RSS

Cobra’s Korte Situatie Update, 30 april 2018

01 mei

Het verwijderen van de chimera groep gaat door. De overgebleven plasma toplet bommen zijn nog steeds het hoofdobstakel dat moet worden verwijderd voordat de Event kan worden getriggerd.

Mjolnir raakt de oppervlakte van de planeet op een manier die hier niet kan worden vrijgegeven. Het enige dat ik kan zeggen is dat AN conversie recent is toegevoegd als een bijkomende ‘wavelet’ functie aan Mjolnir technologie, die zal bijdragen om het gijzelingrasterslot op de oppervlakte van de planeet te doorbreken:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2016/05/an-conversion.html

NL-vertaling: De Witte Vlam van AN: https://eventnl.wordpress.com/an-conversie-door-untwine-28-mei-2016/ en https://eventnl.wordpress.com/het-witte-vuur-van-an-door-untwine-14-mei-2017/

Sinds de activering van de beta tijdlijn op 27 januari is alle intel over de oppervlakte operaties op diep zwart gegaan. Dit betekent dat de Lichtkrachten NIET enige kritieke intel over oppervlakte operatie vrijgeven, aan niemand, en je zult geen enkele betrouwbare intel updates over oppervlakte operatie kunnen krijgen (behalve hier en daar een paar broodkruimels) ergens op het internet, om de reden dat de Lichtkrachten hun nieuwe meta-strategie voor planetaire bevrijding niet willen verraden.

Bepaalde aspecten van het plan voor de Event zijn veranderd, en andere bepaalde aspecten zijn hetzelfde gebleven. Blijf ervan verzekerd dat je kritieke intel over jouw rol in de Event operaties zult krijgen als de Event naderbij komt, wanneer nodig en noodzakelijk.

Maar liefste, wij hebben deze Wilde Ziel niet gekregen om alleen maar te bestaan. Onze missie is om de wereld op te schudden, hem ondersteboven te zetten, en onze medemens het verschil te laten zien tussen ademen en volledig levend te zijn.

“Social dynamics” artikelen die op mijn blog zijn verschenen sinds de implementatie van de nieuwe tijdlijn hebben bepaalde mensen verward gemaakt, en leidden zelfs tot speculatie dat de oorspronkelijke Cobra is vervangen door een kloon. Niets is minder waar. Deze “social dynamics” artikelen zijn volledig in lijn met het plan, en meer “social dynamics” artikelen komen eraan.

Achter de schermen ben ik betrokken bij een zeker project dat cruciaal is voor de planetaire bevrijding, en dit vergt het meeste van mijn tijd, energie en bronnen. Daarom zijn op dit moment mijn blogposten voor de oppervlaktebevolking wat minder frequent, e-mails worden langzamer beantwoord, en zakelijke opdrachten worden met wat vertraging uitgevoerd.

Dank voor jullie begrip.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 1 mei 2018 in Cobra

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: