RSS

Cobra: Update op Toegangsprotocollen, 14 mei 2018

14 mei

Het blogartikel Toegangsprotocollen heeft sterke reacties opgeroepen en heeft dus een update nodig.

Ten eerste was er nooit geclaimd dat vóór-Event toetredingen bij de Resistance zullen plaatsvinden. Er was gesteld dat zij wel of niet kunnen plaatsvinden. De toegangsprotocollen zijn aan de oppervlaktebevolking gegeven zodat het voorbereid kan zijn in het geval dat zij plaatsvinden.

Ten tweede, wanneer vóór-Event toetredingen plaatsvinden hoeven zij niet plaats te vinden in de onmiddellijke toekomst (dagen, weken, of zelfs maanden).

Ten derde, deze toetredingen zijn maar bedoeld voor een klein aantal mensen, tussen 20 en 200 individuen. Dit is GEEN massa wervingscampagne voor de Resistance.

Ten vierde, deze toetredingen zijn alleen bedoeld voor twee categorieën mensen, waarbij de eerste categorie bijzonder geavanceerde Lichtwerkers / Lichtstrijders zijn, met minimale banden met de oppervlaktebevolking, die een zeer verdiende rust nodig hebben in een meer prachtige en liefdevolle omgeving.

En de tweede categorie zijn Lichtwerkers / Lichtstrijders met praktische ervaring in culturele antropologie, communicatie, seksuologie, leidende psychologie, culturele psychologie, sociologie en sociaal werk. Deze tweede categorie zal de Resistance helpen bij toekomstige interacties met de oppervlaktebevolking, aangezien de leden van de Resistance vaak verloren zijn over hoe uit te wisselen met de vaak reactieve oppervlaktemensheid.

Ten vijfde, deze toetredingen zullen zeer sporadisch worden aangeboden aan leden van de oppervlakte met sterke familiebanden. De oppervlaktebevolking zal veel verrassingen ervaren in hun persoonlijke relaties na de Event en dient een onderscheid te maken tussen emotionele banden en onvoorwaardelijke liefde:

https://www.youtube.com/watch?v=tuMWlGuMVQU

Ten zesde, kandidaten voor Resistancetoegang zullen door een proces gaan van innerlijke voorbereiding, dus als en wanneer de toegang(aanbod) plaatsvindt zullen zij in staat zijn om het proces te vertrouwen via innerlijke zielverbinding met hun innerlijke stem van waarheid en met de Resistance. Mensen met een buitengewone hoeveelheid angst en wantrouwen worden niet als kandidaten gezien.

Ten zevende, een toegang tot de Resistance wordt gezien als een spirituele initiëringervaring en daarom moet de kandidaat door de ervaring gaan in volledige uitlijning met zijn eigen vrije wil en op zichzelf. Dit is een toegang tot een hogere realiteit en het is GEEN val, leidend naar wat ondergrondse bases van reptillians.

Ten achtste, onzin commentaren die in de afgelopen dagen over het internet zijn gevlogen zijn het bewijs dat het grootste deel van de oppervlaktebevolking niet klaar is voor contact. Dus klaag niet als er in de toekomst vertragingen zijn.

Gelukkig zijn er veel mensen die verstandig genoeg zijn om met hun eigen ogen te zien dat ik niet ben verwisseld door een kloon, en dat mijn intel nog steeds staat:

https://prepareforchange.net/2018/05/13/prepare-for-change-important-cobra-announcement/ (red: dit bericht heb ik vertaald en – ook vandaag – in een aparte post gepubliceerd)

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 

 

 
3 reacties

Geplaatst door op 14 mei 2018 in Cobra

 

Tags:

3 Reacties op “Cobra: Update op Toegangsprotocollen, 14 mei 2018

 1. Willie

  14 mei 2018 at 21:49

  Beste Cobra, heel vervelend die onzin-commentaren en blijkbaar voelt een bepaalde groep zich bedreigd (uit angst of anderszins) door waarheid. Maar dan toch even dit: “Ten achtste, onzin commentaren die in de afgelopen dagen over het internet zijn gevlogen zijn het bewijs dat het grootste deel van de oppervlaktebevolking niet klaar is voor contact. Dus klaag niet als er in de toekomst vertragingen zijn.”. Betekent dit werkelijk dat het grootste deel van de oppervlaktebevolking (wij dus) niet klaar is voor contact?

  Like

   
  • eventnl

   15 mei 2018 at 09:55

   Beste Willie, ik denk dat het grootste deel van de oppervlaktebevolking nog slaapt. En onder de ontwaakte mensen zijn er veel die nog onzeker zijn over de informatie die wij krijgen; het is belangrijk dat wij leren luisteren naar wat ons gevoel ons zegt ipv ons hoofd. Je gevoel is je ware raadgever, niets anders. De mensen die de onzin verhalen geloven moeten dit nog ontdekken. Veronica

   Like

    
   • tine

    15 mei 2018 at 12:29

    Beste mensen, het is hier niet voor niets dat wij een dierenrijk,een plantenrijk en een mensdom hebben op aarde…deze woorden zeggen genoeg. De wetende weet en de wijze zwijgt,het komt binnen bij diegenen voor wie het bedoeld is en zij zijn reeds geruime tijd in voorbereiding. Hou je met de rest niet bezig,niemand moet zich verantwoorden,blijf onwankelbaar in je eigen energie…komt wat komt.

    Like

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: