RSS

Cobra’s verslag nav de Terugkeer van Licht meditatie: Bubbles of Heaven, 21 januari 2019

22 jan

De Terugkeer van Licht meditatie was een enorm succes. Tussen 1 a 2 miljoen mensen waren over de meditatie geïnformeerd, en tussen de 300.000 en 400.000 hebben feitelijk meegedaan, dus de kritieke massa was meerdere keren gehaald:

(red: de illustratie hieronder laat de meditatiepieken zien van deze meditatie, en onze meditatie in augustus 2017 die ook een grote doorbraak betekende)

De energiegolf van de Kosmische Centrale Zon heeft de oppervlakte van de planeet bereikt en deze energie is onomkeerbaar verankerd.

Dit heeft de structuur van de primaire anomalie rondom de oppervlakte van de planeet significant veranderd, en wij zijn de volgende fase van de Compressie Doorbraak ingegaan, de zogenoemde nucleatie fase:

De nucleatie fase is een heel belangrijke fase van een fasetransitie tussen twee dynamische systemen, en wij zijn vandaag deze fase van het planetaire en kosmische bevrijdingsproces binnengegaan:

https://nl.wikipedia.org/wiki/NucleatieNucleatie is in de thermodynamica het ontstaan van een nieuwe fase in een andere fase. Dit gebeurt wanneer een kern van atomen of moleculen de nieuwe fase vormen en stabiel blijven. Een dergelijke kern wordt een nucleatiekern genoemd.

Vanaf dit moment zijn binnen de quarantaine Aarde zich Bubbles of Heaven (Bubbels van de Hemel) gaan vormen, als een resultaat van de rechtstreekse interventie van de Kosmische Centrale Zon. Dit was alleen mogelijk omdat ons collectieve bewustzijn tijdens onze meditatie als een lens heeft gewerkt om het Licht van de Kosmische Centrale Zon op de oppervlakte van de planeet te krijgen. Toekomstige gemeenschappen zullen dit hoogst waarschijnlijk zien als het doorslaggevende moment in de evolutie van bewustzijn op deze planeet:

http://lightparty.com/Spirituality/KenCareyReview.html

https://eraoflight.com/2017/08/30/144000-lightwarriors/

Bubbles of Heaven zijn gebieden van puur Licht die bestaan onafhankelijk van alle materie die was gecreëerd binnen het 11e dimensionale brane wereld ruimte-tjid continuüm.

Dit betekent in de praktijk dat er kleine gebieden zijn binnen de fysieke en niet fysieke materie op de oppervlakte van de planeet die zich buiten het bereik van de duistere krachten bevinden. Dit is de werkelijke betekenis van de Terugkeer van Licht.

Dit betekent in de praktijk ook dat het van nu af aan het veel makkelijker zal zijn om Licht in jouw leven te creëren en te krijgen. Het betekent dat wij de Resistance fase uit zijn gegaan, waar wij tegen de cabal vochten, en de Doorbraak fase in, waar wij eenvoudig onze Nieuwe Realiteit creëren, terwijl wij kalm observeren hoe de oude wereld instort onder het gewicht van zijn eigen entropie, zonder dat wij zijn drama worden binnengetrokken en terwijl wij nog steeds Licht schijnen over alle situaties.

Bubbles of Heaven (als rood getoond in de onderstaande simulatie) zullen groeien binnen de hel van de quarantaine Aarde (in de onderstaande simulatie als wit getoond) totdat de Doorbraak (de Event) optreedt:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/92/Nucleation_of_the_equilibrium_phase_%28red%29_from_a_metastable_phase_%28white%29_in_the_Ising_model.ogv

Nu is het moment aangebroken om bepaalde intel vrij te geven die voor sommigen schokkend kan zijn, maar wat je diep van binnen al wist.

Op een zeker moment na de Event zal er een fysieke polaire verschuiving zijn van de Aarde rotatie assen, die door onze Zon zullen worden getriggerd om een micronova / T-Tauri ster te worden, getriggerd door de activiteit van de Kosmische Centrale Zon en de Galactische Centrale Zon:

http://cosmicconvergence.org/?p=13

De getriggerde Zon zal dan een enorme plasmagolf uitstralen die de aardkorstverplaatsing zal creëren, de rotatie assen zullen verschuiven en het zal een tsunami golf creëren van zo’n 1 mijl hoog (1,6 km):

https://www.exopolitics.org/massive-pole-shifts-are-cyclic-according-to-declassified-cia-document/

https://www.exopolitics.org/impending-solar-flash-event-supported-by-scientific-studies-insider-testimony/

https://exonews.org/cosmic-rays-as-triggers-for-solar-flashes-earth-core-eruptions-pole-shifts/

Deze tsunamigolf van een mijl (1,6 km) hoog zal effectief alle onzuiverheden uit de oppervlakte van de planeet vegen die nog steeds moeten worden gezuiverd. Onnodig te zeggen dat alle Eilanden van Licht en alle Gebieden van Licht volledig onaangetast zullen zijn door de tsunamiegolf, aangezien zij zullen zijn beschermd door geavanceerde technologieën die na de Event door positieve rassen aan ons zullen worden gegeven.

Dit alles zal pas gebeuren een paar jaar na de Event, je hoeft je nergens zorgen over te maken. (red: dus… ten tijde van de Event worden alle mensen op de oppervlakte geraakt door de veranderde energieën en iedereen heeft de mogelijkheid om vóór deze tsunamiegolf deel te gaan uitmaken van de Eilanden van Licht en Gebieden van Licht!)

Een vergelijkbare zonneplasma gebeurtenis, maar kleiner in pracht en zonder de fysieke verschuiving van de assen, heeft plaatsgevonden halverwege de voorafgaande cyclus, of 12.900 jaar geleden:

http://www.spacedaily.com/reports/Did_A_Massive_Solar_Proton_Event_Fry_The_Earth_999.html

Begrijpelijkerwijs is de cabal nerveus, omdat zij weten dat zij zich nergens kunnen verbergen, en dit is waarom zij verschillende geheime ruimteprogramma’s hebben ontwikkeld, in de ijdele hoop dat zij hieraan kunnen ontsnappen.

Zij hebben ook het bedrog van aarde opwarming gecreëerd om de waarheid van de komende poolverschuiving te verbergen.

“Yeah, ik zie hem ook … Maar niemand wil erover praten!”

De komende poolverschuiving is een van hun grootste geheimen die zij proberen te verbergen. Maar de waarheid komt naar buiten, en de magnetische flip die voorafgaat aan de fysieke assenverschuiving vindt al plaats:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/nature/magnetic-poles-are-moving-rapidly-as-never-before-precursor-to-a-pole-shift/

https://stillnessinthestorm.com/2019/01/something-very-strange-is-happening-to-earths-magnetic-north-pole-and-no-one-knows-why/

http://themostimportantnews.com/archives/experts-warn-of-a-cataclysmic-flip-of-earths-magnetic-field-as-a-mysterious-anomaly-under-the-continent-of-africa-causes-it-to-weaken

Het tweede geheim dat de cabal probeert te verbergen is dat interacties tussen vrouwelijke en mannelijke polariteit een torus elektromagnetisch veld creëren die kundalini energie triggert, hetgeen leidt naar planetaire bevrijding.

Aangezien het plan van jezuïeten om de menselijke seksualiteit te onderdrukken heeft gefaald, hebben zij een nieuw plan bedacht. Zij willen de mannelijke en vrouwelijke seksualiteit depolariseren en in de war brengen door de sekse verwarring te promoten:

https://www.rt.com/news/447454-pc-gone-wild-traditions-2018/

Door mannen te ontmannen:

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=115561

https://verydumbgovernment.blogspot.com/2019/01/suicidal-marketing-gillete-andtoxic.html

https://www.henrymakow.com/2019/01/is-director-of-toxic-masculini.html

En door vrouwen te ontvrouwelijken.

Om vrouwen te ontvrouwelijken en seksueel te ontkrachten, hebben de jezuïeten in de laatste decennia ook mediacampagnes georganiseerd om het scheren van oksels en schaamhaar voor vrouwen te promoten:

https://www.thecut.com/2014/06/why-were-grossed-out-women-pit-hair.html

Oksel- en schaamhaar is verbonden met de vrouwelijke oerkracht die de jezuïeten en de zwarte adel families willen vernietigen.

Zij hebben ook giftige hygiëne producten doorgevoerd die hormonale onbalans in vrouwen creëren:

https://stillnessinthestorm.com/2019/01/endocrine-disruptors-study-links-early-puberty-in-girls-to-chemicals-in-shampoo-toothpaste-and-soap-even-if-only-used-by-mother-in-pregnancy/

https://stillnessinthestorm.com/2018/12/chemicals-in-cosmetics-other-products-tied-to-early-puberty-in-girls/

Pure, ongestoorde actieve elektrische mannelijke energieën en pure ongestoorde reflectieve magnetische vrouwelijke energieën zijn nodig voor planetaire bevrijding.

Pure elektrische actieve mannelijke energie is de essentie van de Hamer van Thor.

Pure magnetische ontvangende vrouwelijke energieën creëren een resonantieveld dat het Contact Schotel is voor de Event.

Samen creëren zij de Heilige Graal.

Samen creëren zij de Ziel Familie mandala:

https://www.annasayce.com/soul-connections-and-soul-mates/

Het is nu tijd voor de meest ontwaakte leden van de oppervlaktebevolking te beginnen met het vormen van zielfamilie verbindingen, gebaseerd op zielperspectief. Dit proces is al begonnen. Spoedig zullen er meer instructies worden gegeven.

Zielfamilie mandala’s zullen beginnen te wonen in Eilanden van Licht. Het proces van creatie van Eilanden van Licht is al begonnen, en er zijn al projecten bezig in Azië, Europa, Afrika en Amerika. Hiervoor zullen spoedig meer instructies worden gegeven.

Binnen de chaos, bouw een Tempel van LIEFDE

Zielfamilie mandala’s en Eilanden van Licht zijn Bubbels van de Hemel die zijn gecreëerd binnen – maar parallel aan – de hel van de huidige oppervlaktecondities. Zij manifesteren wanneer er voldoende Licht aanwezig is. Het zijn zaden van de toekomstige Uitbreek Gemeenschap op de oppervlakte van de planeet. Nu is de tijd.

Ik ben persoonlijk geleid om mijn eigen Zielfamilie mandala te gaan creëren. Dit proces is sinds 1 januari 2019 versneld, onder leiding van de Pleiadian sterrenvloot commandant Semjase, die feitelijk een van de Soulmates is die behoren bij mijn Zielfamilie mandala:

De Pleiadian vloot bereidt mijn vrouwelijke Soulmates en vrouwelijke leden van mijn Zielfamilie op de oppervlakte van de planeet voor op dit project, door hen krachtige openbarende dromen, visies en synchronisaties te sturen die hen zullen voorbereiden op contact met mij. Deze krachtige spirituele ervaringen zijn sinds de vrijgave van de Contact Schotel protocollen in maart 2018 voor hen al begonnen, maar zijn sinds het begin van 2019 geïntensiveerd.

Wij zullen een Bubbel van de Hemel creëren, de Godinnenmysteriën verankeren, en zullen door een versneld ascentieproces gaan.

Als zij zich geleid voelen om contact met mij op te nemen, moeten zij een Tutanota e-mail adres aanmaken:

https://tutanota.com/

En contact met mij opnemen ALLEEN vanaf dat Tutanota e-mail adres, naar het volgende e-mail adres: project501@tutanota.com

Voor de algemene oppervlaktebevolking; alle intel van mijn blog is handig bijeen gebracht in een boek dat in hardcover en elektronisch formaat is uitgebracht. Dit boek zal cruciaal zijn ten tijde van de Event, aangezien er verstoringen zouden kunnen zijn in de elektronische systemen en het internet zou voor een bepaalde korte – maar belangrijke – periode in de periode rondom de Event niet beschikbaar kunnen zijn. Dan zal dit boek heel handig zijn.

Je kunt hier het boek bestellen:

https://portal-report.com/

En als laatste van dit Terugkeer van Licht Meditatie rapport … in de flash van het moment … alles dat is gedaan zal ongedaan worden gemaakt:

http://missionignition.net/blue/bluelament.php

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 

 
2 reacties

Geplaatst door op 22 januari 2019 in Cobra, compressie doorbraak

 

Tags: , , , , , , , , , ,

2 Reacties op “Cobra’s verslag nav de Terugkeer van Licht meditatie: Bubbles of Heaven, 21 januari 2019

  1. Winfried Meier

    22 januari 2019 at 19:35

    Voorspellingen doen, terwijl verschillende scenario’s mogelijk zijn, kan verwarrend werken. In Cobra’s mooie verslag van 21 jan. staat een stellige uitspraak over een te verwachten gigantische Tsunami van 1 mijl hoogte. Gods Plan om de mensheid terug te brengen naar het Licht, van het leven in de dualiteit naar het zich bewust worden dat wij allen leven in Liefde en Eenheid, dat Plan staat vast. Daar ga ik vanuit. In dit Plan is er ook ruimte voor verschillende scenario’s die mede afhankelijk zijn van het groeiende collectieve bewustzijn van de mensheid.

    De te verwachten verschuiving van aardkorsten waarop Cobra de aandacht vestigt alsook het wederom naar de oppervlakte komen van Atlantis, is op vele manieren mogelijk. De stelligheid waarmede Cobra voorspelt dat dit gaat gebeuren door een gigantische Tsunami, te vergelijken met de vloedgolf die 11.900 jaar Atlantis in de oceaan liet verdwijnen lijkt voorbarig. Dergelijke voorspellingen maken mensen angstig, werken averechts en lokken rampspoed uit. Bovendien wijzen verschillende spirituele gidsen ons erop, dat ondanks toenemende chaos juist een “soepele” overgang naar het Lichttijdperk steeds meer inzicht komt.

    Geliked door 1 persoon

     
  2. Afra en Franz Grienberger

    23 maart 2020 at 13:25

    Ik vindt dit een heel gecomplliceerd verhaal, dat liefdevolle mensen eerder afstoot dan aantrekt.Ik geloof in de allesdoordringende transformerende en helende kracht van het Al Licht. Ik geloof in de de weg, die de mensheid aflegt naar bewustwording van zijn oorsprong, zuivere licht en liefdesenergie uit dit Al Licht afkomstig. Ik geloof in de transmuterende kracht van wereldbrede meditatie gevoed door zo zuiver mogelijke liefde en mededogen met al wie, wat , leeft en bestaat.
    Ik geloof in samendelen.
    Licht lost duisternis op om welke zwarte krachten en machten het ook gaat.
    Voor het oplossen van grote tegenkrachten zijn heeeeeel veeeeel bewuste liefdevolle mensen nodig.
    Dus stop met intelligente en wijze mensen te vermoeien en te belasten en af te stoten met al te gespecificeerde informatie, die alleen voor enkelen van belang is.
    Dan wordt de benodigde kritische meerderheid zeker gehaald.
    Warme groet,
    Afra Grienberger

    Like

     

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.