RSS

Kunnen wij met deze equinox de plasma laag WINNEN? – Prepare For Change, 20 september 2017

21 sep

Alle resterende obstakels naar de Event bevinden zich op de plasma laag. De plasma toplet bommen (anti materie bommen), Yaldabaoth en plasma anomalie. Dit is een GROTE oproep … als genoeg van ons meedoen met de wereldwijde gesynchroniseerde massa meditatie op vrijdag 22 september, kunnen wij niet alleen de mensheid een stap dichter bij de Event brengen … wij kunnen een empathisch statement maken dat …

WIJ AAN DE LEIDING STAAN!

Deel dit en verspreid dit … wij moeten de kritieke massa bereiken! Dit is een kritieke psychologische boost die de meesten van ons nodig hebben, want zo lang als de Event nodig heeft… de tol die het tirannieke dagelijkse matrix leven op ons trekt … en de intense nood om onze interne genezing te completeren om hier niet langer onder te lijden.

Het is om 4.02pm EDT (New York tijd). (Nederlandse tijd – 22.02 uur vrijdagavond 22-9-2017)

Hier is de geleide meditatie video om te volgen (in 20 verschillende talen): http://prepareforchange.net/2017/09/16/please-make-this-viral-september-equinox-unity-meditation

Kijk hier voor de automatische tijdzone conversie op jouw locatie: https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?iso=20170922T2002&msg=September%20Equinox%202017

Het is tijd om je voor te bereiden op de Equinox Eenheid Meditatie die de basisoorzaak van alle stormen van dit moment aan zal pakken … de plasma octopus zelf.

“Je moet begrijpen dat deze planeet nog niet is bevrijd en de planetaire condities zullen niet significant verbeteren voor de Event. Daarom is het nog steeds heel belangrijk dat wij het Nieuw Atlantis Energiegrid rondom de planeet blijven versterken met Cintamani stenen en meditaties.” Cobra, 5 september 2017

Laten wij ons er nu op focussen om volledig de Yaldabaoth entiteit op te lossen!

Hier is het Facebook Event: https://www.facebook.com/events/278889389182904/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2223%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D

MEDITATIE INSTRUCTIES

Equinox Eenheid Meditatie 

  1. Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.
  2. Richt je intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om volledige genezing te brengen, bevrijding en waarheid naar de planeet Aarde en haar bewoners.
  3. Visualiseer een kolom van Licht komend van de Galactische Centrale Zon, gaand door alle wezens van Licht binnen ons zonnestelsel, via de Moederschepen van de Galactische Confederatie, en dan door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde.
  4. Visualiseer een andere kolom van Licht die oprijst van het centrum van de Aarde, dan omhoog door jouw lichaam en verder omhoog de lucht in, via de Moederschepen van de Galactische Confederatie, naar alle wezens van Licht in ons zonnestelsel en onze gelaxy.
  5. Je zit nu in twee kolommen van Licht, het Licht dat zowel opwaarts als neerwaarts stroomt, tegelijkertijd. Houdt deze kolommen van Licht gedurende een paar minuten actief.
  6. Visualiseer nu een zachtroze genezende goddelijke vrouwelijke energie.
  7. Zie dat dit prachtige roze Licht de plasma primaire anomalie volledig oplost, samen met alle overgebleven toplet plasma bommen.
  8. Visualiseer dat alle plasma overal volledig transmuteert, herstelt naar zijn oorspronkelijke intentie, en geneest.
  9. Visualiseer wit Licht dat in het Nieuw Atlantis Energiegrid stroomt en het versterkt, voor het welzijn van de gehele Aarde en allen die daar leven.
  10. Zie de mensen van de Aarde volledig genezen, gezonde gelukkige en krachtige keuzes makend, als zij hun creatieve krachten gebruiken om de Nieuwe Aarde te manifesteren.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 21 september 2017 in Cobra, Geen categorie, Meditatie

 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: