RSS

Meditaties om de Lichtkrachten te helpen in hun strijd voor de bevrijding van onze planeet, dagelijks 17-25 december 2017 om 15.30 uur (NL)

17 dec

Er vinden hevige gevechten plaats voor de bevrijding van onze planeet, en de Lichtkrachten hebben onze hulp nodig in de vorm van de gecombineerde kracht van onze gezamenlijke meditaties! Dat is wat wij kunnen bijdragen om deze strijd te winnen! Doe alsjeblieft mee!

Cobra heeft op de 16e weer een ‘black alert’ geplaatst en onze hulp is dringend nodig!

Hieronder de uitleg en oproep van Prepare For Change, in overleg met Cobra, voor een dagelijkse Wereldmeditatie in de periode van de opening van het Multidimensionale Portaal van 17 december – 25 december 2017, alsmede een Zonnewende Meditatie op 21 december.

Ik ga vandaag iets doen om de planetaire bevrijding te bespoedigen

De plasma entiteit die Cobra heeft beschreven is Lichtwerkers aan het aanvallen!

http://2012portal.blogspot.com/2017/09/short-situation-update.html – NL vertaling: https://eventnl.wordpress.com/2017/09/29/cobra-korte-situatie-update-28-september-2017/

“Ik zal twee van deze plasma-achtige entiteiten hier beschrijven en zij zullen worden geschoond en verwijderd op precies dezelfde manier als Yaldabaoth.

De eerste is een wormvormige entiteit die door het Kongo portaal was geteleporteerd vanuit het Rigel sterrenstelsel tussen 1996 en 1999. Deze entiteit probeert de oppervlaktebevolking van het Licht af te snijden, probeert om spirituele groei en het ascentieproces te onderdrukken. Deze entiteit draagt het overgrote deel van alle nog steeds bestaande geavanceerde plasma scalar wapens in het lichaam en het gebruikt een geavanceerd fuzzy logic computerprogramma om deze wapens aan te sturen om Lichtwerkers en Lichtstrijders zoveel mogelijk te onderdrukken. De verwijdering van deze entiteit is nu top prioriteit voor de Lichtkrachten.”

Maar wij hebben een kans om deze plasma wormachtige entiteit voor altijd te verwijderen … en de entiteit weet dit … dat is waarom de aanvallen op Lichtwerkers nu zo heftig zijn.

Wanneer wij beginnen om veel meer Licht op de planeet te verankeren … nu, beginnend op 17 december … met de opening van het Multidimensionale Portaal rondom de Winterzonnewende … zal deze plasma wormachtige entiteit beginnen op te lossen.

Help ons alsjeblieft om deze meditatie uit te dragen … en help ons deze meditatie viraal te krijgen door het op zoveel mogelijk plaatsen te posten (of door verschillende groepen mensen te informeren). Als iedereen die deze post leest dat doet kunnen wij de kritieke massa halen!

Multidimensionaal Portaal en de 21 december Zonnewende Meditatie

Zoals beschreven in de situatie update in Cobra’s post op 7 december:

“Er is op dit moment op de plasma laag in de ondermaanse ruimte een volledige schaal gevecht voor de planeet Aarde gaande. De Lichtkrachten focussen zich op het verwijderen van de wormachtige plasma entiteit die in 1996 vanaf Orion ons zonnestelsel is binnengekomen en nu rondom de planeet Aarde is gewonden:”

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/09/short-situation-update.html – NL vertaling: https://eventnl.wordpress.com/2017/12/08/cobras-situatie-update-van-7-december-2017/

“De reacties van deze entiteit en alle lagere plasma entiteiten die met hun exotische plasma wapens binnen zijn lichaam leven, creëren recent meedogenloze scalar aanvallen op Lichtwerkers en Lichtstrijders.

In de 9 dagen vanaf 17 december hebben wij als een groep Lichtwerkers en Lichtstrijders een grote kans om de Lichtkrachten te helpen in deze situatie:

“Van 17 december tot 25 december opent zich een multidimensionaal portaal naar het Galactische Centrum – met zijn keerpunt op 21 december – dat drastisch de condities van de plasma laag in het meeste van de ondermaanse laag zal veranderen. Dit portaal is hier gedeeltelijk accuraat beschreven:”

http://www.universallifetools.com/2017/11/galactic-alignment-supermoon-december-2017/ NL vertaling: https://eventnl.wordpress.com/2017/12/11/galactische-uitlijning-evolutie-december-2017/

Ook, zoals Untwine heeft beschreven, is bij elke winterzonnewende tuisen 1975 en 2025 ons zonnestelsel uitgelijnd met een rechte lijn met de Galactische laag en daardoor de Galactische Centrale Zon. Daarom ontvangen wij met elke winterzonnewende een flits energie van de Galactische Centrale Zon.

Wij kunnen deze gebruiken om onszelf in lijn te brengen met het Licht, en het door onze zonnestelsel te laten stromen om te helpen de Event te brengen.

https://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2016/12/winter-solstice-alignment.html (red: ik heb de vertaling van een deel van deze post van Untwine onderaan deze pagina opgenomen, scroll even naar beneden)

In samenwerking met het wereld Prepare For Change team, dat een wereld gesynchroniseerde meditatie heeft georganiseerd op de exacte tijd van de zonnewende op 21 december, en in overeenstemming met Cobra, stellen wij voor om de Zonnewende Meditatie gedurende de gehele opening van het Multidimensionale Portaal te doen om 2:30 PM GMT/UTC (NL-tijd 15.30 uur).

Door deze massa meditatie te doen gedurende de periode van de portaalopening kunnen wij ons groepsbewustzijn gebruiken om een krachtige intentie te creëren om het proces te versnellen van het verwijderen van alle exotische wapens op de plasma laag en in de ondermaanse ruimte, om de massa arrestaties te triggeren, disclosure, en de Event.

Wetenschappelijke studies hebben de positieve effecten bevestigd van massa meditaties op de menselijke gemeenschap, dus ieder van jullie die meedoet met deze meditatie kan feitelijk helpen om de Event en volledige disclosure dichterbij te halen:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

0010110 Decreet

Wij ontvingen deze code via Dragon contacten in Azië als een sleutel om de Event te versnellen. Wij zullen dit decreet uitspreken vlak voordat wij de Multidimensionale Portaal Meditatie doen:

Decreet om de Event te versnellen

Ik roep het hoogste aspect van mijn IK BEN aanwezigheid op om een uit het hart komend klaroengeschal aan de Bron en de Pleroma/Galactische Centrale Zon te sturen! Als deel van het collectief van de 144.000 sterrenzaden op bevrijding-Aarde-missie beveel ik en draag op dat er actie wordt ondernomen om de fase transitie Event te versnellen en het zo snel als mogelijk is te triggeren. Als een sterrenzaad op Aarde vaardig ik nu vanuit mijn hartcentrum mijn gereedheid uit om over te gaan naar een hogere dimensie van Liefde, Geluk, Vrede en Overvloed, op de meest positieve tijdlijn voor alle wezens in het multiversum. Collectief vragen wij de bron om de activering van Operation Phoenix door de Lichtkrachten te bespoedigen en om te helpen bij het verwijderen van alle negatieve energieën.

0010110

Entiteiten, exotische wapens en duistere wezens van alle lagen van bestaan, dus de planetaire bezetting van de Aarde door de duistere krachten eindigend, voor altijd! Ik vraag hiervoor dat de overgang plaats zal vinden zo soepel en vredig als mogelijk, alle wezens bevrijdend en ons verschuivend in de Gouden Eeuw van het Nieuwe Atlantis. Ik vraag om een wereld te manifesteren met een overvloed van Vrijheid, Geluk, Voedsel, Water, Gezondheid, Welvaart in alle vormen voor iedereen. Ik vraag om de vrijgave te manifesteren van vrije energie middelen, medische apparaten en alle onderdrukte technologieën om de mensheid te helpen. Ik vraag om eerste contact te manifesteren, om deel te gaan uitmaken van de Galactische Confederatie, en onze legitieme plaats in te nemen als een ruimtereizend ras. Ik vraag om te worden herenigd met mijn zielfamilie en broeders en zusters, voorvaderen van het Licht.

Met diepe dankbaarheid vraag ik dat alle verzoeken snel worden beantwoord.

Zo zij het, en zo is het, IK BEN!

Aanbevolen wordt om dit als een meditatiemiddel te gebruiken om onze intenties te focussen om dit doel te bereiken. Zijn werking wordt ook behoorlijk versterkt door het te combineren met Licht Mandala’s. Het is een binaire sleutelcode voor uitlijning met de kracht van de Galactische Centrale Zon. Het beeldt ook een ‘nulpuntfunctie’ uit waarin 001 en 110 omgekeerd zijn gespiegeld resulterend in de centrale ‘nul’ uitlijning met het Broncentrum.

Command PB Stardust

Na deze meditatie, die om ongeveer 2:45 PM GMT/UTC (NL-15.45 uur) zal eindigen, met onze geest nog steeds in de meditatieve staat, kunnen wij ook het ‘Command PB Stardust’ protocol aanroepen, dat is ontwikkeld door de Pleiadians en wat een gift is aan de mensheid.

Herhaal eenvoudigweg driemaal in je hoofd “Command PB Stardust” https://www.youtube.com/watch?v=QrJLSZQtXWI – met NL-ondertiteling: https://youtu.be/bJrtqdFbNL0

De Pleiadians zullen dan hun geavanceerde technologieën gebruiken om jouw centrale zenuwstelsel binnen te gaan om al je chronische pijnen te verlichten: http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/12/command-pb-stardust-video-and-manga.html – NL vertaling: https://eventnl.wordpress.com/2017/12/15/cobra-command-pb-stardust-video-en-manga-15-december-2017/

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/11/physical-intervention.html – NL vertaling: https://eventnl.wordpress.com/2017/11/07/cobras-update-fysieke-interventie-6-november-2017/

Je kunt de GMT/UTC tijdzone hier converteren naar jouw lokale tijdzone: http://www.thetimezoneconverter.com/

Hier is de link voor de wereldwijde gesynchroniseerde meditatie op het exacte moment van de december Zonnewende op 21 december om 4:28 PM GMT/UTC (NL = 17.28 uur) en om uit te wisselen met andere deelnemers op PrepareForChange/coeo: http://meditate.coeo.cc/m/965

En de link hiernaar op Facebook: https://www.facebook.com/events/1531127236935001/

Wij hebben ook een Facebookpagina gecreëerd voor het Command PB Stardust protocol, als een herinnering: https://www.facebook.com/events/1975959016063175/

De Facebook pagina voor de Multidimensionale Portaal Meditatie is hier: https://www.facebook.com/events/510899749266777/

Hieronder de instructies voor de december Zonnewende Meditatie, van Prepare For Change (red: deze wordt dus ook gebruikt voor de dagelijkse Multidimensionale Portaal Meditatie):

 1. Ontspan je lichaam, emoties, en geest door je te focussen op je ademhaling, of op elke andere manier die voor jou werkt.
 2. Richt je intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om Vrede te brengen, Gerechtigheid, Vrijheid, en Overvloed, naar de planeet Aarde en haar bewoners.
 3. Visualiseer een kolom van Licht die komt van de Galactische Centrale Zon, dan door alle wezens van Licht binnen ons zonnestelsel gaat, door de Zon en de Maan, dan door jouw Ziel-Ster-Chakra en door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde.
 4. Visualiseer nu een andere kolom van Licht die oprijst van het centrum van Gaia, omhoog door jouw lichaam en verder omhoog in de lucht, naar alle wezens van Licht in ons zonnestelsel en onze galaxy.
 5. Je staat nu in twee kolommen van Licht: het Licht dat tegelijkertijd zowel omhoog als omlaag stroomt. Houdt deze kolommen van Licht gedurende een paar minuten actief.
 6. Visualiseer een draaikolk van briljant wit Licht die komt van de IK BEN aanwezigheid in de Ziel-Ster-Chakra van elke Lichtwerker op Aarde. Visualiseer dat de hogere zelven van de 144.000 worden geactiveerd terwijl zij ontwaken voor hun respectievelijke missies.
 7. Visualiseer een draaikolk van briljant wit Licht die komt van de IK BEN aanwezigheid in de Ziel-Ster-Chakra van elk menselijk wezen op Aarde en in hun energievelden en persoonlijkheden, ze te laten ontwaken voor de realiteit van Licht, hen de kracht gevend om eindelijk zichzelf van het duister te bevrijden.
 8. Zie deze collectieve straal van Licht zich uitbreiden in het Lichtraster van de Aarde, en zich verbinden met het hart van Gaia.
 9. Zie dat elk levend wezen op Aarde zich verbindt met zijn zielsfamilies en spirituele gidsen terwijl deze collectieve Lichtstraal zich verspreidt door het energieraster van de Aarde.
 10. Zie dat het Licht doorgaat zich uit te breiden door de Aarde en door het gehele zonnestelsel, zich verbindend met de Ziel-Ster-Chakra’s van de Agarthans, het Ashtar Commando, de Pleiadians, de Sirians, de Andromedans, de Arcturians, de Lyrans, de Galactische Confederatie, en alle wezens van Licht die de mensheid begeleiden en ondersteunen bij de ascentie van de Aarde.
 11. Zie de Godinnenenergie spiraalsgewijs door al deze lagen van uitbreidend Licht draaien, die Vrede, Harmonie, en Bevrijding op de planeet Aarde brengt.

Voor deze meditatie zijn er al geleide meditaties in 13 talen. Hier is de volledige  YouTube playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLSsIlAdZAHGdfxj1gEd6OsL1N36s8jXTC

Deze playlist wordt dagelijks bijgewerkt als er meer talen worden toegevoegd.

Vertel het verder! Deel het wereldwijd! Plaats het alsjeblieft op je websites en blogs. Nodig spirituele groepen uit om mee te doen. Als je alternatieve media kent kun je het naar ze toe sturen. Je kunt een Facebook groep voor jouw lokale groep maken of de mensen die dit in jouw deel van de wereld doen. Je kunt hiervan een video maken en het op Youtube zetten.

Neem ook contact op met Corey Goode, David Wilcock, Benjamin Fulford, Veronica Keen, Justin Deschamps, Kauilapele, Steve Beckow of The Mind Unleashed over de december Zonnewende Meditatie.

Overwinning van het Licht!

Reference:

https://welovemassmeditation.blogspot.com/2017/12/make-it-viral-multidimensional-portal.html

https://www.returntoyourtruth.com/winter-solstice-meditation

https://prepareforchange.net/2017/12/13/2017-december-solstice-meditation-december-21st-at-428-pm-gmt/

Hieronder (een deel van) het artikel van Untwine over de Winterzonnewende uitlijning.  https://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2016/12/winter-solstice-alignment.html

Het kleine reflecteert altijd het grote, creatie volgt altijd herhalende patronen die elkaar spiegelen. Binnen elk lichaam van elk levend wezen is een reflectie van het hele universum. Elk sterrenstelsel, elke galaxy, spiegelen dezelfde patronen.

Elke ster is een hart, en elk hart is een ster. Dit zijn de centra van de torus energievelden, of het nu een menselijk lichaam is, of een galaxy.

Sterren en harten zijn portalen die verbonden zijn met de bron, waardoor al het Licht, alle levenskracht, het gehele lichaam binnenstroomt. Het fysieke hart binnenin het menselijk lichaam pompt bloed door het hele lichaam. Het hart chakra pompt energie door het hele aura. De Galactische Centrale Zon pompt Licht en Liefde door onze hele galaxy.

Dit gebeurt op een ritmische manier: net zoals jouw harteklop heeft de Centrale Zon een harteklop, die elke 25.000 jaar plaatsvindt. Wij zitten nu in het midden van deze harteklop, die min of meer 50 jaar aanhoudt, van 1975 tot 2025. Als gevolg daarvan is ons zonnestelsel in deze tijdsperiode elke winterzonnewende uitgelijnd met een rechte lijn met de Galactische laag en daardoor de Galactische Centrale Zon. Wij ontvangen daarom een flits van energie van de Centrale Zon met elke winterzonnewende.

Wij kunnen dit gebruiken om onszelf uit te lijnen met het Licht, en het door ons zonnestelsel te laten stromen, om te helpen de Event te brengen. ….

Vertaald door Veronica

 

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 17 december 2017 in Cobra, Meditatie

 

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: