RSS

Bericht van Cobra, 21 juli 2017, Terugkeer naar Licht

22 jul

Er is een significante vooruitgang en als alles volgens plan verloopt zal ik over ongeveer een week een nieuwe update kunnen geven over de status van de Yaldabaoth entiteit / zwarte steen situatie.

Er is een belangrijk communicatiekanaal tussen de Resistance en de oppervlaktebevolking geopend:

http://prepareforchange.net/letters-resistance-movement/

De Resistance heeft al deze brieven gelezen en zij realiseren zich nu dat de hoeveelheid lijden van de oppervlaktebevolking zelfs erger is dan zij zich voorstelden. Daarom hebben zij wat instructies voorbereid waarmee voor het ontwaakte deel van de oppervlaktebevolking de pre-Event tijd makkelijker kan worden.

Als eerste; het overgrote deel van het lijden heeft zijn wortels in het zogenoemde primaire implantaat. Het primaire implantaat is het implantaat dat wij allemaal kregen bij onze intrede in het quarantaine Aarde gebied vele duizenden jaren geleden. Dit implantaat bevindt zich in de voorste lob van het brein op de plasma en etherische laag, is gevuld met geladen roterend anomalie plasma, en bevat de primaire boodschap dat wij zijn afgescheiden van de Bron / Liefde / Licht. Deze primaire ontkoppeling van de Bron trekt dan situaties aan die deze ontkoppeling reflecteren en dat creëert meer lijden. Aangezien onze vrije wil dan uitlijnt met het implantaat kunnen de Lichtkrachten zich niet mengen in ons leven, de gebeden worden niet verhoord, de bescherming is verloren, het vertrouwen is weg.

Deze implantaten zijn miljoenen jaren geleden door de chimera groep gecreëerd, en zij zijn door de chimera versterkt bij het “grote vergeten” van 1996 om zo de planetaire ascentie te voorkomen. Wanneer een kritieke massa van deze implantaten is opgelost zal de hele realiteitsconstructie van dualiteit / slechtheid / lijden instorten en zal het Licht terugkeren.

Ik ben een sterrenzaad. Het universum is mijn huis. Aarde is mijn missie.

Op een individuele en collectieve schaal is de sleutel om deze situatie op te lossen primair dat wij ons bewust moeten zijn van het bestaan van deze implantaten. Puur bewustzijn van de implantaten en het daarmee geassocieerde hersenspoelprogramma zal zijn verdwijning versnellen. Dan zullen de Lichtkrachten in staat zijn om zich meer rechtstreeks in onze levens te mengen en verzoeken en gebeden zoals deze zullen makkelijker worden beantwoord:

http://www.loveinactionnow.com/another-collective-request-source-us/

De makkelijkste en meest effectieve manier om dit (en in feite elk) hersenspoelprogramma op te lossen is de reinigingstechniek die aan de mensheid is gebracht door Charles Berner (Yogeshwar Muni):

https://www.amazon.com/Mind-Clearing-Key-Mindfulness-Mastery/dp/1849053073

Om samen te vatten; wij kunnen dit hersenspoelprogramma oplossen door onszelf los te koppelen van het programma. Dit kan worden gedaan door ons brein in plaats te zetten van de staat die is verbonden met het programma (ik ben gescheiden van de Bron) en zijn tegengestelde (ik ben één met de Bron). Als jij deze tegengestelde affirmaties opschrijft (zo’n 10 minuten elke dag) dan zal jouw brein zich loskoppelen van beide tegengestelde mentale staten (gescheiden van de Bron / één met de Bron), en het mentale programma zal beginnen uiteen te vallen, het roterende plasma zal uit elkaar vallen, het implantaat zal beginnen op te lossen en jouw verbinding met de Bron / Liefde / Licht zal natuurlijkerwijs worden hersteld.

Je moet je ervan bewust zijn dat ook de positieve duale polariteit van het programma in jouw brein (ik ben één met de Bron) zal verdwijnen en zal worden vervangen door werkelijke verbinding met de Bron. Er is een enorm verschil tussen een mentaal geloof in de verbinding met de Bron en de werkelijke verbinding zelf.

De Resistance heeft ook gecommuniceerd dat om het lijden te verminderen je elke dag positieve momenten moet creëren. Eenvoudige methoden om dit te doen zijn:

1) breng tijd door in de natuur

2) focus op mooi en inspirerend

3) bezighouden met een hobby

4) verminder je blootstelling aan elektronische media, wat ook inhoudt minder kijken naar alternatieve waarheidswebsites

5) het luisteren naar muziek

6) kwaliteitstijd doorbrengen met andere mensen.

De Resistance is zich ook bewust van de moeilijke financiële situatie van veel Lichtwerkers en Lichtstrijders. Daarom hebben zij mij gevraagd om een groot deel van mijn ascentieconferentie te wijden aan het geven van middelen om overvloed te manifesteren. Ik heb dat dit jaar in Taiwan in maart gedaan en als iemand notities heeft van de tweede dag van deze conferentie, stuur ze dan alsjeblieft naar cobraresistance@gmail.com en dan zal ik ze op mijn blog publiceren. Deze middelen alleen zijn voldoende om jouw financiële situatie op te lossen als jij de tijd en de moeite zult nemen om ze te implementeren.

De Resistance is zich bewust van de hoeveelheid aanvallen die Lichtwerkers en Lichtstrijders ervaren. Hier is wat bruikbare hulp voor deze situatie geplaatst:

https://www.returntoyourtruth.com/single-post/2017/05/11/The-3-Operational-Protocols-For-Lightworkers-How-to-Spot-and-Shut-Down-Darkness-Conduits-in-Your-Network-To-Protect-Your-Relationships-Operations

Het belangrijkste dat de Resistance in het geheel NIET begrijpt is waarom Lichtwerkers en Lichtstrijders elkaar blijven aanvallen in plaats van de krachten te verenigen tegen de cabal, die duidelijk niet de beste bedoelingen met ze heeft. Vanuit het perspectief van de Resistance zouden zij nooit hun naaste aanvallen die vecht voor hetzelfde doel, en zij begrijpen oprecht niet waarom de oppervlaktebevolking dat blijft doen. Zij nodigen de oppervlaktebevolking uit om hun perspectief over deze situatie hier te delen:

http://prepareforchange.net/letters-resistance-movement/

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 

 
1 reactie

Geplaatst door op 22 juli 2017 in Cobra, Resistance Movement

 

Tags: , , ,

Een Reactie op “Bericht van Cobra, 21 juli 2017, Terugkeer naar Licht

 1. rina zandvliet

  23 juli 2017 at 14:43

  Ook even delen..

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: