RSS

Cobra: Lichtkrachten Operaties Video’s, 22 oktober 2017

23 okt

Cobra’s publicatie bevat drie video’s, met als label “Victory of Light”. Van de eerste twee video’s (Operation Omega Phoenix en Szent Korona – Crown of St. Stephen) heb ik de teksten vertaald en de video daarmee ondertiteld, de derde video (Temple of Love – Petit Trianon) heeft geen tekst, alleen beelden en muziek. Deze heeft een relatie met Graaf St. Germain, waarover Cobra in januari 2017 in zijn “Nieuw Atlantis” artikel meer informatie geeft. En in zijn update van 5 juli 2017 schrijft hij:

Ondertussen zijn de Lichtkrachten op de oppervlakte van de planeet begonnen om bepaalde objecten en krachtplaatsen te activeren binnen het planetaire energiegrit, als onderdeel van het Nieuw Atlantis project onder leiding van de Graaf van Saint Germain. De eerste plaats die in het proces van activering zit is de Tempel van Liefde nabij Petit Trianon: http://en.chateauversailles.fr/discover/estate/estate-trianon/english-gardens#the-love-monument

Het kabinet van bewegende spiegels in het Petit Trianon gebouw is de plaats waar echte Godinnen mysteries van Atlantis waren verankerd in 1776 door de Prinses de Lamballe en Marie Antoinette, zoals geïnstrueerd door de Graaf de Saint Germain. De koningin van Frankrijk was in de mysteries van de Godin geïnitieerd en hier is het occulte bewijs voor degenen die er klaar voor zijn om het te begrijpen:

De activering van Petit Trianon stuurt krachtige Godinnenenergieën door een leylijn die door de Tempel van Liefde op Long Island gaat, effectief de oosterse US plasma anomalie vortex genezend: http://recreatingbalance1.blogspot.com/2017/06/new-atlantis-alignment.html
(red: hier de vertaling van dit artikel)

Het andere krachtobject dat in het proces van activering is, is de Kroon van St. Stephen:

https://en.wikipedia.org/wiki/Holy_Crown_of_Hungary  –  http://www.lmrkat.hu/szentkorona.html

Deze talisman van kracht stuurt nu krachtige energieën van het Sirius sterrenstelsel, die de positieve Tempelierskrachten achter Viktor Orban kracht geven in zijn gevecht tegen de cabal krachten die proberen om Europa te vernietigen.

De 3 video’s:

Operation Omega Phoenix:

https://youtu.be/jxL6l40kpGE

Szent Korona – The Crown of Saint Stephen:

https://youtu.be/LPCNsPdrlH0

Temple of Love – Petit Trianon:

https://youtu.be/En_XE2saht0

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 23 oktober 2017 in Cobra, Video

 

Tags: , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: