RSS

2019 – het jaar van het LICHT!

25 dec

Een prachtig moment – bij deze overgang naar het jaar van het LICHT – om iets te vertellen over de gebeurtenissen in het laatste deel van 2018 in mijn persoonlijk leven.

Leden van mijn zielfamilie zijn op mijn pad gekomen en omdat zowel zij als ik ons ervoor hadden opengesteld zijn wij nu verenigd. Ik woon in Frankrijk en heb een paar kleine gastenverblijven op het terrein waar deze andere leden van mijn zielfamilie nu wonen.

Wij zijn het begin van onze Community of Light, onze familie van het Licht!

Het is fantastisch om te ervaren hoe harmonieus het leven is als je met je zielfamilie samen bent, en wij vinden het heerlijk om dit gevoel met anderen te delen. Onze gezamenlijke meditaties hebben een kracht die ik nooit eerder heb ervaren en wij trekken letterlijk het Licht naar deze prachtige Aarde, Gaia. Het portaal staat open en gaat nooit meer dicht!

Wij hebben samenkomsten met de Sisterhood of the Rose groep in Toulouse en de bijeenkomst die wij afgelopen weekend hadden was prachtig… verbindend, verdiepend, bevrijdend. De taalproblemen vormen geen belemmering voor de uitwisseling van liefde en vreugde, want de energie die wij uitstralen zegt meer dan woorden kunnen uitdrukken.

Ons gevoel vertelt ons dat hetgeen wij nu ervaren in feite de Event is, wij allemaal ZIJN de Event! En wij hebben allemaal de kracht en het vermogen om het Licht naar de Aarde te trekken.

Cobra heeft een oproep gedaan voor een wereldmeditatie, de Terugkeer van het Licht activatie, 20-21 januari ter gelegenheid van de totale maansverduistering, waarbij wij het Licht op Gaia verankeren (vertaling volgt), maar wij zeggen: wacht niet langer af, doe het elke dag!

Haal dat Licht, dat prachtige Licht van Liefde en Compassie naar de Aarde in je dagelijkse meditaties.

Gezamenlijk kraken wij de matrix! Wij geven het duister het nakijken!

WIJ ZIJN DEGENEN WAAROP WIJ HEBBEN GEWACHT!

In Licht en Liefde, Veronica

 
4 reacties

Geplaatst door op 25 december 2018 in Godinnenenergie, Meditatie, The Event

 

Tags: , , , ,

4 Reacties op “2019 – het jaar van het LICHT!

 1. marthe vandenreyt

  25 december 2018 at 19:41

  Dag Veronica,

  Welkom in Frankrijk,…

  Ik woon 2 uurtjes van je vandaan,…

  Viazac,… 46100,… naast Figeac,… De LOT!!!

  ik woon hier nu 10 jaar!

  Ben Belg,…

  Dank voor al jou vertaalwerk!

  Ik volg je op de voet!!!

  Marthe
  ________________________________

  Like

   
  • eventnl

   26 december 2018 at 17:45

   Hallo Marthe, wat een leuke reactie! Dank je wel. Mocht je een keer mee willen doen met de SotR bijeenkomst dan ben je van harte welkom! Eens in de maand wordt deze bij mij gehouden in de Tarn & Garonne. Het is een eind rijden, maar de moeite waard.

   Like

    
 2. Elles

  26 december 2018 at 08:25

  Beste Veronica, Heb altijd moeite met de meditaties daarom doe ik het niet meer. Je moet dan een kolom licht visualiseren die de aarde omhult en enz., dat lukt me niet en dan zit je met dichte ogen en dwalen je gedachten af.

  Like

   
  • eventnl

   26 december 2018 at 17:40

   Beste Elles, meditatie kent vele vormen en niet iedereen kan visualiseren. Maar als je meedoet met massameditaties kun je ook tijdens je meditatie tegen jezelf zeggen, c.q. de intentie vasthouden, “ik ondersteun deze meditatie en ik voel mij één met iedereen die deze meditatie doet”. Ik kan ook niet altijd visualiseren maar dan bedenk ik allerlei eigen vormen, zoals bijvoorbeeld “wij zijn allemaal verenigd in het centrum van de Aarde: de Bron, de Galactische Centrale Zon, alle lichtkrachten, lichtwerkers en lichtstrijders, en wij verspreiden ons Licht door de hele Aarde en vervolgens door het zonnestelsel en dan verder door het hele universum”. Ik hoop dat je hier wat mee kunt. In Licht en Liefde, Veronica

   Like

    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: