RSS

Vanuit mijn hart; oproep aan de mensheid

18 apr

Gisteren plaatste ik het DVM-tv interview met Sacha Stone over het ‘International Trubunal  of Natural Justice’, die deze dagen in Londen hoorzittingen heeft over mensenhandel en seksueel kindermisbruik. Naar aanleiding daarvan heb ik dit stuk geschreven, rechtstreeks vanuit mijn hart; voor de meeste lezers van dit blog zal dit heel herkenbaar zijn.

De dingen waar ik mij mee bezig hou, die voor mij echt heel belangrijk zijn, worden meestal aangehoord met een flinke dosis scepsis, of afgekapt omdat de andere partij er niets mee heeft of er niets over wil horen. Het wordt afgedaan met ‘ik heb al genoeg aan mijn hoofd’. Sommigen bezien mij alsof ik ze niet allemaal op een rijtje heb.

Kort geleden werd tegen mij gezegd: “dat die ‘onbewuste’ mensen tenminste al die jaren van het leven konden genieten zonder zich druk te maken over al die zaken waar ze toch niets aan kunnen veranderen”.

Mijn reactie hierop is: Steek je kop maar in het zand. Men maakt zich o zo druk over de familie, de kinderen, de kleinkinderen, ze doen er alles voor. Maar de rest van de mensheid zoekt het maar uit, en vooral al die arme kinderen die de meest vreselijke dingen moeten doormaken omdat de mensheid in het algemeen niet bereid is om verder te kijken dan de neus lang is. Want “we kunnen er toch niets aan veranderen….”.

Wat een b.s. Zoiets als “wir haben es nicht gewusst”. En dan ook nog het woord ‘genieten’. Wat een genot om te zien hoe de wereld naar de verdommenis gaat omdat de mensheid in het algemeen zijn kop in het zand steekt en zich wentelt in zijn materiële welvaart, maar zich ondertussen schikt in zijn gijzelingssituatie en zich als makke schapen naar de slachtbank laat leiden.

O, wat genieten wij!

Het zou goed zijn als de mensen eens nadachten over de vraag of het leven waar wij nu in zitten zo bedoeld is te zijn?

Zijn wij gecreëerd om ons te wentelen in sores, (geestelijke) armoede, overlevingsstrijd?

Of zou het soms zo kunnen zijn dat wij in wezen prachtige schepsels zijn die zouden moeten leven in vrede, vreugde, harmonie, geestelijke diepgang en spiritualiteit, en overvloed?

Zolang te weinig mensen willen nadenken over deze vraag zullen wij in deze shit blijven zitten. Maar als wij met onze gezamenlijke krachten de negatieve energieën weerstand zouden bieden, dan hebben wij het overwicht en kunnen wij die mooie wereld creëren.

Helaas is het nu bij de meeste mensen zo dat zij alleen enige inspanning willen doen als het henzelf en hun directe naasten betreft, en de rest van de mensheid moet het zelf maar uitzoeken. ‘Na mij de zondvloed’, en dit zou weleens letterlijk het geval kunnen worden als wij er niet gezamenlijk de schouders onder zetten.

Het gaat om zowel micro als macro niveau, ook in de relationele sfeer. Wat heeft het voor zin om in de afwijzing en veroordeling te gaan zitten, help je jezelf daar verder mee? Zouden wij allemaal niet een veel prettiger leven (kunnen) hebben als wij bereid zijn om anderen met compassie te behandelen, te kunnen vergeven, en begrip proberen te hebben voor de omstandigheden waardoor ze handelen zoals ze doen?

Natuurlijk, ik heb ook veel dingen verkeerd gedaan, zaken laten gebeuren waar ik helemaal niet trots op ben. Maar ik ben wel bereid om er iets mee te doen, om naar mijzelf te kijken, ook mijn donkerste kanten, en op zijn minst te proberen er iets aan te veranderen. Wij zijn allemaal mensen met dezelfde negatieve emotionele belasting / invloed en de enige manier om de zaken voor het goede proberen te verbeteren is om alles onder ogen te zien, je bewust te zijn van wat er gebeurt, en vanuit je vrije wil keuzes te maken.

Van hart tot hart, Veronica

 
26 reacties

Geplaatst door op 18 april 2018 in Geen categorie

 

26 Reacties op “Vanuit mijn hart; oproep aan de mensheid

 1. Hans Kooistra

  18 april 2018 at 10:45

  Zo is het maar net Veronica, verbeter de wereld en begin bij jezelf. En inderdaad soms is het om moedeloos van te worden, vooral door mensen die het niet willen zien of maar snel in de veroordeling of slachtoffer rol snel gaan zitten zonder verder iets te doen of te ondernemen… Met alleen de andere kant op kijken of te mediteren kom je er niet… Actie is er nodig, van beide kanten! Mensen word toch bewust van wat er allemaal om ons heen gebeurt…

  Like

   
 2. Allie de Vos

  18 april 2018 at 10:58

  Lichtstrijder.
  Je reactie is menselijk, maar verhef je er ver boven met liefde.
  Ieder heeft zijn eigen weg te gaan, het is hun keuze.
  De huidige steeds hogere energie zal ook hen wakker make. Ze ontkomen er niet aan.
  Alles gebeurt in het Eeuwige Nu moment.

  Bedankt voor je geweldige werk

  Like

   
 3. Jan van de Bunt

  18 april 2018 at 11:17

  Helemaal mee eens!!

  Like

   
 4. Angela Rehmann

  18 april 2018 at 11:48

  Heel mooi…. 💕

  Like

   
 5. Irma Schiffers

  18 april 2018 at 11:51

  Mooi geschreven Veronica, en zo is het! Ik ervaar uiteraard (helaas nog steeds) hetzelfde. We werken aan bewustwording tot we erbij neervallen, ook nog steeds volledig onbetaald, terwijl het ook nog aardig wat geld kost om producties te maken, die we dus ook zelf moeten bekostigen. Het is triest gesteld met de ‘geprogrammeerde mens’; En toch, we moeten doorgaan, maar het kan enorm veel pijn doen als je ziet waar men op afloopt terwijl men wegkijkt. Daar kunnen wij niets aan doen, behalve ons eigen leven leven zoals we dat trachten te doen. Blijf bij jezelf, reflecteer, leer, groei en draag het uit. Dat is het enige wat ons op dit moment te doen staat. En dat blijven we doen. X Irma

  Liked by 1 persoon

   
  • YvonneY

   18 april 2018 at 12:21

   Bedankt voor jouw mooie eerlijke verhaal. Zo herkenbaar en pijnlijk als je je een schreeuwende in de woestijn voelt bijna. Wel fijn dat je zoveel mensen wel bereikt, bedankt daarvoor!! Op hopelijk eindelijk veel bewustwording en verandering.

   Like

    
  • Elles

   19 april 2018 at 20:05

   Ik stuur regelmatig emails en sites op naar de 2e kamer, de sporadische reacties die je krijgt zijn om te huilen, krijg het idee dat ze je voor verminderd toerekeningsvatbaar houden. Ze dreunen de riedel uit het partijprogramma op maar je krijgt geen antwoord op je vraag.

   Like

    
   • Elles

    19 april 2018 at 20:20

    https://www.arte.tv/de/videos/066303-000-A/kinderhandel-mitten-in-europa/ Toch zie je af en toe in de MSM een docu over kinderhandel.

    Like

     
   • Hans Kooistra

    19 april 2018 at 20:31

    Punt is en blijft, ze zitten er niet voor ons dus ze lezen onze mails ook niet en dan krijg je dit soort acties… Oud systeem werkt niet en heeft ook nooit gewerkt ten goede van ons allemaal…

    Like

     
 6. Sannyasin Nataraja Dj Mane I Am

  18 april 2018 at 12:14

  Tribunaal gestart tegen mensenhandel en seksueel kindermisbruik
  http://dvm-tv.com/nl/archives/851

  Like

   
 7. Sannyasin Nataraja Dj Mane I Am

  18 april 2018 at 12:17

  De globalisten
  Voor wereldslavernij creëerden de globalisten communistisch Russia en China
  De noodzaak voor zinvolle verandering http://finalwakeupcall.info/blog/2018/04/18/de-globalisten/#comment-13730

  Like

   
 8. Bert Boonman

  18 april 2018 at 12:30

  Uit mijn hart gegrepen Veronica…dank je wel en veel Liefde gewenst 🙂

  Like

   
 9. Gerard

  18 april 2018 at 14:54

  Een waarlijk gesprek opgeschreven vanuit je hart Veronica, een tekst die voor mij ook uit mijn hart
  is geschreven. Triest dat zovele miljoenen mensen luisteren naar de misselijkmakende leugens van de regeringsleiders, van het TV nieuws en de mainstream media . Als slaven en als makke schapen worden we iedere dag gehersenspoeld om ons toch alstublieft te laten geloven dat deze schurken aan de kant van ons klootjesvolk staan. Geef ze brood en spelen en de slaaf is weer gelukkig.
  Wanneer worden we toch eindelijk wakker en gaan inzien dat we door deze duivels geen ware liefde en geluk kennen. Denk na tot we het ware Licht mogen aanschouwen wat ons spoedig staat te wachten. Mediteer en bid dat deze Wereldleiders van het duister van deze schitterende planeet mogen verdwijnen zodat er voldoende voedsel voor alle wereldbewoners is en dat er geen oorlog meer over het volk zal komen. Ziekten zullen verdwijnen doordat we geen gemanipuleerd voedsel meer behoeven te eten.
  Vorige week heeft Ivo Niehe een van onze beste journalisten en presentatoren openlijk op de TV uitgebreid gesproken over de grote leugens van onze Wereldleiders en journalisten, mainstream media, de totale EU leiders, die via CNN opdracht krijgen wereldwijd allen precies dezelfde teksten voor te lezen , het was werkelijk triest om aan te zien en te horen en nog wordt men niet wakker of men is al zover afgestompt dat men alles voor zoete koek aanneemt. ” We hebben het toch (bijna) allemaal goed in ons politiestaatje

  Dit is even mijn verhaal

  Vanuit m´n hart

  Like

   
 10. nan

  18 april 2018 at 16:48

  Zolang ‘men’ niet beseft dat ieder mens uit meer bestaat dan: huid,vlees, organen, hersens, ego enz.En dat hun/mijn actie en reactie gevolgen ‘kan’ hebben.Ik zou e.v.t willen pleiten voor op scholen om meditatie te geven. Als leer stof.In alle niveo’s dus lagere school (hoe jong, weet ik niet), MAVO, HAVO,THECH, UNIVERS, WETENSCH,Op alle soort scholen.Tot dat je van een school af bent.En gaat……. doen, hopelijk dan vanuit het hart, intresse of passie. Als ik lees bij Ans Hoornweg.nl 13 april 2018 Adoptie. Staat in de tekst: Nu is het tijd aangebroken om echt alles op te lossen en te vergeven, opdat wij allen verlost van al onze ballast uit vorige levens- met een schone lei het Nieuwe Tijdperk in kunnen gaan.Heeft het nog lange adem te gaan.Alles bestaat uit lagen. Het schuurt. Maar sorry ik lees, en ik ben dankbaar, dat irma deze interview heeft opgenomen. En dat Sacha Stone het aankaart, en mogenlijk is gesteeld.om uit te dragen e.v.t te openbaren via kranten/media/internet! In openbaarheid.Ik worstel zelf nog. Maar zou ieder ‘zelf’goed doen als dit uit/in openbaarheid komt. Om tot heelheid te komen. Wat dat ook beteken mag zijn voor ieder.

  Like

   
 11. Winfried Meier

  18 april 2018 at 18:47

  Blijf liefdevol en vergevingsgezind Veronica, maar laten we niet onze ogen sluiten voor de duistere krachten. Hoe kunnen wij bijdragen aan het Internationale Tribunaal voor Natuurlijke Gerechtigheid? Worden in Londen ook de leden van het Koninklijk Huis (Friso en Beatrix) en Nederlandse politici, waaronder Rutte, aangeklaagd wegens deelname aan sadistisch en sexueel misbruik van kinderen, dat met name in Zwolle plaats vond?

  Like

   
 12. nan

  18 april 2018 at 18:54

  En dan nog een vraag. Er word af en toe geschreven/ voorgesteld/ uitgedragen om gemeenschappen te vormen tot…. e.v.t samenzijn, zielsfamilie/ zielsverbondenheid.naar egen bestaan gemeenschap te vormen(binnen de wetten,helaas). Wat draagt dat bij tot wat NU en later aanwezig is.In deze/dit verhaal?Men gaat naar het buitenland verhuizen, wat verheft dat naar dit verhaal.Kan en wil jij dat voor mijn duidelijk maken Veronica? In jouw gevoel idee? Het is al dank zij Irma haar interview aanwezig

  Like

   
 13. Dinie

  18 april 2018 at 19:45

  Veronica dit heb je mooi verwoord en het leek dat ik het geschreven kon hebben
  Ik lees veel hierover en probeer het te delen met andere en doe dat tot ze het begrijpen !
  Het mooie is dat ik bewust ben van wat er speelt en door dicht bij mezelf te blijven en licht erop zet ,weet ik dat ik helpt , we zijn allemaal zielen in n aarts voertuig in het voertuig zitten chacra’s ,energie wielen die geopend kunnen worden in liefde,deze kunnen gaan resoneren met n ander voertuig mens dier natuur dit geeft energie veel energie kracht, dit deze energie kunnen we bundelen en sturen naar het duister dit is wat er op het ogenblik groots gebeurd en zorgen dat de getroffenen in het licht komen en niet meer aangevallen kunnen worden door het duister.
  De genen zo in het licht zetten die op het ogenblik het voortouw trekken blijf in positieven gedachten liefdevolle groet Dinie!.

  Like

   
 14. Monique van Meerten

  18 april 2018 at 20:37

  Beste Veronica,

  Ik hoop dat deze mail in goede orde bij jou aankomt.

  Bij deze wil ik je attenderen op het event ‘Het Wonder van Groningen’ op 28 augustus, locatie MONoord te Groningen. Meer informatie kun je vinden op de site http://www.antonteuben.nl.

  Martien en Ine van Wakkere Mensen komen ook en nog een paar welbekende personen.

  Graag wil ik je uitnodigen om als alternatief persorgaan daarbij aanwezig te zijn. Een mooie gelegenheid om kennis te delen en te kijken hoe we samen op een positieve manier met elkaar kunnen werken.

  Ik hoor graag van je of je kan komen.

  Met vriendelijke groet,

  Hartelijke groet,

  Monique

  Team Anton Teuben

  Like

   
 15. Gisela

  18 april 2018 at 21:43

  Veronica je hebt helemaal gelijk maar…er gebeurt heus wel wat hiertegen! Er komt steeds meer in de openbaarheid over deze dingen. Meer arrestaties, ook in ons land, en ook in de VS zijn mensen aan het peuteren om deze netwerken open te breken. Opstand in India tegen vrouwen ongelijkheid en seksueel geweld. Zelf kunnen we met gedachtenkracht Licht, Liefde en het Violette vuur verspreiden daar waar nodig. Dit alles helpt. Zaken die door eeuwen heen ontstaan zijn, zijn niet zo snel opgelost. Praten over deze zaken in eigen kring komt vaak niet aan… Je wordt dan aangekeken van: “Ach, gepraat van een oud mens, waar heeft ze het over”. Ja, ik ben 83 jaar maar wat dan nog? Laten we optimistisch blijven en vertrouwen op het Universum. ALLES KOMT GOED OP DE JUISTE KOSMISCHE TIJD. Lieve groet Gisela

  Like

   
 16. eventnl

  18 april 2018 at 23:20

  Lieve allemaal, dank jullie wel voor jullie positieve reacties op dit stuk. Voor mij is het een gevoelsmatig ‘weten’ dat er heel veel aan het veranderen is en ik ben er absoluut van overtuigd dat wij die prachtige wereld gaan meemaken. Dat weten geeft mij ook de kracht om te doen wat ik doe, en afstand te nemen van de mensen (familie, vrienden) die mij hierop aanvallen, of die mij hierom laten vallen.
  Inderdaad, het is hun proces, en ik wil de laatste zijn om hen te veroordelen. Maar dat is soms echt moeilijk als ik wordt geconfronteerd met hun ‘ethische’ houding naar hun naasten maar tegelijkertijd een volkomen negeren van de noden van degenen die niet in hun directe gezichtsveld staan.
  Bij dit alles besef ik mij terdege dat ook ik het grootste deel van mijn leven in onbewustheid heb doorgebracht. Mijn echte ontwaken begon na mijn echtscheiding in 2010, ook al was ik in de periode daarvoor mij wel spiritueel aan het ontwikkelen. En wat een schok was het om mij te realiseren hoe ik als het makke schaapje (‘het schaap Veronica’) alles had geslikt dat op ons werd gelegd onder het mom van ‘wij doen dit voor jullie welzijn’.

  Tot 2000 stond ook mijn leven in het teken van hard werken voor een steeds meer eisende baas in een steeds meer verhardende samenleving. In het jaar 2000 uit Nederland vertrokken omdat ik onder deze druk uit wilde. De jaren daarna waren financieel heel moeilijk, maar wat voelde ik mij veel rijker met het leven dat ik nu kon leiden. Ontzettend hard werken (ja, het was een echt “ik vertrek” verhaal), maar wat een voldoening kreeg ik eruit. (Nan, antwoord op jouw vraag.)
  In 2010 splitsten onze levens zich en ik heb in hetzelfde gebied een huisje gekocht waar ik weer helemaal opnieuw kon beginnen. Hier heb ik de rust en de ruimte gevonden om mij met mijn bewustwording en persoonlijke groei bezig te houden.
  Ik zie deze periode als een tussenfase, want ik heb voor ogen dat wij in de nieuwe samenleving juist veel meer gaan samenwerken, in volledig respect en vertrouwen.

  Monique, dank je wel voor je uitnodiging voor “Het Wonder van Groningen”. Maar zoals je hierboven leest woon ik niet in Nederland. Irma en ik zijn in 2015 samen met dit blog begonnen en wij hebben afgesproken dat ik mij op eventnl richt terwijl zij DVM is gaan ontwikkelen. Zou jij jouw uitnodiging aan haar willen richten?

  In liefde, Veronica

  Like

   
 17. Calvin

  19 april 2018 at 15:14

  Hoi Veronica, Ik ben het helemaal met je eens, maar er zijn ook vele mensen zoals ik, die wel wakker zijn, maar ook geen idee hebben wat we er tegen kunnen doen. Ja, ik vertel mijn verhaal aan mensen, in de hoop een zaadje te planten. En dat laatste lukt steeds meer en meer. Meer mensen worden wakker. Ik zou graag meer willen doen, maar ik zou ook niet weten wat ik meer kan doen. Ik voel me vaak zo onmachtig. Het liefst zou ik stoppen met het steunen van het systeem waarin we leven, maar dat is niet zo makkelijk. Uiteindelijk heb ik wel een verantwoordelijkheid voor mijn gezin. Dus ik kan goed begrijpen dat mensen hun gezin nummer 1 zetten. Je kop in het zand steken is een ander verhaal. Ik denk dat iedereen doet wat binnen zijn mogelijkheden ligt en zoverre hij/zij ontwaakt is. Ook geloof ik dat er genoeg mensen zijn die nog niet ontwaakt zijn, maar wel een zeer goede contributie hebben aan de samenleving, denk daarbij aan mensen die voor iedereen klaarstaan, dit kun je ook on-ontwaakt doen. Zoals al eerder gezegd, iedereen loopt zijn eigen pad.
  Een fijne dag toegewenst!
  Calvin

  Like

   
  • Elles

   19 april 2018 at 20:31

   Begrijp je reactie maar al te goed, veel mensen kunnen ook gewoon de waarheid niet aan, ik krijg soms de reactie “Hier wordt ik helemaal akelig van”. Waarom zou je iemand dat aandoen bereik je het tegenovergestelde van wat je wilt bereiken.

   Like

    
 18. Toon Roijers

  23 april 2018 at 22:27

  Beste Veronica,

  Ik heb lang getwijfeld of ik zou reageren maar doe het uiteindelijk toch.
  Je reactie begrijp ik ( lang heb ik er namelijk ook zo naar gekeken) maar je dient te beseffen dat (helaas) een groot aantal mensen (karmisch) nog niet zo ver zijn om het totale plaatje te zien en het dan nog eens te kunnen en willen begrijpen.
  Een goede vriendin van mij noemt het de bier en worstjes mensen.
  Zij zijn gewoon nog niet zo ver.
  Je kunt je daar over opwinden maar de enige die daar last van heeft ben je zelf.
  Het enige wat je kunt doen is om de mensen uit je (directe) omgeving, die exact op de hoogte zijn van hoe en door wie de wereld feitelijk geregeerd wordt en dat niet afschilderen als complot denken, te informeren en te bewegen om nog meer of specifiek in actie te komen.
  Verder vind ik dat je heel goed en mooi werk verricht onder andere met de vertalingen van Cobra.
  Diepe dank hiervoor en ga er alsjeblieft mee door.

  With Love, light, Gratitude and Respect

  Toon Roijers

  Like

   
  • eventnl

   24 april 2018 at 00:43

   Dank je wel Toon. En ik ga uiteraard zo lang als het nodig is door met vertalen! Veronica

   Like

    
 19. Yvonjana

  27 april 2018 at 15:07

  Wees Het Licht van De Wereld, wees dus vooral De Goddelijke Liefde; de opdracht die ik zelf meekreeg nadat ik weer ‘reïncarneerde’ op 10 mei 2005 om 16:45 uur!

  Like

   
 20. Gerda Buiting Nijmegen

  27 april 2018 at 19:26

  Van Gerda, Dank je Veronica. Wat fijn dat je dit schrijft. Het is mij ook uit het hart gegrepen. Ik ben blij met je menselijke reactie. Ik loop er ook tegen aan. En toch gaat het om Liefde te zijn en daar ga ik dapper mee door, met vallen en opstaan Veel liefs en ga door met je bijzondere werk.

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers liken dit: