RSS

Interview met Cobra, 10 oktober 2017, door Prepare for Change

21 okt

Lynn begint met een update over het Malawi project en een verzoek om donaties hiervoor: zie prepareforchange.net

Interview met Cobra – 10 oktober 2017

Lynn – Welkom iedereen bij ons 10 oktober 2017 Prepare for Change / Cobra interview. Welkom terug Cobra.

COBRA – Dank je wel voor je uitnodiging. Het is nu een van de beste gelegenheden om door te gaan met onze interviews.

Lynn – Ik laat Aaron beginnen met onze eerste vraag.

Aaron – Hi Cobra, het is altijd goed om van je te horen. We beginnen met de eerste vraag. Dit is een interessante. Het is veel in het nieuws geweest. Het is een van de grotere gebeurtenissen. Het gaat over de Las Vegas schietpartij die zo’n 10 dagen geleden plaatsvond. Wij beginnen met een kijker en wat hij vraagt en dan gaan wij naar specifieke punten. Dit is een van de compliceerde. Er is veel informatie op het internet en youtube. Ik wil graag jouw feedback erop hebben. De vraag is: op 1 oktober was er een massabeschieting / valse vlag gebeurtenis in Las Vegas, Nevada. Er werd gezegd dat 58 mensen stierven. Is er iets “groter” achter deze aanval?

COBRA – In basis is het gewoon een van de vele aanvallen die de cabal in gang zet om meer angst en paniek te zaaien. Dit is een van de doelen en ik zal ook de opinie van Benjamin Fulford toevoegen: dit was georganiseerd om meer controle over mensen te krijgen, meer beveiliging, en de beveiligingsfirma’s verwachtten hier geld aan te verdienen. Dit was het andere issue erachter.

Aaron – Dus met referentie naar Steven Paddock vragen ze: het is gezegd dat hij de schutter is. Er zijn verschillende opinies of hij het al dan niet was. De vraag is: wie trainde hem?

COBRA – Het is simpelweg verschillende aspecten van de cabal die eenvoudig dat soort mensen kan inhuren en zij zijn bij voorbaat goed genoeg getraind, dus het is een kleine operatie voor de … niets heel gecompliceerds.

Aaron – Er wordt ook gezegd dat hij een wapenhandelaar is.

COBRA – Er waren in feite veel schutters, niet maar één schutter, dus wij hebben een paar mensen hier die bij deze situatie waren betrokken.

Aaron – Zou jij zeggen dat Steven Paddock een ‘patsy’ is, hij is in de val gelokt. Zij doden altijd de veronderstelde schutter en de media wil het eruit laten zien alsof hij de enige is.

COBRA – Ja precies, precies, ja, ja.

Aaron – En wij hebben iedereen met een smartphone en er zijn heel veel opnames. Je kunt automatisch geweervuur horen in de verte, en dan kunnen de mensen in de Mandala Bay het echt hard horen en bijna op hetzelfde moment, en het was geen echo. Je zei dat er meerdere schutters waren.

COBRA – Ja.

Aaron – Er wordt gezegd de 34e verdieping, de 12e verdieping, de 4e verdieping en ook in het publiek. De mensen die wegrenden van de schutters in Mandalay Bay werden van voren beschoten. Wel, het bewijst het ook. Zou jij zeggen dat hier ook wat crisis acteurs waren?

COBRA – Wat voor soort crisis.

Aaron – Wel, je weet dat er echte geweren waren en echte kogels en echte schutters.   (ja, ja, ja)   Er zijn duidelijk echte mensen getroffen, maar waren er ook acteurs?

COBRA – Oh ja, acteurs, ja, het is een gecombineerde situatie. Er waren echte slachtoffers, echte schutters en echt bloed, en er waren ook acteurs om het aantal slachtoffers te verhogen om meer angst te creëren, meer paniek, om te creëren … In feite, een van de dingen die zij wilden creëren is dat de hele alternatieve gemeenschap eindeloos ging analyseren wat er gebeurde, hoe het gebeurde, waarom het gebeurde. Het is een grote afleiding feitelijk. Het is niet productief om te veel tijd te besteden aan een analyse hiervan, want het is gewoon een van vele aanvallen die plaatsvinden. En in feite zou ik je een perspectief willen geven: elke dag doodt chemotherapie meer mensen in klinieken in de United States en in de wereld en niemand schijnt zich daar druk om te maken.

Aaron – Juist.

COBRA – En de cabal doodt mensen met chemotherapie en met andere drugs, dagelijks, zonder dat iemand dit opmerkt, en dit is op een veel grotere schaal dan wat gebeurde in Las Vegas.

Aaron – Juist. Chemotherapie wordt zo’n beetje oogluikend toegestaan. Het is OK want het is een van de erkende therapieën.

COBRA – Ja, maar als je ziet wat de hele tijd gebeurt kun je de dingen in perspectief zetten.

Aaron – Dus de 58 mensen die verondersteld stierven, dat aantal zou kleiner kunnen zijn, of de meer dan 500 gewonden zou veel minder kunnen zijn dan het feitelijk is?

COBRA – Volgens mijn bronnen is het minder, ja.

Aaron – Is het minder? OK.

COBRA – Maar er zijn ook aspecten van de situatie. Mensen worden vertrapt door de paniek in de menigte en dat is iets anders waarnaar gekeken moet worden.

Aaron – Zij zijn gewond, maar niet door kogels?

COBRA – Veel van hen, vooral degenen die niet dodelijk gewond waren, zij werden vertrapt en dit was de menigte, feitelijk een van de aspecten van de plannen, een van de plannen die zij hadden, de cabal had, was om paniek in de menigte te creëren.

Aaron – Zou dat iets als een experiment voor ze zijn om te zien hoe dat gaat?

COBRA – Ja.

Aaron – Interessant. Ja, wij zouden door en door kunnen gaan hiermee, maar wij kunnen beter naar de volgende vraag gaan, maar zoals jij zei is het een grote afleiding. Dank je Cobra voor dat antwoord.

Lynn – OK Cobra, wij gaan nu kijken naar Saoedi-Arabië: vrouwen mogen niet rijden in het beklemmende autoritaire land van S-A, dat zich richt op Sharia wet. Het is de eerste keer in wel… altijd, S-A is een land waar vrouwen hun gezichten moeten bedekken met zwarte sluiers, waar zij niet mogen lopen op dezelfde stoep als mannen, waar opgegroeide volwassen vrouwen zijn gedwongen om hun mannelijke bewakers te gehoorzamen, hun echtgenoot, hun vader, hun broer, waar vrouwen toestemming moeten krijgen om te reizen, en een door hun echtgenoot ondertekend briefje moeten hebben voor enige medische zorg, want Saoedie wet stelt dat vrouwen niet de capaciteit hebben om besluiten voor henzelf te nemen. Ook is S-A een land waar vrouwen tot de dood kunnen worden gestenigd voor het zijn verkracht, echter geen straf voor de verkrachter, en het staat ook een vader toe om zijn dochter te doden als de dochter hem onteert. Ja, dit is Sharia wet op zijn best. Maar Cobra, hoe is het mogelijk dat een land met zoveel welvaart zo terug in de tijd is? Dit klinkt alsof zij nog in het stenen tijdperk zitten van wellicht 50.000 jaar geleden. Kun je hier wat over zeggen Cobra?

COBRA – Er zijn in feite veel landen die nog steeds in de middeleeuwen zitten als wij spreken over de ontwikkeling van de gemeenschap en veel van deze landen zijn behoorlijk rijk. Rijkdom betekent niet … het kan niet worden vergeleken met de staat van ontwikkeling van een gemeenschap. Het betekent eenvoudig dat in S-A de cabal aan de macht meer macht heeft en zij kunnen meer onderdrukken. Dus dit is het soort gemeenschap dat zij hebben gecreëerd.   (OK, dank je)

www.prepareforchange.net heeft een vrijwilligersforum opgericht dat op zaterdagochtenden om 11am PDT elkaar ontmoet. Om je bijdrage te leveren aan de discussie kijk naar de vrijwilliger assembly pagina: http://prepareforchange.net/volunteers-assembly/  Hier vind je een beschrijving van de vrijwilliger assembly en je kunt aan de discussie deelnemen. Alles wat je doet is klikken op de link midden in de pagina om naar de telefoon te worden geleid.

Denk er alsjeblieft aan om ons te ondersteunen met PayPal donaties waardoor upgrades mogelijk zijn. Ook, denk alsjeblieft aan donaties voor de Malawi weeskinderen

Aaron – Volgende vraag: er wordt veel gesproken over dode munteenheden die weer terug komen. Geschiedenis en gezond verstand vertelt ons dat wanneer een munt een inflatie heeft tot het punt waar toiletpapier meer waard is, dat de munt zo goed als dood is. Maar nu wordt het 100 triljoen dollar Zim biljet op Ebay verkocht voor 1 tot 70 dollar, als een verzamelaarobject. En, nu, zal Zimbabwe’s centrale bank het 100 triljoen biljet kopen voor 40 dollarcent. Ik begrijp dat degenen die veel van deze hyper inflatie munten hebben verzameld ze verkopen en het idee doordrukken dat deze magisch terugkomen en iedereen zal rijk zijn. Dit betreft ook de Vietnamese Dong en de Irak Dinar. Kun jij daar wat over zeggen Cobra?

COBRA – Ik heb hierover in feite al vele malen eerder gesproken. Mensen die drastische rijkdom verwachten van de handel in deze munten hebben het mis. Dat zal niet gebeuren. Het is eenvoudig wanneer … in feite, als je een hyper inflatie situatie hebt, wat er zal gebeuren is dat het land de munt devalueert en zij kunnen 3 nullen of 6 nullen of 10 nullen weghalen. Bijvoorbeeld een nieuwe Zimbabwe dollar, gehangen aan de US dollar, en al dat oude geld is opeens minder waard. Het is nu misschien 40 cent waard, dan is het misschien 20 cent waard. Dus het is heel riskant om te handelen in munten die in de hyper inflatie spiraal zitten. Dit soort bankbiljetten zijn feitelijk interessant voor verzamelaars, maar daarnaast zie ik geen enkele reden waarom iemand grote aantallen van deze bankbiljetten zou verzamelen.

Aaron – Dus als een land besluit om weer zijn eigen munt te maken, zoals neem ik aan Zimbabwe gebruikt de Amerikaanse dollar, maar als zij besluiten om hun eigen munt te gebruiken zouden zij een heel nieuw biljet drukken. Klopt dat?

COBRA – In basis wat er gebeurt in dit soort situaties; gewoonlijk brengt het land een nieuw biljet uit, het maakt een nieuwe munt, verwijdert een aantal nullen, en de centrale bank kan soms nog steeds de oude munt inwisselen, maar tegen een zeer lage koers (zoals 40 cent) dus dit is wat hoogst waarschijnlijk zal gebeuren. Dit is een van de mogelijkheden die zal gebeuren.   (OK, dank je voor het antwoord)

Lynn – Er wordt geschat dat de werkelijke kosten van illegale US immigratie $135 miljard per jaar bedragen voor de Amerikaanse burgers. En voor de ‘dreamers’, de kinderen die hier werden gebracht toen zij jong waren zal het uitzonderlijk moeilijk zijn om als volwassenen terug naar Mexico te worden gebracht, of welk land dan ook waar zij vandaan kwamen. Als de dreamers hier blijven heeft dit een sneeuwbal effect, in de vorm dat uiteindelijk al hun familieleden en vrienden ook naar de US migreren. Amerika kan niet de enorme instroom betalen van ongeschoolde arbeiders die naar dit land komen. Er is maar een beperkt aantal huizen dat tuinlieden nodig heeft, conciërges en werksters. Kun jij wat erover zeggen Cobra?

COBRA – Dit soort situaties kan in feite alleen worden opgelost met de Event, wanneer er gelijkheid zal zijn tussen alle naties en alle delen van de menselijke bevolking. De reden waarom de mensen vertrekken uit andere landen, de US binnenkomen, is omdat zij in hun eigen land moeilijkheden hebben om te overleven of om een gelukkig leven te creëren. Dat is waarom zij migreren en de mensen zullen dat blijven doen totdat deze balans is aangepakt, op de een of andere manier. Dus er is geen beleid dat dit kan oplossen zonder de basis ongelijkheid aan te pakken die bestaat op deze planeet.   (Daar ben ik het mee eens, dank je)

Aaron – Toevluchtsoorden zijn een ander issue omgaand met het immigratie probleem. Ik weet dat het moeilijk is, waar de democraten de vrije hand en maatschappelijke programma’s ondersteunen, en natuurlijk, als de niet gedocumenteerde immigranten stemrecht krijgen met vrije Obamacare, wat er gebeurt is, de immigranten zullen allemaal democraat stemmen en dit in stand houden. En Trump wil een stop zetten hierop en het geld naar de Amerikanen laten gaan, niet naar de migranten. Kun jij wat zeggen Cobra?

COBRA – OK, dit is gewoon 2 zijden van dezelfde munt. Nogmaals, dit zal niet worden opgelost voordat de basis ongelijkheid is aangepakt. Het kan niet op een gepolariseerd niveau worden aangepakt tussen de democraten en de republikeinen.   (OK, dank je)

Lynn – Cobra, zoals gebruikelijk noemt de media nog steeds de ban van Trump van door terreur gedreven landen ‘een moslim ban’. Deze verkeerde uitdrukking is typisch voor de media, altijd woorden omdraaien en niets anders doen dan Trump aanvallen. De 8 landen die in de ban zijn, zijn Tsjaad, Iran, Libië, Noord-Korea, Somalië, Syrië, Venezuela en Jemen. Dit klinkt logisch, gezien hoe deze landen door terreur worden gedreven, en wij moeten er voorzichtig mee zijn. Kun jij wat zeggen Cobra?

COBRA – In basis is terrorisme een cabal creatie en de cabal heeft een van zijn hoofdbases in de United States, dus ik zou niet zoveel zorgen maken over mensen die uit de genoemde landen komen want het is “terroristen zijn al overal”.   (Ja, dat hebben wij zeker gezien, dank je)

Aaron – De Ken Burns PBS Documentaire “Vietnam”, die laatst werd uitgezonden, gaf veel inzichten. Dit liet licht schijnen op het feit dat Vietnam een Frans territorium was, bezet door de Fransen en Japanners. Frankrijk was onze bondgenoot, en Japan onze voormalige vijand. Zuid-Vietnam haatte zowel de Fransen als de Japanners. Ho Chi Minh begon een revolutie en wilde onze hulp om de Zuid-Vietnamese mensen te bevrijden. Voeg de Noord-Vietnamese communisten bij de mix en je hebt een heel gecompliceerd probleem van controle en de wens voor vrijheid. De US zat in een hele rare positie. Ik weet dat dit een erge simplificatie is, maar Cobra, kun je alsjeblieft wat zeggen over deze hele situatie in Vietnam in de 60er en 70er jaren.

COBRA – Ik zou dit in basis heel erg versimpelen. De cabal wilde een andere oorlog hebben en zij hadden een andere oorlog, dat is alles. Er zijn altijd lokale complexiteiten die kunnen worden misbruikt om een excuus te creëren voor een andere oorlog en dit is wat er ook met Vietnam gebeurde.   (OK)

Lynn – John McCain was een straaljagerpiloot in Vietnam, en was neergeschoten, gevangen genomen, en stierf bijna. In de documentaire klonk hij als een ware patriot. Maar nu in het congres is McCain een tegenstander van de Trump regering. Wat gebeurde met John McCain, Cobra?

COBRA – Hij is een gehersenspoelde slaaf van het illuminatie netwerk en dat verklaart zijn hele gedrag.   (wow, yea)

Aaron – Julian Assange heeft in een interview met Dana Rohrabacher bewijs gegeven dat er geen Russische bemoeienis was met de US verkiezing. Wij weten dat dit waar is, maar wat is er gaande dat Assange als een crimineel wordt afgeschilderd omdat hij gewoon een journalist was en een verslaggever van de waarheid. Wil je commentaar geven?

COBRA – Ik heb hier geen commentaar op.    (OK)

Prepare for Change heeft met nieuwe ontwikkelingen op veel gebieden te maken en zoekt vrijwilligers. Als je ervaring hebt met sociale media, grafisch ontwerp, digitale marketing of adverteren; wij vormen projectteams om een variëteit van digitale taken op te pakken. Meld je alsjeblieft bij Gerry@prepareforchange.net hiervoor en beschrijf kort jouw specifieke interesses en ervaring.

Lynn – Robert Mueller, in een poging om achter Trump aan te gaan omdat deze FBI directeur James Comey heeft ontslagen, is aangevallen door voormalig witte huis hulp Roger Stone en rechter Andrew Napolitano, om door Trump te worden ontslagen, waartoe Trump alle recht en autoriteit heeft. Aangezien dit hele FBI ding een heksenjacht is geweest van het tegen Trump worden, zou het geweldig zijn om Mueller te zien vertrekken, samen met de rest van de moerascreaturen die moeten worden verwijderd. Heb jij hier iets op te zeggen Cobra?

COBRA – Ik zou zeggen dat deze hele lijn van vragen komt van iemand die is gepolariseerd op Trump en anti-democraten. ik zou zeggen dat beide partijen en de hele situatie is gecreëerd om precies dat soort polarisatie te creëren binnen de Amerikaanse gemeenschap. En ik zou zeggen dat geen van deze partijen de goeden zijn en de andere zijn de slechten. Niet waar. In basis heb je de cabal infiltratie in beide partijen en in feite is de cabal op de hoge top, de jezuïeten en de andere topleden van de cabal zijn beide partijen aan het manipuleren en politici van beide partijen om precies dit soort afscheiding te creëren.   (OK, dank je)

Aaron – Dit gaat waarschijnlijk langs dezelfde lijnen: Attorney General Jeff Sessions heeft zijn voet gezet op het najagen en voor het gerecht brengen van degenen die de wet zo openlijk hebben overtreden. Nog enig commentaar Cobra?

COBRA – Nogmaals, ik zou hier hetzelfde zeggen.   (OK, dank je)

Lynn – Over verraders en verraad; er is naar voren gekomen dat top republikeinen opzettelijk hebben geprobeerd om de Trump verkiezing te saboteren, evenals de Trump regering. Hieronder, maar niet alleen zij, Paul Ryan, Carly Fiorina, John Kasich, Lindsey Graham en John McCain. Enig commentaar hier Cobra?

COBRA – Yea, dit is, zou ik zeggen, waar en dit is wat gebeurde, ja.   (OK, dank je)

Aaron – Dit is een goede: onze nieuwe Raketman – Kim Jong-un zoals Trump hem noemt, heeft zijn gebruikelijke rotzooi maken opgeklopt. Ik maak mij geen zorgen over een nucleaire uitwisseling Noord-Korea en de USA, maar anderen hebben niet zoveel vertrouwen. Ik denk dat er beveiligingsplekken zijn die voorkomen dat de zaken uit de hand lopen. Cobra, kun jij de rest van ons verzekeren dat alles OK zal zijn waar het over WWIII gaat?

COBRA – Zover als Noord Korea gaat zal er geen nucleaire uitwisseling zijn op een massieve schaal, dit zal niet gebeuren. Er zal alleen de gebruikelijke spanning zijn tussen Trump en de Koreaanse leider want de cabal heeft deze spanning nodig om angst te creëren, om iedereen in die staat van spanning te houden. Zij moeten dit hebben, vooral op de plasma laag, deze spanning op de plasma laag om de mensheid in slavernij te houden.

Aaron – In aanvulling op dat denk ik dat Fulford iets zei over “wij bombardeerden Noord Korea gewoon om ze te laten weten dat wij geen verdere raketexperimenten meer willen”. Is dat waar?

COBRA – Feitelijk … feitelijk, ja, er was een kleine nuke die was gedetoneerd onder de oppervlakte van Noord Korea zonder enige slachtoffers, en dit werd gezien als een waarschuwing, maar Noord Korea heeft dit niet als een waarschuwing gezien.

Aaron – Volgens Fulford, hij zegt dat ze geen testen meer zullen doen.

COBRA – Zij plannen om meer testen te doen. Dit spel zal nog wel enige tijd doorgaan.   (Oh, OK)    Maar nogmaals, ik zou mij geen zorgen maken over deze situatie.   (OK, dank je)

Lynn – Om door te gaan met het geven van cijfers aan leiders en andere prominente individuen hebben wij hier een paar mensen waarvan wij zouden willen weten hoe slecht jij ze vindt Cobra.   (OK)

Aaron – Nogmaals, om een beeld te krijgen van de graad van slechtheid die bepaalde prominente mensen in de wereld hebben, kun je ons geven, naar jouw mening, een cijfer op een schaal van 0 tot 10, waarbij 1 een goed persoon is en 10 is het prototype van slechtheid. Hier komen ze:

COBRA

  1. Welk cijfer zou Henry Kissinger krijgen? puur 10 (Wow, dat verwachtte ik niet)
  2. Welk cijfer voor Dick Cheney? puur 10
  3. Welk cijfer voor Donald Rumsfeld? 9
  4. Welk cijfer voor George H. W. Bush Senior? Bush Sr. 10 (wow)
  5. Welk cijfer voor George W Bush Junior? 8 (OK)
  6. Welk cijfer voor Barack Obama? Barack Obama – 5 (dus hij is bijna een goede)
  7. Welk cijfer voor Vladimir Putin? 2-3 zou ik zeggen (OK)
  8. Welk cijfer voor Angela Merkel? 8 (wow, dank je Cobra)

Lynn – Kunnen wij aannemen dat al deze mensen werkelijk in leven zijn of is enige van hen vervangen door klonen?

COBRA – Zij zijn allemaal in leven ja.    (dank je)

Lynn – De weeroorlogvoering van de cabal op de eilanden ten zuiden van Florida en rondom de wereld heeft verwarring gecreëerd, wanhoop, dood, en meer vluchtelingen. Kun jij wat zeggen over sommige van de belangrijkste weeranomalieën en welke negatieve factie doelbewust het weer aan het manipuleren is?

COBRA – In basis was dit een overeenkomst tussen verschillende facties van de cabal want zij realiseren zich meer en meer dat hun tijd op is en zij doen wat zij kunnen om het proces van de planetaire bevrijding te stoppen, en dit is hoe ze dat proberen.

Lynn – Zijn deze verschillende facties of verschillende landen de meeste schade aan het veroorzaken?

COBRA – In basis zijn het facties. Het is niet verdeeld in landen want al de belangrijkste facties van de cabal zitten overal op de planeet.

Lynn – Hoeveel van wat er gaande is, is natuurlijk, en hoeveel toegang heeft de cabal nog tot technologie om deze dingen erger te maken?

COBRA – In basis wat er gebeurt is dat de planeet zelf reageert op de toegenomen energieën van het Galactische centrum en dan misbruikt de cabal de bestaande stormen en probeert ze op te kloppen tot waar zij zo veel schade kunnen aanrichten en waar zij kunnen … bijvoorbeeld, zij hebben dit onlangs in Puerto Rico gedaan.

Aaron – Volgende vraag: een 250 jaar oude Rothschild Europese trust gebruikt voor chantage, het maken van donaties voor politieke gunsten (frequent aan de Bushes en Clintons), omkopingen en het verhullen van misdaden. Op woensdag 27 september was deze trust geconfisqueerd en is niet langer beschikbaar voor ze. Jouw commentaar Cobra?

COBRA – OK. Ik zou niet geloven dat deze trust is geconfisqueerd en niet langer beschikbaar voor ze. Waar komt deze informatie vandaan?   (weet ik niet)    Dus, ik zou dit niet geloven, die overeenkomst, dit is … is nog steeds perfect aan het werken en operatief.

Aaron – Zij hebben nog steeds meer dan genoeg rijkdom om te gebruiken hoe ze dat willen?

COBRA – Zij hebben nog steeds genoeg rijkdom waarmee zij kunnen doorgaan met wat zij maar willen.   (OK, dank je)

Lynn – Catalaanse politici zeggen dat 90% van de mensen “ja” stemde voor de afscheiding van Spanje, in het referendum dat door de centrale regering van dit land in de ban is gedaan. De enige Catalaanse leider zegt dat de regio “het recht heeft voor zijn eigen staat”. Wij weten dat Catalonië een grote economische machine is voor Spanje. Kun je wat zeggen over de verkiezing in Spanje en waarom de Spaanse regering deze verkiezing wilde onderdrukken?

COBRA – In basis wilde de Spaanse overheid de verkiezing onderdrukken en een van de belangrijkste redenen die je net hebt beantwoord is dat het de bron is van een groot percentage van de welvaart voor deze Spaanse centrale overheid. En deel van de Europese politiek … feitelijk, de cabal wil dat Catalonië onder de Spaanse regering blijft. Ik zou zeggen dat veel Cataloniërs zichzelf wilden bevrijden van dit arrangement en … het is nu nog niet bekend hoe dit alles zal uitwerken want de krachten van onderdrukking zijn nog steeds behoorlijk sterk en dit referendum was ook gemaakt onder verscheidene stressvolle condities. Merk op dat de meerderheid van de Cataloniërs niet heeft gestemd, dus feitelijk laat dit referendum niet de wil van de meerderheid van de Cataloniërs zien, Dus hier moeten wij ook voorzichtig zijn met hoe wij dit interpreteren.

Lynn – En op dit moment in de tijd denk jij dat deze onafhankelijkheidsbeweging een positieve beweging is, voor de Lichtkrachten daar?

COBRA – Ja, het is positief als het op de goede manier wordt gedaan. Als het vanaf nu in de juiste richting wordt geleid kan het heel positief worden.   (OK, dank je)

In Cobra’s update van 5 september over de zonsverduisteringmeditatie zei hij dat het nog steeds belangrijk voor ons is om het Nieuw Atlantis grid rondom de planeet te versterken met Cintamani stenen en meditaties.

Prepare for Change is een nieuw project begonnen om het Nieuw Atlantis grid met Cintamani stenen te versterken in gebieden waar nog meer Cintamani stenen nodig zijn. Als jij in Afrika woont of daar kunt reizen – of als je woont in of nabij een gebied waarvan jij voelt dat het een plek is waar wij meer Licht moeten verankeren, stuur dan alsjeblieft een e-mail naar anchorthelightsouthdakota@gmail.com.

Aaron – Ik heb gehoord dat Engeland uiteindelijk NIET uit de EU zal gaan omdat zij een astronomische fee moeten betalen als zij weggaan. Klopt dat Cobra?

COBRA – Dit maakt eenvoudig deel uit van de onderhandelingstactieken, je zult verschillende gepolariseerde verhalen hierover horen in de komende maanden want zij proberen, beide zijden proberen om zoveel mogelijk uit deze hele situatie te slepen.

Aaron – Voor de mensen die hebben gestemd en die uit de EU willen, tenminste degenen die stemden, is dat de meerderheid?

COBRA – Ja dat is waar.    (OK dank je)

Lynn – Tijdens een recente United Nations bijeenkomst is een ultimatum gegeven, volgend op de dreigementen van de Rothschilds dat, tenzij zij werden geïnstalleerd als controleurs door de leden van de UN, zij bacteriologische oorlogsvoering zouden loslaten, genocide op de hele planeet. De deadline van het ultimatum was maandag 25 september, dat zij aan alle regeringen en alle andere agentschappen de beloofde fondsen zouden leveren. De deadline ging voorbij zonder reactie van de Rothschilds en op dinsdagmorgen waren de richtlijnen als consequentie van hun acties gelanceerd. Het neerhalen van iedereen die is geassocieerd met, werkt voor, of op enigerlei andere manier is geassocieerd met de Rothschilds, die worden nu verwijderd, evenals de Rothschilds. 78 Landen hebben raids gelanceerd, 1100 regeringsmensen zijn ontslagen en zo’n 600 zijn gearresteerd en sommigen zijn niet langer met ons. Dit proces gaat door en zal niet stoppen voordat het compleet is. Helpt dit de RM (Resistance Movement) om verder te komen? Heb jij enig commentaar op dit statement Cobra?

COBRA – Yea, ik kan niet volledig bevestigen dat dit statement klopt.

Lynn – Dus jij ziet niet dit soort aantallen, of denk jij dat het helemaal niet waar is?

COBRA – Ik zie niet dit soort aantallen. De echte aantallen zijn veel, veel, veel, veel lager. Bepaalde dingen die hier zijn gezegd gebeuren niet op die manier dat zij zijn gepresenteerd, dus ik kan het niet eens zijn met dit statement.   (OK, dank je Cobra)

Aaron – We hebben een nieuw gebied. Het heet: GLOWING SPIRAL OVER RUSSIA
Op 26 september was er een gloeiende spiraal boven Rusland, Kun jij ons daar meer over vertellen?

COBRA – Dit was eenvoudig het testen van een scalar wapen.

Aaron – Waren er buitenaardsen bij betrokken?

COBRA – Nee.

Aaron – Wat geeft dit aan, als het iets is?

COBRA – Het was simpelweg het testen van een scalar wapen, dat is alles.   (OK, dank je Cobra)

Lynn – Wanneer wij replicatoren zullen hebben, zullen er nog steeds kunst en handvaardigheidsproducten zijn?

COBRA – Feitelijk ja. De replicatoren zullen objecten voor dagelijks gebruik namaken, maar echte kunst zal iets zijn dat niet zal worden nagemaakt op dezelfde manier, want het origineel … als er kopieën zullen worden gemaakt met replicatoren zullen zij een stempel krijgen met een handtekening zodat je zult weten dat het origineel niet was gemaakt door de replicator.   (ik snap het)

Lynn – Deze persoon vraagt verder: zou het makkelijk zijn om een kunststuk te kopiëren?

COBRA – Ja, maar nogmaals, al de replicatoren zullen een zeker beschermingsmechanisme hebben want elk stuk kunst heeft een unieke energetische handtekening die niet makkelijk kan worden nagemaakt.   (dat zal kunstenaars gelukkig maken, dank je Cobra)

Aaron – Deze volgende vraag gaat over updates, meer over Noord Korea. Cobra, kun jij ons een update geven over Noord Korea? Is er iets dat Lichtwerkers kunnen doen aan het Noord Korea probleem?

COBRA – Ja natuurlijk, zij kunnen altijd mediteren en deze meditaties zullen helpen om de situatie te kalmeren.

Aaron – Is dit dezelfde oplossing die komt van de RM?

COBRA – Ja natuurlijk, wanneer de Event plaatsvindt zal dit allemaal zijn opgelost.   (OK, dank je)

Lynn – Cobra, wil je alsjeblieft alle contracten beschrijven die bestaan tussen de Licht en duistere krachten die nog steeds van kracht zijn en opgevolgd door de Lichtkrachten.

COBRA – Ik zou niet zeggen dat het overeenkomsten zijn, ik zou zeggen dat er een dynamisch evenwicht is van wie doet wat. De Lichtkrachten gaan niet bepaalde lijnen over en de duistere krachten gaan ook bepaalde lijnen niet over. De Lichtkrachten maken geen rechtstreeks fysiek contact met de oppervlaktebevolking. En de duistere krachten zijn geen enorme genociden aan het loslaten op de planeet. Dit zijn de twee polariteiten die wij nu hebben.   (ik snap het)

Aaron – Cobra, kun je ons een update geven op de Yaldabaoth, zwarte steen en toplet bommen?

COBRA – De zwarte steen is volledig verwijderd. Yaldabaoth verliest veel van zijn kracht maar er zijn andere entiteiten die ook worden verwijderd. En de toplet bommen worden progressief verwijderd terwijl wij met elkaar praten.   (all right)

Lynn – Waarom krijg ik het gevoel dat de dingen langzamer gaan. Klopt dit of ben ik gewoon te ongeduldig?

COBRA – Het is eenvoudig een psychologische respons op de situatie wanneer niets zo snel verandert als wij zouden willen, dus dit is een normale reactie. Het is geen objectieve beoordeling. Het is eenvoudig: dingen duren te lang, maar de dingen duren al een hele lang tijd te lang. Het is geen nieuwe ontwikkeling, het is iets dat doorgaand gebeurt.   (ja)

Lynn – Ik weet dat je geen kwantitatieve vragen wilt, maar het lijkt dat wij op een punt zijn waar wij vooruitgang boeken maar het is bemoedigend wanneer je ons een getal of percentage kunt geven dat aangeeft dat wij in een betere positie zijn. Deze persoon denkt hetzelfde als ik. Sorry Cobra.

COBRA – OK, ik wil geen percentage geven simpelweg omdat wij niet de enigen zijn die hiernaar luisteren, en vooral wanneer er kritieke operaties van de Lichtkrachten gaande zijn. En wij hebben veel van dit soort kritieke operaties die dit jaar plaatsvinden. Het is niet wijs om te veel intel te geven en dit is een van de redenen waarom mijn updates korter zijn, want ik kan niet veel zeggen zonder de kritieke operaties die nu gaande zijn te compromitteren.   (ik begrijp het, ik hoop dat iedereen dat begrijpt)

COBRA – Ja, Ja.

Aaron – Wanneer de Event plaatsvindt, zal het veilig zijn om buiten te zijn of zullen er aardveranderingen zijn op dat moment?

COBRA – Het zal veilig zijn om buiten te zijn. Er zullen geen drastische aardveranderingen zijn op dat moment.   (oh mooi, dank je)

Lynn – Cobra, wanneer vindt bezieling plaats; in de baarmoeder of bij de geboorte?

COBRA – In de meeste gevallen vindt het plaats tussen zou ik zeggen de 2e en 3e maand tot 6e of 7e maand. In uitzonderlijke gevallen gebeurt het eerder en in uitzonderlijke gevallen later. Ik geef alleen een ruwe tijdlijn om hier een gevoel voor te hebben.

Lynn – Dus tussen de 2-4 maanden.

COBRA – Ik zou zeggen de 2e – 6e maand.   (OK, dank je)

De Media groep is op zoek naar audio en video editors die kunnen werken met MP3 en MP4 bestanden die wij via jouw computer naar je toe zullen sturen. Het is nodig dat wat bijgeluiden en lawaai worden verwijderd uit wat verbazingwekkende interviews over onderwerpen die heel dicht bij de Prepare for Change missie liggen.

De Interview onderwerpen bevatten: brekende informatie over Bitcoin en andere cryptocurrencies, financiële onderwerpen, gezondheid, rauwe voeding en voedsel, spirituele onderwerpen, geschiedenis, onderdrukte informatie en verscheidene andere onderwerpen.

Stuur alsjeblieft een e-mail aan Ada@prepareforchange.net als je beschikbaar bent en erin geïnteresseerd om vrijwillig jouw tijd te geven om te helpen deze belangrijke informatie naar het publiek te krijgen.

Aaron – Volgende vraag: heeft het Centrale Ras het volbracht om hoog ontwikkeld te worden onder de manipulatie van de archons? Kun jij jouw gedachten hierover geven Cobra?

COBRA – Het Centrale Ras had zijn ontwikkeling volledig onafhankelijk van de archons.   (OK, dank je)

Lynn – Je hebt gezegd: “tot 11 november 2011 zijn alle negatieve tijdlijnen voor planeet Aarde al ingestort en de positieve toekomst van de planeet is zeker. Er zullen ook geen alternatieve Aardes zijn. Daarom, schitterende toekomst voor de planeet is zeker … en de meeste bewoners van de planeet”. Is dit ook waar voor parallelle Aardes? Zijn er parallelle Aardes en parallelle wij?    (nee)    Cobra, begrijp jij het?

COBRA – Ja, ik begrijp het, maar het antwoord is nee.

Lynn – Maar je staat nog steeds achter wat in het begin was.

COBRA – Ja, ja, ik sta achter wat ik toen zei. Ja.

Lynn – Wat is het verschil tussen parallelle Aardes en tijdlijnen?

COBRA – Tijdlijnen zijn eenvoudig mogelijke toekomsten. Parallelle Aarde is een concept dat sommige mensen gebruiken wanneer zij proberen uit te leggen wat er gaande is.   (OK, dank je)

Aaron – Wat zijn de exacte stappen of protocollen die onze vibratie voldoende verhogen om fysiologisch onze lichamen te veranderen?

COBRA – Er zijn ascentie protocollen die zich verbinden met de Lichtlichaam activatie en dan kunnen deze – en doen dat op een zeker moment – de fysiologie van het lichaam veranderen.

Aaron – Zij zeiden, bio-kinese?

COBRA – Nee, nee, nee, nee.

Aaron – En zij zeiden: zijn dit dezelfde stappen die voorwaarts kunnen zover als het teruggroeien van onze botten en zelfs het veranderen van de oogkleur?

COBRA – Ik zou zeggen dat op een zeker moment dat het eindresultaat kan zijn, maar wij zijn daar nog niet.   (OK, dank je)

Lynn – Cobra, wat is jouw gevoel over dat wij in staat zouden zijn om terug te gaan naar 24 DNA strengen?

COBRA – Ik ben het niet eens met 24 strengen DNA. Het is gewoon een ander New Age concept dat is geïntroduceerd.   (OK, dank je)

Aaron – Is het waar of is het niet waar?

COBRA – Nogmaals, het is gewoon een new age concept dat bij de oppervlaktebevolking is geïntroduceerd.

Aaron – Ik zou er graag wat verder op in gaan. Ons DNA heeft 2 strengen.

COBRA – Ja, het DNA heeft 2 strengen.

Aaron – Ik zie niet hoe het van 2 naar 12 of 24 kan gaan.

COBRA – Precies, onze fysieke DNA gaat niet naar 12 of 24.

Aaron – Het is wat het is. Wij horen dat al jaren. Ik neem aan dat het gewoon weer een gerucht is of een mythe.

COBRA – Het is een ander new age concept dat is geïntroduceerd en ik zou zeggen dat iedereen zijn gezonde verstand moet gebruiken, boeken of internet artikelen lezen of alles dat is geïntroduceerd door de alternatieve media.

Aaron – Ik vond het moeilijk te geloven toen ik dat voor de eerste keer hoorde. Ik ben blij dat je het opheldert.

COBRA – Ja. In basis hebben wij 12 strengen DNA op de etherische laag, maar niet op de fysieke laag.

Aaron – Ah, dat maakt het hele verschil.

COBRA – Het is een ander verhaal, ja.

Lynn – Laten wij naar de volgende vraag gaan: ook al is er veel info online over hoe astraal te projecteren, is het verstandig om astraal te projecteren?

COBRA – Het is verstandig als je weet wat je doet. Het is niet verstandig als je alleen maar verschillende dimensies onderzoekt uit nieuwsgierigheid.

Lynn – OK. Deze persoon vraagt verder: kunnen wij astrale projectie ervaringen vertrouwen?

COBRA – Ik zou zeggen dat veel dingen mogelijk zijn wanneer je astraal projecteert, dus het is niet altijd veilig.   (OK)

Lynn – Dus als een persoon dat wil doen, zouden wij moeten vragen om leiding in het begin? Hoe onderscheid je of het veilig is of niet.

COBRA – Ik zou dan liever zeggen om het niet te doen. Als je dit soort vragen stelt is het wellicht beter om het niet te doen.   (OK, all right, dank je)

Aaron – Wat betekent “monadic extension” met betrekking tot het menselijk gedrag en ons huidige menselijke bewustzijnstatus van slavernij.

COBRA – Ik zou moeten weten wat je bedoelt met monadic extension. Want monadic extension is een term die op verschillende manieren door verschillende mensen wordt gebruikt.

Aaron – Zij hebben het tussen aanhalingstekens gezet, maar ik weet ook niet wat het betekent. OK

Lynn – Kun je wat zeggen over het idee dat er meerdere versies van onszelf zijn die tegelijkertijd bestaan.

COBRA – Op een manier ja, want er is een hoger zelf, een ware zelf, en er is een extensie daarvan in het fysieke lichaam in onze fysieke incarnatie.

Lynn – Zijn deze versies in parallelle realiteiten of dimensies of tijdlijnen?

COBRA – Ik heb deze vraag net beantwoord.   (OK, all right, Aaron)

Aaron – Is het waar dat een groot deel van de menselijke bevolking al gekloond is?

COBRA – Nee, dat is niet waar.     (OK)

Aaron – Dat er ‘kopieën’ zijn van mensen die op de planeet rondlopen die worden gebruikt door hersenspoelprogramma’s.

COBRA – In de meeste gevallen is het niet waar.   (OK, dat is goed om te weten)

Aaron – En geef alsjeblieft hier commentaar op: welke percentage van de bevolking zou op dit moment gekloond kunnen zijn?

COBRA – Een heel, heel klein percentage.

Aaron – Is het niet wat gecompliceerd om een persoon te klonen. Zij moeten nog steeds door de jaren gaan….

COBRA – Je kunt het lichaam klonen, maar je kunt niet de ziel klonen, dus je zou nog steeds niet in staat zijn om volledig een menselijk wezen te kopiëren.

Aaron – Plus dat er omgevingsfactoren zijn als zij opgroeien.

COBRA – Er zijn veel factoren betrokken, ook omgevingsfactoren.   (dank je Cobra)

Lynn – Is het mogelijk om de ziel van een persoon in een kloon te plaatsen?

COBRA – Ja, natuurlijk.

Lynn – Dus die persoon moet dan sterven, ja?

COBRA – Als je dat wilt ja, een kloon is alleen een kopie van het fysieke lichaam en dan kun je natuurlijk er een persoon in zetten maar het er ook uit halen.    (hmmm)

Aaron – Hoe lang heeft het nodig voor een kloon om op te groeien.

COBRA – Kloons kunnen behoorlijk snel groeien, zelfs in een paar maanden met zeer geavanceerde technologieën.   (wow)

Lynn – Is het waar dat “de snelheid van de draai van de globe” is 66,600 mph?

COBRA – Je moet altijd snelheid meten in relatie met …. iets. Dus snelheid is altijd relatief. Je moet snelheid definiëren van de globe in relatie tot wat?

Lynn – Deze persoon vraagt verder: dat de “ronding is 1 vierkante mijl”, is 666 feet? en dat de “askanteling” 66.6 graden is?

COBRA – Dat verhaal klopt niet.

Lynn – Wat is de esoterische en occulte betekenis van deze interessante planetaire dimensie getallen in relatie met het verlagen of verhogen van ons bewustzijn. Is er enige connectie?

COBRA – Er is geen relatie want ik heb al gezegd dat tenminste een van deze getallen niet klopt.   (maar 2 ervan kloppen?)

COBRA – Zou kunnen als ik meer informatie krijg over waar deze specifieke persoon de snelheid mee meet. Het kan potentieel correct zijn onder bepaalde omstandigheden, maar ik heb niet genoeg informatie van deze persoon over de definitie die deze persoon bedoelt.   (ik begrijp het, dank je Cobra)

Aaron – Cobra, ik heb 10 jaar besteed aan het doen van analyses van GPS en wereld wat betreft de fysica en de wiskunde, en dit zijn inaccurate getallen. Ik kan zelfs niet begrijpen de 66,000 mph.

COBRA – Dat zou een snelheid kunnen zijn gerelateerd aan de beweging van de Aarde gerelateerd aan een zeker punt binnen de galaxy. Het kan iets zijn als dat, maar ik zou meer informatie nodig hebben.   (je gaat weg van de Aarde en het zou ergens kunnen kloppen)

Aaron – Laten wij naar de volgende vraag gaan: kun je ons in het algemeen vertellen wat de “process correction” is?

COBRA – Nee, nogmaals, ik kan deze vraag hier niet beantwoorden.   (ja, het is nogal onduidelijk, dank je Cobra)

Denk er alsjeblieft aan dat Prepare for Change alleen bestaat omdat jullie deze website steunen met jullie donaties. Gebruik alsjeblieft de “PayPal donation” sectie in de kolom rechts, net onder de ‘Weekly Event Meditation’. Er kunnen ook cheques worden gestuurd aan Prepare for Change Foundation, adres: 1441 Huntington Drive, Suite 1110, South Pasadena, CA 91030.

Wij zijn een 501c3 liefdadigheidsorganisatie dus jullie donaties zijn aftrekbaar van de belastingen. Schrijf alsjeblieft op je cheque als de donatie voor Malawi weeskinderen is, en deel deze informatie met je vrienden en familie die ook kunnen helpen.

Lynn – Cobra, is ‘lucid’ (helder denkend) dromen behulpzaam?

COBRA – Het kan helpen ja. Nogmaals, als het wordt gedaan met het juiste bewustzijn.

Lynn – Zouden wij er meer tijd aan moeten besteden om het te leren?

COBRA – Ja, als je daar behoefte aan hebt en je hebt er vertrouwen in, en je kunt het aan, ja.

Lynn – Heb jij enige goede bronnen die je aan ons kunt geven om ons te leiden naar meer onderricht hierover?

COBRA – Je zou mij een e-mail moeten sturen en ik kan er naar op zoek gaan. Ik heb ze nu niet.   (OK, dank je)

Aaron – Volgende vraag: mensen zijn gefascineerd door onzichtbaarheid. Een google zoekopdracht liet bijna 140 films zien als ‘The Invisible Man’ of zelfs Harry Potter. Wat is de fascinatie met onzichtbaarheid?

COBRA – Mensen zijn gefascineerd door alles dat voorbij de gewone realiteit gaat, dus dit is een van deze fascinaties.

Aaron – Is onzichtbaarheid een verhullingtechnologie, dus het verhult en het maakt dingen feitelijk niet onzichtbaar?

COBRA – In feite ja, het is een verhullingtechnologie die de stralen op een bepaalde manier kan reflecteren die niet zichtbaar zijn voor het oog. Meer geavanceerde verhullingtechnologieën kunnen zelfs de fotonen en andere elektronische golven verhullen zodat zij niet worden ontdekt. Er zijn hiervoor veel verschillende benaderingen.

Aaron – Is het een van de vele manieren dat de mensen zijn gecontroleerd – door het hebben van een gelimiteerd zicht?

COBRA – Nee, nee, nee.

Aaron – De andere: is het een van de vele manieren dat mensen zijn gecontroleerd door de duistere krachten die voor ons onzichtbaar zijn?

COBRA – Nee, dat gebeurt niet behalve in zeer uitzonderlijke gevallen door de chimera groep.

Aaron – Sommige psychisch of intuïtieven zijn in staat om het energieveld van mensen te “zien” of wezens, zowel Licht als duister. Zij lijken in staat om een breder lichtspectrum te “zien”, klopt dit?

COBRA – In de meeste gevallen, nee.   (OK, dank je)

Lynn – Na de Event of tijdens of na onze ascentie, zal ons zicht zich uitbreiden om in staat te zijn meer lichtgolven te zien of dimensies, om te zien wat voor ons onzichtbaar was?

COBRA – Wat zal gebeuren is dat veel mensen in staat zullen zijn om niet-fysieke lagen te zien met hun hogere chakra’s.

Lynn – Zal dit gebeuren na de Event of moeten wij wachten tot ascentie?

COBRA – Na de Event in een zekere fase binnen het ascentieproces.

Lynn – Dus er is een ruimte tussen de Event en de ascentie?

COBRA – Ja natuurlijk, dat heb ik al vele keren uitgelegd.   (OK)

Aaron – Is het mogelijk dat als mensen vragen om meer goddelijke interventie dat dit het proces van bevrijding van planeet Aarde kan versnellen? Jouw gedachten Cobra?

COBRA – Ja, ja.    (OK)

Lynn – Zijn orbs reisvehikels?

COBRA – De meeste orbs zijn gewoon … feitelijk zijn de meeste orbs die mensen orbs noemen reflecties van de lens.

Lynn – Kun je wat meer vertellen over orbs die geen reflecties zijn?

COBRA – Die geen reflecties zijn…   (ja)   – Dat zijn etherische en plasma wezens die feitelijk invloed uitoefenen op het gebied dicht bij de oppervlakte van de planeet en onder bepaalde omstandigheden kunnen mensen ze zien.

Lynn – Veel mensen zien ze op foto’s of nachtzicht video’s of met nachtzicht glazen. Zijn er verschillende soorten orbs, en betekenen de kleuren iets?

COBRA – Ja, er zijn verschillende soorten orbs.

Lynn – Wat met betrekking tot de kleuren?

COBRA – Ook simpel, er zijn verschillende species van orbs en verschillende kleuren betekenen gewoon dat zij komen van verschillende species of branches.

Lynn – Komen zij van een zekere dimensie?

COBRA – Nogmaals, de meeste ervan leven op de etherische en plasma lagen.

Lynn – OK. Zijn er negatieve orbs?

COBRA – Zeer, zeer zeldzaam.

Lynn – Kunnen wij communiceren met orbs of ze oproepen?

COBRA – Ja, dat kun je.

Lynn – Helpen zij ons met healing?

COBRA – Ja dat doen ze.    (dank je)

Aaron – Soms zie ik sterren die heel snel sprankelen en zij beginnen rond te bewegen, gewoonlijk zijn zij in paren, drie of vier. Zijn dit schepen in de lucht die zijn verhuld?

COBRA – Ja, in veel gevallen, ja.

Aaron – En als zij verhuld zijn en zij horen ons telepathisch, kunnen wij met ze communiceren?

COBRA – Je kunt het proberen.

Aaron – Hoe dichtbij zijn ze?

COBRA – Het hangt af van de situatie. Soms kunnen zij heel dichtbij komen.

Lynn – Deze persoon zegt: ik zie een Pleiadian schip in de west lucht. Is het de vervuiling in de atmosfeer aan het reinigen? Indien niet, wat zijn zij aan het doen?

COBRA – OK, het ligt eraan of je werkelijk een Pleiadian schip ziet. Ja, er zijn veel Pleiadian schepen die de vervuiling opruimen.   (OK)

Lynn – Cobra, dank je wel. Ik geeft Aaron de laatste vraag en dan laten wij je gaan.

Aaron – Dit is een snelle Cobra. Het zegt: is het waar dat 25% van het menselijk ras mensen zijn?

COBRA – Nee.    (ik dacht het ook niet)

Aaron – Als 75% geen mensen zijn, wat zijn ze?

COBRA – De meeste mensen op deze planeet zijn mensen, het overgrote deel ja.   (OK, dank je Cobra)

Lynn – Is de 144,000, zijn zij ergens anders vandaan gekomen om te helpen?

COBRA – Van veel sterrenstelsels ja.

Lynn – Cobra, ik wil je nogmaals bedanken voor het bij ons zijn vandaag en wij waarderen altijd jouw bezoek en ik hoop dat de mensen de informatie zullen waarderen in deze oktober update met jou.

COBRA – OK. OK. Dank jullie wel voor het interview.

Aaron – Dank je, bye.

Als laatste zou ik het hele team willen bedanken dat dit interview mogelijk heeft gemaakt:

Cobra onze gewaardeerde gast. Zijn website is: http://2012portal.blogspot.com/

Aaron—mijn interview partner, geluid & editing technicus

DOV voor ons themalied: Voices of the World

Danell voor haar transcriptie expertise

CobraQuestions team: voor hun vragen

Ada voor modulering

Dane achter de schermen

En al onze fantastische luisteraars!

En bedenk altijd dat …. We are all Voices of the World. (Wij zijn allen stemmen van de wereld)

Music: Voices of the World

Vertaald door Veronica

 
1 reactie

Geplaatst door op 21 oktober 2017 in Cobra, Interview met Cobra NL

 

Tags: , ,

Een Reactie op “Interview met Cobra, 10 oktober 2017, door Prepare for Change

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: