RSS

Cobra: de Kracht van de Godin, 18 februari 2018

19 feb

Nu wij de laatste fase van het planetaire bevrijdingsproces zijn ingegaan, is het van het grootste belang om ons te verbinden met de vrouwelijke Godinnenaanwezigheid en de kwaliteiten van Liefde, Compassie en Tederheid te koesteren om de overgang te stabiliseren en de wreedheid tegen te gaan die zo dominant is op de oppervlakte van de planeet:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/01/isis-astara-goddess-call.html

NL-vertaling: https://eventnl.wordpress.com/2018/01/31/isis-astara-oproep-van-de-godin-untwine-29-1-2018/

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in_23.html

NL-vertaling: https://eventnl.wordpress.com/cobra-conferentie-op-21-en-22-maart-2015-in-konstanz/

https://www.youtube.com/watch?v=oXMoCm7GzKI

De Godin wil ascentie en er zal ascentie zijn!

Mensen op de oppervlakte van de planeet zijn geprogrammeerd om te geloven dat het een zwakheid is om zacht te zijn en zorgzaam voor andere bewuste wezens. Deze programmering heeft zijn oorsprong van de archons en is toen doorgegeven via jezuïeten en illuminatienetwerken, en toen via de mainstream media naar de oppervlaktebevolking via de cultuur “het overleven van de sterkste”.

Deze cultuur is onder de oppervlaktebevolking verspreid om de zorgzame/liefdevolle energie van de Godin te onderdrukken, wat de energie is waar de duistere krachten het meest bang voor zijn:

http://www.jchristoff.com/mind-control-directed-entirely-at-the-female/

Nu is voor ons de tijd gekomen om te begrijpen dat zorgzame, liefdevolle, zachte energie de energie is die uiteindelijk onze planeet zal transformeren, en die de Lichtkrachten zal helpen bij het verwijderen van al het duister van de planeet. Zacht zijn is GEEN zwakheid, het is ultieme Kracht:

https://www.wittyfeed.me/story/49982/having-a-soft-heart-in-this-hard-world-is-courage

https://prepareforchange.net/2017/05/07/soft-hearted-modern-world-strength-not-weakness/

Het is nu ook de tijd voor alle vrouwen dat zij het zorgzame deel van hun Ziel ondersteunen en uitdrukken, deze energie in het planetaire energieraster verankeren, en zich verbinden met andere zusters in de Sisterhood of the Rose:

https://www.facebook.com/groups/242118535999353/

https://www.youtube.com/watch?v=ei6gUtBsC3A&index=116&list=PLwrQzC63PHaL9CmwCajTioXsN4qSmoiqg

Of in wereldwijde sisterhood:

http://women.unify.org/

(red: In dit bestand zijn de naar het Nederlands vertaalde teksten van Cobra verzameld over de Sisterhood of the Rose  En hier is een publicatie van Prepare For Change over Sisterhood of the Rose groepen.)

Het is heel belangrijk voor de planetaire bevrijding dat zoveel mogelijk mensen de twee volgende Godinnenmeditaties doen, zo vaak als mogelijk is:

Goddess Vortex meditation

 1. Sta op, hef je handen boven je hoofd, en ga rustig met je lichaam met de klok mee draaien.
 2. Terwijl je dat doet, zing de mantra iiii, zodat het door je hele lichaam trilt, en visualiseer dat je lichaam verandert in een schitterende zuil van Licht, met miljoenen sterren in de kleuren van de regenboog verspreid binnen die pilaar van Licht.
 3. Blijf de mantra zingen en blijf draaien. Na een paar minuten laat je je handen dicht bij je lichaam zakken en blijf doorgaan met de klok mee te draaien.
 4. Terwijl je dat doet, zing de mantra eee-aaa (e wordt uitgesproken als e in “proces” en a als in “man), zodat het door je lichaam trilt, en visualiseer een regenboogachtige draaikolk van Licht die zich uitbreidt vanuit je hart naar buiten de hele planeet door. Roep de aanwezigheid aan van je spirituele gidsen, opgestegen meesters, Pleiadiërs, engelen, dolfijnen, tweelingzielen, soulmates, ziel families en andere wezens van Licht.
 5. Blijf de mantra zingen en blijf draaien en blijf een tijdje in de aanwezigheid van al deze wezens van Licht.

http://2012portal.blogspot.com/2013/03/goddessvortex-goddessvortex-is-ultimate.html

http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/spiritual/goddess-vortex-transmuting-darkness

Meditatie voor de terugkeer van de Godin

Ontspan je lichaam en geest door een paar minuten aandacht te geven aan je ademhaling.

 1. Visualiseer een kolom van roze Licht die komt van de Galactische Centrale Zon, door jouw lichaam gaat naar het centrum van de Aarde. Houdt deze kolom van Licht gedurende een paar minuten actief. Visualiseer dan een liefdevolle vrouwelijke aanwezigheid in de vorm van een prachtig Godin die uit de hemel neerdaalt en jouw fysieke lichaam binnengaat. Deze aanwezigheid zal jouw innerlijke vrouw harmoniseren en je meer liefhebbend maken. Blijf een tijd in contact met deze aanwezigheid.
 2. Visualiseer een heldere nieuwe spirituele toekomst voor de mensheid, met man en vrouw in perfect begrip, met onze gemeenschap die groeit voorbij noodzaak voor oorlogen en conflicten wanneer alle duistere entiteiten, fysiek en niet-fysiek, van onze planeet zijn verwijderd. Visualiseer dat alle wonden van de mensheid zijn geheeld, de gehele mensheid geïnspireerd en geleid, waar iedereen zijn eigen verbinding heeft met hun eigen Ziel en de Bron in perfecte balans van hun innerlijke mannelijke en vrouwelijke aspecten.
 3. Doe deze visualisatie alsjeblieft zoals beschreven en verander het niet aangezien het anders niet het gewenste effect zal hebben.

De goddelijke mannelijke aanwezigheid (de Held) in ieder van ons moet ook worden geactiveerd. De Held is een strijder die beweegt voorbij wraak en machteloze boosheid naar volledige intense kracht van methodisch het duister verwijderend om zo alles te beschermen dat heilig en prachtig is, om alle kinderen, vrouwen en mannen te beschermen die zich niet kunnen verweren tegen de wreedheid van het duister die zo nadrukkelijk aanwezig is op de oppervlakte van de planeet.

Lang geleden waren de wapens van de Held het zwaard en de pen. Nu zijn de wapens zijn toegespitste geest, de scalar bescherming apparaten, en het computer toetsenbord. En Mjolnir:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/02/working-with-mjolnir.html

De Held begrijpt dat al het lijden op deze planeet kunstmatig is gecreëerd. Hij begrijpt dat hij zijn medemensen niet kan dwingen om te ontwaken, aangezien zij zich hebben teruggetrokken op hun eilanden van geestelijke gezondheid (bier en voetbal) om niet de te wrede realiteit onder ogen te hoeven zien van draco-bezetting van de planeet met alle afschuwelijke kindermisbruik en niet verteld lijden, zoals het hier precies is beschreven door een lezer van Benjamin Fulford:

https://benjaminfulford.net/2018/02/14/comment-one-recent-articles-dated-feb-6th-2018/

Het is nu tijd voor ieder van ons om ons te verenigen met de Godin en Held archetypes binnenin, heel worden, en om te stoppen te vechten met elkaar, en ons te verenigen in dit laatste stadium van het planetaire bevrijdingsproces:

https://www.returntoyourtruth.com/single-post/2018/01/17/Open-Letter-To-The-Resistance-Why-Lightworkers-Attack-Each-Other

Ik heb nu nog geen toestemming gekregen om enige intel vrij te geven over de planetaire situatie, en wanneer ik dat zal kunnen doen, zal ik dat doen.

Tot dat moment laat ik jullie achter met deze video:

https://www.youtube.com/watch?v=CVUIqZZ90qM

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

N.B. Ik lig nu ziek op bed en zodra ik mij wat beter voel kijk ik naar de links in dit artikel voor eventuele vertaling.

 
2 reacties

Geplaatst door op 19 februari 2018 in Cobra

 

Tags: , , , ,

2 Reacties op “Cobra: de Kracht van de Godin, 18 februari 2018

 1. nan

  19 februari 2018 at 20:06

  Veronica beterschap, dat alles mag op lossen. En dank aan jouw vele vertalingen, jouw energie en insteek.Sterkte en beterschap.
  Vr gr nanette

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: