RSS

Excuses, correctie datum VREDESMEDITATIE

11 apr

Ik heb niet goed opgelet en ben erop attent gemaakt dat het juiste moment voor de vredesmeditatie op het moment van de Nieuwe Maan in CEST (Central European Time = Parijs, dus ook Nederland) is:

MAANDAG 16 APRIL 03.57 UUR

Excuses voor het ongemak. Veronica

 
4 reacties

Geplaatst door op 11 april 2018 in Geen categorie

 

4 Reacties op “Excuses, correctie datum VREDESMEDITATIE

 1. Angela Rehmann

  12 april 2018 at 00:07

  Hallo Veronica,

  zondagochtend had ik nog voor elkaar gekregen; maandagochtend zal voor velen een stuk lastiger zijn lijkt me: is het niet een idee -om toch zoveel mogelijk mensen gelijktijdig te laten mediteren- om in je mail een alternatief af te spreken voor hen die niet kunnen? Ik denk daarbij aan een paar uur eerder, dus 21.57 u. Of bijvoorbeeld 3.57 uur zondagmiddag. En dank voor alle vertalingen.

  Hartegroet, Angela Rehmann.

  Like

   
  • eventnl

   12 april 2018 at 11:17

   Hallo Angela, ik vind dit een prima idee. De meditatie heeft de meeste kracht en dus het meeste effect wanneer zoveel mogelijk mensen het tegelijkertijd doen op het exacte moment van de Nieuwe Maan. Maar om dit te doen tegen vier uur in de nacht van zondag op maandag zal voor veel mensen die ’s ochtends hun verplichtingen hebben een probleem zijn. Als degenen die dit echt niet kunnen allemaal tegelijk 6 uur eerder de meditatie doen – dus om 21.57 uur zondagavond – en daaraan specifiek de intentie koppelen dat hun meditatie verbonden is met de meditatie die 6 uur later om 03.57 uur plaatsvindt, kan iedereen toch zijn steentje bijdragen. Ik zal hierover een bericht maken. Dank, Veronica

   Like

    
 2. Dinie

  12 april 2018 at 07:16

  Vredes meditatie is belangrijk dan gaan onze chakra’s open en resoneren de energie wordt verbonden met elkaar met moeder aarde en alles wat daarop leeft en verbonden met de cosmos universum de ene , en alle intensie liefde wat we er in brengen wordt een grote liefdes vlam energie met zoveel kracht gaat het duister ombuigen naar licht veel licht !! Namaste god is met u!! Wij zijn met elkaar het licht de energie.

  Like

   
 3. Gér Brand-Paler

  12 april 2018 at 14:47

  De meditatie is hier in Nederland nu om 3:59am. De normale zondag meditatie is om 06;00pm, dan is het bij ons het begin van de avond, maar in andere delen van de wereld nacht. Moeten we klagen om 1 keertje in de nacht te mediteren, terwijl elders op aarde dat voor de zondag meditatie normaal is? Laten we a.u.b. geen kleine kinderen zijn en klagen wanneer we het even niet naar ons zin hebben. Mediteer of mediteer niet, maar alle mensen die op die tijd mediteren zijn versprijd over de gehele aarde. Nederland is erg klein daar bij vergeleken.

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers liken dit: