RSS

Nieuw Atlantis Uitlijning, 27 juni 2017, door Untwine (PFC)

28 jun

Er is een heel interessante uitlijning van krachtplaatsen wat zeer verbonden is met de creatie van Nieuw Atlantis.

Voordat ik verder ga moet ik uitleggen wat wordt bedoeld met Nieuw Atlantis en vertel ik iets van zijn geschiedenis. Atlantis is een naam gebruikt om de creatie te beschrijven van een wereld van Licht, de nieuwe gemeenschap die voorbij dualiteit zal zijn. Het eerste sjabloon voor deze gemeenschap was verankerd in de Pleiaden, miljoenen jaren geleden. Moldavite stenen kwamen van de planeet waar het eerste Atlantis was gevestigd, zij zijn een resultaat van een explosie veroorzaakt door experimenten uitgevoerd tijdens dit eerste Atlantis, en houden daarom een verbinding met het energiesnoer van de creatie van Atlantis.

Het tweede Atlantis was op Aarde gecreëerd met zijn hoofdvestiging op een continent dat zich bevond in de noordelijke Atlantische oceaan rondom de Azoren eilanden. Dit was oorspronkelijk een gemeenschap van puur Licht, wat later werd geïnfiltreerd en verstrengeld in conflicten, gecreëerd door duistere krachten, wat resulteerde in het begin van de gevangenis Aarde 26.000 jaar geleden, en het zinken van het Atlantische continent 13.000 jaar geleden.

Tijdens de laatste 13.000 jaar hebben Lichtkrachten de vlam levend gehouden, werkend aan lange termijn plannen voor de creatie van het Nieuwe en laatste Atlantis, als de duistere krachten eenmaal volledig zullen zijn verdwenen en de hele wereld weer in het Licht kan leven.

Een van de eerste en belangrijkste ankers hiervoor bevindt zich aan de oostelijke kant van de Middellandse Zee, wat een Atlantische kolonie was, en – toen het Atlantische continent zonk – gingen sommige Atlantische Lichtgroepen zich hier vestigen, vooral rondom Egypte en Israel.

De erfenis van deze groepen was door generaties doorgegeven, vooral tussen ‘Essene’ groepen die achter Koning David en Solomon stonden en later achter Jezus en Magdalena, die het vervolgens doorgaven toen Magdalena naar Frankrijk ging, resulterend in de creatie van de Tempeliers, Katharen, en Priorij van Sion groepen, die toen internationaal verspreidden, en die, ondanks onderdrukking en infiltratie door het duister, hebben gewerkt aan deze lange termijn plannen naar Nieuw Atlantis.

St Germain/Francis Bacon kwam uit deze groepen en heeft heel nabij met Licht Tempeliers gewerkt.

Nu, laten wij het hebben over de uitlijning. Een centraal punt in deze uitlijning is het Paleis van Versailles nabij Parijs. Er zijn sterke verbanden tussen deze plaats en St. Germain, die daar zeer actief was vooral in de jaren rond 1700, proberend om nieuwe ideeën en hervormingen te inspireren binnen het koninklijke hof in verbinding met de oorspronkelijke Vrijmetselaars netwerken (voordat deze werden geïnfiltreerd door het duister, toen zij nog steeds een sterke verbinding hadden met het Licht). Hij werkte ook energetisch om sommige leden van het hof te initiëren naar de Godinnen mysteries, vooral de Prinses van Lamballe. Energie van deze initiaties is vooral krachtig rondom de Tempel van Liefde in de ‘Petit Trianon’, wat het kwartier van de koningin was, die een hechte vriendin was van de Prinses van Lamballe.

Wij zullen zien dat deze Nieuw Atlantis uitlijning zeer verbonden is met St. Germain, die uiteraard een van de belangrijkste spelers is die werken aan de creatie van Nieuw Atlantis.

Het Versailles paleis is gebouwd langs een hoofdas:

Als wij deze lijn naar het oosten verder trekken komen wij precies uit bij de ‘Dome of the Rock’ in Jeruzalem, een belangrijk historisch anker voor sommige van de Atlantische Lichtgroepen die ik noemde (Essenes). De afstand van Versailles tot Jeruzalem is zo’n 3.333 kilometer.

Langs deze lijn bevinden zich sommige andere zeer interessante locaties.

Zwitserland heeft specifieke sterke Licht Tempeliers verbanden:

https://atlantisrisingmagazine.com/article/william-tell-and-the-templar-nation/

Het gaat dan precies door Venetië, een centrale Godinnenvortex, en anker voor de Lichtgroepen waarin St. Germain was geïnitieerd in Godinnenmysteries:

http://2012portal.blogspot.pt/2014/10/ordo-bucintoro.html

Het gaat ook opmerkelijk door Griekenland, een ander sterk anker voor oude Atlantische groepen. Het gaat precies door Alexandrië in noord Griekenland (Alexander de Grote was verbonden met de Atlantische erfenis groepen), en dan zeer nabij het eiland Samos (huis van Pythagoras), en door het eiland Chios, een krachtige vortex met rijke historie en sterke speciale geologische karakteristieken.

Terug naar Versailles, als wij de lijn naar het westen doortrekken arriveert het precies bij de obelisk buiten het Witte Huis in DC.

Dit is vooral significant aangezien St. Germain de belangrijkste macht was voor de oorspronkelijke creatie van de USA, die hij zag als het eerste anker voor Nieuw Atlantis. Hij was zeer verbonden met de oorspronkelijke oprichters van de USA, werkend in DC. Helaas werd de USA daarna sterk geïnfiltreerd door het duister, maar zodra dit is verwijderd zal er in de USA een wedergeboorte plaatsvinden en Nieuw Atlantis zal daar bloeien, dankzij het sjabloon en de visie verankerd door St. Germain en de Lichtkrachten die met hem werken.

De afstand tussen Versailles en de obelisk in DC is zo’n 3.333 nautische mijlen.

Deze uitlijning gaat precies door alle belangrijke steden op de noordoost kust, Boston, New York, Philadelphia, en DC:

Het gaat ook door het westerse deel van Long Island, heel dicht bij de Tempel van Liefde die daar is gebouwd, die was gemodelleerd na de oorspronkelijke Tempel van Liefde in Versailles, wat een hoofdanker was voor de energie van Godinneninitiaties door St. Germain in het hof van Frankrijk:

http://longislanddailyphoto.blogspot.com/2011/08/temple-of-love.html

Het gaat dan opmerkelijk door Asheville NC wat een krachtige vortex is, en dan door Atlanta(is) in Georgia.

Het gaat dan naar beneden door Mexico, een ander krachtig anker voor oude Atlantische groepen, opmerkelijk gaat het precies door Tula, oude hoofdstad van het Toltec rijk. De fameuze beelden op de piramides daar worden gewoonlijk de ‘Atlanteans’ genoemd.

Het is ook interessant om op te merken dat de lijn ook door Cornwall Engeland gaat, een belangrijk anker voor de Lichtgroepen rondom King Arthur, en ook door Nova Scotia Canada, een krachtig anker voor Licht Tempeliers en St. Germain / Francis Bacon (Oak Island).

Ter verduidelijking, ik zeg niet dat dit de enige plaatsen zijn voor Nieuw Atlantis, er zijn veel andere krachtige plaatsen naast deze uitlijning, dit is alleen een specifieke uitlijning met zeer sterke verbinding ermee.

Laten wij het Licht terug verankeren in het grid om het sjabloon voor Nieuw Atlantis opnieuw te verankeren. Ik zou mensen adviseren om Cintamani stenen te begraven overal langs deze uitlijning, en ook doorgaan er meer te begraven overal rondom de Aarde, totdat wij uiteindelijk de doorbraak bereiken.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 
2 reacties

Geplaatst door op 28 juni 2017 in Cobra, Toekomst

 

Tags: , , ,

2 Reacties op “Nieuw Atlantis Uitlijning, 27 juni 2017, door Untwine (PFC)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: