RSS

Notities van de Boedapest Cobra Ascentie Conferentie in april 2018, Felipe Pinto, 16 mei 2018

25 mei

Felipe heeft in korte kernachtige stukjes beschreven wat gedurende de twee dagen conferentie in Boedapest door Cobra is gepresenteerd. Het stuk bevat ook beschrijvingen van meditaties en convocaties. Alles bij elkaar is het een behoorlijk lang stuk, maar zeer de moeite waard om te lezen; het geeft veel inzicht. Voor degenen die het aan tijd ontbreekt heb ik hieronder een aantal uitspraken van Cobra opgenomen. Daarna vind je de vertaling van het hele stuk van Felipe. Veronica

Wij gaan door met onze missie tot de Overwinning van het Licht, elk moment telt, vergeet dat niet.

Lagen van programmering: … Geen wonder dat iedereen zo verward is. Wij moeten bevrijd worden van deze 6 lagen van programmering.

Waarom ben je hier geboren. Voor een 9-5 baan? Huis? Vind het nu uit. Wat is het, het is prioriteit om het NU te vinden. Elke dag telt, wij hebben een eindige hoeveelheid tijd.

Voorbij de sluier voelde fantastisch omdat er overal tachyons waren. … Producten hier gebracht over tachyons: bescherming voor het huis, tegen elektromagnetische straling. (red: zie ook onder deze link, even naar beneden scrollen tot subkopje Tachyons)

Wij hebben hier zo’n 270 mensen, zonder enige invloeden, deze groep alleen kan de bestemming van de wereld veranderen als jij jouw innerlijke wijsheid volgt.

Mensen moeten stoppen met spelen met de bestemming van de planeet. Dit tijdraam is vol met potentieel en gevaren. Galactische uitlijning, galactische equator wacht op niemand.

Het is niet jouw zaak om toplet bommen te verwijderen. Wat wij nodig hebben is een doelgroep op de oppervlakte die zich bewust is van hun persoonlijke triggers en om actie te ondernemen. … Transformatie kan niet gebeuren tenzij de mensen op de oppervlakte meewerken.

Het Cintamaniraster is succesvol maar niet voldoende, er moeten mensen zijn die deze energieën doorgeven via hun eigen energieveld. Zij moeten stabiel zijn wanneer iedereen op zijn kop staat.

Duister raster plasma AI scalar technologie kan alles horen wat je zegt, alles zien wat je ziet, maar kan niet je gedachten lezen.

De Opgestegen wezens kunnen dit niet oplossen omdat zij het niet begrijpen; ons bewuste bewustzijn van de matrix zal de matrix vernietigen – geïncarneerd in deze matrix en je ervan bewust zijn zal het transformeren.

Dit is niet alleen maar 270 mensen (deelnemers conferentie); wij hebben tientallen miljoenen mensen binnen de Resistance Movement, honderdduizenden Pleiadians, geheime Dragon gemeenschappen, Chinese Dragons, die deze conferentie ondersteunen. Als je besluit om jouw missie te volgen zul je ook deze ondersteuning hebben!

Over gesynchroniseerde meditatie: het moet op hetzelfde tijdstip worden gedaan. Om echt krachtig te zijn moet het op hetzelfde moment zijn.

Je kunt een Pleiadian schip in jouw achtertuin hebben en het leger kan het niet confisqueren. Zij kunnen 1 of 5 landingen in de gaten houden maar geen 1000. Zij willen de illusie in stand houden, dus zij kunnen het zich niet veroorloven om heel veel mensen te doden. Zij zullen proberen er hun draai aan te geven via de massa media, zoals valse “buitenaardse invasie”,

De Pleiadians hebben mijn leven gered, dus ik weet dat zij goed zijn. Maar mensen kunnen worden gemanipuleerd om anders te geloven.

Wij hebben honderdduizenden Lichtwerkers die mediteerden en WWIII was voorkomen. Geen meditatie? Drie dagen tot WWIII.

Degenen van jullie die aangevallen worden hebben contracten uit het verleden; wanneer je deze contracten annuleert zullen de aanvallen stoppen. (red: Met tekst voor de annulering)

Als je de contracten uit het verleden loslaat zul je beschermd zijn en meer vrijheid van beweging hebben, maar je moet door deze periode van ontwaking gaan; ontwaak nu voor wie jij bent, waar het leven over gaat, oprecht en eerlijk, wat jouw missie is, en begrijp de planetaire situatie.

Planeet X was in twee weken bevrijd; zij waren veel meer ontwaakt dan zelfs deze groep hier aanwezig, dus zij verhoogden en dat was het.

Implantaten zijn de bron van religies, niet gecreëerd om te verbinden, maar om God van de mens te scheiden.

De emoties zijn de sleutel omdat zij niet kunnen worden geprogrammeerd omdat zij zijn verbonden met het ‘Buddhic’ *) lichaam. Wanneer je jouw emoties ervaart zal een deel van het implantaat oplossen. Kritieke massa emotie ervaring zal de kundalini helpen exploderen en het implantaat oplossen.

Vrouwen voelen hartenergie, maar zijn niet toegestaan om seksuele energie te voelen – mannen andersom, dus wanneer man en vrouw samen zijn kunnen zij niet verbinden omdat zij de realiteit op een andere manier ervaren.

De archons hebben technologie die de ziel in incarnatie duwt en een vals netwerk van spirituele gidsen die je kunnen leiden bij het nemen van besluiten.

Maar nu de volledige sleutel om te manifesteren, en ik garandeer je absoluut dat wanneer je het doet dat het werkt. Het kan misschien even duren maar het werkt. Het manifestatieproces heeft 3 stappen en door deze 3 stappen te herhalen kun je alles manifesteren. Het kan tijd vergen want wij zitten in 3D.

Onze realiteit is de combinatie van ieders wil (illuminatie, chimera, ontwaakte mensen) en het is hoe deze rotzooi is gecreëerd, en het probleem is dat mensen geen vrije wil hebben of besluit, en geven deze vrije wil over, en dit is de reden waarom de duistere krachten zoveel macht hebben.

Eerst is het essentieel om te leven zonder compromissen. De matrix is opgezet op een manier dat alleen door compromissen te sluiten je zult krijgen wat je wilt,

Er zijn er duizenden die elke dag mijn blog lezen, maar weinigen ondernemen fysieke actie. De meesten wachten op updates. Ik suggereer dat de mensen iets doen voor de update. Ik heb geen groep volgers nodig, ik moet een groep medescheppers hebben, een gezamenlijke visie over de Event want iedereen heeft een stukje van de puzzel.

Fysieke actie naar de Event: verspreid het woord, plant het zaad van visie.

Wanneer jouw besluit absoluut duidelijk is kunnen zij er niets aan veranderen, vrije wil kan niet worden veranderd

Meditatie om overvloed in je leven te brengen: (red: beschrijving/instructie)

De Pleiadians zijn actief individuen op de oppervlakte van de planeet aan het voorbereiden zodat zij doorgevers kunnen worden middels hun energievelden. Dit deel betekent de meest ontwaakte individuen, de meest verstandige, genezen, geïntegreerde, zullen beginnen door hun energielichamen de energie van de Galactische Centrale Zon door te geven via de vloot van moederschepen van de Pleiadians en andere.

Een belangrijk proces is de terugkeer van de Godin in zijn hoogste vorm, het is het vrouwelijke aspect van de absolute liefde, die ruimte creëert voor transformatie, en daarom wordt het drastisch onderdrukt … Een belangrijk aspect is de herontwaking van de Sisterhood of the Rose, een oude mysterieschool naar Atlantis gebracht door het Centrale Ras. (red. eventnl: inmiddels zijn 3 vrouwen in Nederland die in Boedapest zijn geïnitieerd Sisterhood of the Rose groepen in Nederland begonnen. Zie voor meer informatie hun website.)

Programma’s van seksuele energie: Zij zijn het diepst. Gegeven met het doel om de oppervlaktebevolking te controleren.

Mannen en vrouwen zijn tegengesteld geprogrammeerd, dus wanneer mannen en vrouwen elkaar ontmoeten is er een volledig onbegrip want zij kijken tegengesteld naar seks vanuit hun perspectief.

Een Godin priesteres die hart en seksuele energie heeft geïntegreerd is in staat om de oorlog te stoppen op deze planeet.

Archon stammen drongen vreedzame Godinnen gemeenschappen binnen 5.000 tot 6.000 jaar geleden, maar het is vandaag nog aanwezig in vrouwen. Het is waarom er een primaire angst is bij vrouwen om alleen te lopen, de angst voor het mannelijke roofdier. De boodschap van het programma: de man is een beest, maar de realiteit is dat de reptillian een beest is.

Over Donald Trump: Hij behoort tot zijn eigen ego, niet tot de Lichtkrachten. Hij dient niet de cabal of de illuminatie, alleen maar zijn eigen ego.

Niet iedereen, alleen de meest ontwaakte mensen moeten door deze transformatie gaan om de matrix te doorboren. Wij hebben er geen 7 miljard nodig, één Neo (red: van de film Matrix) kan de matrix breken.

Wanneer de meest ontwaakten door de transformatie gaan zal het zijn voor de hele Aarde en de acceptatie van de Aarde in de Galactische Familie van Licht. Dit is waar wij voor vechten.

Toen Isis Astara overleed realiseerde ik mij dat elke dag er toe doet, sta jezelf niet toe om te slapen, het is de tijd voor ascentie. Jij bent geboren om het Licht te delen, inspiratie, Liefde, tot de uiteindelijke Overwinning van het Licht.

Het volledige verslag van de conferentie

https://prepareforchange.net/2018/05/16/notes-of-the-budapest-cobra-ascension-conference-april-2018/

Hier deel ik, beste mensen, mijn notities over de Boedapest Ascentie Conferentie met Cobra op de 14e en 15e april 2018. Ook al heb ik heel goed opgelet, eerst met de hand geschreven en later mijn notities overgenomen voor digitaal delen, moet ik duidelijk stellen dat deze tekst niet moet worden gezien als de exacte woorden van Cobra. Je zult worden geleid.

Je mag de link naar dit document delen met jouw contacten.

Felipe.
14 May 2018
Version: 180514-3

————————————————

Programma:

Zaterdag 14 april, ochtend:

HET ASCENTIE PLAN
-Galactische Uitlijning en Galactische Super-wave
-Nieuw Atlantis en het Energieraster
-Contact Schotel en Confederatie Domein

LUNCH

middag
ASCENTIE PROTOCOLLEN
-Primaire Contracten Verwijdering
-Implantaten Triangulatie
-Lichtlichaam Activatie
-ATVOR

Zondag 15 april, ochtend:
MANIFESTATIE PROCES
-Wet van Manifestatie
-Manifestatie / Overvloed Protocollen
-demanifestatie Filters

LUNCH

middag

GALACTISCHE GOLF VAN LIEFDE
-Terugkeer van de Godin
-Zielfamilies
-De Event en de Nieuwe Realiteit

————————————————

Zaterdag 14 april

HET ASCENTIE PLAN

Cobra:

Dit is de eerste conferentie in een nieuwe tijdlijn die naar de Event zal leiden, veel verrassingen, heeft een meer rechtstreekse deelname nodig op manieren die niet waren gepland.

Wij zijn van verschillende richtingen gekomen en zullen met meditatie uitlijnen. Neem jouw persoonlijke notities en deel ze. Geen persoonlijke info. Wel intel.

NB: Wij deden hier een korte meditatie om de groep te verenigen in één wezen; een briljant wit licht inademend en een briljant wit licht uitademend, een keer voor elk van onze lichamen (fysiek, etherisch en mentaal). Daarna zongen wij driemaal de mantra OM.

Ik ben niet de enige die dit doet; er is hier een hele Pleiadian vloot sinds donderdag, werkend om een doorbraak in dit weekend te creëren. Isis Astara is met ons, werkt met ons, wij gedenken haar en de aanwezigheid van de Godin met deze video (video The Goddess Spiral Meditations – https://www.youtube.com/watch?v=ipNnsdx7HwQ).

Wij gaan door met onze missie tot de Overwinning van het Licht, elk moment telt, vergeet dat niet.

Tot dusver zijn wij blootgesteld aan verschillende lagen van programmering. Ik denk dat iedereen hier kwam met het doel om te helpen deze planeet te transformeren.

Lagen van programmering:

-1e laag, toen wij de quarantaine binnenkwamen hebben wij ons overgegeven aan implantatie van ons brein om de perceptie van realiteit te verstoren.

-2e laag, is trauma gebaseerd gedurende vele levens in deze tijd, schokkende gebeurtenissen transformeerden persoonlijkheid. Als het bewustzijn er niet mee kan omgaan … jouw bewuste bewustzijn kan er niet bij komen want er vindt een intense programmering op plaats.

-3e laag, van ouders. Wij ontvingen emoties van onze moeder. Als de moeder bang is accepteren wij het als van onszelf.

-4e laag, school.

-5e laag, media; pers, tv, radio, kranten, Facebook, Whatsapp

-6e laag, scalar programma.

Geen wonder dat iedereen zo verward is. Wij moeten bevrijd worden van deze 6 lagen van programmering.

Ascentie betekent één worden met jezelf. Een goddelijk huwelijk tussen persoonlijkheid en de ziel. Zal niet plaatsvinden voordat alle programma’s zijn gewist. Wij zullen eraan werken om ze te verwijderen, ik kan delen losmaken waarvan je niet wist dat ze bestonden.

De missie van de Pleiadians is om veel los te maken en te verwijderen en zij zullen ons dichter bij onze missie brengen, en zullen bij het planetaire ascentieproces helpen. Je zult jouw eigen brein gebruiken, ik geef je niet een andere laag van programmering, leer met jouw eigen hoofd.

Foto: Misschien, als wij de mensen vertellen dat het brein een app is zullen mensen beginnen het te begrijpen.

Sinds 27 januari is de planetaire situatie update niet meer op het internet. Het is tijd om jezelf voor te bereiden op de veranderingen, het is van het hoogste belang. De Event zal op televisie zijn en je zult eraan deelnemen. Er zal contact met je worden opgenomen. Je moet ontdekken wat te doen. Je moet naar binnen gaan en je missie ontdekken, en dan kun je met mij praten. Hiervóór verdoen wij onze tijd.

Waarom ben je hier geboren. Voor een 9-5 baan? Huis? Vind het nu uit. Wat is het, het is prioriteit om het NU te vinden. Elke dag telt, wij hebben een eindige hoeveelheid tijd.

Wat wij zien is een heel klein deel van realiteit (van 100 miljard galaxies). Breid je uit om meer realiteit te bevatten.

Foto: Cobra voorbij de sluier.

Cobra’s nabije ruimtevlucht in een Russisch vliegtuig leidde tot de ontdekking van de chimera groep, toplet bommen verbonden aan de gijzeling van de oppervlaktebevolking.

Vragen en antwoorden:

Hoe voelt het om voorbij de sluier te zijn? Vloeibaar, licht, voel het met je lichaam als een plezierige energie.

Aanvallen komen van zwakke plekken, jouw geliefden moeten leren hoe zich te beschermen.

-Galactische Uitlijning en Galactische Super-wave

De Galactische Centrale Zon straalt een krachtig energieveld uit. Een vorm is tachyons die de eerste materie was die is gecreëerd, en zijn van de hoogst mogelijke vibratie. Tachyons kunnen niet worden gecorrumpeerd of misbruikt voor negatieve doeleinden, zij transformeren de primaire anomalie. Eerste Tachyonkamer is 14 jaar geleden gebouwd. Er is een netwerk van ontwikkelde producten met tachyons. Voorbij de sluier voelde fantastisch omdat er overal tachyons waren. Producten hier gebracht over tachyons: bescherming voor het huis, tegen elektromagnetische straling. Fluoriet voor 5e dimensie. Moldaviet verbinding met Pleiadan.

ASCENTIE PROCES

Persoonlijk en collectief hier in het zonnestelsel. Zal sneller en sneller gaan tot de doorbraak. Alle individuele missies maken deel uit van het ascentieplan. Je werd gedurende vele levens voorbereid voor deze periode (talenten). Samen met jouw spirituele gidsen heb je een plan gemaakt hoe je missie uit te voeren, een dynamisch plan, niet in steen gebeiteld, het plan is ergens nog steeds actief. Hoe er bij te komen:

Wees volledig eerlijk over wat je werkelijk wilt in je leven. Zul jij jouw innerlijke stem volgen of de stem van de gemeenschap? (De gemeenschap zal hoogst waarschijnlijk niet het ascentieplan zijn.) De makkelijkste opties van de eerste laag van het spel. Jouw eigen vrije wil kan de bestemming van de planeet veranderen. Wij hebben hier zo’n 270 mensen, zonder enige invloeden, deze groep alleen kan de bestemming van de wereld veranderen als jij jouw innerlijke wijsheid volgt. Ik kan alleen de opties presenteren die je hebt.

Er gebeuren dingen achter de schermen, je kunt het voelen of aanvoelen. De taak van de massa media is om jou ervan te overtuigen dat niets ooit zal veranderen. Vijf families controleren de massa media, zij zijn bang dat de verandering zal plaatsvinden, maar krachten – galactische uitlijning – is een kosmische cyclus gebaseerd op feiten.

De oorspronkelijke tijd voor de Event was 1995. Er was een groep zielen, 80% van deze zielen weigerde om hun missies te doen, dat is waarom de tijdlijn instortte. Het was een kleine groep van 20 personen, ik zag ze, ik zie Lichtwerkers die elkaar op het internet bevechten. Mensen moeten stoppen met spelen met de bestemming van de planeet. Dit tijdraam is vol met potentieel en gevaren. Galactische uitlijning, galactische equator wacht op niemand.

Er moet een verbinden zijn tussen de oppervlakte en de ruimte. Dat is de reden waarom ik 6 jaar geleden mijn blog begon. Zij waren er zeker van dat het 2012 zou zijn. Zij vertelden mij dat iemand zou beginnen te praten over massa arrestaties. In februari 2012 begon Drake te praten (de Resistance vertelde het mij 10 jaar eerder maar zonder namen), toen vonden er kritieke fouten plaats en op het laatste moment was het geannuleerd.

Het is niet jouw zaak om toplet bommen te verwijderen. Wat wij nodig hebben is een doelgroep op de oppervlakte die zich bewust is van hun persoonlijke triggers en om actie te ondernemen. Wij moeten op mensen kunnen vertrouwen, de Resistance Movement heeft dat nodig. Transformatie kan niet gebeuren tenzij de mensen op de oppervlakte meewerken.

Galactische Centrum reageert op pulsen en elke 25.000 jaar is er een puls. en op de helft van deze periode stuurt het een kleinere golf, het bereikt de Zon en activeert het. Wanneer de Zon actief wordt zal het de planeet Aarde beïnvloeden, super luminaire partikels en tachyons beïnvloeden de Zon en lichtcondities op deze planeet. Het omvat heel veel spirituele energie.

Zij hebben mij geïnstrueerd om mijn eigen familie te activeren in volledige uitlijning met de ascentieprotocollen voor deze planeet.

Het Galactische netwerk van Licht was gecreëerd voor entiteiten met vele namen; sommigen noemen hen Blue Avians, etc.

Een gemeenschap zal contact krijgen wanneer het de codes van Licht begrijpt.

Er is een enorme vloot van moederschepen in de heliopause die de energie van de galaxie naar de Aarde begeleidt om spiritueel ontwaken van mensheid en eerste contact op de beste manier aan te sturen. Zij hebben doorgevers van hoge energie nodig die hier zijn geïncarneerd zodat zij de golf kunnen reguleren via deze mensen.

Het Cintamaniraster is succesvol maar niet voldoende, er moeten mensen zijn die deze energieën doorgeven via hun eigen energieveld. Zij moeten stabiel zijn wanneer iedereen op zijn kop staat.

Afgelopen maandag zijn de Lichtkrachten begonnen een zeker archonraster te verwijderen en de duistere krachten stonden op hun kop en begonnen als een directe reactie met Syrië. Onze beste reactie in deze situatie is om onszelf af te vragen wat wij hieraan kunnen doen. Geen angst, geen onverschilligheid, maar gefocuste actie.

Torus is een adem van leven van hogere dimensie dat zichzelf projecteert door een hoge dimensie dat licht is. Elk levend wezen is een torus. Een zielfamilie is een torus. Wij hebben een toroïdaal duister energieveld. Dimensionale poorten in de polen.

De escalatie in Syrië is een gevecht voor het Godinnen vortex portaal. Hassuna-Samarra vortex is heel belangrijk. De militairen zullen hier geen vrede toestaan. Syrië is een barometer van de planetaire situatie.

-Nieuw Atlantis en het Energieraster

Saint Germain is het hoofd van het project Nieuw Atlantis (Francis Bacon boek New Atlantis), is een speciale lichtcode die ontwaking activeert. (red. eventnl: er zijn wat artikelen op eventnl over Nieuw Atlantis opgenomen. Klik hier en scroll iets naar beneden tot het subkopje ‘Nieuw Atlantis’.)

-1e Atlantis: Pleiaden sterrenstelsel, onderzocht bewustzijn en materie, ontdekte primaire anomalie.

-2e Atlantis: Eiland in de Atlantische oceaan (vernietigd 5 juni 9564bc). Ik weet dat het daar was omdat ik het mij herinner.

-3e Atlantis: Is geboren. Gemeenschap van Licht na de Event, en Francis Bacon was de mensheid daarop aan het voorbereiden. Godinnenmysteries, Cagliostro, vrijgave van Egypte mysteries.

US constitutie kan de Event triggeren, de oorspronkelijke valt niet te vernietigen.

Duister raster plasma AI scalar technologie kan alles horen wat je zegt, alles zien wat je ziet, maar kan niet je gedachten lezen. Zijn doel is om contact te blokkeren. (red: AI = Artificial Intelligence = Kunstmatige Intelligentie)

Er zijn honderden verhulde Pleiadian schepen. Als er een fysiek zou worden zouden geheime radarinstallaties rondom de wereld de schepen binnen seconden ontdekken en een paar minuten later jets er naar toe die de plek binnen 5-6 minuten zouden bombarderen.

Pleiadians zouden nu contact met je willen hebben. Semjase is uitgenodigd, ze zou graag komen om gedag te zeggen, maar scalar radars meten elektrische delen van het brein, elektrische geleiding van de huid, en pulsen nu, en zoeken uit wat er aan het gebeuren is. Maar de AI is niet perfect, het is dom, en de programmeur die het deed was ook geïmplanteerd. Hij begreep het Licht niet en de AI begrijpt het ook niet. Dat is de scheur in de matrix waardoor de Pleiadians zullen landen.

De primaire anomalie is de logische tegenhanger van de Bron, zoals Murphy’s Law.

De Opgestegen wezens kunnen dit niet oplossen omdat zij het niet begrijpen; ons bewuste bewustzijn van de matrix zal de matrix vernietigen – geïncarneerd in deze matrix en je ervan bewust zijn zal het transformeren.

NB: Na de lunch kwamen we bijeen achter gesloten deuren en deden onze kleine meditatie, adem Licht in, adem Licht uit. Cobra liep rond in cirkels en maakte met zijn handen cirkels.

Het raster is een dynamische golf van energie in heilige patronen (staande golf), fysiek en ook andere lagen. Cintamani gaat erover ze in energievortexen te plaatsen. Wanneer je er een plant wordt een moederschip geactiveerd en begint energie te sturen aan het raster, het wordt een anker van een enorm engelachtig wezen dat een vortex van energie creëert en verankert de Godinnenvortex energieraster massa meditaties. De komende meditatie om 4am zal levens reden.

Er waren bepaalde archon families in de fysieke laag die in basis het Vaticaan controleren, de Ridders van Malta, geheime genootschappen, en zwarte adel. Niet zo bekend is de Mercer familie die de farmaceutische industrie controleert en Cambridge Analytical controleert die achter de verkiezing van Donald Trump zit en misinformatie creëert.

Het Facebook schandaal gaat niet over Facebook, het gaat over Cambridge Analytical en het heeft Facebook onder de bus gegooid en niemand onderzoekt Cambridge Analytical. Maar als zij zouden onderzoeken zouden zij interessante zaken vinden want de mensen die het controleren zijn betrokken bij het
Syrië conflict.

Mensen die mijn missie steunen brachten mij in contact met Corey Goode en anderen, bereikten 4 miljoen mensen. Het laat de kracht zien van verenigd bewustzijn. Het laat zien dat één persoon de planeet kan bereiken. Je kunt hetzelfde doen als je eenmaal je missie hebt gevonden, wij kunnen dit doen als wij voor 100% onze missie volgen, het potentieel is er. Dit is niet alleen maar 270 mensen (deelnemers conferentie); wij hebben tientallen miljoenen mensen binnen de Resistance Movement, honderdduizenden Pleiadians, geheime Dragon gemeenschappen, Chinese Dragons, die deze conferentie ondersteunen. Als je besluit om jouw missie te volgen zul je ook deze ondersteuning hebben!

De Resistance Movement is de bewaker van veel geheime grotten. De Agartha Godinnen grotten (ook in Boedapest) zijn belangrijk bij de compressie doorbraak want zij zijn eerder gebruikt. Bepaalde objecten van kracht zijn in deze grotten begraven en zullen energie uitstralen als wij dichter bij de Event komen.

Vragen en antwoorden:

Chemtrails gaan over enorme uitroeiing van de mensheid maar hun efficiency is maar 1%. Het is een enorme verspilling van bronnen voor de cabal. De Pleiadians zullen het schoonmaken na de Event.

Over gesynchroniseerde meditatie: het moet op hetzelfde tijdstip worden gedaan. Om echt krachtig te zijn moet het op hetzelfde moment zijn.

Wat hebben kinderen nodig die naar school gaan? Zij hebben nodig dat jij sterk bent en liefdevol en oprecht, en lieg nooit tegen ze.

-Contact Schotel en Confederatie Domein

Begon een paar jaar geleden, er werd met mensen contact opgenomen. Na de verandering van de tijdlijn in januari besloten de Pleiadians om publiek te gaan. Als je eigenaar bent van het terrein kun je besluiten dat het voor eerste contact is. Zeg dit nooit hardop. De reden is dat de archonraster controller alles opvangt wat je zegt en ziet, en als zij het weten zullen zij het terrein in de gaten houden en er zal geen contact plaatsvinden.

Hun AI is dom en zal niet de signalen van eerste contact herkennen.

Legaal eigendom van het terrein creëert een herhaling dat jouw domein niet publiek is maar privé. Je kunt een Pleiadian schip in jouw achtertuin hebben en het leger kan het niet confisqueren. Zij kunnen 1 of 5 landingen in de gaten houden maar geen 1000. Zij willen de illusie in stand houden, dus zij kunnen het zich niet veroorloven om heel veel mensen te doden. Zij zullen proberen er hun draai aan te geven via de massa media, zoals valse “buitenaardse invasie”, zij zullen meer artikelen uitgeven over negatieve Pleiadians, negatieve … verdraaiingartikelen.

De Pleiadians hebben mijn leven gered, dus ik weet dat zij goed zijn. Maar mensen kunnen worden gemanipuleerd om anders te geloven. De compressiedoorbraak verandert het, maar de duisteren weten niet wat. Zij hebben geen idee wat zij kunnen verwachten, zij zijn te ver gegaan.

De Galactische Codex plaatst sociale interacties tussen verschillende rassen. Op 27 januari is in de bijeenkomst van de Galactische Confederatie het decreet uitgevaardigd dat de Aarde een Galactische Confederatie Domein is, indien nodig bekrachtigd met militaire kracht.

Star-wars, Benjamin Fulford, mensen versus draco’s met exotische en occulte technologie zoals met WWII.

Wij hebben honderdduizenden Lichtwerkers die mediteerden en WWIII was voorkomen. Geen meditatie? Drie dagen tot WWIII.

ASCENTIE PROTOCOLLEN

-Primaire Contracten Verwijdering

Om hier te komen (incarneren) moest je voorwaarden accepteren van de duistere krachten. Een overeenkomst dat jouw bewustzijn gelimiteerd zal zijn en geprogrammeerd. Jullie hebben dit allemaal getekend, maar wij zijn op een moment van vrije wil gekomen dat wij ervoor kunnen kiezen om deze te annuleren. Degenen van jullie die aangevallen worden hebben contracten uit het verleden; wanneer je deze contracten annuleert zullen de aanvallen stoppen.

In de naam van mijn ziel
In de naam van de Lichtkrachten
Annuleer ik en maak nietig alle en elke overeenkomsten en contracten uit het verleden met de duistere krachten
Alle duistere contracten zijn nu geannuleerd, ongeacht hun inhoud, ongeacht mijn onderbewuste programma’s
En met mijn vrije wil
Verklaar ik nu mijzelf vrij van deze contracten
En van alle invloeden van de duistere krachten
En nu vaardig ik uit volledig bewuste samenwerking tussen mij en de Lichtkrachten
Ik vaardig nu uit en ik commandeer dat mijn leven is geleid in volledige uitlijning met het goddelijke plan
Ik vaardig uit dat wonderen zich in mijn leven manifesteren
Op een manier die geluk voor mij zal manifesteren en voor iedereen die erbij is betrokken
Zo zal het zijn en zo is het.

Elke keer dat je dit doet verwijder je ….

Als je de contracten uit het verleden loslaat zul je beschermd zijn en meer vrijheid van beweging hebben, maar je moet door deze periode van ontwaking gaan; ontwaak nu voor wie jij bent, waar het leven over gaat, oprecht en eerlijk, wat jouw missie is, en begrijp de planetaire situatie.

-Implantaten Triangulatie

Contracten zijn de basis voor implantaten, wanneer de contracten eenmaal zijn geannuleerd is het proces van verwijdering begonnen. De belangrijkste implantaten zijn de basis van sociale programmering. De programmering van de Aarde gemeenschap heeft niet eerder bestaan. Planeet X was in twee weken bevrijd; zij waren veel meer ontwaakt dan zelfs deze groep hier aanwezig, dus zij verhoogden en dat was het.

Primaire implantaat: koppelt de ziel los van persoonlijkheid, maakt ons los van de Bron. Scheidt God en man, Godin en vrouw. Implantaten zijn de bron van religies, niet gecreëerd om te verbinden, maar om God van de mens te scheiden. Het creëert de nood voor een priester (onderhandelt tussen God en mens) en doet de programmering, om er tussen te zitten, om de primaire implantaat weer te bekrachtigen.

Christendom, 325 AD, Eusebius nam verschillende boeken van verschillende religies, om een verenigde kult te creëren die het romeinse rijk zou verenigen als wereld dictatorschap. Een wereldregering onder jezuïeten. Het plan was om religies te verenigen, dit plan te bekrachtigen (op een gemeenschapsniveau), en om het individu los te koppelen van de Bron. De enige manier nu is om te beginnen je her te verbinden met de Bron.

Ga naar je emoties. Jouw verbinding met jouw hogere zelf kan alleen gebeuren wanneer de kundalini energie wordt geactiveerd. Bevindt zich op het 3e oog. Kundalini zou omhoog moeten gaan, maar dit implantaat drukt de kundalini neer en creëert een krachtige mentale status (wat je bent en niet bent, 80% van het gedachteproces). De emoties zijn de sleutel omdat zij niet kunnen worden geprogrammeerd omdat zij zijn verbonden met het ‘Buddhic’ *) lichaam. Wanneer je jouw emoties ervaart zal een deel van het implantaat oplossen. Kritieke massa emotie ervaring zal de kundalini helpen exploderen en het implantaat oplossen. Niet langer leraar-student – je zult je missie doen.

*) The Buddhic Body is the Spiritual Soul of the Being. (Het Buddhic lichaam is de spirituele Ziel van het wezen.) … The fires of the heart control the Kundalini. The Kundalini (the fire of the Holy Spirit) rises under the control of the fires of the heart. (Het vuur van het hart controleert de kundalini. De kundalini [het vuur van de Heilige Geest] rijst onder de controle van het vuur van het hart.) https://gnosticteachings.org/books-by-samael-aun-weor/esoteric-medicine-and-practical-magic/1093-the-buddhic-body.html

N.B. Cobra vroeg ons om het op te zoeken door het plaatsen van een vinger drie vingers boven de navel. Voelt alsof er iets is.

Afscheiding tussen mannelijk en vrouwelijk, creëerde mannelijke en vrouwelijke types en perspectieven, perceptie. Afscheiding van liefde en seksualiteit, beide verschillend geprogrammeerd. Vrouwen voelen hartenergie, maar zijn niet toegestaan om seksuele energie te voelen – mannen andersom, dus wanneer man en vrouw samen zijn kunnen zij niet verbinden omdat zij de realiteit op een andere manier ervaren.

Hoe dit op te lossen.

Mannen: sta toe hun hart te voelen en vertrouw.

Vrouwen: als gevolg van de implantaat en het misbruik dat 5000 jaar geleden begon, kunnen hun seksualiteit niet uitdrukken.

Vragen en antwoorden:

Cuba maakte deel uit van Atlantis, met veel tempels voor de Godin.

Helpt 432 Hz? Ja.

N.B. Om de primaire implantaat op te lossen deden wij een oefening van polariteiten door enkele minuten op te schrijven: “Ik ben god, ik ben niet god”.

Het lost het implantaat op door naar de extremen te gaan. Als je doorgaat zul je een Samadhi ervaring hebben.

N.B. Om de tweede implantaat op te lossen deden wij een oefening van polariteiten door enkele minuten op te schrijven: “seks is liefde, seks is niet liefde”.

-Licht Lichaam Activatie

Spontane verbinding met ziellichaam giet energie naar jouw lichtlichaam, begint een andere in fysiek lichaam, licht van ziel transmuteert persoonlijkheid. Transformatie van fysiek lichaam waar mitochondria *) energie creëert, en geen voedsel meer nodig heeft. Ascentielichaam desintegreert in een lichtflits, sterft niet, ascendeert. 500 mensen hebben ascentie bereikt. De 270 hier hebben een werkelijk voordeel dankzij de informatie.

Ziel kan het lichaam binnengaan, 1e oefening.

Rijzen van kundalini energie, 2e oefening (eigen persoonlijke energie onderdrukt en geprogrammeerd)

Creëert een dubbele kolom van licht waarin ascentie te manifesteren. Lichtlichaam portaal naar 5e dimensie, dus jouw bewustzijn is niet gelimiteerd tot tijd-ruimte, creëert een crack in de matrix (Neo). Jouw lichtlichaam is een 5e dimensie torus geprojecteerd. Techniek van lichtlichaam activatie.

Een Pleiadian ruimteschip is het externe lichaam van een lichtwezen, stuurt schepen aan met bewustzijn – niet met technologie. Bewustzijn kan een wormgat creëren. Bewustzijn heeft niet een ruimteschip nodig, het lichaam is het ruimteschip.

*) Mitochondriën zijn celorganellen die de in koolhydraten en vetten aanwezige energie overdragen aan ATP en zo ter beschikking stellen van energievragende reacties in de cel. http://home.kpn.nl/b1beukema/mitochondrien.html

-ATVOR

ATVOR is een geavanceerde technologie van de Galactische Confederatie, een 5e dimensie kolom van licht van moederschepen naar de 3e dimensie. Deze technologie kan perfectie in het leven manifesteren. Teleportatie van fysiek lichaam naar moederschip.

Oefening:
Ik roep op een kolom van puur wit licht om op mij neer te dalen en zich om mij heen te vormen
Ik roep op de aanwezigheid van IK BEN DIE IK BEN
Ik vraag de aanwezigheid van IK BEN DIE IK BEN om bij mij te komen en met mij samen te gaan

 

Zondag 15 april

De archons hebben technologie die de ziel in incarnatie duwt en een vals netwerk van spirituele gidsen die je kunnen leiden bij het nemen van besluiten. Soms zullen de archons ouders voor je kiezen die je missie zullen stoppen. Dus de archons helpen je op een manier.

Meditatie: Adem in en uit fysieke, etherische en mentale lichamen … en wij worden een punt van licht voor de wereld.

MANIFESTATIE PROCES

-Wet van Manifestatie

Het is de sleutel voor leven en missie. Er zijn veel boeken over geschreven (Wet van Aantrekking, de ‘Secret’) maar het is allemaal incomplete info die de mensen gefrustreerd maakt. Maar nu de volledige sleutel om te manifesteren, en ik garandeer je absoluut dat wanneer je het doet dat het werkt. Het kan misschien even duren maar het werkt. Dit is een van de redenen waarom ik weet dat de Event zal plaatsvinden: het kan nog niet worden gemanifesteerd omdat alles in het universum de wetten van fysica gehoorzaamt …

Het manifestatieproces heeft 3 stappen en door deze 3 stappen te herhalen kun je alles manifesteren. Het kan tijd vergen want wij zitten in 3D. Het is hetzelfde onderlijnde principe maar de scope en tijd zijn anders voor het manifesteren van een kop koffie of van de Event.

1.Besluit

Het is de belangrijkste stap, het is een reflectie van jouw vrije wil. Jij bent een goddelijk wezen dat vrije wil heeft, en deze vrije wil is de wet in jouw universum; de externe realiteit moet het gehoorzamen en het is de manifestatie van vroegere besluiten. Bijvoorbeeld deze kamer: architecten, constructoren, ontwerpers, elektriciens, al deze mensen namen besluiten over hoe het zich zal manifesteren.

Onze realiteit is de combinatie van ieders wil (illuminatie, chimera, ontwaakte mensen) en het is hoe deze rotzooi is gecreëerd, en het probleem is dat mensen geen vrije wil hebben of besluit, en geven deze vrije wil over, en dit is de reden waarom de duistere krachten zoveel macht hebben. De Rothschilds hebben dit plan 250 jaar geleden gemaakt en de Rothschilds wisten dat hun achter-achter-achter kleinkinderen de nieuwe wereldorde zullen zien, hun besluit en vrije wil was zo sterk dat het bijna was gemanifesteerd.

Wanneer jouw vrije wil en besluiten duidelijk genoeg zijn wordt je zeer krachtig. Dus de eerste stap is om duidelijkheid te hebben; wat wil ik echt, wat zijn mijn prioriteiten, wat doet er toe, waar zeg ik nee, waar zeg ik ja. Om duidelijkheid te krijgen moet je eerlijk voor jezelf zijn, om duidelijkheid te krijgen om te manifesteren. Wanneer je duidelijkheid hebt zijn prioriteiten helder, besluiten zijn helder, dan zal de vrije wil sprankelen als een diamant … en de realiteit moet zich aanpassen aan dit besluit, het hele universum. Als je in staat zou zijn om de energieën om je heen te zien zou je een volledige herverdeling van de energiegolf om je heen kunnen zien, want de energie schikt zich naar het nieuwe patroon.

Implantaten: je begint je aan te passen aan verwachtingen en compromitteert jouw vrije wil, dus wanneer je begint jouw besluit opnieuw uit te lijnen met wat je werkelijk wilt kom je ‘face-to-face’ te staan met de verwachtingen van jouw ouders of de gemeenschap.

Vader-zoon goedkeuring: de zoon wil worden goedgekeurd en wordt een dokter, dus hij gaat medicijnen studeren en wordt een dokter, maar hij is niet gelukkig want het was het besluit van zijn vader en niet van hem, en als je veel dingen zoals dit doet raakt jouw manifestatie geblokkeerd, dus je moet het manifestatiekanaal schonen.

Eerst is het essentieel om te leven zonder compromissen. De matrix is opgezet op een manier dat alleen door compromissen te sluiten je zult krijgen wat je wilt, dat het egoïstisch is om iets in jouw leven te willen hebben, en wat je werkelijk wilt doet er niet toe. Dus, om jouw manifestatiekanaal te schonen moet je compromissen verwijderen. Jouw leven zal worden als een diamant, als een kristal.

2.Invocatie

Betekent: gebruik jouw visualisatie, jouw voorstellingsvermogen, jouw gebed, om te gaan manifesteren. Wanneer je helder bent over wat je wilt, fantaseert, voorstelt, verlangt als een middel om te manifesteren, en als je veel over iets fantaseert kan het deel worden van jouw missie. Volg het ongeacht wat de gemeenschap zegt. Het is de sleutel tot jouw missie. Jouw missie gaat niet over hard werken, het is om er passie over te hebben. Het is hetgeen je wilt doen boven al het andere.

3.Fysieke actie

Je kunt besluiten en aanroepen, maar als er geen fysieke actie is gebeurt het niet. Een voorbeeld uit mijn leven: ik verkocht een huis dus wat ik deed is dat ik het wilde verkopen aan de eerste persoon die belde. Dus ik visualiseerde het, zette de advertentie en ik verkocht het aan de eerste persoon die belde. Het was omdat ik duidelijk was over wat ik wilde dat er zou gebeuren.

Heldere visie. Visualiseer. Neem actie.

Er zijn er duizenden die elke dag mijn blog lezen, maar weinigen ondernemen fysieke actie. De meesten wachten op updates. Ik suggereer dat de mensen iets doen voor de update. Ik heb geen groep volgers nodig, ik moet een groep medescheppers hebben, een gezamenlijke visie over de Event want iedereen heeft een stukje van de puzzel.

Besluit. Roep aan. Neem fysieke actie.

Wordt beter door oefening. Manifestatie in 3D vergt tijd, het is niet een 5e dimensie superdoorgevende realiteit. Als je koffie wilt – 5 minuten, een huis – jaren. Zodra je de energie niet hoog houdt onderbreek je de flow en er gebeurt niets. Drie jaar voor een huis, hou het tot de doorbraak, vier jaar totdat het gebeurt, geef nooit – nooit – nooit op, en als je op de vloer valt blijf het doen totdat het gebeurt.

Fysieke actie naar de Event: verspreid het woord, plant het zaad van visie. Veel mensen willen dat maar weten niet dat het bestaat. Communiceer hetzelfde idee met muziek, video, …, kunst. Elk gebied van menselijke activiteit kan een reflectie van de Event zijn, en mensen zullen het willen, en zullen zich niet schikken naar minder.

Foto: Geloof verandert de wereld.

Wij vormen de realiteit van deze planeet. Wij hebben sterke krachten die ons helpen, boven en onder onze planeet. Dus wees niet bang om te vragen.

Het enige dat de duistere krachten kunnen doen is om ons besluit te testen, zoeken naar twijfels, angst en onzekerheden, en zouden deze kunnen aanvallen, maar wanneer jouw besluit absoluut duidelijk is kunnen zij er niets aan veranderen, vrije wil kan niet worden veranderd – maar zij zullen degenen om jou heen aanvallen, hun onzekerheden, hun angsten, hun zwakke plekken, hun fysieke zwakheid, maar het is het besluit van deze mensen om het te schonen. Sjamaan weet het (het is een middel voor persoonlijke transformatie, katalysator). Alle archons zijn testers, bijzonder onplezierig, maar totdat zij zijn verdwenen laten zij ons onze zwakke punten zien.

Saint Germain zal jouw manifestatieproces ondersteunen als jij je met hem wilt verbinden. Op het moment van de invocatie; roep Saint Germain op want jouw besluit is in de IK BEN aanwezigheid. Saint Germain heeft de lering verspreid van de IK BEN aanwezigheid, hoger zelf, goddelijke wil, en hij is de ene die het proces van manifestatie heeft beheerst.

Alchemie: goddelijk huwelijk tussen persoonlijkheid en de ziel, en het begint de buitenste manifestatie van innerlijke alchemie.

Geavanceerde manifestatietechnologie van de Galactische Confederatie

Realiteit vormen. Wanneer je een besluit neemt begin je ruimte en tijd te vormen. Fysieke materie is gemaakt van subatomische partikels die solide lijken te zijn (staande golf). Dit kan worden gedaan met technologie of bewustzijn. De makkelijkste weg om realiteit te vormen is door aandacht, je kunt de Wet van Aandacht toepassen om te manifesteren, en je kunt dit toepassen om overvloed te manifesteren.

Theoretisch is het heel eenvoudig om geld te manifesteren. Investeer geld in één grote zilveren munt (15 euro) en neem het mee waar je ook naar toe gaat. Kijk er elke dag naar, spoedig zul je de 2e manifesteren, de 3e, 4e, 5e, en dan kun je een gouden munt kopen, en dan een goudstaaf, en dan deze verkopen en een huis kopen, koop een eiland, koop de hele planeet, dit is wat Rothschild deed.

Toen ik twaalf jaar oud was kocht ik mijn eerste Kristal. Focus jouw aandacht op wat je wilt manifesteren. Jouw aandacht creëert een vortex van manifestatie en op enig moment gaat het naar een portaal en manifesteert in het fysieke.

N.B.: Hier stond een vrouw op en zei dat zij 200 euro wilde manifesteren om naar de galactische liefdesparty te gaan, Cobra vroeg om een hut waar mensen konden doneren. De hut heeft mij nooit bereikt. Zij vertelde het aan de groep en het manifesteerde.

Vortex ondersteuningsveld: teken alles wat je wilt in je leven, neem het mee naar huis en het zal manifesteren. 20 jaar geleden deed ik mijn eerste en het is 10 jaar geleden gebeurd. De tweede betrof een stratosferische vlucht en het is gebeurd. De derde bevat een Pleiadian schip contact. Limiteer jezelf niet.

Wij ervaren een snelle démanifestatie van duister, het begon 25.000 jaar geleden zonder obstructie.

Foto: Manifestatieproces, elke gedachte, elke actie creëert rimpels door dit oneindige veld van bewustzijn. Je bent veel krachtiger dan jij je realiseert.

Vragen en antwoorden:

Je kunt geluid en vormen gebruiken om te helpen bij het manifestatieproces.

Check Vindu -> heilige geometrie om het manifestatieproces te versterken, plaats een foto in het midden van manifestatie, een mandala, een bloem van leven, idealiter in een vacuümkamer, of liever vloeibaar nitrogeen, en lasersystemen.

Wanneer je echt eerlijk voor jezelf bent zal jouw missie van het Licht zijn.

Foto: Gouden vortex van Saint Germain

-Manifestatie / Overvloed Protocollen

Meditatie om overvloed in je leven te brengen:

Sluit je ogen en let een paar minuten op je ademhaling. Visualiseer jouw lichaam en jouw energieveld in gouden licht dat lichaam en energieveld doordrenkt, jouw emoties doordrenkt, jouw geest en jouw aura worden gouden licht, alles om je heen is in dit gouden licht, voel het met je hele wezen, je wordt gouden licht. Je bent dat gouden licht.

Je kunt dat gouden licht voelen, dat gouden licht als een fontein in jouw hart vloeiend in alle dimensies. Jij bent het centrum. Roep de aanwezigheid op van de opgestegen meester Saint Germain en vraag hem om de gouden kracht van overvloed in jouw leven te brengen. Hij staat voor je en zijn energie daalt op je neer, en visualiseer en ervaar dat Saint Germain een gouden munt plaatst en het wordt jou. Voel de grote gouden munt, je voelt het fysiek, het heeft gewicht in jouw handen en Saint Germain zegent de munt om overvloed te worden in jouw leven, en je kunt een besluit laten ontwaken om in de nabije toekomst gouden munten te manifesteren. De eerste gouden munt die je zult ontvangen of kopen zal de gouden munt zijn die door hem is gezegend om overvloed in jouw leven te brengen.

Wanneer je het ontvangt draag het dagelijks in je zak, en je kunt meer en meer munten visualiseren met het doel jou te assisteren om het leven van jouw dromen te manifesteren. Visualiseer jezelf dat je dat perfecte leven geniet, en de komende overvloed zal helpen om dat perfecte leven te manifesteren. Voel de opwinding, het genot van dat perfecte leven, voel de aanwezigheid van jouw perfecte leven in jouw energieveld. En deze eerste gouden munt die je krijgt zal het eerste teken zijn dat jouw leven zal veranderen. Voel het nu.

Open je ogen en houdt die aanwezigheid en veld, visie binnenin je, houdt jouw perfecte leven bij je voor de rest van de dag, voor de rest van jouw leven.

-Démanifestatie Filters

Démanifestatie is wanneer je nee zegt. Démanifesteer wanneer je het niet meer wilt. Het besluit dat je neemt is een absolute grens.

Voorbeeld: Mensen waren altijd te laat om mij te ontmoeten. Ik besloot om 15 minuten te wachten. Ik wacht nooit langer dan 15 minuten. Omdat ik hier ‘nee’ tegen zei, nee tegen dit gedrag, zijn de mensen nooit meer te laat.

Gebruik het in jouw leven. Bijvoorbeeld: niemand heeft het recht om tegen mij te schreeuwen, in geen enkele omstandigheid. Je zult worden getest, en dan kunnen een paar dingen gebeuren wanneer jouw besluit krachtig genoeg is; de mensen zullen de verschuiving voelen en stoppen, indien niet zul jij weggaan bij je baan.

Démanifestatie filter werkt met alles, dit is hoe aanvallen te verwijderen, je zegt: “dit gebeurt niet meer”. Dit is hoe ik dit alles overleefde, er zijn veel mensen gedood. Het maakt eenvoudigweg geen deel uit van mijn realiteit. Maar het werkt ook met kleinere dingen. (Zoals de wens om geen tomaten meer op je bord te krijgen.)

Gebruik hetzelfde proces, maak een beslissingsondersteuning, etc. Soms is démanifestatie makkelijker.

Vragen en antwoorden:

Hoe komt het dat jouw geliefde Isis niet in staat was om de aanvallen op haar te démanifesteren? Ik geloof dat zij wenste hier te leven (fysiek). Zij had een zwakheid, nam niet bepaalde besluiten, niemand is perfect, en als je een krachtig wezen bent zijn de testen zwaarder, en haar uitdagingen waren hoger. Wanneer je krachtig wordt op planetair niveau kan een kleine zwakheid consequenties hebben. Zij werkt om de Godin te manifesteren op een galactisch niveau. Zij zal terugkomen, veel krachtiger en mooier.

GALACTISCHE GOLF VAN LIEFDE

Energie die komt van de Galactische Centrale Zon begint een enorme golf van liefde te sturen, om de planeet te transformeren, toename in intensiteit, het zal het duister verwijderen, wanneer het de oppervlakte raakt zal drastisch … de meest ontwaakte mensen gaan door, het was geïnitieerd door de Pleiadians (27 januari) op het beginpunt van de nieuwe tijdlijn. De Pleiadians zijn actief individuen op de oppervlakte van de planeet aan het voorbereiden zodat zij doorgevers kunnen worden middels hun energievelden. Dit deel betekent de meest ontwaakte individuen, de meest verstandige, genezen, geïntegreerde, zullen beginnen door hun energielichamen de energie van de Galactische Centrale Zon door te geven via de vloot van moederschepen van de Pleiadians en andere. Deze broeders en zusters zullen galactische liefde sturen zodat zij katalysatoren worden van de fasetransitie in de menselijke gemeenschap.

Het doel van deze conferentie is om degenen te activeren die klaar zijn om dit te doen. Geef toestemming zonder dit luidop te zeggen, aan Pleiadians, om contact met je op te nemen, telepathisch, fysiek. Je zult een persoonlijke ervaring hebben met de Pleiadian vloot en de Galactische Confederatie die jou zal activeren en voorbereiden om een anker te zijn van de galactische golf van liefde voor de activatie en de compressiedoorbraak.

Vragen en antwoorden:

Waarom beginnen mensen te hoesten als ik bij ze in de buurt ben? Je hebt een krachtig energieveld dat blokkades triggert die moeten worden getransformeerd. Je zult een sterke transformatie gaan triggeren bij de mensen om je heen.

Waarom kunnen wij ons niet de eerste drie jaren van ons leven op Aarde herinneren? Door het implantatietrauma. Wanneer je de hogere lagen verlaat wordt je geïmplanteerd in de plasma lagen waardoor herinneringen worden verwijderd en het creëert een shock die gewoonlijk drie jaar vergt om te worden opgelost. Separeer herinneringen gebaseerd op brein en niet op lichaam.

-Terugkeer van de Godin

Een belangrijk proces is de terugkeer van de Godin in zijn hoogste vorm, het is het vrouwelijke aspect van de absolute liefde, die ruimte creëert voor transformatie, en daarom wordt het drastisch onderdrukt (dit is de enige reden waarom het duister succes kon hebben). De Godinnenenergie is de perfecte spiegel van de Ene, en wanneer het perfect is begint de Ene te manifesteren.

Een belangrijk aspect is de herontwaking van de Sisterhood of the Rose, een oude mysterieschool naar Atlantis gebracht door het Centrale Ras. Er is een Godin die behoort bij het Centrale Ras, AIONA, zij kwam naar Atlantis en initieerde 12 priesteressen, gaf hen alle mysteries en deze waren doorgegeven gedurende generaties middels mysteriescholen in Egypte, Kreta, Sumerië, Rome, Katharen, Tempeliers, 18e eeuw Saint Germain, lord Cagliostro, en veel geheime genootschappen.

Ik heb instructies gekregen om de Sisterhood of the Rose opnieuw te activeren en er zijn veel groepen gecreëerd. Nu zal ik meer instructies vrijgeven.

De Lichtkrachten verzoeken om elkaar fysiek eens per week te ontmoeten, dus wij creëren nu deze groepen. Wij zullen 23 vrouwen nodig hebben uit 23 landen die ervoor kiezen om de ankers te worden van de Sisterhood of the Rose. Wij zullen nu de volgende fase voor de Sisterhood of the Rose op de planeet creëren, 23 ankers creëren.

(red. eventnl: inmiddels zijn 3 vrouwen in Nederland die in Boedapest zijn geïnitieerd Sisterhood of the Rose groepen in Nederland begonnen. Zie voor meer informatie hun website.)

N.B.: Dit moment was magisch, dit moment was historisch, ik voelde het vanaf het moment dat het begon, een heel krachtige mystieke energie kwam omhoog. Vrouwen van veel landen kwamen onmiddellijk naar voren en vormden een cirkel. De ceremonie begon toen Cobra in het midden rondging, een hand boven zijn hoofd en de andere gevend (zoals later aan mij beschreven, een lichtschicht). Er was een intens moment toen vrouwen elkaar bij de hand namen en licht begonnen te swingen. Ik hoorde een kostbare mantra, een die ik niet eerder had gehoord, het was roerend, en in het begin was ik er niet zeker van waar het vandaan kwam. Zoals het later aan mij is beschreven: niemand weet wie het begon, maar het was alsof zij de energie van de Godin zelf doorgaven. De energie van het moment was zo sterk dat ik zelfs nu de energie voel en de emotie. Vrouwen huilden.

Nu terug naar Cobra.

Ik heb mijn hele leven op dit moment gewacht! Dit moment is een realisatie van mijn dromen en hun supporters, Pleiadian hogepriesteressen, Semjase, Manuella, Astara. En van de Resistance Movement, Kelly, Lea, Sara, Ania. Zij waren bij ons, sommigen onder de oppervlakte, precies onder dit gebouw. Sommigen in de moederschepen, Ashtar Athena. Isis Astara, zij was met ons en was de kroon van haar lichtwerk. Vanaf dit moment verspreiden wij de Godin over deze planeet.

N.B. Wij stonden allemaal op en herhaalden vibrerend met een zeer luide stem en vele malen: Overwinning van het Licht! Overwinning van het Licht! Overwinning van het Licht!

Mannen zijn niet buitengesloten van de Sisterhood of the Rose, het is niet alleen een vrouwengroep, het verankert de Godinnenenergie in iedereen.

(Red: zie ook de beschrijving van deze gebeurtenis van Steve Smaly: “Veel mensen konden een soort van Kracht en Liefde voelen welke je bijna onmogelijk op Aarde kunt ervaren. Maar die avond brachten wij deze Kracht terug omdat wij besloten om dat te doen!” https://eventnl.wordpress.com/2018/04/25/ascentie-conferentie-boedapest-deel-1-door-steve-smaly-22-april-2018/

Vragen en antwoorden:

Is de menopauze natuurlijk? Jouw vrije keuze is van je weggenomen. Er zijn oefeningen om menstruatie te reguleren, het is werkelijk vrije wil als je weet hoe het te doen.

Is de maan een kunstmatige satelliet? De maan is een natuurlijk object dat Godinnenenergie doorgeeft, en veel vrouwen voelen de maan sterk in hun lichamen. Priesteressen kunnen genezen met de energie van de maan (emoties). Bepaalde rozenkruisers waren leden van de Sisterhood of the Rose.

De energie van de Godin zal het perspectief van alles op de planeet veranderen; communicatie, hobby’s, transformatie van de mensengemeenschap en het voorbereiden voor het eerste contact. Fysieke ontmoetingen van de Sisterhood of the Rose verankeren de galactische golf van liefde, en expanderen het dan door de mensengemeenschap om het op contact voor te bereiden. Alle Pleiadians hebben een verbinding met de Godinnenaanwezigheid en wanneer contact plaatsvindt tussen twee species moet de Godinnenaanwezigheid erbij zijn.

-Zielfamilies

Een ding dat begint te gebeuren zal zijn de herverbinding van zielfamilie. Dit is een verbinding via zielniveau en deze verbinding zal de basis zijn van de nieuwe gemeenschap. Het begon decennia geleden maar het was niet als zodanig herkend omdat niemand wist waar de gemeenschap naar toe ging.

Fasen van de evolutie van de gemeenschap:

1.Stammengemeenschap

2.Fysieke familie gemeenschap, georiënteerd op fysieke lijnen, dicht bij jou, core, of elke structuur op deze planeet, maar niet op andere planeten.

3.Zielfamilie, gemeenschap van zielen die verbonden zijn op zielniveau. Deze transitie is in 1945 begonnen, aan het eind van WWII toen er een overwinning was van de Galactische Confederatie, en zij begonnen met het afdrukken van een nieuwe configuratie van de mensengemeenschap. Dit heeft geleid tot contact in 1950. Dezelfde afdruk leidde tot de seksuele revolutie van 1960, dezelfde afdruk fysieke dissolutie van de familie omdat mensen smachten naar meer. Scheidingscijfers: vóór 1945 was het 20%, nu is het 70%. Waarom? Mensen zijn niet tevreden met het huwelijksmodel. Voor WWII was het als gevolg van schaarsheid. Sinds 1945 triggeren nieuwe galactische impulsen vrouwen om voor hun rechten te gaan vechten, hetgeen verwarring brengt bij mannen.

De sleutel voor mannen om helden te worden voor de nieuwe gemeenschap: volg jouw missie!

Pogingen voor gemeenschappen van zielen waren niet succesvol omdat zij waren gebaseerd op oud paradigma. De juiste manier is zielfamilie en het begon januari dit jaar. De Pleiadians zijn alle lichtwerkers en lichtstrijders aan het ontwaken om hun zielaanwezigheid te laten ontwaken en om verbindingen te vormen met anderen om het model te worden van de nieuwe gemeenschap. Een doel van deze conferentie is om zielfamilies te herkennen en om te beginnen verbindingen te vormen op een nieuw niveau om de nieuwe gemeenschap te formeren.

Ik heb instructies gekregen om met leden van mijn zielfamilie te verbinden om hen te laten ontwaken voor hun missies en dit is de manier om de matrix te hacken door dit voor onszelf te doen en voor de planeet.

Een broeder zielfamilie zijn broeders en zusters met gelijkwaardigheden, en zij worden vrienden en gezelschap in het leven. Diepere verbinding zielsverwanten zijn tegengestelde polariteiten die hier komen met het doel om de heilige vereniging te manifesteren van fysiek, naar emotioneel, naar mentaal, om samen de missie te doen voor de bevrijding en de galactische golf van liefde. Een andere is diepe vriendschap, andere combinatie is ouders en kinderen, mensen van dezelfde polariteit met seksuele verbanden. Deze zijn allemaal mogelijk, zielsverwanten mannen en vrouwen om liefde door te geven.

Archons voorkomen de ontmoeting van zielsverwanten door het gebruik van technologie om beide partners te triggeren om conflicten te creëren en onbegrip.

Mechanismen: wanneer zielsverwanten elkaar ontmoeten sluiten zij een deel af dat zich niet bewust zal zijn van de zielsverwant verbinding omdat scalar technologie de afsluiting heeft getriggerd. Dit is de belangrijkste reden van gebroken harten. Dit is geen natuurlijk proces. Onderlijn psychologie mechanisme: twee basis manieren hoe mensen reageren, wanneer twee samen komen triggeren de archons de tegengestelde kindmechanisme om te voorkomen dat de verbinding plaatsvindt, en als je elkaar succesvol kunt ontmoeten zullen zij een partner doden. Als een zielverbinding succesvol is zal het enorme harmonie en kosmische liefdesenergie brengen – priester+priesteres. Als zij deze verbinding verankeren in pure vorm zullen zij hun missie doen.

Wij hebben een situatie in Syrië, de occulte reden is het archon raster dat zielsverbanden voorkomt. Het was 25.000 jaar geleden op deze planeet geplaatst. De Lichtkrachten zijn afgelopen maandag begonnen dit raster te verwijderen en toen de archons zich dat realiseerden was het een red alert. De archons namen contact op met de Italiaanse zwarte families -> jezuïeten -> ridders van Malta -> Donald Trump om het conflict te laten beginnen. Hassuna samarra vortex in Syrië-Irak is het portaal waar zielsverbanden kunnen worden gemaakt.

Hassuna samarra’s 5000 jaar oude cultuur heeft een sterke band met de Godin, en het is op een leylijn die Syrië verbindt met Stonehenge, Sandy Hook, en al deze plaatsen waar valse vlaggen waren gecreëerd om Hassuna Samarra te beïnvloeden, om een golf van angst te creëren, om een blokkade van energie te creëren, want deze archons wilden verbindingen van zielsverwanten voorkomen.

Het diepste niveau van verbinding zijn tweelingzielen. Zij waren op het eerste moment gecreëerd, in de Galactische Centrale Zon geboren als één ziel, en in tweeën gesplitst, het oorspronkelijke goddelijke archetype van vrouwelijk en mannelijk, shiva en shakti, tweelingziel verbindingen. Het is zelfs dieper dan zielsverwant verbindingen, het is de oorsprong van verlangen voor perfecte verbinding. Dit is door de archons gemanipuleerd. Tweelingziel fantasie is een programma. Archons weten dit en knoeien ermee, creëren een tweelingziel fantasie, een psychologische projectie van een bepaald individu die het niet is.

De voornaamste reden waarom vrouwen trouwen en het zien als de belangrijkste dag van hun leven is omdat tweelingzielen worden gereactiveerd. Maar de echtgenoot is het niet, en er is teleurstelling die leidt tot desintegratie.

De archons gebruikten Hollywood om deze fantasie te projecteren, om de vrouwelijke sexuele energie te controleren om de gemeenschap in de klauw te houden. Bijvoorbeeld diamanten ringen; bepaalde illuminatie families (Beers) die de tweelingziel fantasie hebben misbruikt om ringen met diamanten te verkopen.

Verbind met jouw tweelingziel terwijl je mediteert, om energetisch en telepathisch te verbinden. Archons manipuleren dromen.

Vragen en antwoorden:

Over Donald Trump: Hij behoort tot zijn eigen ego, niet tot de Lichtkrachten. Hij dient niet de cabal of de illuminatie, alleen maar zijn eigen ego.

Programma’s van seksuele energie: Zij zijn het diepst. Gegeven met het doel om de oppervlaktebevolking te controleren. Het meeste zul je nergens in de galaxy tegenkomen en dit is een van de redenen waarom de bevrijding nog niet kan plaatsvinden, want er is geen bewustzijn. Er zijn twee basis lagen. De eerste gebeurde met implantaten in Atlantis, het bevat een fysieke en energetische afscheiding tussen vrouwelijk en mannelijk. Hoe het te vinden: plaats je vinger drie vingers boven de navel. Het blokkeert de stroom van kundalini energie.

Mannen en vrouwen zijn tegengesteld geprogrammeerd, dus wanneer mannen en vrouwen elkaar ontmoeten is er een volledig onbegrip want zij kijken tegengesteld naar seks vanuit hun perspectief. Zelfs een uitleg; de man beschouwt het op de ene manier en de vrouw op een andere manier.

Vrouwen is toegestaan om de energie van het hart te voelen maar niet de seksuele energie, mannen andersom. Daarom is het heel makkelijk voor een vrouw om zich op hartniveau te binden met anderen, maar extreem moeilijk om te binden op een seksueel niveau. Mannen andersom. Mannen kunnen over straat lopen en een seksuele aantrekkingskracht voelen met veel vrouwen.

Hoe dit op te lossen: voor vrouwen om seksuele energie toe te staan en voor mannen om de energie van het hart toe te staan. Mannen kunnen seksuele energie kundalini naar het hart trekken. Vrouwen moeten seksuele energie voelen.

De sleutel tot heilige verbinding is voor mannen en vrouwen om seksueel en het hart te verbinden.

Foto: goed meisje, ondeugend of lief.

Wanneer energieën vloeien tussen hart en seksualiteit kunnen vrouwen deze energie gebruiken om de man te genezen. De vrouw kan het oorlogstrauma van mannen genezen. Mannen zijn agressief omdat zij geen liefde krijgen van vrouwen.

In Arabische landen zijn vrouwen geprogrammeerd. Vluchtelingen uit Syrië randen Europese vrouwen aan door het trauma van seksuele repressie.

Een Godin priesteres die hart en seksuele energie heeft geïntegreerd is in staat om de oorlog te stoppen op deze planeet.

Basissleutel om de gemeenschap te genezen, nul, doe issue, is voor de meest ontwaakte vrouwen op de planeet om hart en seksuele energie te verbinden. Dit is wat Laura Eisenhower niet begreep. Ik kan alles wat ik zeg ondersteunen met veel feiten met duizenden en duizenden beelden van heilige godinnen die hun leven hebben gegeven om deze kennis in stand te houden.

Een ander aspect: vrouwelijke energie is onderdrukt om oorlog te creëren. Wanneer de archons vrouwen onderdrukken dan raken de mannen gefrustreerd. Zij kunnen proberen dit te kanaliseren met sport maar wanneer het krachtig genoeg is vechten zij.

Het andere aspect van hoe de archons deze situatie creëren, 25.000 jaar geleden met een archon invasie. Archon stammen drongen vreedzame Godinnen gemeenschappen binnen 5.000 tot 6.000 jaar geleden, maar het is vandaag nog aanwezig in vrouwen. Het is waarom er een primaire angst is bij vrouwen om alleen te lopen, de angst voor het mannelijke roofdier. De boodschap van het programma: de man is een beest, maar de realiteit is dat de reptillian een beest is. Menselijke mannen verkrachten geen vrouwen, reptillians deden dit, maar het vrouwelijke bewustzijn is niet in staat om een reptillian in een menselijk lichaam te onderscheiden, zij vertrouwt niet. 70% van de vrouwen heeft geen ervaring van orgasme.

Volgende laag: een vrouw moet een ‘goed meisje’ zijn en haar seksuele kant verbergen als zij niet wil worden gezien als een slet of een hoer. Wij moeten de matrix doorbreken, vrouwen moeten hun macht terugnemen, moeten voor zichzelf besluiten om hun seksuele energie uit te drukken. Dit is de sleutel voor de transformatie van de gemeenschap.

Er waren Godinnentempels waar vrouwen deze energie doorgaven. Een unie van een hogepriesteres en een koning, waar hij het goddelijke archetype is van de held, en de godin om de gemeenschap te stabiliseren. In de tweede archon invasie 4AD is deze traditie vernietigd, dit is de reden waarom Rome omviel. Vergelijk Rome derde (hoger niveau) met 1500 jaar later. Dus de mensengemeenschap had 1500 jaar nodig om dezelfde evolutie te krijgen omdat de godin was vernietigd, duistere eeuwen romaans, katholiek, creëerden onderdrukking van de godinpriesteres, tempels vernietigd, priesteressen gedood, en het is nog steeds aanwezig in vrouwen.

Volgende niveau, volgende laag die begon in Atlantis, implantaten bij de vrouwen staan haar alleen toe om haar seksuele energie te voelen met haar tweelingziel of tweelingziel fantasie. Voor mannen andersom.

Volgende niveau was om zielfamilie te scheiden, een programma dat bestaat met twee kanten. Vrouwen alleen tweelingziel of tweelingziel fantasie, maar mannen hebben geen probleem om seksueel te verbinden met iedere vrouw.

Volgende niveau heeft twee emotionele aspecten; wanneer mannen en vrouwen verbinden beginnen zij de ander als eigendom te beschouwen.  Een huwelijk is een legaal entiteitensysteem controle dus de cabal misbruikt het. Het oorspronkelijke huwelijk was de perfecte vereniging van tweelingzielen en de matrix heeft het gekidnapt, het in een legaal systeem geplaatst, een wet in 1900 waardoor de vrouw ernstig gelimiteerd werd.

Hetzelfde programma bestaat in de man. Hij controleert de vrouw als eigendom en de vrouw de man als eigendom. Vrouwen voelen onbewust dat mannen naar andere vrouwen kijken en voelen boosheid. Mannen doen het met meerdere … maar ziel verbindt tussen zielpartners, dit gebeurt op andere plekken.

Foto: Hoe een man te vangen en hem voorgoed te houden, Darren G. Burton – The Game Neil Strauss.

De sleutel om oprechtheid te creëren in de verbinding tussen man en vrouw. Wanneer vrouwen met elkaar praten, praten zij op dezelfde manier, als een man erbij komt veranderen zij van onderwerp omdat zij niet eerlijk meer kunnen zijn. Hetzelfde met mannen. De relatie zal worden genezen wanneer vrouwen eerlijk met mannen praten en vice versa. Echte, eerlijke communicatie zal wat moed vergen maar het zal de gemeenschap genezen.

Vragen en antwoorden:

Oorsprong van waarom terroristen zichzelf opblazen programma: 72 maagden, 13e eeuw Syrië. Uitgevonden door een geheime genootschap die is verbonden met het archon netwerk.

Tantra: Je kunt genezen met Tantra maar het meeste is verloren. Uitzondering, Kaula Tantra, maar niet aan de mensheid gegeven, alleen door initiatie.

Zijn geisha’s priesteressen? Geisha’s zijn geen godin of priesteres. Als een vrouw een man kan genezen zal het de doorbraak versnellen.

-De Event en Nieuwe Realiteit

Wanneer alle aspecten van de matrix zijn gedeprogrammeerd zal de matrix zijn opgelost. De programmering door de archons controleert de matrix. Dit is niet het hoofdprogramma, je hebt programma’s binnenin. Niet iedereen, alleen de meest ontwaakte mensen moeten door deze transformatie gaan om de matrix te doorboren. Wij hebben er geen 7 miljard nodig, één Neo kan de matrix breken.

Leven na de Event

Foto: Badkuip gesneden uit een enkel stuk kwarts kristal

Stel je er een van voor gevuld met een vloeistof die emoties e.d. geneest. Dit is de standaard van het leven na de Event. Wij zullen ons verbinden met de Galactische Familie van Licht. Wanneer de meest ontwaakten door de transformatie gaan zal het zijn voor de hele Aarde en de acceptatie van de Aarde in de Galactische Familie van Licht. Dit is waar wij voor vechten.

Zij zouden verbinding willen hebben: Semjase, Manuela, Astara, kijken en zeggen hallo, en als je zou willen verbinden zeg in stilte “ja”.

Na de Event zullen de Resistance Movement en de Pleiadians contact hebben met de meest ontwaakten om familieverbanden te creëren, dus wanneer je jezelf zult transformeren zul je een Pleiadian zielsverwant ontmoeten en wellicht naar huis willen gaan.

De Pleiadians en de Resistance Movement zijn je aan het activeren, ik ben een katalysator, het gaat om jou en de Lichtkrachten, tussen jou en jouw hogere zelf.

Toen Isis Astara overleed realiseerde ik mij dat elke dag er toe doet, sta jezelf niet toe om te slapen, het is de tijd voor ascentie. Jij bent geboren om het Licht te delen, inspiratie, Liefde, tot de uiteindelijke Overwinning van het Licht.

Wij creëren een geboorte voor de hele planeet, dit werk is de kern. Dit is de eerste ascentieconferentie. Wij zullen het doen!

OVERWINING VAN HET LICHT!

Author: Felipe Pinto

Vertaald door Veronica

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 25 mei 2018 in Cobra

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: