RSS

Galactische Uitlijning – Evolutie – december 2017

11 dec

In Cobra’s Situatie Update van 7 december heeft hij ons geïnformeerd: “Van 17 december tot 25 december opent zich een multidimensionaal portaal naar het Galactische Centrum – met zijn keerpunt op 21 december – dat drastisch de condities van de plasma laag in het meeste van de ondermaanse laag zal veranderen. Dit portaal is hier gedeeltelijk accuraat beschreven: http://www.universallifetools.com/2017/11/galactic-alignment-supermoon-december-2017/ ” Dit artikel heb ik naar het Nederlands vertaald. Veronica

Rijdend op de energetische golven van onze SUPERMAAN van 3/4 december 2017, opent onze Nieuwe Maan van 17/18 december een ENERGETISCH RAAM van 5 dagen tussen onze GALACTISCHE UITLIJNING (18 december 2017) en onze ZONNEWENDE (22 december 2017). Plus … MERCURIUS regressief bewegend tijdens dit ENERGETISCHE RAAM spitst toe naar een zelfs groter potentieel.

Hieronder kun je meer lezen over:

  • Galactische Uitlijning; 18-22 december 2017
  • Mercurius regressief; december 2017
  • Zomer/Winter Zonnewende; 22 december 2017
  • Energetisch Raam; werkend met de energie

PLUS hoe het meeste te halen uit dit transformerende Energetische Raam … vooral als wij aftellen naar het eind van 2017.

Galactische Uitlijning; 18 december 2017

Elk jaar tijdens onze december Winter/Zomer zonnewende (voor deze generatie op Aarde) ervaren wij een Galactische Uitlijning van de Aarde, Zon, en het Galactische Centrum in het astrologische teken van Boogschutter.

De exacte Galactische uitlijning van dit jaar zal plaatsvinden op 19 december 2017 (iets meer dan 13 uur na onze december Nieuwe Maan) en de energie zal gedurende 5 hele dagen worden gevoeld, leidend naar onze zonnewende op 22 december 2017.

Onze december 2017 Galactische Uitlijning is dit jaar versterkt door onze Supermaan trilogie; de eerste Supermaan vond plaats op 3/4 november, de tweede Supermaan op 3/4 december (2 weken voor onze galactische uitlijning) en de derde Supermaan op 1/2 januari.

Supermanen zijn versterkers van onze energievelden en ontwaken onze hogere potentiëlen van de huidige planetaire uitlijning waarmee zij zijn geassocieerd. Dus de Galactische Uitlijning van dit jaar zal supergeladen zijn, dat is zeker!

Klik op de diagrammen hieronder om te vergroten – Supermaan 3/4 december, Nieuwe Maan 17/18 december, Exacte Galactische Uitlijning 19 december. Zonnewende 22 december.

 

 

 

 

Wat is de Galactische Uitlijning?

Tijdens een Galactische Uitlijning komen onze Aarde, Zon en het Galactische Centrum (in Boogschutter) in lijn op de Galactische Laag –  de vlakke laag van onze Melkweg Galaxy.

Tijdens deze uitlijning, onze astrologische Galactische Evolutionaire Driehoek, wordt een tetrahedon van energie, gevormd door de Aarde, Sirius, Alcyone en het Galactische Centrum, versterkt naar zijn grootste potentieel van dit jaar.

Zoals ik bespreek ik onze Aetheric Healing™ eCourse, zoekt deze versterkte tetrahedron van energie die ons omringt, naar de ‘Structuur van het Water’ in onze lichamen zodat wij letterlijk wandelende Vloeibare Kristallen worden.

Elke cel in ons lichaam is zo gebaad in deze Galactische Vloeibare Kristal Vorm resonantie (t.w. Essence of Angels®), wat op zijn beurt ons DNA activeert en de trilling verhoogt van ons genetisch potentieel.

In deze tijd van elk jaar ondersteunt deze Galactische Uitlijning Kosmische Blauwdruk – gevormd door Aarde, Sirius, Alcyone en het Galactische Centrum – ons door te stappen in (zowel individueel als collectief) ons grotere evolutionaire doel en helpt ons om te stappen in de grootste versie van de grootste visie die wij ooit voor onszelf hadden als een Menselijk Vloeibaar Kristal (kijk naar Crystal Light Healing®).

De energie van de Galactische Uitlijning is ook versterkt door onze zonnestelsel transitie door de Fotongordel / Gordel van Alcyone – essentieel wevend/geboortegevend aan ‘Het Goddelijke Vrouwelijke’ in onze harten, geesten en zielen.

De tabel hieronder laat de datum/tijd zien van de voorafgaande Supermaan, de datum/tijd van de EXACTE Uitlijning op de Galactische laag, en de datum/tijd van onze zomer/winter zonnewende.

Galactic Evolution – Energetic Window
Super Moon New Moon Exact Alignment Solstice
4 December 2017, 1:46 am AEST 18 December 2017, 4:30 pm AEST 19 December 2017, 5:57 am AEST 22 December 2017, 2:27 am AEST
Your Time Zone > Your Time Zone > Your Time Zone > Your Time Zone >

Mercurius regressief (retrogade); december 2017

Mercurius neemt maar 88 dagen om te reizen rond de Zon, waar de Aarde ca. 365 dagen nodig heeft … vandaar dat soms tijdens de reis van Mercurius, vanaf de positie van de Aarde, Mercurius achterwaarts lijkt te bewegen (retrogade) in onze luchten. Lees mijn artikel op Retrograde Planets om meer over dit fenomeen te leren.

Mercurius regelt alle communicaties zoals computers, telefoon, reizen, elektronica en alle zakelijke/persoonlijke communicaties en documentatie. Wanneer Mercurius retrogade reist en in de duisterder kloven van onze psyche, kan dit een tijd inluiden van onbegrip, miscommunicaties, computer en elektronica crashes en plannen die de mist ingaan! Maar liever dan Mercurius retrogade te zien als een negatieve tijd geef ik er de voorkeur aan om met de energie te werken als een prachtige ‘inwaartse’ tijd om aandacht te schenken aan al de ‘RE’s’ – zoals re-evaluatie, recheck, reparatie, re/herstel, en re/hercalibreer mijn visies om zo vol vertrouwen voorwaarts te bewegen in bewuste actie wanneer Mercurius rechtstreeks beweegt.

Op 3/4 december bewoog Mercurius retrogade in het vuurteken van Boogschutter en zal weer rechtstreeks bewegen op 23/24 december, in Boogschutter.

Plus … wanneer Mercurius retrogade beweegt op de Nieuwe Maan 3/4 december, zal het verenigd zijn met Saturnus (Mercurius 29.180 Boogschutter, Saturnus 28.040 Boogschutter) EN ook binnen een paar graden van het Galactische Centrum (27.060 Boogschutter) – wat dit een zeer KRACHTIGE onderzoekende tijd maakt voor iedereen. Plus dat dit alles zal plaatsvinden in het derde huis van communicatie!

Als wij ons inwaarts bewegen in onszelf tijdens het Galactische Raam (Galactische Uitlijning door de zonnewende – 18-22 december) voegt de Mercurius retrogade / Saturnus / Galactische Centrum gezamenlijke energie een extra ZING toe … een supergrote INTENSITEIT aan het Galactische Raam. De Mercurius retrogade / Saturnus / Galactische Centrum conjunctie combo pusht ons om dieper te kijken in de donkerste kloven van zelf – onze diepe binnenste geheimen, onze angsten, onze kwellingen, onze veroordelingen, onze pijn, en om een soort van zelfstudie te doen, een psychoanalyse. Wij zijn geroepen om een diepe moeilijke duik te nemen in ALLE dynamica die een rol spelen in ons leven en manieren te ontdekken voor vergeving, genezing, en kwetsbaarheid, die transcendentie ondersteunt in ons goddelijke en heilige ontwaakte potentieel.

Tijdens deze intense Mercurius retrogade / Saturnus / Galactische Centrum conjunctie in combinatie met de Galactische Raam uitlijning, zou je kunnen voelen dat AL jouw gevoelens zijn verhoogd, de sluier is dunner, jouw psychische bewustzijn is verhoogd en jouw droomstatus om heel intens te zijn.

De voorvaderen van de Aarde, en de collectieve bewustzijn velden van de Sirian Wezens (7D) en Pleiadians (6D) geven ons sturing in deze tijd … het is een tijd om te luisteren … gebruik je communicatieve actieve luistervaardigheden om werkelijk deze fluisteringen te ‘horen’ en om dan klaar te zijn en bereid om bewuste actie te nemen als Mercurius direct beweegt op 23/24 december, en dan met onze uiteindelijke Supermaan op 1/2 januari 2018.

Zomer/Winter zonnewende; 21/22 december 2017

Ons 5-daagse Energetische Raam eindigt met de 21/22 december zonnewende – Winter zonnewende (Noordse hemisfeer) en de Zomer zonnewende (Zuider hemisfeer).

De Noordse hemisfeer Winter zonnewende markeert de langste dag van het jaar, terwijl de Zuider hemisfeer Zomer zonnewende de kortste dag van het jaar markeert. (red: ik heb dit letterlijk vertaald, maar het lijkt mij dat het andersom moet zijn)

Als gevolg van de buiging van de Aarde (zie het diagram) met de 21/22 december zonnewende, zal de Arctische cirkel (Noordse hemisfeer) 24 uur van duister ervaren, waarbij de Zon niet omhoog gaat en Antarctica (Zuider hemisfeer) zal 24 uur van licht ervaren waarbij de Zon niet ondergaat.

In de Zuider hemisfeer is de december zonnewende een tijd van viering, een plezierige tijd om je hart te openen en je Licht te laten schijnen en je Liefde te delen door de Great Exhalation of the Cosmic Breath. Het is een tijd van geluk, viering, en dans met leven als wij de drempel bereiken van topgroei van het jaar.

In de Noordse hemisfeer is de december zonnewende een tijd van inwaartse reflectie, een tijd om je hart binnen te gaan en te verbinden met je Licht binnenin, en de Liefde in te ademen door de Great Inhalation of the Cosmic Breath. Het is een tijd van innerlijke koestering en regeneratie in voorbereiding voor onze uittocht in de wereld als de dagen geleidelijk langer worden.

Overweeg om op de avond van onze 21/22 december zonnewende een kaars aan te steken en het Licht van geluk te eren, gelukzalige overvloed, compassie, vrede en goedwillendheid. Neem een moment om te ademen en de zonnewende polariteit te verenigen binnen je hart. Als wij dan bewegen naar de drempel van een nieuwe cyclus is het een tijd om samen te komen met alle mensen door het Licht van onze Liefde en om een golf van verenigde vrede te sturen door het kristallijn wijsheidveld van onze Aarde als wij 2018 binnengaan.

Energetisch Raam – Hoe met de Energie te Werken

Tijdens ons 5-daagse Energetische Raam (18 – 22 december) beveel ik aan om elke dag tijd vrij te maken om naar binnen te gaan en je te verbinden met de Galactische Evolutionaire Driehoek – om je te steunen bij het stappen in jouw grotere evolutionaire doel.

Wij bestuderen de Galactische Evolutionaire Driehoek in diepte binnen onze Aetheric Healing™ eCourse, maar hier zijn een paar principes van onze eCourse om jou te helpen om het meeste te maken van de energie in de komende paar dagen:

  • In meditatie, plaats je handen in ‘bidpositie’ over je Hart (zie diagram) en focus op het ritme van jouw adem. Door jouw adem fungeert jouw zenuwstelsel als een stemvork of antenne die de signalen van creatie oppikt; signalen die niet alleen diep binnen jouw DNA liggen maar ook de frequenties van de natuur, de Aarde, de sterren, de planeten, door de galaxies en universa.
  • Als jouw zenuwstelsel in diepe resonantie is met het veld, dan kun jij je verbinden met jouw Hogere Zelf om de observant te worden van jouw menselijke ervaring binnen de onbegrensde expressie van het Etherisch Veld.
  • Sta toe dat de ‘antwoorden’ jouw bewustzijn binnenstromen. Push niet om antwoorden te krijgen, geef jezelf gewoon over en ‘sta toe’ dat ze bewust worden op hun eigen juiste moment. Het kan een gedachte zijn, een visie, een beeld, een geluid, een kleur, een symbool …. en het ‘inzicht’ kan zelfs bij je komen in de uren/dagen na deze meditatie.
  • Als je eenmaal dit heilige inzicht/kennis hebt ‘ontvangen’, nogmaals in meditatie (met jouw handen in bidpositie over je hart), dan hermodelleer je jouw zenuwstelsel om deze Nieuwe Staat van Zijn op te nemen. Houdt de visie van heelheid, overvloed, compassie en goedwillendheid van een plaats van eigenliefde … je leert je zenuwstelsel om deze op Liefde gebaseerde frequenties op te nemen om zo de pijn, strijd, gekwetstheid en moeilijkheden in jouw leven te overstijgen.
  • Jouw neurale banen stralen nu dit nieuwe energieveld uit, wat vervolgens jouw DNA activeert, jouw cellulaire functioneren verandert, jouw emotionele / mentale geest in lijn brengt met jouw IK BEN Aanwezigheid en jouw stroom met onbegrensd Zielpotentieel binnen het Etherische Veld … als wij samen overgaan door dit Galactische Raam.

OmAhOm
Simone M. Matthews
www.UniversalLifeTools.com

Inviting you to join me at one of my Life Mastery Programs during 2018.

You have the choice of studying online, or enrol in a special package and join me for a week long HEART RETREAT by the beach… a marriage made in heaven !

My Life Mastery Programs are Internationally Accredited Practitioner & Teacher Programs… though you are most welcome to enrol for your own personal growth, nurturing & self-care ♡

Inviting you to signup to our community newsletter & receive lots of free gifts… such as free meditation audios, videos and our regular posts/articles from Simone M. Matthews.

Subscribe Now, it’s FREE:
http://www.universallifetools.com/mailing-list/

Rest assured your privacy is of utmost importance, thus your details are never sold or shared with anyone !

 
1 reactie

Geplaatst door op 11 december 2017 in Cobra

 

Tags: , , , ,

Een Reactie op “Galactische Uitlijning – Evolutie – december 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: