RSS

Interview met Cobra, 23 december 2017, door ‘We Love Mass Meditation’

30 dec

Wij wensen iedereen een jaar vol Licht!

Zoals Cobra in zijn slotopmerking zegt: “ Ik zou zeggen dat dit een kern moment is in de menselijke geschiedenis en het is het hoogste doel voor iedereen om zijn missies te ontdekken. Ontdek je missies, voer je missies uit en veranker het Licht zoveel als mogelijk is, want het Licht kan een verschil maken in de wereld.”

Cobra heeft op zijn blog een link gezet naar een groepshealing sessie (‘remote’ – op afstand) t.g.v. het nieuwe jaar; ik zal deze informatie vertalen en op eventnl plaatsen, dus hou het even in de gaten. De eerste vindt plaats op 31-12-2017 om 22pm in Taipei, wat overeen komt met 15.00 uur NL tijd op de 31e.

M.b.t. het Interview

We Love Mass Meditation is een blog dat op verzoek van Cobra is opgericht om een centraal punt te hebben voor de massa meditaties die wij houden om de Lichtkrachten te helpen. Je vindt hier alle meditaties met het tijdstip om deze gezamenlijk te doen. Want, zoals Cobra hieronder in het interview aangeeft: “Er wordt aanbevolen dat iedereen het op hetzelfde moment doet (massa meditaties) aangezien het een veel krachtiger coherentieveld creëert. Maar als zij het echt niet kunnen doen (op het voorgeschreven tijdstip) zou het ook helpen als zij het op een ander tijdstip doen.”

Hieronder heb ik eerst wat belangrijke en/of interessante fragmenten uit het interview geplaatst, en vervolgens de hele vertaling van het interview.

Over ‘Command PB Stardust’ Protocol:

C: Ik kan zeggen dat mensen deze woorden luidop kunnen zeggen om het meer efficiënt te maken. En de andere factor hier is dat hoe meer wij het verspreiden en hoe meer mensen het doen, het de efficiency van deze aanwending zelfs beter zal maken, want de Pleiadians zijn aan het leren van de feedback van de mensen die dit protocol gebruiken en zij maken het meer efficiënt. Dus ik zou mensen willen aanmoedigen om dit zoveel mogelijk te verspreiden. Op dit moment is er niet genoeg respons. De Pleiadians verwachtten wat meer belangstelling hiervoor want dit protocol kan veel mensen helpen. Dus, als dit wat meer wijdverspreid wordt zou het ook de Pleiadians aanmoedigen aangezien zij ook andere protocollen voor andere situaties aan het ontwikkelen zijn, maar zij zijn nog niet op het punt waar deze zouden kunnen worden vrijgegeven. En ook, zij zeiden dat als dit protocol wijdverspreid genoeg is zij andere protocollen zullen vrijgeven voor andere situaties.

C: Wat zij zeiden is precies wat ik net aangaf. Dit protocol moet wat meer bekend worden en meer wijdverspreid. Mensen hoeven niet te geloven in de Pleiadians, zij hoeven nergens in te geloven, maar zij moeten gewoon het protocol uitproberen en zien hoe het werkt. Voor veel mensen zal het wellicht niet werken, maar voor vele anderen is het protocol behoorlijk efficiënt en dit is wat de Pleiadians willen. Zij willen de pijn en het lijden op deze planeet verminderen.

Resistance Movement:

C: Zij zijn zich bewust van het feit dat de oppervlaktebevolking enorm is onderdrukt en zij verwachten dat op het moment van de Event, wanneer deze onderdrukking is opgeheven, veel menselijke wezens tot een veel hogere graad zullen samenwerken met de Lichtkrachten. Er zal noodzaak zijn voor veel begeleiding, veel genezing, en veel ondersteuning, maar in basis zal de mensheid als geheel in staat zijn om behoorlijk vreedzaam door deze transitie te gaan wanneer de tijd er rijp voor is.

C: Zij schatten in dat het ontwaakte deel van de bevolking behoorlijk klaar is voor de Event zelf. Wat het grootste probleem is, is dat tussen verschillende facties van de Lichtwerkers en de Lichtstrijders behoorlijk veel conflicten zijn en niet genoeg samenwerking. Er zijn wat verbeteringen geweest afgelopen jaar maar er is nog steeds heel veel ruimte voor verbetering.

Massa Meditaties:

H: Hoe kunnen wij massa meditaties organiseren en andere ondersteuningsstructuren om de mensheid te helpen? – C: Ik zou zeggen dat de massa meditaties behoorlijk georganiseerd zijn. Het ding dat nodig is, is dat wanneer er een belangrijke meditatie is wij ook andere groepen moeten krijgen om mee te doen. Dit is een groepsinspanning. Dit is het belangrijkste om te doen.

C: De winterzonnewende meditatie heeft niet de kritieke massa gehaald, maar het was wel een belangrijke doorbraak want het ondersteunt bepaalde operaties van de Lichtkrachten die op die specifieke dag plaatsvonden, en wij zitten nog steeds in december en de periode van de multidimensionale portaalopening (datum interview 23-12) en ik zou mensen willen aanmoedigen om door te gaan met deze meditatie, tenminste totdat het portaal is gesloten in verband met de bepaalde zaken die gaande zijn voor de bevrijding van de planeet op dit moment.

H: Wij doen een Violette Vlam en Witte Vlam van AN op deze entiteiten elke dag in een van onze dagelijkse meditaties; helpen wij de Lichtkrachten daarmee? – C: Ja natuurlijk, het helpt enorm. Dit soort van praktijk is hoogst aanbevolen en aangemoedigd door de Lichtkrachten. (Kijk ook op de Index pagina onder ‘speciale meditaties’)

Tachyon:

C: Tachyon kamers brengen tachyon energie naar de oppervlakte van de planeet want de oppervlakte van de planeet is geblokkeerd voor tachyon energie. Een aspect van de tachyon energie is om alles te harmoniseren. Tachyon kamers werken als enorme op een lijn brengers van de planetaire situatie want zij brengen tachyon naar de planeet.

Belangrijk voor ons:

C: Ik zou zeggen verbind je met de Ziel zoveel als mogelijk is, met je hogere zelven. De sleutel hier is om in contact te zijn met jouw emoties want het AI (Artificial Intelligence – kunstmatige intelligentie) programma pleegt de emoties te onderdrukken. Ik zou ook zeggen dat alle technologieën zoals de ‘smart phones’ zijn geproduceerd om de emoties van de mensheid te controleren en onderdrukken.

C: Wat heel goed is om te doen is om de natuur in te gaan, want in de natuur is er minder van het scalar of plasma energieveld, en ook om met anderen te verbinden en om een ondersteuningsnetwerk te hebben om elkaar te helpen op dit kritieke moment. – H: Zou jij het omhelzen van bomen ook aanraden? – C: Ja.

H: Het lijkt zo te zijn dat de meeste Lichtwerkers zijn afgestemd op 432 Hz, is er enige speciale betekenis of doel voor deze frequentie? – C: Het is een harmoniserende frequentie omdat het opnamesysteem kunstmatig is afgestemd naar een andere frequentie die behoorlijk schadelijk is. En recent is er een beweging van het ontwaakte deel van de mensheid om veel van het materiaal op te nemen op deze meer natuurlijke frequentie (432 Hz) die veel meer natuurlijk is en veel meer geharmoniseerd met menselijke wezens.

Situaties:

H: Ik denk dat je dit al hebt beantwoord, maar kun jij nogmaals bevestigen dat de rest van het zonnestelsel nu gezien wordt als volledig bevrijd van de controle door het duister? – C: Het zonnestelsel behalve de ondermaanse ruimte wordt gezien als volledig bevrijd.

C: De mainstream media, vooral die in de US en in Europa, staan onder bijna volledige cabal controle. Dus je kunt hier iets over zien in de mainstream media in andere landen maar de laatste plaats waar je iets daarover kunt zien is de mainstream van de US.

Doe het, of doe het niet, er is geen proberen – Yoda

Het interview door WLMM

Hoshino van ‘We Love Mass Meditation’ (WLMM) heeft op 23 december 2017 een interview met Cobra gehad. Dit is de eerste keer dat WLMM de gelegenheid had om zoiets te doen. Tijdens het interview konden wij door een aantal vragen gaan over massa meditaties, de huidige situatie over de planetaire bevrijding en een aantal algemene vragen aan het eind.

Ik zou deze gelegenheid willen gebruiken om Cobra te bedanken voor de tijd dat hij een interview met mij had en ik hoop dat iedereen het waardeert.

Dit interview is alleen een transcript.

— Interview transcript —

Massa Meditatiies

Hoshino: Zouden positieve buitenaardsen in hun eigen tijd ook massa meditaties doen?

Cobra: Ja, zij doen ook massa meditaties.

H: Houden zij die op hun eigen tijd of voor een specifiek doel?

C: Zij doen het voor hun missies, vele malen wanneer zij andere planeten en andere beschavingen hielpen, en zij doen het om met de Bron te verbinden.

H: Doen zij op dit moment enige meditatie om de planeet Aarde te helpen?

C: Ja, natuurlijk.

H: Zijn de Resistance Movement of de Pleiadians zich bewust van enige van de massa meditaties die wij dagelijks doen op het We Love Mass Meditation (WLMM) blog?

C: Ja, natuurlijk weten zij dit en zij ondersteunen dit volledig.

H: Zouden zij ook aan de meditaties meedoen?

C: Zij doen op hun eigen manieren mee aan veel van deze meditaties, ja.

H: En de Dragons?

C: Je zult deze vraag moeten verduidelijken?

H: Zoals de Red Dragons of de Blue Dragons? Doen zij ook meditaties met ons? Weten zij ervan?

C: Ik zou zeggen dat vooral de Blue Dragons hun eigen meditaties hebben, en zij zijn zich ook bewust van onze meditaties, vooral de grotere massa meditaties die op mijn blog zijn aangekondigd (The Portal) en wanneer deze viraal gaan weten zij (Blue Dragons) dat en ondersteunen het.

H: Is de Resistance Movement de gereedheid van de oppervlaktebevolking voor de Event aan het uittesten door te zien waartoe zij in staat zijn?

C: Ik zou niet zeggen dat zij het testen, maar zij observeren de oppervlaktebevolking en zij zijn hun model voor menselijk gedrag aan het verbeteren en hun begrip over het menselijk gedrag, en daarop gebaseerd passen zij hun plannen aan voor het moment van de Event.

H: Zou je ons de zienswijze of de opinie van de RM over de oppervlaktebevolking op dit moment kunnen vertellen. Wat denken zij van ons?

C: Zij zijn zich bewust van het feit dat de oppervlaktebevolking enorm is onderdrukt en zij verwachten dat op het moment van de Event, wanneer deze onderdrukking is opgeheven, veel menselijke wezens tot een veel hogere graad zullen samenwerken met de Lichtkrachten. Er zal noodzaak zijn voor veel begeleiding, veel genezing, en veel ondersteuning, maar in basis zal de mensheid als geheel in staat zijn om behoorlijk vreedzaam door deze transitie te gaan wanneer de tijd er rijp voor is.

H: Als wij de RM willen vragen om ons een cijfer te geven, zeg van 0 tot 100, wat is onze score op dit moment op het gebied van gereedheid voor de Event?

C: Zij schatten in dat het ontwaakte deel van de bevolking behoorlijk klaar is voor de Event zelf. Wat het grootste probleem is, is dat tussen verschillende facties van de Lichtwerkers en de Lichtstrijders behoorlijk veel conflicten zijn en niet genoeg samenwerking. Er zijn wat verbeteringen geweest afgelopen jaar maar er is nog steeds heel veel ruimte voor verbetering.

H: Wat kunnen wij doen om de score te verbeteren?

C: Je bedoelt de mensheid als een geheel of alleen het ontwaakte deel van de mensheid?

H: Beide alsjeblieft.

C: Het ontwaakte deel van de mensheid zou moeten leren om veel meer samen te werken en minder te vechten. De rest van de mensheid zou gewoon moeten beginnen om naar antwoorden te zoeken en niet tevreden te zijn met wat de massa media ze opdient.

H: Hoe kunnen wij massa meditaties organiseren en andere ondersteuningsstructuren om de mensheid te helpen?

C: Ik zou zeggen dat de massa meditaties behoorlijk georganiseerd zijn. Het ding dat nodig is, is dat wanneer er een belangrijke meditatie is wij ook andere groepen moeten krijgen om mee te doen. Dit is een groepsinspanning. Dit is het belangrijkste om te doen.

H: Heb jij de informatie over het aantal van mensen dat meedoet aan enige van onze dagelijkse meditaties?

C: Ik heb intel van de RM hierover, en in basis is het aantal van de dagelijkse meditaties een range van een paar honderd tot een paar duizend voor elke en verschillende meditaties.

H: Dus de Resistance Movement bekijkt regelmatig het aantal?

C: Ja, zij monitoren dit de gehele tijd.

H: Is er enige manier waarop ik dit zelf kan meten?

C: Het is voor jou niet zo makkelijk om te doen, vanuit het perspectief van de oppervlaktebevolking. Wat je kunt doen is het verkeer op jouw blog monitoren, maar het is maar een hele ruwe indicator over het aantal mensen dat mediteert.

H: Daar ben ik het mee eens. Ik doe zelf wat berekeningen om uit te vogelen hoeveel mensen bij elke meditatie meedoen, daarbij de ‘pageview’ als proxy gebruikend. Dus ik denk dat jouw cijfers consistent zijn met wat ik kan zien.

H: Hoe sterk was het effect van onze wereld gesynchroniseerde meditaties met de winterzonnewende, en hoe sterk zijn de massa meditaties die wij op WLMM promoten het proces aan het versnellen?

C: De winterzonnewende meditatie heeft niet de kritieke massa gehaald, maar het was wel een belangrijke doorbraak want het ondersteunt bepaalde operaties van de Lichtkrachten die op die specifieke dag plaatsvonden, en wij zitten nog steeds in december en de periode van de multidimensionale portaalopening en ik zou mensen willen aanmoedigen om door te gaan met deze meditatie, tenminste totdat het portaal is gesloten in verband met de bepaalde zaken die gaande zijn voor de bevrijding van de planeet op dit moment.

H: Zou jij informatie kunnen geven over hoe dicht wij bij de kritieke massa zaten met de winterzonnewende meditatie?

C: Ik zou zeggen dat er zo’n tussen de 10.000 tot 15.000 mensen waren die mediteerden. Maar is het nog steeds een zeer succesvolle meditatie en het ondersteunde een van de kritieke operaties van de Lichtkrachten, dus het was goed.

H: Wat is verwijderd op de plasma laag door de winterzonnewende meditatie?

C: Dit is nog vertrouwelijke informatie op dit moment. Ik zal dit hoogst waarschijnlijk binnen een paar weken kunnen vrijgeven.

H: Zou het een goed idee zijn om een massa meditatie te creëren om de ascentie codes voor de 144.000 te activeren en voor andere Lichtwerkers, Lichtstrijders, die nu op dit pad zitten?

C: Nog niet, want hiervoor moeten de plasma condities beter zijn om met deze activering het volledige effect te hebben.

H: Ben je bekend met de 0010110 code en decreet?

C: Tot een zekere graad.

H: Zou je ons enige goede manieren kunnen vertellen om gebruik te maken  van deze code en het decreet?

C: Je kunt het gebruiken als jij je daartoe geleid voelt. Ik zal hierop geen verder commentaar geven.

H: Tijdens onze meditaties hebben wij gewoonlijk een stap om “een kolom van Licht te visualiseren die komt van de Galactische Centrale zon, dan gaat door alle wezens van Licht binnen ons zonnestelsel, door de Zon en de Maan, en dan door jouw zielster chakra en door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde”. Wordt dit gebruikt om de verbinding te maken met onze hogere zelven en Agartha ondergronds?

C: Het is in basis niet alleen om te verbinden met jouw hogere zelf, maar ook om te verbinden met de Galactische Centrale Zon en ook om deze verticale verbinding te hebben met verschillende elementen op Aarde, inclusief Agartha en inclusief alle Lichtbewuste wezens door de hele galaxy heen. Ik zou zeggen volledige verbinding met onze eigen hogere zelven en alle wezens in volledig bewustzijn van Licht.

H: Indien mogelijk, kun jij zeggen of de Lichtkrachten de gelegenheid van de winterzonnewende hebben gebruikt om enige van de plasma entiteiten en de Yaldabaoth entiteit te verwijderen?

C: Ja, zij gebruikten deze gelegenheid om vooruitgang te boeken bij het verwijderen van al deze entiteiten, maar het proces is natuurlijk nog niet geëindigd.

H: Wat kunnen wij als een Lichtwerker bereiken door het elke dag tijdens de periode van de multidimensionale opening doen van de winterzonnewende meditatie?

C: Dit is nog steeds gevoelige informatie op dit moment, aangezien wij nog steeds middenin de multidimensionale opening zitten terwijl de operatie nog steeds gaande is, dus het is nog niet volledig. Als alles goed gaat zal ik binnen een paar weken meer informatie geven, maar ik kan niets beloven.

H: Hoe detecteren de Lichtkrachten plasma of etherische parasieten?

C: Zij hebben geavanceerde technologie die de plasma kan zien op dezelfde manier als wij de fysieke laag met onze mobiele camera kunnen zien. Het is in feite een type van technologie dat alles kan zien op de plasma laag.

H: Hoe verwijderen de Lichtkrachten deze entiteiten?

C: Zij doen dit, maar ik zou niet zeggen hoe aangezien het – nogmaals – gevoelige informatie is.

H: Wij doen een Violette Vlam en Witte Vlam van AN op deze entiteiten elke dag in een van onze dagelijkse meditaties; helpen wij de Lichtkrachten daarmee?

C: Ja natuurlijk, het helpt enorm. Dit soort van praktijk is hoogst aanbevolen en aangemoedigd door de Lichtkrachten.

H: Ik heb een vraag over Command PB Stardust. Wij zijn nu mensen aan het aanmoedigen om dit protocol te gebruiken na de multidimensionale portaal meditatie. Is er enige manier dat wij er meer efficiënt gebruik van kunnen maken? Zoiets als het luidop zeggen indien mogelijk?

C: Ik kan zeggen dat mensen deze woorden luidop kunnen zeggen om het meer efficiënt te maken. En de andere factor hier is dat hoe meer wij het verspreiden en hoe meer mensen het doen, het de efficiency van deze aanwending zelfs beter zal maken, want de Pleiadians zijn aan het leren van de feedback van de mensen die dit protocol gebruiken en zij maken het meer efficiënt. Dus ik zou mensen willen aanmoedigen om dit zoveel mogelijk te verspreiden. Op dit moment is er niet genoeg respons. De Pleiadians verwachtten wat meer belangstelling hiervoor want dit protocol kan veel mensen helpen. Dus, als dit wat meer wijdverspreid wordt zou het ook de Pleiadians aanmoedigen aangezien zij ook andere protocollen voor andere situaties aan het ontwikkelen zijn, maar zij zijn nog niet op het punt waar deze zouden kunnen worden vrijgegeven. En ook, zij zeiden dat als dit protocol wijdverspreid genoeg is zij andere protocollen zullen vrijgeven voor andere situaties.

H: Dus, als iemand luidop driemaal ‘Command PB Stardust’ zegt, zouden de Pleiadians in staat zijn om door te gaan om het lichaam van die persoon te monitoren?

C: De Pleiadians zullen doorgaan betrokken te zijn bij deze persoon die hen aanroept. Dus als de persoon meer met de Pleiadians werkt zullen de Pleiadians ook meer uitwisselen met die persoon.

H: Zijn er andere protocollen ontwikkeld door andere positieve buitenaardsen?

C: Wat zij zeiden is precies wat ik net aangaf. Dit protocol moet wat meer bekend worden en meer wijdverspreid. Mensen hoeven niet te geloven in de Pleiadians, zij hoeven nergens in te geloven, maar zij moeten gewoon het protocol uitproberen en zien hoe het werkt. Voor veel mensen zal het wellicht niet werken, maar voor vele anderen is het protocol behoorlijk efficiënt en dit is wat de Pleiadians willen. Zij willen de pijn en het lijden op deze planeet verminderen.

H: Is er enige andere manier die wij kunnen gebruiken om onze meditatietechniek te verbeteren?

C: Op dit moment is de leiding voort iedereen om hun eigen meditatietechniek te gebruiken. En wij geven op dit moment geen andere meditatietechnieken aangezien het nog niet het juiste moment is. Nogmaals, omdat de plasma condities niet goed zijn en sommige van de meditatietechnieken zijn heel krachtig, en de situatie is er eenvoudigweg nog niet klaar voor.

H: Dus, in de toekomst als wij meer ontwaakt zijn en meer mensen doen mee met massa meditaties dan neem ik aan dat je deze informatie op jouw blog kunt zetten?

C: Ja, dat is mogelijk.

H: Als mensen niet mee kunnen doen met onze meditaties door de tijdzone restricties, zou het nog steeds goed zijn dat zij dezelfde meditatie op een ander tijdstip doen, bijvoorbeeld 12 uur eerder of later?

C: Er wordt aanbevolen dat iedereen het op hetzelfde moment doet aangezien het een veel krachtiger coherentieveld creëert. Maar als zij het echt niet kunnen doen zou het ook helpen als zij het op een ander tijdstip doen.

H: Het lijkt erop dat veel mensen boodschappen van de Lichtkrachten krijgen tijdens meditaties, niet alleen de massa meditaties die wij doen maar ook meditaties op hun eigen tijd. Is dat omdat onze telepathische vermogens verbeterd zijn tijdens meditatie?

C: In basis is tijdens de meditatie het kanaal geopend. De Lichtkrachten kunnen veel meer leiding geven op dat specifieke moment.

H: Is er iets anders dat wij kunnen doen om mensen bijeen te brengen en op de hoogte te brengen van de verschillende meditaties? Bijvoorbeeld via jouw blog of enige andere media die jij zou aanraden?

C: Op dit moment zal dit alleen organisch groeien. Wanneer mensen genoeg ontwaken zullen zij gewoon spontaan mee gaan doen.

Huidige situatie

H: Ten gevolge van het feit dat de Event een aantal jaren is vertraagd ten aanzien van de oorspronkelijk voorziene datum, betekent dit dat het tijdraam tussen de Event en het vermogen voor ons die klaar zijn om te ascenderen ook is verkort? Vooral aangezien wij dicht bij het jaar 2025 zitten, wat het einde is van de Event tijdraam? (1975-2025)

C: Op dit moment is 2025 als huidig plan het eind van het Event raam. Het ascentieproces kan veel langer duren dan dat.

H: Zou het ascentieproces doorgaan op de planeet Aarde of ergens anders?

C: Het dient geen hoger doel om nu deze informatie te geven.

H: Op de dag van de winterzonnewende plaatste jij op jouw blog dat RR9 ‘completed’ is. Kun je ons alsjeblieft laten weten waar dat over gaat?

C: Dit gaat over de specifieke operatie van de Lichtkrachten en deze boodschap was bedoeld voor de Resistance Movement en niet voor de oppervlaktebevolking.

H: Het lijkt erop dat wij meer disclosure krijgen vanuit de mainstream en alternatieve media deze dagen, wat kunnen wij verwachten tussen nu en het eind van februari?

C: Wij kunnen verwachten dat deze disclosure doorgaat. De Dragon bronnen verwachtten een enorme push naar disclosure maar de Resistance Movement is nog niet 100% zeker of het al dan niet zou gebeuren tussen nu en het eind van februari. Wat bekend is, is dat de specifieke operatie van de Lichtkrachten aan het eind van februari gecompleteerd zal zijn. In dat tijdframe zou ik zeggen is er een eind aan een bepaalde cyclus, en bepaalde dingen zullen zijn gecompleteerd en bepaalde nieuwe dingen zullen beginnen. Ik zal in staat zijn om daar meer over te zeggen als wij die tijd naderen.

H: Kunnen wij meer disclosure verwachten van president Trump of president Putin?

C: Ik zou niet meer disclosure verwachten van hoog niveau politici, maar ik zou verwachten dat er meer onafhankelijke bronnen zijn die met nieuwe informatie zullen komen.

H: Zou jij ons kunnen vertellen de hoeveelheid aan plasma toplet bommen die nog moeten worden verwijderd?

C: Ik zou zeggen dat veel al is verwijderd en er zijn er een paar veel meer die moeten worden verwijderd, dus dat probleem is nog niet opgelost maar het zal moeten zijn opgelost voordat de Event kan plaatsvinden. De Event kan NIET plaatsvinden zonder dat deze (plasma toplet bommen) zijn verwijderd.

H: Hoeveel archons zijn er overgebleven op plasma en etherische laag, als je hier antwoord op kunt geven?

C: Niet heel veel, alleen een paar machtige, maar de meerderheid ervan is verwijderd.

H: Wat is de status in Antarctica? Zijn alle bases van de draco en chimera daar nu geschoond?

C: Niet allemaal, maar ik zou zeggen tenminste 85% ervan.

H: Wat is de situatie met de ‘stasis’ (inactiviteit – reusachtige wezens)? Waren er wat in Antarctica? Waren zij ontwaakt?

C: Nog niet. De meeste daarvan zijn nog steeds in de stasis status. Sommige ervan zijn ontwaakt maar sommige ervan niet. Ik zou zeggen dat sommige ervan in Noord Canada en Siberië zijn en hun ontwaking is nog niet volledig getriggerd.

H: Wat is er gaande met het doorgaande gevecht tegen de AI’s (Artificial Intelligence – kunstmatige intelligentie). Is er enig succes geweest met het verminderen van hun controle over de mensheid?

C: Okay, dit is in feite hetzelfde gevecht tegen de sluier en de scalar technologieën. Het gaat vooruit maar het is op dit moment verre van over.

H: Is er iets dat wij als oppervlaktebevolking meer kunnen doen om te helpen de AI-controle over de mensheid te verzwakken?

C: Ik zou zeggen verbind je met de Ziel zoveel als mogelijk is, met je hogere zelven. De sleutel hier is om in contact te zijn met jouw emoties want het AI programma neigt ertoe om de emoties te onderdrukken. Ik zou ook zeggen dat alle technologieën zoals de ‘smart phones’ zijn geproduceerd om de emoties van de mensheid te controleren en onderdrukken.

H: Dus, zou jij aanraden dat wij de smart phones niet zoveel moeten gebruiken als wij nu doen?

C: Gebruik ze op een gebalanceerde manier, maar misbruik ze niet.

H: Wat is er buiten de wereld gaande? Zijn alle slavenkolonies nu bevrijd?

C: Het zonnestelsel is bevrijd. Wat er nu gebeurt is het gevecht tussen de Lichtkrachten en bepaalde verschillende facties van negatieve geheime ruimteprogramma’s in de ondermaanse ruimte.

H: Zijn de buiten-de-wereld voortplantingsprogramma’s nu stilgelegd?

C: Ja.

H: Hoe zijn de mensen die in deze programma’s zijn gebruikt in staat om genezing te hebben?

C: Deze wezens waren geteleporteerd naar planeten in andere zonnestelsels. Veel van hen zijn meegenomen naar bepaalde plaatsen in het Pleiadian sterrenstelsel. Er is een enorme planeet die is toegewezen voor healing en zij zijn dan onderworpen aan zeer intensieve en zeer efficiënte genezingsprocessen.

H: Wat is de huidige situatie in de ondermaanse ruimte?

C: In basis is er een totale en volledige schaal oorlog tussen de Lichtkrachten en de duistere krachten in de ondermaanse ruimte, zowel op de fysieke als de niet-fysieke lagen. Ik zou zeggen het belangrijkste gevecht is er nu gaande.

H: Ik denk dat je dit al hebt beantwoord, maar kun jij nogmaals bevestigen dat de rest van het zonnestelsel nu gezien wordt als volledig bevrijd van de controle door het duister?

C: Het zonnestelsel behalve de ondermaanse ruimte wordt gezien als volledig bevrijd.

H: Is er enige controle van duister over enige andere gebieden in de ruimte?

C: Nee. Ik zou zeggen dat de enige controle die zij hebben is door de interplanetaire probes die NASA naar het zonnestelsel zond, en wat zij kunnen benaderen, en een zeker aantal van probes door de lagere militaire ruimteprogramma, en dat is het zo wel.

H: Worden MegaAnon en QAnon op dit moment gezien als betrouwbare bronnen van informatie?

C: Ik zou zeggen maar zo’n 60% – 70%.

H: Allebei?

C: Ja.

H: Heb jij gehoord over de ‘FBI Cosmic Agent’? [http://cosmicagent.blogspot.co.uk/] Ben jij daar ook mee bekend?

C: Ja, maar ik zou daar geen commentaar op geven want iedereen moet zijn eigen innerlijke leiding volgen met betrekking tot al deze bronnen van informatie.

H: Kan de huidige situatie met arrestaties van pedofielen in de USA en Trumps opdracht voor inbeslagname van activa van pedofielen worden gezien als een voorwaarde voor de massa arrestaties?

C: Ja, dit is deel van het proces. Daar ben ik het mee eens.

H: De controlerende machten moeten worden afgesneden van hun aanvoer van geld voordat zij kunnen worden gearresteerd, klopt dat?

C: Zij hoeven niet volledig te worden afgesneden van de aanvoer van geld maar het helpt de Lichtkrachten als zij maar weinig geld hebben, natuurlijk.

H: Zoals jij eerder hebt aangegeven zal de financiële reset plaatsvinden op het moment van de Event, dus hun aanvoer van geld zal hoe dan ook worden afgesneden.

C: Ja, precies.

H: Waarom horen wij niets daarover in de mainstream media?

C: De mainstream media, vooral die in de US en in Europa, staan onder bijna volledige cabal controle. Dus je kunt hier iets over zien in de mainstream media in andere landen maar de laatste plaats waar je iets daarover kunt zien is de mainstream van de US.

H: Zal de media de laatste zijn om te zijn bevrijd van cabal controle?

C: De bevrijding van de media zal komen op hetzelfde moment als de bevrijding van de planeet en de bevrijding van het financiële systeem. Het maakt allemaal deel uit van dezelfde inspanning.

H: Wat zal het effect zijn van het “eind van internet neutraliteit” in de USA bij het doorgaande disclosure proces?

C: Dit is een van de pogingen van de cabal om het disclosure proces te verstoren, maar het disclosure proces gaat hoe dan ook door. De Pleiadians hebben gecommuniceerd dat als op een zeker moment er een poging is om het internet plat te leggen zij kunnen beginnen om meer fysiek in te grijpen. Er is altijd deze optie in het plan.

H: Recent is een spoor van geïoniseerd gas in de hogere atmosfeer door een volgstation gerapporteerd als een mogelijk enorm ruimteschip dat de atmosfeer van de Aarde binnenkwam. Zijn ruimteschepen nu naar de oppervlakte van de planeet aan het komen?

C: Okay. Eerst, het geïoniseerde gas was niet een ruimteschip, maar ja, ruimteschepen komen naar de oppervlakte van de planeet en er is heel veel activiteit in de lage Aarde baan van verschillende facties. Dus, ik kan hier niet op de details ingaan, maar ik zou zeggen dat er veel activiteiten gaande zijn in de nabije Aarde baan en meer daarvan zal op de een of andere manier worden opgemerkt.

H: Zijn de branden in Californië een poging van de cabal om bewijs te vernietigen?

C: Nee, zij zijn feitelijk plasma en gerichte energiewapens wat meer openlijk aan het gebruiken op dit moment.

H: Is de bevolking aangevallen met energiewapens om huizen te verbranden?

C: Ja, dit is wat is gebeurd.

H: Bedoel je zowel de cabal als de algemene bevolking?

C: De cabal richt deze wapens.

H: Zijn de wijnbouw gebieden plaatsen rondom de wereld waar ritueel misbruik plaatsvindt?

C: Dit gebeurt gewoon overal, ongeacht of het wijnbouwgebied is of niet.

H: En is dit waarom deze gebieden nu in brand staan?

C: Nee.

H: Wat is de huidige situatie in Syrië? Het pentagram is bevrijd. Echter, wat is het plan voor genezing voor dit gebied zodat het weer de godinnenenergie kan verankeren?

C: In basis zijn de vijf punten van het pentagram bevrijd, maar het gehele Syrië gebied is nog niet bevrijd, en er is heel veel genezing nodig in dit gebied voordat de godinnenenergie weer kan worden verankerd.

H: Ik denk dat Rusland het plan heeft om naar Syrië te gaan en wat van de schade daar te herstellen. Is dat deel van het plan?

C: Ja.

H: Hier is een vraag over Donald Trump, aangezien er zoveel mensen zijn die hem hebben opgeheven naar een ‘reddingstype’ positie. Zou hij ervoor kiezen om volledig voor de cabal te werken of proberen om meer voor zichzelf te doen. Hoe kunnen wij het beste steun en balans brengen bij de vele, vele Lichtwerkers die zeker verslagen zullen zijn?

C: In basis is er teveel drama om hem heen. Ik zou zeggen focus niet op hem maar focus meer op de planetaire bevrijding.

H: Mensen delen beelden van schepen boven Los Angeles en zuidelijke gebieden van de US afgelopen nacht. Iemand postte de onderstaande link en zegt dat het eruit ziet als de Space X lancering. Is dat wat er gaande is?

https://www.cbsnews.com/news/spacex-launches-10-more-iridium-next-satellites/

C: In basis is er veel activiteit in het publieke ruimteprogramma, en ik zou ook zeggen dat er wat geheime lanceringen waren van het militaire type satellieten en mensen zagen deze in Californië.

Algemene vragen

H: Hoe lang zal het nodig hebben voor iemand die spiritueel klaar is om te ascenderen na de Event?

C: Ik zou inschatten wellicht een paar jaar, of 3 of 4 jaar, afhankelijk van de persoon, maar niet zo lang.

H: Hoe zien de wezens in de chimera eruit? Zien zij eruit als wat van deze lelijke wezens op een bepaalde video op internet?

C: In basis zien zij eruit als menselijke wezens want zij incarneerden in menselijke lichamen en zij zien er niet uit als monsters. Zij zien eruit als doorsnee menselijke wezens.

H: Ben jij bekend met de negatieve experimenten in het Rigel zonnestelsel, waar vonkjes van een ster (sterrenplasma) waren ingebracht in de zielster chakra’s van wezens tegen hun wil, die hen extreem versterkten en heel krachtig maakten, en dan later werden gebruikt als super soldaten door de duistere krachten tegen de Lichtkrachten?

C: In basis beschrijf jij het implantatieproces, een aspect van het implantatieproces. En dit gebeurde in het Rigel sterrenstelsel een paar miljoen jaar geleden.

H: Is het waar dat de motorfuncties van deze wezens waren gecontroleerd door de duistere krachten via speciale stuurkundige implantaten en gekoppelde middelen?

C: Tot een zekere graad ja.

H: Is dit probleem volledig opgelost?

C: Ja, het Rigel sterrenstelsel is bevrijd en dat sterrenstelsel is nu volledig vrij van dit type experimenten.

H: Hoe helpen tachyon kamers om Gaia’s rasters voor te bereiden om het Licht te houden en te verankeren voor de Event en tijdens de Event? Hoe werkt dit proces?

C: Tachyon kamers brengen tachyon energie naar de oppervlakte van de planeet want de oppervlakte van de planeet is geblokkeerd voor tachyon energie. Een aspect van de tachyon energie is om alles te harmoniseren. Tachyon kamers werken als enorme op een lijn brengers van de planetaire situatie want zij brengen tachyon naar de planeet.

H: Recent hebben veel Lichtwerkers geleden onder de plasma scalargolfwapen aanval. Wat kunnen wij doen om ons te beschermen tegen deze aanvallen?

C: Wat heel goed is om te doen is om de natuur in te gaan, want in de natuur is er minder van het scalar of plasma energieveld, en ook om met anderen te verbinden en om een ondersteuningsnetwerk te hebben om elkaar te helpen op dit kritieke moment.

H: Zou jij het omhelzen van bomen ook aanraden?

C: Ja.

H: Jij hebt eerder gezegd dat de sluier alle partikels blokkeert die in staat waren om sneller dan het licht te reizen. Dit verklaart duidelijk waarom tachyon gebaseerde aandrijvingsystemen niet goed werken binnen dit scalar hek. Vergelijkbaar; wetenschappers zijn lang aan het puzzelen geweest over het kleine aantal van neutrino’s [*] die door speciale beschermingsapparaten komen – tenminste veel minder dan theoretisch verwacht. Is dit fenomeen ook een gevolg van de sluier?

[*] Het neutrino is een elektrisch ongeladen subatomair, elementair deeltje. https://nl.wikipedia.org/wiki/Neutrino

C: Ja.

H: Of is er een andere uitleg voor waarom het aantal van geobserveerde neutrino’s veel kleiner is dan verwacht?

C: Nee, de uitleg (hierboven) is behoorlijk juist.

H: Recent was er een artikel op Prepare For Change over Remote Scalar Energy Healing. Ben jij daarmee bekend?

C: Niet zoveel. In basis zijn er veel technologieën die worden gebruikt. En mensen moeten hun eigen leiding gebruiken om de goede voor hen te vinden.

https://prepareforchange.net/2017/12/19/remote-scalar-energy-healing/

H: Iemand die voor ons blog werkt had een heel goed contact met de tweelingvlam in de astrale rijken (lucide dromen), maar er waren hevige archon verstoringen, proberend om verder contact te voorkomen en te vertroebelen.

De vraag is als beide tweelingvlammen zijn geïncarneerd op de fysieke laag, is er enige kans dat zij elkaar kunnen activeren in een droomstatus vóór de Event, of is het noodzakelijk voor ze om persoonlijk te ontmoeten op de fysieke laag voor hun volledige activering ergens na de Event?

C: Het activeringsproces kan voor de Event beginnen in de droomstatus, maar kan alleen worden gecompleteerd met de fysieke ontmoeting na de Event.

H: Dus, kunnen wij verwachten onze tweelingvlammen op Aarde te ontmoeten na de Event?

C: Het is een individueel proces en het antwoord op deze vraag is uniek voor elk individu.

H: Ik heb je van tevoren een lijst van frequenties gestuurd waarvan wij willen uitvinden welke de meest voordelige impact hebben op een doorsnee menselijk wezen op de oppervlakte en welke de slechtste. Zou jij een paar daarvan kunnen oppakken die meer voordelig zijn dan de andere?

[Hieronder is de volledige lijst die ik voor het interview aan Cobra heb gestuurd]
1.6181 Hz (de phi frequentie)
3.4 Hz
3.5 Hz
4.83 Hz
7.83 Hz
14.1 Hz
136.1 Hz
174 Hz
256 Hz
285 Hz
396 Hz
417 Hz
432 Hz
528 Hz
639 Hz
741 Hz
852 Hz
963 Hz
1056 Hz
2675 Hz
6390 Hz
8190 Hz
10,000 Hz]

C: Okay, ik zal er een paar interessante uitpikken. De eerste is de phi frequentie (1.6181 Hz). Dan hebben wij natuurlijk de Aarde basis frequentie (7.83 Hz) en je hebt de 432 Hz die heel bekend is. Ik zou zeggen dat deze wat van de kernfrequenties zijn die nu worden gebruikt.

H: Het lijkt zo te zijn dat de meeste Lichtwerkers zijn afgestemd op 432 Hz, is er enige speciale betekenis of doel voor deze frequentie?

C: Het is een harmoniserende frequentie omdat het opnamesysteem kunstmatig is afgestemd naar een andere frequentie die behoorlijk schadelijk is. En recent is er een beweging van het ontwaakte deel van de mensheid om veel van het materiaal op te nemen op deze meer natuurlijke frequentie (432 Hz) die veel meer natuurlijk is en veel meer geharmoniseerd met menselijke wezens.

H: ik ben het volledig met je eens Cobra. Op het WLMM blog hebben wij onlangs een politiek ingesteld om al de geleide audio op te nemen in 432 Hz. Dus, wat wij nu aan het doen zijn is ook het proces aan te drijven.

Wat over 528 Hz, is die ook goed?

C: Het is ook goed, maar ik zou zeggen dat 432 Hz mijn persoonlijke favoriet is.

H: Op een lichtere toon aan het eind; mr. Hoshino zou de Pleiaden willen bezoeken voor een korte break na de Event. Zou je ons kunnen vertellen of daar mooie stranden zijn?

C: Ja, er zijn plaatsen op planeten in het Pleiadian systeem die behoorlijk waterrijk zijn en zij hebben mooie stranden en mooie natuur. Ik zou zeggen dat de meeste mensen het daar heel erg mooi zouden vinden.

H: Hoe is het weer op deze planeten daar? Zijn zij geschikt voor mensen?

C: Veel daarvan ja, maar niet allemaal. Sommige ervan hebben heerlijk weer, met vooral zonnige luchten en sommige luchten op sommige planeten zijn wat meer groenachtig. Sommige planeten zijn heel erg als een paradijs.

H: Hoe zit het met de zwaartekracht? Is dat geschikt voor menselijke wezens?

C: Veel van de planeten zijn geschikt voor menselijke wezens.

H: Dus er zijn planeten [op het Pleiadian sterrenstelsel] die een vergelijkbare luchtsamenstelling hebben als op Aarde?

C: Ja, er is een planeet met zuurstof en atmosfeer met de juiste temperatuur en juiste condities. Dus menselijke wezens zouden daar kunnen leven.

H: Zou je ons een idee kunnen geven over hoe groot een replicator voor persoonlijk huishoudelijk gebruik zou zijn? Zou het zo groot zijn als een standaard oven of een wasmachine, of misschien hoger, als een koelkast?

C: In basis, in de meeste gevallen zul je een replicator hebben in de maat van een koelkast en een kleinere die is – zou ik zeggen – als een oude tv maar iets kleiner. Als de maat van een magnetron oven.

H: Zouden zij [replicator maat magnetron] alleen worden gebruikt om voedsel te produceren?

C: Alles wat je nodig zou hebben. Het meest voor het bereiden van voedsel en al de andere dingen die je nodig hebt in je dagelijkse leven.

H: Is het mogelijk om een replicator te repliceren? Dus, of wij een kleinere replicator kunnen maken door gebruik te maken van een grotere?

C: Ja, natuurlijk.

H: Hier is een vraag van een grote Star Wars fan, zou je ons kunnen vertellen of een lichtsabel werkelijk bestaat?

C: Ja, zij bestaan echt. In feite is dat een technologie die echt bestaat.

H: Waarvoor gebruiken de Lichtkrachten het in de praktijk? Zouden zij het gebruiken om de duistere krachten te bestrijden?

C: Het is geen wapen, het is meer als een laser om gereedschappen te snijden, wat behoorlijk praktisch is.

H: Dus technisch kunnen zij nog steeds worden gebruikt om iemand te doden?

C: Je kunt het natuurlijk misbruiken, maar de Lichtkrachten gebruiken het om hun materialen te vormen of voor andere doeleinden, wat een meer prettige of constructieve natuur heeft.

Slotopmerkingen

H: Nu wij het eind van 2017 naderen, heb jij enige boodschap voor ons en de Lichtwerker gemeenschap?

C: Ik zou zeggen dat dit een kern moment is in de menselijke geschiedenis en het is het hoogste doel voor iedereen om zijn missies te ontdekken. Ontdek je missies, voer je missies uit en veranker het Licht zoveel als mogelijk is, want het Licht kan een verschil maken in de wereld.

H: Wat kunnen wij in 2018 verwachten?

C: Niemand weet het. Want, nogmaals, wij zitten in een kritieke tijd, wij hebben extreme situaties, extreem Licht en extreem duister op hetzelfde moment. Het is ook een periode van chaos dus het is onmogelijk om te voorspellen wat zal gebeuren. Dus het zal een zeer onvoorspelbare tijd zijn, dat is waarom het zo belangrijk is om het Licht te verankeren.

H: Ik zou zeggen dat wanneer de duistere krachten proberen in de situatie in te grijpen wij ons zullen herstellen en terugslaan met de Lichtkrachten en in staat zijn om meer te bereiken. Zou je het daarmee eens zijn?

C: Ja.

H: Hoe waarschijnlijk is het dat wij de Event in 2018 zullen hebben?

C: Ik zou hierover geen enkele inschatting of voorspelling doen.

— Eind interview transcript —

Overwinning van het Licht!

Source; https://welovemassmeditation.blogspot.se/2017/12/cobra-interview-by-we-love-mass.html

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 30 december 2017 in Interview met Cobra NL

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: