, Ik heb een vraag voor je. Ben je ooit iemand tegengekomen met de codenaam Golden Violet?

COBRA – Nee, nee.

Vladumere

AMBASSADOR – Ja, een laatste vraag;  Heb je ooit gehoord over deze entiteit genaamd:  Vladumere (?)

COBRA – Nee.

AMBASSADOR –  Ik wilde dit gewoon weten omdat Vladumere (?) ook een van de buitenaardsen is die …. die veronderstelt wordt dood te zijn maar hij was het niet, en veronderstelt wordt nu wakker te zijn. Hij is in Moskou op dit moment, communiceert met mensen na in een diepe slaap te zijn geweest gedurende duizenden jaren. Ik vroeg mij gewoon af of hij enige kennis had over deze specifieke entiteit. Maar anders dan dat, als je geen informatie over hem hebt dat vraag ik wat je plan is. Heb je enige plannen dat wij samen kunnen zitten en samenwerken met? Hoe zouden wij samen kunnen werken, jij en ik, en met entiteiten waar jij mee samenwerkt om deze plaats een betere wereld te maken, het proces van verandering op deze planeet te versnellen?

COBRA – Als hij enige projecten heeft waar hij hulp bij nodig heeft, e-mail mij en ik zal met mijn contacten kijken of wij hem kunnen assisteren in zijn projecten. Dus dit is iets dat wij kunnen doen.

—ref: rp1115a

General Al Bielek

Rob – Ook, iemand gaf aan dat jij hebt gezegd dat Al Bielek niet naar de toekomst reisde in een eerdere, en zij wilden weten, was dit volledig verzonnen of reisde hij naar een mogelijke tijdlijn in de toekomst die bestond toen hij dat deed?

COBRA – Ja, hij had feitelijk een psychische ervaring van een mogelijke tijdlijn toekomst zoals dat in die tijd was begrepen – meer als een interne spirituele psychische ervaring.

—ref rp0515

See History – Philadelphia Experiment: Gen Al Bielek

Samjese

Rob – Okay.  Iemand wil weten. Heb je nog steeds contact met Samjese?

COBRA – Ik kies ervoor deze vraag niet te beantwoorden.

—ref rp0515

Alexander Romanov

Rob – Heel goed. Het is werkelijk wat vreemd. Benjamin Fulford had aangekondigd dat Alexander Romanov bij zijn huis verscheen, gehavend en gekneusd, en claimde dat Putin achter 9-11 zat. Kun je wat zeggen over dit soort stuff?

COBRA – Wel, Putin was duidelijk niet achter 9-11. Dit is een valse verklaring en dit specifieke individu heeft soms goede intel bronnen en soms niet zulke goede intel bronnen – sprekend over Romanov.

—ref rp0315

Howard Huges

Rob – Heel goed. Was Howard Huges verbonden met de Lichtkrachten?

COBRA – Ja, ook. Hij was in de focus van veel verschillende activiteiten. Hij is zwaar onder vuur genomen door het duister, maar ook hevig geïnspireerd door het Licht, dus hij zat in het centrum van behoorlijk wat aandacht.

Rob – Ja, vanwege zijn bedrijf daar. Zoals ik het begreep gaf hij in basis de cabal en de illuminati de duimen naar beneden, sodemieter op, ik werk voor het Licht, en zij hebben hem in basis gekidnapt en vermoord.

—ref rp0115

George Van Tassel

Hier is een andere vraag, wij hebben George van Tassel, een heel bekende UFO contactpersoon, wiens schoonzoon een discipel was van Paramahansa Yogananda. Norm Paulson, een heel spirituele man, had veel informatie; heeft Van Tassel feitelijk een anti-verjaringsmachine gecreëerd?
COBRA – OK. Van Tassel was was verbonden en gecontacteerd door de Galactische Confederatie en hij ontving bepaalde technologieën die ver voor liepen op de planeet. En natuurlijk is hij door de cabal onder vuur genomen dus deze technologieën zijn niet vrijgegeven.

—ref rp0115

Rob – OK. De andere vraag is; er is een man met de naam Lyndon LaRosche en hij had meer dan 40 jaar gepoogd om de cabal te verslaan. Hij heeft veel politieke spin tegen hem gehad. Hij probeert geprobeerd om het Britse Empire te verslaan. Hij is een van de eerste mensen om dit soort kennis bloot te leggen met betrekking tot de achter de schermen manipulaties, tenminste in de VS. Kun je ons vertellen, werkt hij met de Resistance?

COBRA – Niet rechtstreeks.

—ref rp0115

DAVID ICKE

Rob –… iemand stelde een vraag . . . David Icke’s informatie . . . mijn opinie lijkt zeker uitgelijnd te zijn met mijn gevoelens en jouw informatie. Ben je het ermee eens.

COBRA – Ja, hij heeft veel bewustzijn gebracht over veel zaken, maar ik zou het niet eens zijn met alle details, maar in basis, ja, hij heeft veel interessante intel en veel ontwaking gebracht.
—re rp1014

David Schmidt

Rob – Kun je ons wat vertellen over de Red Dragon familie en kun je wat zeggen over het fondsen project van David Schmidt. Hij komt hier naar Amerika en hij rekent $100 en de mensen willen zich inschrijven voor welvaartsfondsen als zij een 501 3c hebben voor de verspreiding van welvaartsfondsen? Is dit betrouwbaar?

COBRA – OK. Wat hem betreft moeten mensen hun eigen innerlijke leiding gebruiken en zoals gebruikelijk, als je geld moet betalen en iets moet ondertekenen moet je voorzichtig zijn. Dit is het eerste deel van de vraag. De Red Dragon is in feite een kracht die zich bezig houdt met het fysieke aspect van de verwijdering van de cabal op een bepaalde manier.

—ref rp0115

Drake

Rob – Heel goed. Een vraag: heb je ooit gecommuniceerd met een persoon met de naam Drake en heb je wat van dezelfde intel verbinding met Drake.

COBRA – Ja, ik was in communicatie met Drake. Ik zou zeggen, zijn oorspronkelijke contact was iemand van de Resistance Movement. Een agent van de RM binnen de positieve militairen en toen is Drake losgekoppeld van dat contact en nu heeft hij zijn eigen intel bronnen die niet dezelfde zijn als die van mij.

—ref rp1114

Neal Keenan

Zie: Financial System : Claim: Gold off Planet

Michael Boldin (NSA)

AM: Nu Cobra, heb je het gevoel dat er een mogelijkheid is om werkelijk het NSA spionagecentrum te sluiten, door het tegenhouden van water en elektriciteit naar deze faciliteit?

Cobra: Het is een mogelijkheid ja.

AM: Heb jij het gevoel als deze Michael Boldin persoon die erachter zit, hij was een ‘Hall of Honor’ lid van de ‘Freedom Force’, heb jij het gevoel dat hij heeft wat nodig is om dit te laten gebeuren? Het lijkt gewoon alsof wij opstaan tegen een heel gigantisch instituut.

Cobra: Nogmaals, het is mogelijk, als hij genoeg steun krijgt, de kritieke massa van steun op sleutelpunten, ja, dan kan het gebeuren.

—ref am0314

Benjamin Fulford

Alexandra – OK.  Is Fulford werkend, is hij volledig aan boord werkend met jou en ook met de Resistance nu?

Cobra – Wij hebben een paar keer gecommuniceerd. Hij is niet heel erg actief coöperatief. Hij heeft goede infobronnen.

Alexandra – Ja, dat is waar.

—ref am0214

Alexandra: Je noemde Ben Fulford en ik ben er zeker van dat jij ervan bewust bent dat hij kennelijk met een naald werd gestoken (jabbed) toen hij handen schudde?

C: Ja.

A: Wat denk jij ervan?

C: Dit is feitelijk wat gebeurde. Het is eenvoudig dat de laatste paar dagen, nadat Drake zijn ‘Green Light’ aankondigde, bepaalde facties binnen de cabal erg nerveus werden, ok? Zij maken wat hele stomme fouten, zou ik zeggen. Zij maken …. zij proberen in diskrediet te brengen, of te stoppen, of aan te vallen, wat van de boodschappers, maar natuurlijk, het werkt niet. Iedereen die op de voorgrond staat is zich behoorlijk bewust van wat er gaande is. Er waren wat beschermende maatregelen genomen in de laatste paar dagen zodat niemand gewond zou raken en niemand werd beschadigd.

—ref am0712

Everett Stern (HSBC)

AM: Heb jij nog wat sappige info over het hele schandaal van HSBC en de klokkenluider Everett Stern?

Cobra –  Ik heb geen specifiek nieuws in die richting. Het is een algemeen proces van het ontmantelen van het oude financiële systeem.

—ref am0214

Poof en Zap

Alexandra: Ben jij bekend met Poof en Zap – sprekend over een financiële reset die gaat plaatsvinden. Van goede contacten wordt gesproken over een financiële reset.

COBRA:  Poof overleed dit jaar op 22 mei. Hij had wat goede intel. Deze rapporten komen niet van hem, en nu komen zij van zijn staf en de kwaliteit is achteruit gegaan. Hetzelfde met Dinar: gebeurt vandaag, morgen, vrijdag, volgende week, komende uren, etc. etc. Het zal zo niet gebeuren.

—ref am0913

Alexandra:  OK.  Deze persoon gaf aan dat jij zei dat er een belasting zou zijn van 14% op alle nieuwe goederen en diensten. Dit voelt als hetzelfde systeem verpakt in een andere doos. Mensen zouden de mogelijkheid moeten hebben om hierover te stemmen. Is dit het doel van een geldloze samenleving wanneer wij onze technologie hier hebben tot waar het zou moeten zijn en wij hebben Star-Trek-achtige replicatoren en de aansporing voor materiële zaken zal voorbij zijn en geld zal verouderd zijn.

COBRA:  Overgangssamenleving. Wij kunnen niet van deze samenleving overgaan naar een Star-Trek samenleving in een minuut. Iemand moet de bulldozer betalen om de straten aan te leggen. Het zal rechtstreeks naar de infrastructuur gaan en niet in de handen van de cabal. Om voor deze infrastructuur te betalen en het in gang te houden.

—ref am0913

Corey GoodET (Secret Space Program)

Rob – Sprekend over bedreiging van familie. Corey GoodET, waarvan ik er nogal zeker van was dat hij heel goed beschermd was, heeft aangegeven dat hij wat rechtstreekse aanvallen op zijn familie heeft gehad. Ik geloof dat een paar ‘tall whites’ het huis binnenkwamen terwijl hij en zijn vrouw sliepen en zij ontvoerden zijn kinderen. Wat is de situatie? Ik neem aan dat de bescherming niet kan worden uitgebreid tot de familie, of wat denk jij dat daar gebeurt?

COBRA Okay.  Als iemand in de positie als Corey het protocol volledig volgt, dan zou hij voor zover ik weet beschermd zijn, dus ik weet niet precies de achtergrond van deze specifieke situatie. Maar ik kan zeggen, vanuit een ander gezichtspunt, als iemand voor de RM werkt, als deze persoon het protocol volgt, dan zal hij beschermd zijn. Ik weet niet precies hoe zijn contacten zijn, zijn mensen op de achtergrond kunnen hem beschermen, maar ik zou zeggen dat als iets dergelijks gebeurt moeten zij hun beschermingsprotocol verbeteren, en het missieprotocol, om te zien waar er een veiligheidsbreuk was en deze situatie in orde maken voordat de missie verder gaat, want hoe dichter wij bij de uiteindelijke doorbraak komen, hoe groter de druk zal zijn en er is hier gewoon geen ruimte voor fouten.

Rob –  Ik wil terugkomen op Corey en de bedreigingen op zijn leven. Natuurlijk hadden wij de bedreigingen op de mensen van Griekenland. Ik hoop mensen dat jullie Cobra zullen respecteren en zijn positie hier. Voor zijn anonieme natuur en wat hij gekozen heeft te doen. Ik doe dat. Ik voel dat wij voorwaarts moeten duwen met waarheid en naar buiten komen, maar het is duidelijk nog geen tijd voor bepaalde mensen in deze hele technische situaties.

COBRA – Ik zal dit heel duidelijk stellen. Ik ben geïnstrueerd door de Resistance Movement om mijn anonimiteit in stand te houden voor precies deze reden. Of de mensen het begrijpen of niet, of zij het fijn vinden of niet, het is als het is. Als mensen daar een probleem mee hebben is dat hun probleem. Ik geef mijn intel vrij. Ik heb mijn plaats. Ik heb mijn instructies. Ik ga zo door voor mijn eigen veiligheid, voor mijn eigen bescherming en voor de goede bescherming van degenen die met mij werken en werken voor de Resistance en voor de bescherming van de Resistance.

—ref rp0715  See Secret Space Program

Vertaald door Veronica

 

 
1 reactie

Geplaatst door op 12 november 2016 in Interview met Cobra NL

 

Tags: ,

Een Reactie op “Cobra’s interviews op onderwerp: Klokkenluiders

 1. paul peters

  4 mei 2017 at 12:15

  Heel erg veel informatie ( die er ook werkelijk toe doet ) over de werking van de krachten achter de schermen is terug te vinden in het boek Mindcontrol van klokkenluider Quasimodo.
  Ik geef hier graag de link naar wat meer uitgebreidere informatie hierover.
  http://www.pumbo.nl/boek/mindcontrol of http://www.boekenbestellen.nl/boek/mindcontrol
  Een boek met een schrikbarende, verontrustende diepe kijk in de goorste spelonken van onze samenleving.
  Gore stinkende spelonken, die in de volksmond beter bekend zijn als: Regeringen.
  Een schrikbarende verzameling onthullende feiten. Een must read voor iedereen!

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: