RSS

Sisterhood of the Rose groepen in Nederland, 4 juli 2018 – DOE MEE!

04 jul

In Cobra’s laatste bericht d.d. 27 juni, Gamma Tijdlijn, schrijft hij dat wij – totdat fysieke interventie plaatsvindt – op dit moment de situatie op Aarde het best kunnen helpen door het Lichtraster zoveel mogelijk in stand te houden met het:
a) bouwen van het Cintamani raster (kijk hier voor meer informatie – onderdeel Cintamani)
b) bouwen van het raster van Tachyon kamers (kijk hier voor meer informatie – onderdeel Tachyon)
c) bouwen van het Zielfamilie raster (kijk hier voor meer informatie)
d) bouwen van fysieke Sisterhood of the Rose groepen (kijk hier voor meer informatie – onderdeel Sisterhood of the Rose)
e) voorbereiden voor fysiek contact met de Lichtkrachten overeenkomstig innerlijke leiding
f) zich niet inlaten met inter-persoonlijke conflicten door het kiezen van niet reageren en bewuste positieve actie boven reactie.

Er zijn enkele fantastische liefdevolle vrouwen in Nederland die aan Cobra’s oproep tot het bouwen van Sisterhood of the Rose groepen gehoor hebben gegeven, en die zijn begonnen met Sisterhood of the Rose bijeenkomsten en Galactic Love Party’s. De ervaring is dat tijdens deze bijeenkomsten een prachtige liefdevolle energie aanwezig is en dat is precies datgene dat de wereld nu zo hard nodig heeft. Lees hier over mijn ervaringen.

Vandaag kreeg ik onderstaande nieuwsbrieven van de Sisterhood of the Rose vrouwen: Sara (Deventer), Anasuya (omgeving Nijmegen) en Jacqueline (Soerendonk).

 Ik kan alleen maar zeggen: DOEN! Laten wij alles wat in ons vermogen ligt doen om de situatie op Aarde te helpen. Veronica

—–

Jacqueline, Connect2Life

Aan alle deelnemers van de Galactic Life Party’s (GLP) van april tot juni 2018 en andere geïnteresseerde partijen.

Mijn geliefde goddelijke wezens van Licht,

Na 4 fantastische Galactic Love Party’s, eerst een in Berlijn eind april, en drie bij mij thuis in Soerendonk in juni 2018, is het tijd voor iets nieuws.

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2018/06/galactic-love-is-miraculous.html

Sinds begin juni hebben mensen mij gevraagd of wij wekelijkse bijeenkomsten bij mij kunnen hebben om zo samen te verbinden en te mediteren, samen met hun zielfamilie. Ik heb hierover nagedacht en het idee om regelmatig mijn zielfamilie hier te hebben resoneert echt met mij.

Aangezien ik voel dat de tijden erg onvoorspelbaar zijn doe ik het stap voor stap. Ik heb besloten dat ik alleen in juli en augustus formele wekelijkse Sisterhood of the Rose bijeenkomsten bij mij thuis zal organiseren. Deze wekelijkse bijeenkomsten zullen zijn op zaterdagen van 11.00 tot 13.00 uur. Wij zullen daarvoor een ‘min of meer’ gestructureerd programma hebben wat de Godinnenmeditaties bevat die door Cobra zijn gegeven. Deze bijeenkomsten zijn hoogst waarschijnlijk alleen geschikt voor mensen die dicht bij mij wonen. Laat mij alsjeblieft per e-mail weten wanneer je zou willen komen voor de SotR bijeenkomsten bij mij thuis: jacqueline@connect2life.nl

Dat is wat ik zal doen, Maar dat gezegd hebbende is het toch niet helemaal wat ik graag zou zien gebeuren ….

Het punt is dat ik het mis om mijn zielfamilie bij mij te hebben. Het was zo prachtig om jullie allemaal bij mij thuis te hebben. Loslaten wat moest worden losgelaten op dat moment. Inana en ik hebben ons best gedaan om met jullie de golven te berijden en wij leerden heel veel van deze ervaringen, zelf ook veel loslatend. Wij hebben diep verbonden en samen magie gecreëerd. Het is heel moeilijk om weer gescheiden te zijn.

Mijn aanbod is dit. Voor al die mensen die van verder weg moeten komen, weet alsjeblieft dat mijn huis voor jullie open staat en om er te verblijven en te verbinden, met mij en jouw zielfamilie. In juli en augustus zou ik een paar weekends willen organiseren als het-hele-weekend-events, wat ik Galactic Love Gatherings (GLG) zal noemen. Wat wij tijdens deze weekends zullen doen zullen wij samen als een familie creëren. Naast meditatie kan ik mij voorstellen dat wij ook zullen dansen en zingen en muziek maken. Wij besluiten samen wat nodig of mogelijk of juist is, en wat wij voelen dat wij willen doen in dat huidige moment.

Zoals Cobra aangaf is het nu belangrijk voor zielfamilies om te verbinden en de trillingen op deze planeet te verhogen. Wij moeten deze matrix neerhalen. Echter, op dit moment ben ik er feitelijk helemaal klaar mee om de matrix neer te halen. Ik wil het niet meer neerhalen. Nu zou ik het dingen willen OPBLAZEN in MILJARDEN stukjes. Ik ben er zo klaar mee. En ik zou willen weten wie hierover met mij zou willen spreken ….

Om deze GLG’s deze zomer te laten plaatsvinden, weet alsjeblieft ook dat ik wat bijdragen van jouw kant zou willen vragen. Om dit te financieren zal ik van iedereen een kleine financiële bijdrage vragen voor de uitgaven (zoals voedsel, drank, etc.).

Ik ben flexibel als het gaat over de data voor deze weekends. Ik weet dat ik laat ben met dit voorstel. Ik weet ook dat het zomervakantie is en dat mensen andere plannen kunnen hebben. Voor degenen die geen vakanties hebben gepland / de tijd hebben; jullie zouden kunnen overwegen om te willen komen. Wanneer het idee je aanspreekt en je geïnteresseerd bent, laat mij alsjeblieft weten welke data/weekends in juli en augustus geschikt voor je zouden zijn. Ik zal bekijken of ik ‘wat familie stuff’ krijg georganiseerd voor deze data, e-mail naar jacqueline@connect2life.nl

Je zou wellicht andere (ziel)familieleden kunnen kennen die ook naar deze GLG bijeenkomsten zouden willen komen? Ik vind het prima als je hen informeert door dit bericht aan ze door te sturen.

HEEL VEEL Liefde,
Jacqueline

Vertaald door Veronica – Jacqueline’s e-mail is in het Engels, maar tijdens de bijeenkomsten vertaalt zij voor iedereen die dit nodig heeft alles naar het Nederlands. Ik zou mij kunnen voorstellen dat bij de wekelijkse SotR bijeenkomsten alleen Nederlandstalige mensen aanwezig zullen zijn.

—–

Sisterhood of the Rose in Nederland

Vrije-wil-werk SotR bijeenkomsten
hét ultieme alomvattende vrijwilligerswerk!

Meld je aan en kom ook naar de volgende Deventer SotR bijeenkomsten op vrijdagavond 6 juli 2018, 13 juli 2018, etc

Meld je aan en kom ook naar de volgende Mook SotR bijeenkomsten op donderdagavond 12 juli 2018, 26 juli 2018, etc.

SotR Bijeenkomsten

In de afgelopen weken zijn er in Nederland weer een of meerdere
Sisterhood of the Rose bijeenkomsten gehouden.

In onze nieuwsbrieven vind je oa

 • SotR bijeenkomst-verslag(en)
 • Ascensie artikelen, video’s en informatie PDF’s die dienend zijn aan het daadwerkelijk door jou ontvangen, verankeren en Léven van De Godin
 • Links naar de PDF’s en VIDEO’s van de Goddes Vortex Meditatie, Return of the Goddess Meditatie en Seksuele Healing Meditatie
 • Links naar PDF en VIDEO van de Zijns-Zitting
 • en, de data van de eerstkomende SotR bijeenkomsten in Nijmegen en Deventer met daarbij de mogelijkheid om je er meteen voor aan te melden.

SotR bijeenkomsten Deventer artikelen

Ervaringen AN-RA SotR bijeenkomst 22 6 2018

DE TEMPEL VAN DE GODIN

Dit is een door mij – AN-RA – tijdens de Sisterhood of the Rose bijeenkomst van 22 juni 2018 gedeelde ‘Tempel van De Godin ervaring’. Pas toen ik de leugenaar en diens leugen doorzag en aan beiden geen voeding meer gaf, kon De Godin mij vol-ledig in haar Tempel ontvangen. Na het door mij betreden van De Tempel van De Godin, verspreidde haar LiefdeLicht zich door en over De Aarde. Na deze met SARA doorleefde ervaring, kon ik in zuiverheid mijn bijdrage leveren in De Tempel van The Sisterhood of the Rose bijeenkomst van de 22e juni. Lees meer.

Ervaringen SARA SotR bijeenkomst 29 6 2018

‘STEP UP’ IN JOUW ASCENSIE BIJDRAGE

Wanneer jij jouw optimale potentieel inzet om The Event en onze Ascensie zo spoedig en soepel mogelijk te doen plaatsvinden

*wat ben jij dan aan het doen,
*waar ben jij dat aan het doen
*en met wie?

Begin met het tekenen van de PLANETAIRE BEVRIJDING PETITIE!

Lees meer

Planetary Liberation NOW!

ZET JE VRIJE WIL IN EN TEKEN NÚ DEZE PETITIE!

Geef hiermee toestemming aan de Light Forces om ons nu ook in fysiek contact actief te ondersteunen in ons Ascensieproces.
Kies ervoor om een van de wereldwijd minimaal 144000 mensen te zijn die nodig zijn om de nieuw geactiveerde tijdlijn waarin dit daadwerkelijk gebeurt in het leven zelf te belichamen.

link PETITIE

SotR bijeenkomsten Nijmegen/Mook

deelnemers reacties:
‘ik heb me op de avond van de zonnewende afgestemd op de godin door een godinnentempeltje voor haar te bouwen,
Ik voel me geïnspireerd door de SOTR groep ……en zoek tegelijkertijd als innerlijk sjamaan mijn eigen pad van licht daarin.
Hierbij een foto, als dank en als inspiratie, voor zusters…en broeders! Ans’
‘Ik kwam voor het eerst en vond het een mooie avond met allen. Er is van alles gebeurd op innerlijk  en spiritueel vlak. lk ben er de volgende keer weer bij!’
‘De eenheid van de groep wordt beduidend beter en de gevoelens tijdens de meditatie krachtiger. De Godin is duidelijker en duidelijker voelbaar aanwezig, nu vooral in mijn hartstreek en eerste chakra.’
‘De mededeling van Cobra over een mogelijke interventie van de lichtkrachten geeft veel hoop dat de Aarde vrij zal komen van een onderdrukkend tijdperk.’
Planetaire Bevrijding NU!

WEES DIENSTBAAR AAN HET GROOTSTE GEHEEL EN HET HOOGSTE GOED EN DRAAG BIJ AAN HET GEREALISEERD KRIJGEN VAN HET WERK VAN THE SISTERHOOD OF THE ROSE

NEEM DEEL AAN DE WEKELIJKSE BIJEENKOMSTEN, BELICHAAM DE GODIN IN JE DAGELIJKSE LEVEN, GEEF ZOVEEL MOGELIJK BEKENDHEID AAN HET VRIJE-WIL-WERK VAN DE SOTR EN NODIG ANDEREN UIT HIER OOK IN BIJ TE DRAGEN.

Praat over het werk van de Sisterhood of the Rose en haar betekenis, heb het over je wekelijkse Sisterhood-of-the-Rose-bijeenkomsten-ervaringen en lééf ze, deel de link van https://sisterhoodoftherose.nl en – meer specifiek – de data van de wekelijkse bijeenkomsten via jouw social media. Of verspreid de strookjes-afscheur-pdf door deze overal op te hangen en uit te delen.

Nu ook Thuis de Godin verankeren!

NIEUW! YOUTUBE VIDEO’S Goddess Vortex Meditatie, de Return of the Goddess Meditatie en Seksuele Healing Meditatie

Je hoeft niet te wachten tot je eerstvolgende Sisterhood of the Rose bijeenkomst om jouw bijdrage te leveren in het verankeren van De Godin. Met behulp van Nederlandstalige video’s van de Goddess Vortex Meditation, de Return of the Goddess Meditation en de Seksuele Healing Meditatie kun je – elke keer wanneer je je hiertoe geroepen voelt – ook THUIS aan de slag. Daarnaast blijft het essentieel dat we zoveel mogelijk fysiek samenkomen tijdens de SotR bijeenkomsten en daar met elkaar de meditaties doen.

In de Nederlandstalige Meditatie PDF lees je hoe je de Goddess Vortex Meditation en de Return of the Goddess Meditation moet doen. En hier staat de Seksuele Healing Meditatie uitgeschreven.

Succes!

Zijns-Zittingen

Onderdeel van de wekelijkse SotR bijeenkomsten Deventer

Je kunt alleen maar De Godin verankeren en daadwerkelijk belichamen – ASCENDEREN – wanneer ÁLLES wat je ervaart er volledig mag zijn én je desondanks in je dagelijkse leven De Godin vrij vanuit jou tot expressie en creatie laat komen door Haar bewegwijzering op te volgen en uit te voeren.
ZIJNS-ZITTINGEN zijn een perfecte manier om dit in jezelf – en in relatie met anderen – te realiseren. Maak Zijns-Zittingen dan ook een vanzelfsprekend onderdeel van jouw dagelijkse leven.

Ervaar de Zijns-Zitting tijdens de Deventer SotR bijeenkomsten! Klik HIER voor de uitgebreide uitleg van de Zijns-Zitting, inclusief de te downloaden PDF, en HIER voor de VIDEO over het hoe en waarom van de Zijns-Zitting.

Aanstaande Sisterhood of the Rose Bijeenkomsten

Komende vrijdag 6 juli 2018 van 19.30-21.30 uur door SARA;
Meld je hier aan  https://sisterhoodoftherose.nl/sara/

Op donderdag 12 juli 2018 van 19.30-21.30 uur door Claudette, tijdelijke plaatsvervangster van Anasuya;
Meld je hier aan  https://sisterhoodoftherose.nl/anasuya/

Sisterhood of the Rose Bijeenkomsten bij jou in de buurt
De Godin verankeren op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland

Deelnemen aan de Sisterhood of the Rose bijeenkomsten kan momenteel wekelijks in Deventer en Haarlem en een keer in de twee weken in Nijmegen. Van diverse vrouwen en mannen in ons land hebben wij het verzoek gekregen om het aantal plaatsen waar wij deze bijeenkomsten begeleiden uit te breiden. Wanneer ook jij wilt meedoen aan SotR bijeenkomsten bij jou in de buurt, DAN MOETEN WIJ ER MET ELKAAR VOOR ZORGEN DAT WE DIT MOGELIJK MAKEN. Lees meer

WAAROM HET VAN HET ALLERGROOTSTE BELANG IS DAT JIJ NÚ AAN HAAR WEKELIJKSE BIJEENKOMSTEN DEELNEEMT: video oproep van Sara

Goddess wants Ascension and Ascension there will be!

Godin wil Leven en Leven zal ze!

Kijk voor meer diepgaande info op…..

 
1 reactie

Geplaatst door op 4 juli 2018 in Cobra, Sisterhood of the Rose

 

Tags: , , , ,

Een Reactie op “Sisterhood of the Rose groepen in Nederland, 4 juli 2018 – DOE MEE!

 1. Maud Netscher

  4 juli 2018 at 16:38

  Heel hartelijk dank voor de filmpjes meditaties. Ik doe ze zo vaak mogelijk en voelt heel goed. Ik zoek wanneer ik het best een keer mee kan doen. Veel dank voor jullie inzet. Liefs, Maud

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: