RSS

Alsjeblieft delen: Volle Maan Keerpunt Meditatie, 6 september 2017, PFC – Untwine

04 Sep

Zoals velen hebben gevoeld is de energie de laatste paar dagen drastisch geïntensiveerd, vooral sinds Cobra de ‘black alert’ post op 1 september plaatste. Na de recente belangrijke overwinningen van de Lichtkrachten is het duister aan het reageren en de Lichtkrachten werken full time om dit te schonen, wat zal leiden naar een andere doorbraak.

Het keerpunt van deze kritieke periode zal zijn op het exacte moment van de Volle Maan op 6 september, 7:02am UTC, which is 12:02am in Los Angeles, 3:02am in New York, 9:02am in continental Europe,  10:02am in Athens, 12:32pm in India, 3:02pm in Taipei.

Nederlandse tijd 9.02 uur – 6 september

Je kunt hier de exacte tijd vinden voor jouw locatie :

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Full+Moon+Meditation&iso=20170906T0702&p1=1440

Wij kunnen de intense inspanningen van de Lichtkrachten helpen en steunen tijdens deze kritieke periode, door tegelijkertijd samen op deze exacte tijd te mediteren.

Instructies:

1. Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2. Richt je intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om het proces te versnellen van het brengen van harmonie en eenheid voor de planeet Aarde en zijn bewoners.

3. Visualiseer een kolom van Licht die komt van de Galactische Centrale Zon, en die gaat door alle wezens van Licht binnen ons Zonnestelsel, door de verduisterde Zon en de Maan, en dan door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde. Visualiseer een andere kolom van Licht die oprijst van het centrum van de Aarde, dan omhoog door jouw lichaam en verder omhoog in de lucht naar alle wezens van Licht in ons Zonnestelsel en onze galaxy. Je zit nu in twee kolommen van Licht, het Licht dat tegelijkertijd zowel omhoog als omlaag stroomt. Houdt deze kolommen van Licht actief gedurende een paar minuten.

4. Visualiseer nu een zachtroze genezende goddelijke vrouwelijke energie, die alle mensen op de planeet geneest van hun trauma’s uit het verleden, die vrede brengt, harmonie, begrip, overvloed en eenheid. Visualiseer dat dit zachtroze licht de geesten en harten van alle mensen wereldwijd geneest. Zie dat alle Lichtwerkers, Lichtstrijders en Waarheidszoekers in eenheid werken voor de creatie van de Nieuwe Aarde. Zie dat de mensen van de Aarde feesten en met plezier samenwerken in de creatie van onze nieuwe realiteit waar iedereen kan verkrijgen wat zij nodig hebben en vrij kunnen kiezen om te leven zoals zij dat wensen.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

Source: http://recreatingbalance1.blogspot.ch/2017/09/please-share-full-moon-turning-point.html

Advertenties
 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 4 september 2017 in Cobra, Meditatie

 

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: