RSS

Cobra’s Situatie Update van 7 december 2017

08 dec

Er is op dit moment op de plasma laag in de ondermaanse ruimte een volledige schaal gevecht voor de planeet Aarde gaande. De Lichtkrachten focussen zich op het verwijderen van de wormachtige plasma entiteit die in 1996 vanaf Orion ons zonnestelsel is binnengekomen en nu rondom de planeet Aarde is gewonden:

http://2012portal.blogspot.com/2017/09/short-situation-update.html

(klik hier voor de NL-vertaling)

De reacties van deze entiteit en alle lagere plasma entiteiten die met hun exotische plasma wapens binnen zijn lichaam leven, creëren recent meedogenloze scalar aanvallen op Lichtwerkers en Lichtstrijders.

Van 17 december tot 25 december opent zich een multidimensionaal portaal naar het Galactische Centrum – met zijn keerpunt op 21 december – dat drastisch de condities van de plasma laag in het meeste van de ondermaanse laag zal veranderen. Dit portaal is hier gedeeltelijk accuraat beschreven:

http://www.universallifetools.com/2017/11/galactic-alignment-supermoon-december-2017/

Op de fysieke laag zuiveren de Lichtkrachten alle negatieve geheime ruimteprogramma facties in de ondermaanse ruimte. Alle leden van deze programma’s hebben een optie gekregen om zich onvoorwaardelijk over te geven en de Galactische Codex te accepteren, of om te worden opgeruimd.

Elk bewust wezen heeft een onvervreemdbaar en onvoorwaardelijk recht op positieve levenservaring.

Onvoorwaardelijke positieve levenservaring van elk bewust wezen in het bevrijde universum is gegarandeerd van de innerlijke verbinding van elk levend wezen met de Bron.

Leven was nooit bedoeld om hard werken en worstelen te zijn, maar eerder een reis van plezier en creativiteit.

Deze zuivering creëert veel ongebruikelijke activiteit in de Lage Aarde Orbit (Low Earth Orbit – LEO), zoals gerapporteerd door Benjamin Fulford:

http://www.stillnessinthestorm.com/2017/12/benjamin-fulford-december-4th-2017-us-military-to-declare-martial-law-as-doj-fbi-criminality-exposed.html

(Klik hier voor de Nederlandse vertaling van Fulfords artikel)

http://www.ascensionwithearth.com/2017/12/bpearthwatch-something-massive-just.html

De hamer van Thor zal doorgaan met hameren tot februari 2018:

https://www.youtube.com/watch?v=wpqPECXn3jM

(Klik hier voor deze video met Nederlandse ondertiteling)

De Lichtkrachten zuiveren ook alle negatieve facties die probeerden zich in Antarctica en boven de Arctische cirkel te verbergen, vooral op Baffin Island en op Nova Zembla:

http://tarcotecacounterinfo.blogspot.com/2016/07/novaya-zemlya-natural-paradise.html

http://nationalpost.com/news/canada/canadian-forces-to-expand-nunavut-training-centre-as-russias-plans-more-bases-in-the-arctic

Bij een enorme operatie eind november is zo’n 80% van de infrastructuur en personeel van de duistere krachten verwijderd van Antarctica.

De ondergrondse kloonfaciliteit onder Long Island is geschoond.

In maart van dit jaar waren veel leden van de cabal voor ondervraging ondergronds genomen naar de Resistance, en daarna teruggezet op de oppervlakte waarbij hun geheugens waren gewist. David Rockefeller kon de stress van deze ondervraging niet aan en stierf een paar dagen later door een hartaanval.

Nu zijn sommige leden van de cabal voor ondervraging meegenomen naar niet vrijgegeven locaties op de oppervlakte van de planeet, als onderdeel van een enorm onderzoek dat zal leiden tot de massa arrestaties:

http://nesaranews.blogspot.si/2017/12/david-de-rothschild-indictment.html

Zij zijn daarna vrijgelaten met een enkelband:

http://www.washingtonexaminer.com/john-mccains-walking-boot-mysteriously-appears-to-swap-feet-in-latest-photo/article/2641581

De massa arrestaties zullen NIET plaatsvinden totdat de plasma laag is geschoond van alle scalar wapens en toplet bommen.

Bepaalde dingen gingen NIET volgens plan en ik kan niet meer intel vrijgeven over de Event ook al zou ik het willen, de situatie is daarvoor eenvoudigweg te delicaat.

De Wereld heeft jouw Licht nodig, blijf schijnen!

Ongeacht alle ongemakken die wij ervaren maakt het Licht vooruitgang en onze planeet zal worden bevrijd.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 
5 reacties

Geplaatst door op 8 december 2017 in Cobra

 

Tags: , , ,

5 Reacties op “Cobra’s Situatie Update van 7 december 2017

 1. douwebeerda

  8 december 2017 at 09:13

  Wat kunnen mensen zelf eigen precies doen. Ik ben altijd een beetje skeptisch als anderen zeggen het voor ons op te zullen lossen. Hoe graag ik het ook zou willen.

  Hier een stukje uit een interview van Ad Broere met Pieter Stuurman wat toch uitlegt hoe we zelf positieve verandering kunnen bewerkstelligen.

  Hoe kunnen we deze negatieve spiraal doorbreken?

  We moeten leren inzien dat wij het zelf zijn die de realiteit waarin we nu verkeren hebben gebouwd. Weliswaar is ons denken gemanipuleerd, maar wij zijn wel de bouwers van deze kromme werkelijkheid. Dit inzicht is de eerste stap.

  Vervolgens kunnen we ons bewust worden van ons vermogen om anders met ons denken om te gaan. Als waarnemers en onderzoekers: ‘Ik denk dit, maar is er een andere manier om ernaar te kijken?’ ‘Ik wijs deze gedachte af, maar waarom eigenlijk?’ ‘Ik houd mijzelf vast aan deze gedachte, maar waarom eigenlijk?’ De gedachte ligt ten grondslag aan verandering. Uit de gedachte komt een emotie voort, uit de emotie het handelen, door het handelen vormt zich een realiteit. Niet DE realiteit.

  Als we onszelf gaan herkennen als bewuste, creatieve, intelligente wezens, en leren op onze eigen knoppen te drukken, dan kunnen we op basis van bewust denken en in samenwerking een andere realiteit bouwen, die veel meer aansluit bij onze werkelijke intenties. We nemen dan het heft in eigen handen en als er iets ongewenst blijft in die realiteit, dan zijn we bij machte om dat zelf te veranderen zonder van bovenaf gestuurd te worden.

  Like

   
  • eventnl

   8 december 2017 at 13:38

   Ja, de tekst in het laatste plaatje zegt genoeg: “De wereld heeft jouw Licht nodig, blijf schijnen”. Dit is ons wapen in deze strijd. Wij hoeven niet te zitten afwachten, maar kunnen een actieve bijdrage leveren door te leven in Licht en Liefde, en door deel te nemen aan de massa meditaties waarmee wij onze gezamenlijke kracht vele malen versterken. Zo heeft Cobra eind november via PFC alle Lichtwerkers opgeroepen om mee te doen aan de ‘Alert’ meditatie, die met een interval van 4 uur plaatsvond en waarmee wij de Lichtkrachten kunnen steunen in hun strijd.

   Like

    
  • eventnl

   9 december 2017 at 12:20

   De Kracht van Liefde, Waarneming en Creatie met Martijn van Staveren

   Een prachtige uitspraak van Martijn op 1u 41min:
   “Waar het menselijk bewustzijn in staat is een andere perceptie van werkelijkheid van binnen naar buiten te laten ontstaan, om anders te gaan kijken naar wat er ons wordt voorgehouden, vindt er een verandering plaats door de waarneming van de mens. Dan is het Vrede, dan verdwijnen de oorlogen als sneeuw voor de zon. Dit is geen new age, dit is de oorspronkelijkheid van de mens.”

   Like

    
 2. Mi'kiera

  8 december 2017 at 11:08

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: