RSS

Meditatie: Maansverduistering / Volle Maan en Beëindiging van Contracten op woensdag 31 januari 2018, NL-tijd 14.11 uur

30 jan

Er zijn inmiddels meerdere meditaties verschenen: de meditatie zoals beschreven in het bericht op eventnl van 28 januari “Belangrijke meditaties”, en twee meditaties op “we love mass meditation” (WLMM).

 1. Om 14.11 uur beginnen wij met de meditatie van WLMM, deze richt zich op het doordrenken van alle levende wezens en Gaia zelf met Licht en Genezing, voorgestelde tijdsduur 15 minuten
 2. gevolgd door het uitspreken van de proclamatie “Galactische Codex”
 3. daarna de proclamatie “Contractbeëindiging”
 4. en vervolgens om 14.29 uur de meditatie van Sword (zoals beschreven in de eventnl post van 28-1), deze richt zich op een meer specifiek doel om de Lichtkrachten te helpen om de ondermaanse ruimte te schonen.

Hieronder heb ik al deze meditaties/proclamaties  in deze volgorde samengevoegd.

Veronica

Deze meditatie is op 31 januari, een zeer significante dag. De dag waarop de maansverduistering en Super Maan (Blauwe Maan) op dezelfde dag plaats hebben. Het is de dag waarop onze kracht is geïntensiveerd.

1. We Love Mass Meditation: Super Volle Blauwe Maan en Volledige Maansverduistering Meditatie 

Dit manifesteert zich voor de eerste keer in 150 jaar. Wij kunnen deze enorme krachtige kosmische energieën inbedden om te assisteren bij onze persoonlijke paden, evenals om te helpen bij de planetaire bevrijding.

De kosmische frequenties van deze ongelooflijke gebeurtenis zullen synchroniseren om onze vaardigheden binnenin te activeren om verandering te creëren. Zij kunnen helpen om schaduwaspecten van onszelf te schonen die niet langer resoneren met ons hoogste goed.

Deze krachtige driedubbele combinatie van Super Volle Maan, Blauwe Maan, en volledige Maansverduistering zal het ons mogelijk maken om een heldere inzichtelijke verbinding diep vanbinnen te creëren om te identificeren wat moet worden losgelaten voor de evolutie van onze spirituele paden. Deze energieën zullen zich binnenin ons manifesteren, werken als reinigers om te zuiveren en onze trillingen te verhogen, en een helderder, meer potente verbinding met onze Hogere Zelven en Bron te creëren.

Het is een pad om pure voertuigen te worden van Kosmisch Licht.

Het zal dan mogelijk zijn om de hogere frequenties te verankeren die wij in het planetaire raster uitstralen om de Lichtkrachten verder te ondersteunen bij het schonen van de ondermaanse ruimte voor de implementatie van de Galactische Codex.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2012/04/galactic-codex-normal-0.html  – op eventnl:  The Galactic Codex: een video met de volledige inhoud van deze codex en hier de tekst van deze codex

Terwijl wij onze trillingsreinheid verhogen binnen onze energievelden en bewustzijn, zullen de unieke golven van hemelse energieën die doorgaand onze galaxy binnenkomen onze vaardigheden aanjagen op specifieke manieren. Wij zullen opmerken: een verhoging van inzicht, intuïtie, creativiteit, telepathische vaardigheden, levendige dromen, wakende visies, en meer compassie in ons dagelijkse levens door het handelen via onze harten.

Het zal veel gemakkelijker zijn om negatieve emoties los te laten zoals boosheid, haat en pijn . Dit toegenomen niveau van reinheid zal helpen om het planetaire raster te activeren met een meer puur en verenigd menselijk bewustzijnsveld, wat een meer krachtig Mandala van Licht creëert dat wij collectief representeren.

De Lichtkrachten kunnen dit hogere bewustzijnsenergieveld gebruiken om te helpen bij het schonen van de plasma laag en de fysieke laag. Het is vooral effectief om deze lagen te schonen tijdens onze massa meditaties.

Deze komende weken zijn een excellente tijd voor diepe introspectie en meditatie om een duidelijke koers uit te tekenen op onze ascentiepaden. Wees eerlijk met jezelf over wat werk nodig heeft of loslaten.

De waarheid houdt een trilling die oprecht een meer pure, heldere trilling binnenin jou kan activeren. Dit is wat bekend is als zijnde iemands authentieke zelf (ontkenning blokkeert dit). Wij doen dit door uiteen te breken de waargenomen illusies van de 3D zelf, en handelen vanuit ons hogere hart of Hogere Zelven in onze dagelijkse levens. Het is geen tijd voor angst of twijfel, maar een tijd voor zelfvergeving, zelfacceptatie, en eigenliefde – aangezien wij allen hevig zijn beïnvloed door de cabal.

Wij kunnen deze tijd nemen om van binnen te helen. Wees vriendelijk voor jezelf, andere wezens, en de Aarde. Zoek steun, zoek waarheid, zoek authentieke liefde van jezelf en van anderen. Zorg ervoor dat je veel rust krijgt, houdt je beschermende schilden actief, grondt jezelf frequent in het hart van Moeder Aarde, en voedt je Ziel met alles dat je vrede en troost brengt en – boven alles – geniet van de komende Super Blauwe Volle Maan!

Wij zullen deze zeer speciale meditatie doen tijdens de totale maansverduistering op 31 januari om 1:11 PM UTC –

Nederland 14.11 uur

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Super+full+blue+moon+and+total+lunar+eclipse+meditation&iso=20180131T1311&p1=1440

De geleide audio voor deze meditatie in het Nederlands vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=k-caD3znusI&index=6&list=PLVOwQLKLBlsNgjDo-XL5wqv1nCHMACDYF

en in het Engels: https://www.youtube.com/watch?v=2hLeBcoI9-I

Andere talen vind je in de lijst die door Smaly7 is gemaakt: https://goo.gl/Ybok6w

En hier is een Facebook event voor deze meditatie: https://www.facebook.com/events/194297324648593

Instructies WLMM meditatie (voorgestelde periode voor deze meditatie is 15 minuten):

1. Gebruik jouw eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2. Richt jouw intentie erop om de huidige meditatie – tijdens deze Volle Maan – te gebruiken als een krachtig Lichtportaal dat de Pure Goddelijke Vrouwelijke energie aan de planeet verankert.

3. Visualiseer een kolom van Licht die komt van de Galactische Centrale Zon, door alle punten van Licht gaat in onze galaxy en ons zonnestelsel, en dan door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde. Visualiseer dan een andere kolom van Licht die oprijst uit de kern van de planeet en gaat door jou en dan door alle wezens van Licht in onze galaxy terug naar de Galactische Centrale Zon. Je bent nu verankerd in twee kolommen van Licht, de energie stroomt tegelijkertijd naar beneden en naar boven.

4. Visualiseer nu deze energie als een zachte roze straal van Licht die vloeit door jouw lichaam en dan door jouw opgeheven handen in de vorm van een spiraal die zich uitbreidt door de hele planeet, alle wezens en al het leven op Gaia omvat en de planeet zelf. Visualiseer dat dit zachte roze Licht alle wezens, dieren en planten geneest, de hoofden en harten van elke man, vrouw en kind geneest.

5. Zie dat alle wezens op de planeet pure Godinnenenergie ervaren. Zie hem vrij van de greep van de duistere krachten, zie ze allen genezen, met alle lasten weggenomen. Visualiseer dat alle mensen in Vrede, Harmonie, Liefde en Begrip met elkaar leven. Zie hen dit vieren en gelukkig deelnemen aan de creatie van de Nieuwe Gemeenschap op de planeet in Overvloed, Welvaart, en Eenheid. En zie dan dat is tegemoet gekomen aan de noden van iedereen en dat iedereen op de planeet leeft zoals zij dat wensen.

6. Zie de Bloem van Leven Planetaire Lichtraster gevuld met liefdevol roze Godinnenlicht van Onvoorwaardelijke Liefde. Visualiseer dat alle godinnen maalstromen samen worden geactiveerd met alle goddelijke mannelijke maalstromen en het Planetaire Raster voltooid en volledig geactiveerd. En zo is het!

2. Galactische Codex Verklaring

Wij willen ook voorstellen dat iedereen aan het eind van de meditatie de volgende Galactische Codex verklaring luidop uitspreekt of in je hoofd, als een manier om steun te geven aan Operatie Mjolnir door de Lichtkrachten, wat een speciale operatie is om de implementatie van de Galactische Codex binnen de quarantaine Aarde af te dwingen.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2018/01/operation-mjolnir.html  –  klik hier voor de Nederlandse vertaling

Galactische Codex verklaring:

“In de naam van mijn IK BEN aanwezigheid verklaar ik mijn onvervreemdbaar recht dat de Galactische Codex volledig is geïmplementeerd op planeet Aarde. Zo zal het zijn en zo is het.”

3. WLMM Contractbeëindiging Convocatie

Eclipsen zijn het perfecte moment om jouw beslissingen uit te dragen en ze sterker en krachtiger te maken, om ze naar een nieuw niveau te tillen. Cobra heeft dit een paar keer verteld; dat eclipsen gaan over onze besluiten. Dat is waarom wij de contractbeëindiging zullen doen op het exacte tijdstip van de totale maansverduistering op woensdag 31 januari 2018, 13:29 UTC – in Nederland 14.29 uur

Wij zullen een krachtige ondersteuning hebben van de Lichtkrachten precies op dat moment.

Wij zullen de volgende verklaring uitspreken:

“In de naam van IK BEN dat IK BEN, in de naam van goddelijke zielsaanwezigheid dat ik ben, in de naam van alle opgestegen wezens van Licht, in de naam van de Galactische Confederatie, in de naam van het Galactische Centrum, verklaar ik en gebied ik om te annuleren en nietig te verklaren – al mijn contracten en overeenkomsten in het verleden, heden en toekomst gemaakt tussen enig deel van mijn wezen en de duistere krachten. Al deze contracten en overeenkomsten en al hun consequenties zijn nu volledig verwijderd uit mijn realiteit. Ik ben nu vrij, al het karma van mijn gehele wezen is nu ook verwijderd.

Ik ben een vrij soeverein wezen van Licht, van nu tot in oneindigheid.

Zo zal het zijn en zo is het. In Licht,

Je naam – “

Laten wij dit doen en ons een stap verder brengen naar onze bevrijding en ascentieproces op de oppervlakte van deze planeet!

Hier is het volledige artikel van Untwine waarin hij het belang uitlegt van het herroepen van contracten met duistere krachten:

http://recreatingbalance1.blogspot.si/2015/12/ending-contract-system.htmlklik hier  voor de Nederlandse vertaling

En hier nog een opmerking van Therese Zumi Sumner over het nietig verklaren van contracten:

“Cobra en de Resistance Movement hebben ons jaren geleden herinnerd aan het belang van het annuleren van alle contracten die wij als Lichtwerkers zouden kunnen hebben met de duistere krachten. Wij zouden deze contracten kunnen hebben en ons er toch volledig van onbewust zijn. Het zouden contracten kunnen zijn waarbij wij ons gedwongen voelden om ermee in te stemmen, om te overleven in enige eerdere incarnatie, of mogelijk mee ingestemd tussen levens in, waar archons en hun handlangers ons ook hebben gecontroleerd en gemanipuleerd. zich voordoend als lichtwezens.

Dus, wat dan ook – wanneer dan ook deze contracten zouden kunnen zijn gemaakt, wij willen ze nu niet! Wij herroepen ze nu op alle tijdlijnen, alle dimensies, verleden, heden en toekomst. Dus, ALS jij dit leest en niet hardop hebt verklaard (schrijf het op als dat krachtiger voelt) dat jij alle negatieve contracten wilt eindigen om het vrije soevereine wezen te zijn dat je bent, dan moedig ik je sterk aan om dat nu te doen. Verspreid deze informatie alsjeblieft naar iedereen die je kent die dit nodig zou kunnen hebben.”

4. Swords Eclips Meditatie

WLMM: Er is ook een andere Volle Maan meditatie voorgesteld door mijn broeder Sword, die zal worden gehouden op het moment van de maximum eclips, om (NL-tijd) 14.29 uur, na onze meditatie van (NL-tijd) 14.11 uur. Het heeft een meer specifiek doel om de Lichtkrachten te helpen om de ondermaanse ruimte te schonen.

Je kunt ook de techniek van Driehoek Groepen van Licht met je zielsbroeders en -zusters op de fysieke lagen gebruiken wanneer je deze meditaties doet:

http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2018/01/triangle-groups-of-light.html

Swords Meditatie Protocol, 15 minuten:

 1. Breng jezelf in een ontspannen staat
 2. Richt je intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om de verwijdering te versnellen van negatieve wezens in ondergrondse bases van IBC (‘Illuminatie Breakaway Complex’), bevrijding en genezing van slaven daarbinnen, en om reptillians terug naar het Licht te brengen waarmee een einde komt aan het mensen-reptillian conflict.
 3. Visualiseer een kolom van elektrisch blauw Licht die komt van de Galactische Centrale Zon, door alle wezens van Licht binnen ons Zonnestelsel gaat, en dan door de Maan naar jouw lichaam en verder naar het centrum van de Aarde. Visualiseer een andere kolom van Licht die oprijst uit het centrum van de Aarde, dan omhoog door jouw lichaam en verder omhoog de lucht in, door de Maan naar alle wezens van Licht in ons Zonnestelsel en onze galaxy, uiteindelijk verbindend met het Galactische Centrum en de Bron.Je zit nu in twee kolommen van Licht, het Licht dat tegelijkertijd zowel omhoog stroomt als naar beneden. Houdt deze kolommen van Licht gedurende een paar minuten actief.
 4. Visualiseer een regenboog draaikolk Godinnenenergie essentie en aanwezigheid, van de Maan uitbreidend van al deze Lichtkolommen van over de hele Aarde omhoog en naar beneden naar het Centrum van de Aarde.
 5. Visualiseer de Resistance kracht en de Lichtkrachten die alle slaven uit ondergrondse bases bevrijden, hen meenemen van de Aarde naar een positieve planeet en ze genezen.
 6. Visualiseer de verwijdering van negatieve ondergrondse bases, arrestaties en vervoer naar het Galactische Centrum van alle negatieve wezens.
 7. Visualiseer een regenboog die neerdaalt over alle reptillian wezens op de planeet en ondergronds, hen doordringt, hen geneest en bevrijdt van negatieve invloed, nanites en implantaten. Ze terugbrengend naar het Licht. Ze terugbrengend in positieve wezens die samen met de mensheid kunnen bestaan en de Galactische Codex kunnen naleven.
 8. Visualiseer de versnelling van Operatie Mjolnir in de ondermaanse ruimte, verwijdering van alle negatieve wezens in de ruimte.
 9. Visualiseer dat de doorbraak plaatsvindt die massa arrestaties manifesteert, volledige disclosure, overvloed voor iedereen en ascentie voor Gaia en haar bewoners.

Overwinning van het Licht!

Author: Sword  

WLMM: Hier is een hele mooie poster die door Gaia Magdalen is gemaakt en die je kunt delen op de sociale media om mensen hierop attent te maken:

Overwinning van het Licht!

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 30 januari 2018 in Cobra, Geen categorie, Meditatie

 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: