RSS

Ordo Bucintoro

10 mrt

Cobra verwijst in zijn post van 6 maart 2018, Seksuele Energie, naar deze beschrijving van de Ordo Bucintoro, waarvan hieronder de vertaling.

Voorts schrijft hij: “Het doel van seksuele energie is de samensmelting van vrouwelijke en mannelijke polariteiten in de Ene. Het is de sleutel voor onsterfelijkheid en ascentie. Seksuele versmelting als deel van het ascentieproces maakt deel uit van de grotere Godinnenmysteries.

Dit was perfect beschreven in “Spiritus Eros”, een geheime doctrine van een positieve tempeliergroep met de naam Ordo Bucintoro.”

Hij geeft enkele links naar Duitstalige teksten over Spiritus Eros en de vertaling naar het Nederlands (via Google translate) vind je onder deze link. Veronica

Ordo Bucintoro

Er is een zekere positieve geheime gemeenschap die een dramatische impact had op de toekomst van de planeet toen het een energiegolf heeft gecreëerd die rechtstreeks verantwoordelijk is voor het onderzoek van de ruimte, wat onvermijdelijk zal resulteren in het Eerste Contact.

Deze was in 1510 opgericht in Venetië, door een Venetiaanse ‘doge’ met de naam Leonardo Loredan, een lid van een van de meest belangrijke witte adel families van Venetië. In die tijd was hij een van de meest spiritueel ontwikkelde mensen in  het westen, en hij is nu een opgestegen wezen, niet te verwarren met Paolo Veronese, die bekend is als de Venetiaanse meester.

De geheime gemeenschap was toen Causa Nostra genoemd en is nu bekend als Ordo Bucintoro.

De naam Bucintoro komt van een oude Venetiaanse legende: “Er was eens een fantastisch gouden schip dat een fameuze doge de lucht in voerde”. Wij kunnen nu makkelijk dat schip beschrijven als een ascentie moederschip en het proces als omhoog stralen of teleportatie. Bucintoro was officieel de naam van het staatsschip van Venetië en in het geheim de codenaam van een moederschip van de Galactische Confederatie.

In 1512 was op Murano het hoofdkwartier geïnstalleerd en daarvandaan creëerde Ordo Bucintoro een extensief netwerk door Italië, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

In 1516 kwam Julietta Montefeltro, een geïnitieerde van de ‘Order of the Star’, bij Ordo Bucintoro. Zij was een priesteres van de Godin Venus. Venus is een patroon Godin van Venetië, Venetië zijnde een van de belangrijke planetaire vortexen van die Godin.

Als een geïnitieerde van de ‘Order of the Star’, kende Julietta het geheim van onsterfelijkheid en ascentie, en heeft dat gecommuniceerd naar Ordo Bucintoro middels een occulte doctrine genoemd ‘Spiritus Eros’, wat het sacrament bevat van de bruidskamer en andere Godinnenmysteries.

Het doel van Ordo Bucintoro was om de mensheid voor te bereiden op een nieuw tijdperk, dat toen werd verwacht rond het jaar 2000 te komen. Het voorzag soevereiniteit voor de mensheid vrij van de invloed van de kerk, mensen die hun eigen bestemming vaststellen en worden gerespecteerd overeenkomstig hun waarde en niet hun bloedlijn. Een nieuw financieel systeem was gepland dat rente zou uitbannen, en misbruik en het vergaren van rijkdom zou voorkomen.

Leden van Ordo Bucintoro planden zorgvuldig hun incarnaties in het 500 tijdframe tot het jaar 2000 om de planeet voor te bereiden op de komst van het nieuwe tijdperk.

Zij waren in het bezit van Garil, de witte steen van de Heilige Graal.

Saint Germain, Cagliostro en Casanova waren allen geïnitieerd in Ordo Bucintoro in Venetië. Casanova werd een priester van Venus. Cagliostro werd een priester van Isis en creëerde Misraim, een vrijmetselaarssysteem dat poogde om de mysteries van Isis na bijna 2000 jaar van dominantie te vernieuwen. Helaas waren de meeste Misraim vrijmetselaarsloges vrijwel onmiddellijk geïnfiltreerd door de jezuïeten en door Italiaanse zwarte adel voor hun doelen misbruikt.

Mozart was een andere priester van Isis, hij communiceerde Isis mysteries via zijn muziek, en was geïnitieerd in de mysteries via een bepaalde tempeliergemeenschap met sterke connecties met Ordo Bucintoro in Untersberg nabij Salzburg.

Na de val van de Venetiaanse republiek was de buitenste vorm van Ordo Bucintoro verdwenen en een bepaalde positieve Misraim loge in Venetië nam zijn plaats in.

De occulte aanwezigheid van Ordo Bucintoro had een grote invloed op de gebeurtenissen op de planeet en inspireerde mensen achter de schermen om uit te reiken naar de sterren en een ruimteprogramma te ontwikkelen.

Helaas was dat programma gemanipuleerd door de archons en de chimera groep middels de Vril en Thule gemeenschappen.

Otto Skorzeny, een lid van de Thule gemeenschap, probeerde Ordo Bucintoro opnieuw te creëren en te misbruiken voor negatieve doeleinden, samen met een zwarte adel lid Junio Valerio Borghese, en gaf het een nieuwe naam ‘Order Palazzo Stern’. Zijn pogingen hadden geen succes.

Er zijn bepaalde groepen die claimen nakomelingen te zijn van Ordo Bucintoro. Hun claims kunnen wel of niet kloppen.

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 10 maart 2018 in Cobra

 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: