RSS

Bericht van Cobra, 29 mei 2017, Cintamani Grit

29 mei

Sinds mijn laatste Cintamani update is het Cintamani grit op de oppervlakte van de planeet significant versterkt.

Twee stukken waren strategisch gepositioneerd op bepaalde sleutelpunten in Antarctica:

Veel stukken worden nu gepositioneerd op de bodems van de oceanen en in grotten wereldwijd.

Toegewijde teams zijn Cintamani stenen aan het positioneren – in het patroon van de bloem van het leven – op de meest belangrijke sleutel vortexpunten op de planeet, zoals Long Island:

Chengdu:

En veel andere, vooral in Oost Azië.

Sinds de eerste ‘bloem van het leven’ grits begin 2017 waren voltooid heeft Oost Azië een drastische toename ervaren van het ‘cloudship’ fenomeen:

http://news.abs-cbn.com/trending/04/26/17/viral-pastel-hued-clouds-appear-in-zamboanga-del-sur

Deze cloudships zijn verhulde moederschepen van de Galactische Confederatie die ATVOR kolommen creëren die neerdalen in de begraven Cintamani’s en de primaire anomalie zuiveren.

Cintamani grit rondom de planeet is een van de belangrijke middelen voor het manifesteren van het planetaire Lichtgrit. Wanneer een Cintamani steen ergens rondom de planeet in de aarde is geplant, is een enorm engelachtig wezen verankerd op deze plek, dat een energie vortex creëert van mijlen in diameter:

Wanneer de kritieke massa van deze engelachtige wezens rondom de planeet is verankerd begint het hoofd van de Yaldabaoth entiteit op te lossen. Een update over de status van het oplossen van het hoofd van de Yaldabaoth entiteit zal mogelijk zijn na medio juni wanneer bepaalde operaties van de Lichtkrachten zullen zijn gecompleteerd.

Cintamani’s zijn ook gepositioneerd in vele dansvloeren rondom de planeet, om de contactervaring met de positieve buitenaardsen te faciliteren binnen de mainstream ‘rave’ cultuur:

http://sothisunborn.blogspot.com/2017/03/an-open-call-across-space.html

http://sothisunborn.blogspot.com/2017/05/organik-festival-mission-report.html

Jouw eigen persoonlijke Cintamani is jouw eigen doorgifte van de energieën van compressie doorbraak wanneer de Event plaatsvindt.

Stenen die wereldwijd in de aarde zijn gepositioneerd maken deel uit van het planetaire Cintamani grit dat de planetaire doorgifte zal zijn voor de energieën van compressie doorbraak wanneer de Event plaatsvindt.

Mij is gevraagd om een volgende partij Cintamani stenen te prepareren. Zij zijn hier beschikbaar:

http://www.cintamani.space/Cintamani.html

Een gelimiteerde hoeveelheid van Cintamani stenen was op StratoProbe 5 geplaatst, een nabije ruimte voertuig dat door mijn team was gelanceerd. StratoProbe 5 heeft een maximale hoogte van zo’n 21 mijl bereikt (34 km) en de foto’s die het op die hoogte maakte laten duidelijk de ronding van de Aarde zien:

Deze Cintamani stenen bevatten kosmische energieën van voorbij de sluier en zij zijn hier beschikbaar:

http://www.cintamani.space/Nearspace.html

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 

 
7 reacties

Geplaatst door op 29 mei 2017 in Cobra

 

Tags: , , ,

7 Reacties op “Bericht van Cobra, 29 mei 2017, Cintamani Grit

 1. Leonard Kater

  30 mei 2017 at 22:40

  Beste Veronica,
  Ik heb veel waardering voor je snelle vertalingen; vaak al binnen een dag. Maar je vertaling van grid naar “grit” lijkt mij gewoon fout. Mijn Engels woordenboek geeft voor grid: (braad)-rooster, en ook “netwerk”, bijvoorbeeld van hoogspanningsleidingen enz. En “grit” blijkt te zijn: “gebroken of gemalen schelpen voor kippen”. Het lijkt me toe, dat deze betekenis zeer zeker niet is bedoeld door Cobra. Ik heb deze vertaling ook op andere pagina’s gezien.

  Groeten, Leonard

  Like

   
  • eventnl

   4 juni 2017 at 09:13

   Leonard, dank je wel hiervoor. Ik zal in de toekomst ‘grid’ gebruiken.

   Like

    
  • eventnl

   4 juni 2017 at 09:13

   Leonard, dank je wel hiervoor. Ik zal in de toekomst ‘grid’ gebruiken.

   Like

    
 2. Diane De Ligne

  22 juni 2017 at 09:54

  Goede morgen,

  Geen idee of jij me kan helpen (mijn Engels is niet zo goed om een mail te sturen) ik kocht op 30 mei 2 cintamani steentjes van 50 euro ID 93X871065J117033J en ID 4CL92539K5369024H. Een paar dagen later kocht ik er nog eentje Id 63528787C6427094K deze koste 50 euro, Dit met de bedoeling om hier en daar waar nodig er in België te plaatsen. Deze zouden tussen de 14 a 21 dagen toekomen. Tot op heden heb ik deze nog niet ontvangen.

  Wat kan ik het beste doen?

  alvast heel erg bedankt

  Lichtgroet

  Diane

  ________________________________

  Like

   
  • eventnl

   25 juni 2017 at 16:23

   Hallo Diane, sorry voor de late reactie, ik was een paar dagen weg. Ik hoop dat de stenen inmiddels zijn gearriveerd. Zo niet, stuur ze dan een mail waarvoor ik hieronder de tekst in het Engels heb gezet. Succes, Veronica
   Hello, I’ve bought 2 Cintamani stones on May 30 (ID 93X871065J117033J and ID 4CL92539K5369024H) and a couple of days later another one (Id 63528787C6427094K). It’s the end of June now and sofar I haven’t received the stones. Could you please let me know when they will arrive? Thanks.

   Geliked door 1 persoon

    
 3. Adjura

  7 september 2017 at 16:18

  Is het de bedoeling dat iedereen die een Cintamani steen heeft deze begraaft? Zo ja, is de plek waar je dat doet belangrijk of kan het ook op een mooi plekje in je eigen omgeving zijn? Dit is mij niet helder. Alvast bedankt voor het antwoord.

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: