RSS

De Godinnen Vortex Meditatie; de kracht, de werking, en het belang ervan voor onze bevrijding

21 feb

In Cobra’s post van 18-2, De Kracht van de Godin, legt hij uit hoe belangrijk het is dat wij nu allemaal zo vaak als mogelijk is de Godinnen Meditaties doen. De Godinnen Vortex meditatie transmuteert het duister, en in deze link wordt nog eens precies uitgelegd hoe krachtig deze meditatie is en wat het bewerkstelligt. Reden genoeg dus om dit zo vaak mogelijk te doen… en als wij dan toch bezig zijn dan ook meteen de Meditatie Terugkeer van de Godin, want wij willen nu in volle vaart richting Event, hoe eerder hoe liever!

http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/spiritual/goddess-vortex-transmuting-darkness

Een van de leden van de Sisterhood of the Rose groep, Maria, voelde intuïtief dat vanaf nu en tot de Event een geweldig hulpmiddel zou zijn om regelmatig de “Goddess Vortex Meditation” te doen. Ik ben het met haar eens en besloot om iedereen te herinneren aan deze “ultieme technologie van de Lichtkrachten”. Dit is de meditatie die deel heeft uitgemaakt van de zondagavond meditatie die wij deden voordat het ontwikkelde in de Event meditatie. Hier is de oorspronkelijke introductietekst over deze meditatie van Cobra van 3 maart 2013.

Godinnen Vortex

“De Godinnen vortex is de ultieme technologie van de Lichtkrachten die uiteindelijk de matrix zal oplossen op de astrale en etherische lagen rondom onze planeet.

De Godinnen vortex is een regenboog spiraal van energie die alle mogelijke combinaties van Licht omvat. Het is een aanwezigheid van een engelachtig wezen dat al het duister transmuteert in puur Licht door een achtdimensionale stargate van de ‘Antarion Conversion’. Het is een vortex van de aanwezigheid van de Ene die alle anomalie van dualiteit absorbeert en het ascendeert in de Ene door het proces van microtriangulatie.

Alle Godinnen vortexen creëren een netwerk van Licht op de etherische en astrale lagen die een morfogenetisch veld van Eenheid produceren dat dient als een instrument van goddelijke interventie op deze planeet. Dit netwerk van Licht zal uiteindelijk al het duister op de astrale en etherische laag transmuteren en alle negatieve entiteiten verwijderen totdat de laatste reptillian voor altijd is verdwenen en alle niet-fysieke lagen rondom de Aarde zullen rijken van Licht worden. Dit zal de juiste voorwaarden voor de Event neerzetten.

De Godinnen vortex is een engelachtige aanwezigheid die door jullie lichamen gaat en verankert in de fysieke laag. Jullie zullen in staat zijn om deze Godinnen vortex in jullie lichaam te voelen. De archons zijn allergisch voor de Godinnenenergie. Dit is waarom de katholieke kerk vrouwen onderdrukt. De niet-fysieke archons zijn hier erg allergisch voor. Elke keer dat een man of vrouw deze Godinnen vortex doorgeeft zijn duizenden reptillians voor altijd verwijderd.

Hier zijn de instructies om de Godinnen vortex te verankeren:

 1. Sta op, hef je handen boven je hoofd, en ga rustig met je lichaam met de klok mee draaien.
 2. Terwijl je dat doet, zing de mantra iiii, zodat het door je hele lichaam trilt, en visualiseer dat je lichaam verandert in een schitterende zuil van Licht, met miljoenen sterren in de kleuren van de regenboog verspreid binnen die pilaar van Licht.
 3. Blijf de mantra zingen en blijf draaien. Na een paar minuten laat je je handen dicht bij je lichaam zakken en blijf doorgaan met de klok mee te draaien.
 4. Terwijl je dat doet, zing de mantra eee-aaa (e wordt uitgesproken als e in “proces” en a als in “man), zodat het door je lichaam trilt, en visualiseer een regenboogachtige draaikolk van Licht die zich uitbreidt vanuit je hart naar buiten de hele planeet door. Roep de aanwezigheid aan van je spirituele gidsen, opgestegen meesters, Pleiadiërs, engelen, dolfijnen, tweelingzielen, soulmates, ziel families en andere wezens van Licht.
 5. Blijf de mantra zingen en blijf draaien en blijf een tijdje in de aanwezigheid van al deze wezens van Licht.

Je kunt de Godinnen vortex activeren zo vaak als je daar behoefte toe voelt en dit zal het planetaire netwerk van Licht versterken en het purificatieproces versnellen van de niet-fysieke lagen en wat uiteindelijk zal leiden naar de Event.”

Voor degenen die niet vertrouwt zijn met deze meditatie is hier de link naar de opgenomen versie van onze zondag Bevrijdingsmeditatie die visueel ook de instructies van de Godinnen vortex bevat.

https://youtu.be/mIgyP5NiyNo (met Nederlandse tekst, de Godinnen vortex begint bij 5min 55 sec)

Voor degenen die de “Goddess Spiral Meditation” zouden willen kopen, die is gecreëerd door Cobra en Isis en Medwyn Goodall, is hier de link:

http://medwyngoodallmusic.co.uk/products-page/isis-cobra/the-goddess-spiral/

Degenen onder jullie die zich geroepen voelen… laten wij ons verenigen door het gebruiken van deze prachtige en eenvoudige maar o zo krachtige meditatie, zo vaak als wij dat willen doen, totdat de compressiedoorbraak een feit is.

Therese Zumi

De tweede meditatie waarvan  Cobra ons vraagt om die zo vaak mogelijk te doen is:

Meditatie voor de terugkeer van de Godin

1. Ontspan je lichaam en geest door een paar minuten aandacht te geven aan je ademhaling.

2. Visualiseer een kolom van roze Licht die komt van de Galactische Centrale Zon, door jouw lichaam gaat naar het centrum van de Aarde. Houdt deze kolom van Licht gedurende een paar minuten actief. Visualiseer dan een liefdevolle vrouwelijke aanwezigheid in de vorm van een prachtig Godin die uit de hemel neerdaalt en jouw fysieke lichaam binnengaat. Deze aanwezigheid zal jouw innerlijke vrouw harmoniseren en je meer liefhebbend maken. Blijf een tijd in contact met deze aanwezigheid.

3. Visualiseer een heldere nieuwe spirituele toekomst voor de mensheid, met man en vrouw in perfect begrip, met onze gemeenschap die groeit voorbij noodzaak voor oorlogen en conflicten wanneer alle duistere entiteiten, fysiek en niet-fysiek, van onze planeet zijn verwijderd. Visualiseer dat alle wonden van de mensheid zijn geheeld, de gehele mensheid geïnspireerd en geleid, waar iedereen zijn eigen verbinding heeft met hun eigen Ziel en de Bron in perfecte balans van hun innerlijke mannelijke en vrouwelijke aspecten.

Doe deze visualisatie alsjeblieft zoals beschreven en verander het niet aangezien het anders niet het gewenste effect zal hebben.

Vertaald door Veronica

 
1 reactie

Geplaatst door op 21 februari 2018 in Cobra

 

Tags: , , , ,

Een Reactie op “De Godinnen Vortex Meditatie; de kracht, de werking, en het belang ervan voor onze bevrijding

 1. albert dujardin

  26 februari 2018 at 17:06

  Zal zeker elke keer een meditatie voorgesteld wordt deze
  zo vaak mogelijk te doen.
  Albert

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: