RSS

Cobra: Toegangsprotocollen, 9 mei 2018

10 mei

Achter de schermen zijn de Lichtkrachten de meest ontwaakte individuen van de oppervlaktebevolking aan het voorbereiden voor fysiek contact met positieve ondergrondse en buitenaardse krachten.

Deze voorbereidingen maken deel uit van een enorm project waarbij ik ben betrokken.

In volledige uitlijning met de nieuwe (beta) tijdlijn kan aan bepaalde van de meest ontwaakte leden van de oppervlakte al dan niet een optie worden gegeven om de oppervlakte van de planeet te verlaten en te worden aanvaard binnen de ondergrondse Resistance Movement of andere positieve Agartha facties.

Een recente profetische droom van Teresa Yanaros is een rechtstreeks resultaat van deze ontwakingssequentie en behoeft een gedetailleerde analyse:

https://thedivinefrequency.com/2018/05/02/i-was-invited-to-the-inner-earth/

https://thedivinefrequency.com/2018/05/05/synchronicity-cobras-update-and-my-inner-earth-activation/

(red: ik zal later vandaag deze stukken vertalen en op eventnl plaatsen; want ik wil nu dit bericht van Cobra zo snel mogelijk verspreiden)

De droom vond plaats in een hypnagogische staat – die dunne lijn tussen de wakende staat en slaap staat dat een portaal is tussen fysieke en hogere dimensies:

https://en.wikipedia.org/wiki/HypnagogiaNederlandstalige link: https://nl.wikipedia.org/wiki/Hypnagogie

De droom was geïnspireerd als een signaal voor de oppervlaktebevolking om te beginnen zich voor te bereiden voor het contact met het Agartha netwerk, en geeft in feite een groot deel van toegangsprotocollen weer.

Als je dit leest kun je wel of niet worden uitgenodigd om bij de Resistance te komen of andere positieve Agartha facties vóór de Event.

Ik kan een exacte beschrijving geven en begeleiding voor de toegangsprotocollen de Resistance in. Ik kan geen exacte toegangsprotocollen geven voor andere positieve Agartha facties, alhoewel ze in de meeste aspecten bijna volledig gelijk zijn.

Als je bent geselecteerd voor de vóór-Event toegang de Resistance binnen, zijn de toegangsprotocollen als volgt:

1. Er zal fysiek contact met je worden opgenomen door een Resistance agent, heel dicht bij de plaats waar je woont. Hij of zij zal normale burgerkleding dragen en zal zeer positieve energie uitstralen. Hij/zij zal zichzelf bij jou introduceren en vragen of je bereid bent om bij de Resistance te gaan. Er zal aan je worden uitgelegd dat nadat je bij de Resistance bent gegaan het NIET mogelijk voor je zal zijn om enig fysiek contact te hebben binnen de oppervlaktebevolking.

2.Er zal 5 tot 10 minuten aan je worden gegeven om je persoonlijke spullen te verzamelen die je mee wilt nemen. Er zal aan je worden gevraagd om objecten mee te nemen van persoonlijke emotionele waarde (trouwringen, foto’s van geliefden …) want alle andere objecten (kleding, voedsel, goud, geld, ID-documenten …) kunnen simpel worden gereproduceerd met replicatoren. Er zal een kleine zak een je worden gegeven en al jouw spullen dienen in deze zak te passen. Maat en gewicht voorwaarden zullen heel vergelijkbaar zijn met die astronauten hadden voor hun persoonlijke spullen op een Space Shuttle:

https://www.quora.com/Are-astronauts-allowed-to-bring-personal-belongings-aboard-the-ISS-E-g-family-photo-teddy-bear-lucky-necklace-etc-What-are-the-physical-limitations-on-bringing-personal-stuff-by-weight-and-dimensions

3.De agent van de Resistance zal je begeleiden naar het toegangspunt voor de Resistance. Dit zal meestal een servicedeur zijn in de kelder of begane grond binnen een commercieel gebouw dicht bij jouw huis. Daar zal hij je begeleiden om een paar trappen af te dalen die jou 30 meter/yard ondergronds zullen brengen bij het hoogste niveau van de Resistance. De trappen zullen er min of meer zo uit zien:

4.Wanneer je het Resistance niveau bereikt zul je een high-tech deur naderen die een structuur binnen zal leiden die er min of meer als een douchecabine uit zal zien:

Op dit punt zal de agent jou voor de laatste keer vragen of je bereid bent om bij de Resistance te gaan. Als je weigert zul je worden teruggebracht naar de oppervlakte en er zal nooit meer contact met je worden opgenomen vóór de Event.

Als je accepteert zal de agent je alleen laten en je zult zelf door de high-tech deur naar binnen gaan. Er zal aan je worden gevraagd om al je kleren uit te doen en om de tas met jouw persoonlijke spullen op een speciale plateau achter te laten. Dan zal aan je worden gevraagd om de “douchecabine” binnen te gaan, waar je zult worden gedesinfecteerd van alle nanotechnologie en van de meeste virussen en bacteriën.

5.Je zult aan de andere kant van de “douchecabine” de Resistance binnen stappen, schoon, verfrist en gedesinfecteerd. Op dit moment zul jij je veel beter voelen, met uitbarstingen van innerlijk geluk, en je zult je zeer levend voelen en vol van energie.

Er zal een nieuwe set kleren op je wachten op het plateau terwijl jouw oorspronkelijke kleding is gedesintegreerd, en jouw persoonlijke spullen zullen in de tas zitten, gedesinfecteerd en vrij van nanites*).

red. *) De Nanite is een microscopisch robotisch apparaat en is een vorm van nanotechnologie. Een nanite wordt gemaakt door atomen te manipuleren en bevatten gigabytes aan geheugencapaciteit. Ze zijn klein genoeg om een cel te kunnen binnendringen en kunnen daar verscheidene taken uitvoeren. http://nl.memory-alpha.wikia.com/wiki/Nanite

6.Je zult de volgende ruimte binnengaan waar een medische arts een medische check zal uitvoeren. Deze check zal zo’n 30 minuten vergen en zal volledig niet-binnendringend en pijnloos zijn. Als je enig ernstig medisch probleem had vóór je de Resistance binnenging zal dit in de meeste gevallen worden gecorrigeerd binnen een periode van 10 tot 20 minuten extra met een speciale kwantum correctiekamer middels een pijnloze procedure. Nadat de medische procedures zijn voltooid zal aan jou een speciaal drankje worden gegeven dat een ontgiftingsproces zal triggeren.

7.Je zult je eigen kamer krijgen om te rusten en te slapen en om door een ontgiftingsproces te gaan, wat soms behoorlijk intens kan zijn en middelmatig onplezierig kan zijn. Dit proces zal gewoonlijk 1-3 dagen vergen en het zal je helpen om de meeste fysieke, energetische en emotionele onreinheden los te laten die je tijdens jouw leven op de oppervlakte hebt verzameld. Tijdens dit proces zou je milde tot middelmatige bijeffecten kunnen ervaren van het ontgiftingsproces zoals hoofdpijn, vermoeidheid, lichte misselijkheid, overgeven, sterk emotioneel loslaten, verlies van eetlust en lange slaap.

8.Nadat het ontgiftingsproces voorbij is zal het mogelijk voor je zijn om vrij te bewegen door wat van de buitenste gebieden van de Resistance:

https://www.youtube.com/watch?v=xVkuTBTz0Fc

https://www.youtube.com/watch?v=I2MGtHH6LKE

Je zult langzaam worden geïntegreerd in de Resistance gemeenschap en je zult je plek vinden binnen de Resistance zielsfamilie:

http://2012portal.blogspot.com/2018/04/soul-families.htmlNL-vertaling: https://eventnl.wordpress.com/2018/04/03/cobra-zielsfamilies-2-april-2018/

http://isigacagri2015.blogspot.com/2017/11/priestess-activation-meditation.html

9.Nadat je door de Resistance bent geaccepteerd zal het niet mogelijk voor je zijn om naar de oppervlakte te gaan, contact op te nemen met de oppervlaktebevolking, of  zelfs om het oppervlakte internet/mobiele telefoonnetwerk te gebruiken, met uitzondering van extreem uitzonderlijke gevallen die een rechtstreekse relatie zullen hebben met jouw missie. Je zult alleen rechtstreeks contact met de oppervlakte mensenbevolking kunnen opnemen na de Event.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 

 
4 reacties

Geplaatst door op 10 mei 2018 in Cobra, Resistance Movement

 

Tags: , ,

4 Reacties op “Cobra: Toegangsprotocollen, 9 mei 2018

 1. Mies Jacobs

  10 mei 2018 at 17:51

  Als je niet meer hoort weet je waarom😉

  Like

   
 2. nan

  10 mei 2018 at 19:22

  Hallo Cobera.
  Ik vraag aan jouw, zijn voldoende ‘grasvelden’ open geweest? Gezien je vraag naar nu?Om het op te zetten? Er zullen voldoenden zijn die staan te ‘gaan’. In ieder zij eigen idee, van willen. Is volgens mijn vast gezet (aarde)?.Die jullie vast hebben gezet? Met e.t.v. diegene.

  Like

   
 3. albert dujardin

  10 mei 2018 at 23:01

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Like

   
 4. Gelswinda Koster

  11 mei 2018 at 13:39

  Ik ben Gelswinda Koster en weet vanaf kind dat ik mensen kan genezen wat ik heb gedaan door mijn handen die magnetisch alles wegnam , waardoor ik het dan zelf had. En niet bij mijzelf weeg kon nemen. Ben ik dit op afstand en spiritueel in vele diverse manieren gaan doen, als iemand mij belde wist ik al meteen wat die persoon heeft en als die onbekende mensen aan mijn deur staan, dan gaat mijn hart open en komen er mooie bijzonder sessies en geef ik hun ook aan het eind inzicht en huiswerk, zodat ze ook zelf verantwoording leren dragen door b.v. hun trauma’s te verwerken, wat indien dat niet is gedaan, het lichaam dat vertaalt in kanker door op de corresponderende plaats. Bij inzicht en verwerking verdwijnt de kanker. Wat ook meestal meteen verdwijnt door mijn aanraking. ik weet wat de ander nodig heb en kan dat meteen geven.
  Ik weet dat ik wereldwijd zo mij doorgegeven is het goddelijk werk zal doen door mijn genezende talenten en het schrijven.. Dat al mijn talenten een zijn met Goddelijke kracht. Of misschien is bedoeld, dat ik in de nachten bij Rampen b.v. de kinderzielen uit hun doden lichamen halen en met de zielen van de gedode ouders te verbinden en hun naar hun eigen bewustzijnsfeer brengen.
  En b.v. toen iemand in een vliegtuig zelfmoord wilde plegen ik kende hem niet, wist zijn naam niet en in welk vliegtuig niet, maakte mij niet uit ik verbind mij met die ziel en ben er dan en heb hem de gevolgen voor zijn ziel en voor zijn familie en dat hij tijdens zijn levensreis op aarde nog veel mooie dingen en leringen te wachten staan. vertelt en gezegd je heb een vrije wil, dus wens ik je bij je beslissing heel veel wijsheid toe. 14 dagen later had ik uitgevonden wie die man is en hoe hij heet en waar hij zich bevond. Toen ben ik hem op gaan zoeken. Hij was in eerste instantie wantrouwend. I vroeg naar zijn gevoel en ervaringen en dat ik gewoon een medemens ben die anderen wil helpen. Op een gegeven moment vertelde hij mij de zinnen die ik hem had gezegd en dat hij daardoor bijna zijn ogen uit zijn hoofd had gehuild en meteen het juiste besluit genomen heeft. Ik heb hem nooit vertelt dat ik dat was. Een half jaar later kwam ik hem in het overdekte winkelcentrum bij mij tegen en hij was zo enorm blij en had een huisje gekregen.
  Ik kan toen iemand mij vroeg dat er iemand in Thailand als vermist door de Thaise familie was opgegeven, of ik kon kijken, binnen nog geen kwart minuut kon ik het hele verhaal vertellen.
  Met zulke dingen kan ik een boek vullen. Het is mijn ziels wens, om waar ik voor naar deze planeet ben afgedaald om te komen helpen. Ik kan mij nog herinneren waardoor ik dit besluit nam, omdat deze planeet en de mensheid heel hard hulp nodig hebben. En herinner me ook mijn afdaling.
  Ik heb ook altijd diep contact met de dieren en natuur. Ik woon alleen en wist al een paar jaar van hoe het in de binnen Aarde gaat. Ik heb dat vaak met fotos en mijn verhaal er over op mijn groepensites geplaatst. Ook de cobra berichten, door mensen weer moed te geven.
  Ik heb de laatste 4 jaar veel op mijn facebook groepensites over de echte geschiedenis en wie en waarom deze planeet gegeizeld is incl.de oppervlakte bevolking.
  Ook beschrijf ik, dat men nog geen 5% van hun 100% vermogen gebruiken en geef ik mensen de opdracht met gedachtenkracht te werken. En hardop uitgesproken zinnen. alsof het al plaats gevonden heeft. Waarmee zij b.v. hun kinderen en ziekte en de samenleving kunnen helpen helen.
  De naam die men aan deze planeet geeft Aarde is een lage trilling, dit kan haar echte naam niet zijn. Ik heb jarenlang elke maand meditaties met Volle Maan voor deze planeet en de samenleving in groepen sites geplaatst. Heet deze planeet of haar vernieuwing XEFINARA? Wat een hogere trilling heeft. Weten jullie hier iets over?
  Ik wil wel al is het maar om mijn lichaam uit te lijnen en balanceren te verjongen en weer in mijn kracht te komen, om die taak voor de oppervlakte mensen of om iets voor bij Resistance te komen helpen, waar ik ook voor open sta.
  Veel SUCCES MET HET VINDEN VAN DE JUISTE MENSEN , ZO IK VOEL GAAT DE ENERGIE ALS EEN SPEER OMHOOG

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers liken dit: