RSS

Ascentie conferentie Boedapest – deel 1, door Steve Smaly, 22 april 2018

25 apr

Cobra heeft in zijn rapport over de conferentie in Boedapest deze link opgenomen: http://2012portal-hungary.blogspot.si/2018/04/ascension-conference-budapest-part-1.html?m=1, waarin prachtig wordt beschreven welke energieën op de conferentie zijn ervaren. Hieronder de vertaling.

Steve: de officiële samenvatting van de Hongaarse ascentie conferentie zal spoedig door Cobra worden gepost, maar tot dat moment zou ik wat gevoelens met jullie willen delen.

Op zondag vormden de dochters van verschillende naties een liefdescirkel, hand in hand, en dit werd een Hart in het Licht van de Godinnenenergieën, wat iedereen in de ruimte ontroerde – of ze bewust waren of niet – veel mensen hadden tranen in hun ogen … want zulk een krachtige Liefde verbijsterde de lang lijdende en vermoeide zielen.

Toen dit gebeurde vertelde Cobra aan ons dat dit het moment was waar hij zijn hele leven op heeft gewacht, en dat er iets in de geschiedenis begon dat daar was geboren en toen in Boedapest. De Pleiadians hebben niet zomaar de plaats en de datum uitgekozen. Dit was de eerste conferentie in de nieuwe tijdlijn die alle eerdere tijdlijnen zal overschrijven.

Ik ben blij dat ik deel kon uitmaken van deze gebeurtenis die ik nooit zal vergeten. Wij hebben ontvangen – en ontvangen nog steeds zoveel Liefde van de deelnemers sinds die tijd, en zij hebben aan ons emoties en ervaringen overgedragen waarvan ik weet dat ik ze moet beschrijven en met jullie moet delen omdat ik het niet voor mijzelf kan houden.

Er zijn de tranen die de tranen zijn van pijn … er zijn de tranen die de tranen zijn van vreugde. Ik wist dat al … maar ik moest de tranen leren kennen die tot de derde categorie behoren … de tranen die je in je hart voelt wanneer je weer wordt aangeraakt door Ware Liefde … de Liefde waar je jezelf duizenden jaren geleden van hebt afgesneden … de Liefde die maakt dat je lichaam beeft, het lichaam wat de gevangenis is van de ziel; en de Liefde die maakt dat je niet te stoppen bent op je weg naar huis, je zult je ketenen verbreken, je neemt een besluit en je zult vrij zijn.

Veel mensen konden een soort van Kracht en Liefde voelen welke je bijna onmogelijk op Aarde kunt ervaren. Maar die avond brachten wij deze Kracht terug omdat wij besloten om dat te doen!

Sinds maandag zijn velen van ons niet meer ontwaakt zoals eerder … velen van ons denken niet meer op dezelfde manier als daarvoor … wij voelen niet en houden niet van de manier waarop wij eerder deden … Er is iets veranderd en wij hebben iets hier op de fysieke laag verankerd. Weet je, eerder luisterde ik naar de woorden van de zogenaamde “slimmen”, de dreigementen van de kleine, geprogrammeerde lage energieën … nu weet ik wat echt telt en wat waarde is … wat belangrijk is en wat niet. Ik zal ze onmiddellijk verwijderen en transformeren. Ik wist waar ik heen ging en wat het doel van mijn leven was … maar nu brengt een drijvende kracht mij dichter en dichter bij dit doel, wat ik slechts lang geleden ervoer en wat ik zo erg miste. Er is genoeg geleden!

Cobra’s woorden sneden door de energieën van de fysieke wereld. De eenheid en de inspanningen tot dusver gemaakt zijn waargenomen door degenen die niet deze fysieke wereld bouwen maar die hun missie volgen, zij creëren de wereld die de Wereld van Ascentie is, de Wereld van Liefde … voor hen is alles zichtbaar want je kunt alleen met het Hart zien.

Als ik de boodschap van de conferentie zou kunnen samenvatten, zou ik het zo doen:

Vind jezelf, vind het doel waarvoor je bent geboren en bereik dat doel. Wees eerlijk met jezelf, sta op, neem een besluit over je leven en doe wat je moet doen of al zou moeten hebben gedaan. Dat is alles.

Als je aan de slag gaat zul je partners vinden. Cobra zei: “Er is geen behoefte aan volgers, ik wil geen volgers! Ik heb co-scheppers nodig!”

Ik zou hieraan toevoegen dat jij je niet druk zou moeten maken over anderen die kritiek op je hebben, of anderen die aan jou willen vertellen wat te denken, wat te voelen, en wat te geloven of niet te geloven … of waarom zeg jij dit of dat … etc. Als iemand op het goede pad is en het Licht versterkt zul je het herkennen. Want zij houden zich niet bezig met jouw leven en wat te doen en hoe het te doen. Zij zullen niet hun angst op jou projecteren gewoon uit “bescherming”, … want zij kennen de Wet van de Vrije Wil, de Wet van Eenheid, de Wet van Leven en Laten Leven … Als zij op het ware pad zitten zullen zij zich bezighouden met hoe zij hun missie uitvoeren en hoe bij te dragen aan de bevrijding van de planeet. Zij zullen samenwerken met degenen die hetzelfde doel dienen en zij zullen ze helpen, steunen en beschermen, en zullen elke minuut gebruiken om het Licht te dienen, Ascentie … want elk minuut telt … zij zullen geen leiders volgen, zelfaangewezen goeroes en goden, maar het woord van het Hart, de roep van Liefde.

Als je de Aarde wilt redden, als je iets wilt doen voor anderen, als je betekenis aan je leven wilt geven, dan is er maar één persoon die je moet redden: JEZELF! Het gaat niet om het veranderen van anderen, of om ze dit of dat te maken … De meest belangrijke wet is de Wet van de Vrije Wil. Zolang je dit niet kunt accepteren en je begrijpt het niet kun je niets doen, en al jouw daden, woorden en wil zullen nutteloos zijn.

Sta nu op, richt je hoofd op! Je draagt Goddelijke kwaliteit. Alles dat jou pijn, lijden en ellende brengt is onwaardig voor jou. Vind niet je pad in nieuwe religies of geloofsystemen, volg geen anderen. Wees wie je bent!!! Voel de woorden: IK BEN!

Als je een besluit neemt zul je niet te stoppen zijn, je zult geen vijanden hebben en het Goddelijke Plan, waarvoor jij bent geboren, zal zich bij jou realiseren.

Iedereen daar verschoof naar een hoger niveau, en dan zouden wij bijna fysiek de aanwezigheid van de Pleiadians en hun vloot kunnen voelen.

Veel mensen namen die avond een besluit en gingen de woorden van het Hart volgen … en Sisterhood of the Rose groepen zijn rondom de wereld gevormd – als bondgenoten van de Harten. Er is Eenheid en Onvoorwaardelijke Pure Liefde die hen bindt. Zielfamilies ontmoetten elkaar daar die avond, en de Harten gingen rustig en in stilte hun weg … hartportalen openden zich en ontvingen de energieën … de energieën stroomden .. en de tranen van Liefde … als rivieren de oceaan in … stroomden in de Oneindige Oceaan van Liefde.

Ik ben dankbaar dat ik leef, dat ik in Liefde kan zijn, en dat ik in Eenheid ben.

Overwinning van het Licht!

Steve

P.S. Wij hebben veel feedback ontvangen die Liefde uitstraalt, de Kracht van Samenwerking en de wens voor Bevrijding. Wij zullen ze spoedig publiceren (zonder namen).

Smaly Seven dátum: 22:53

Vertaald door Veronica

N.B. van Veronica: ik zal een post maken over Sisterhood of the Rose en een mogelijkheid beschrijven om elkaar te vinden om groepen te vormen. Het zal wat meer tijd vergen omdat mijn partner in het ziekenhuis is opgenomen en ik daar ook veel tijd voor nodig heb. Maar er wordt aan gewerkt!

 

 

 
2 reacties

Geplaatst door op 25 april 2018 in Cobra

 

Tags: ,

2 Reacties op “Ascentie conferentie Boedapest – deel 1, door Steve Smaly, 22 april 2018

 1. Brigitta

  26 april 2018 at 10:03

  Ik dank u Cobra voor dit mooien stuk Zo heb ik het drie jaar geleden mogen beleven Dit is iets heel speesjaals deze ervaring Deze liefde is de waren liefde Die wat u beschrijf Dit is een anderen liefde Dit is niet de liefde die wij kennen op aarde Je kunt deze liefde die u nu ervaren heeft niet verwoorden in het hier en nu Teminste het is iets wat men voeld of ervaard

  Like

   
 2. Brigitta

  26 april 2018 at 10:05

  Heel veel liefde en licht voor iedereen op aarde

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: