RSS

Zien Met Je Hart – Divine Love & Light Festival in Mei 2019 in Frankrijk

10 mrt

Het thema van het Divine Love & Light Festival is Co-creatie

De laatste overblijfselen van duister zijn eindelijk aan het weggaan van onze prachtige planeet, onze Goddelijke Moeder, Aarde. Wij zijn begonnen om ons de Nieuwe Gouden Eeuw in te bewegen. Na al deze millennia van in het duister te zijn gehouden is het tijd om als een feniks uit het as naar het licht op te rijzen. We zullen onze systemen en onze gemeenschap opnieuw gaan bouwen, gebaseerd op gelijkheid, liefde en respect. Dit zal een bewuste inspanning vergen, een inspanning die door iedereen die hier leeft moet worden ondernomen. Wij zullen onze oude matrix manier achter ons laten, en meer liefdevol en compassievol worden, naar elkaar, naar de planeet, en naar onszelf. Je kunt denken: Geweldig! Maar hoe gaat dat eruit zien en voelen….? En wellicht nog belangrijker: hoe gaan wij dat voor elkaar krijgen? Dit is hetgeen wij gaan onderzoeken tijdens ons Divine Love & Light Festival in mei 2019.

https://eventnl.wordpress.com/2019/01/21/divine-love-light-festival-17-20-mei-2019-in-frankrijk-doe-je-mee/
https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/01/lets-share-love.html

Het antwoord is co-creatie

Hoe gaan wij opnieuw opbouwen? Eigenlijk heel eenvoudig. Wij zullen onze Nieuwe Gouden Eeuw hebben wanneer wij het samen co-creëren. En dit behoeft wat verandering in ons denken en zijn …. wij zullen eraan moeten wennen om dingen te creëren op een manier waarmee iedereen blij is. Iedereen, en dit houdt ook Moeder Aarde in. Wij co-creëren wanneer:

  • Allen die bij het proces zijn betrokken zich met elkaar vanuit het hart verbinden. Wanneer wij kijken met onze ogen en zien met ons hart.
  • Ieders ideeën en voorstellen worden gehoord en begrepen door iedereen.
  • Alle bijdragen worden onderzocht als een potentieel stukje van de puzzel.
  • Het geïntegreerde besluit een reflectie is van (iets van) ieders input.

Hoeveel van onze huidige systemen zijn op deze manier gecreëerd?

Een klein stukje Hemel

Hoe zou het voelen om te leven in een gemeenschap waar iedereen gelukkig is? Om op een plek en tijd te zijn waar je alleen vrede, vrijheid en harmonie ervaart? Om je Een te voelen met Iedereen? Om in de Hemel te zijn? Dit is wat wij willen creëren tijdens het Divine Love & Light Festival in mei 2019, met de hulp van alle deelnemers. Wij zitten nu in de fase van het verzamelen van input om een programma te creëren waar wij kunnen onderzoeken hoe de Hemel op Aarde eruit ziet en hoe wij dit samen co-creëren. Wij streven ernaar om tijdens het Festival een klein stukje hemel te creëren.

Uit Le Petit Prince, door Antoine de Saint-Exupéry, 1943

Overzicht van het programma

Tijdens het Festival willen wij onderzoeken hoe het co-creëren van de Hemel op Aarde eruit ziet, en het onderzoeken in termen van visueel, vormen, klank, spraak en beweging. Wij willen dit realiseren door ruimte en tijd voor workshops te geven. Deze workshops worden gecreëerd en ondersteund door een deelnemer van het Festival, voor andere deelnemers aan het Festival, en zij zullen parallel lopen. De mensen zijn vrij om te kiezen welke workshop zij willen bijwonen en op welk moment. Daarnaast zullen ook mogelijkheden voor healing worden geboden.

Divine Love & Light Festival 17-20 mei 2019 Programma Overview

Wij beginnen de dag om 10.00 uur, behalve op de registratiedag, dan beginnen wij om 09.00 uur. Wij starten elke dag met een plenaire sessie en doen samen een meditatie om ons als groep met elkaar te verbinden. Aan het eind van elke dag komen wij weer samen om onze ervaringen uit te wisselen. Wij sluiten elke dag om 18.00 uur.

Op de laatste middag van het Festival willen wij dit alles samenbrengen en de ‘creaties’ met elkaar delen. Dit zouden schilderijen kunnen zijn, gedichten, liederen, muziek, en dansen bijvoorbeeld. Wij zullen ook aandacht schenken aan de ideeën en het leren van alle co-creatie die wij samen deden en met elkaar bespreken wat wij hebben gemerkt in de context van het creëren van Hemel op Aarde tijdens het Festival.

International Sisterhood of the Rose

Zoals je in het programmaoverzicht hierboven kunt zien maken wij op zondag 19 mei ook ruimte voor een internationale bijeenkomst van de Sisterhood of the Rose (SotR), die plaats zal vinden naast de workshops. De Festival deelnemers zullen de optie hebben om hetzij de SotR bijeenkomst bij te wonen, of deel te nemen aan de workshops die op die dag zijn gepland. Ook mensen die niet aan het Festival deelnemen zijn welkom om naar de SotR bijeenkomst te komen. Meer informatie over deze internationale SotR bijeenkomst, die wordt ondersteund door de Franse Sisterhood of the Rose Occitanie, volgt spoedig.

Wil je erbij zijn?

Er is al een mooie en gestage vloed van deelnemers. Wij hebben nog wat ruimte over, maar wij verwachten dat het niet lang duurt voordat het Festival is volgeboekt. Als je belangstelling hebt om mee te doen met onze vieringen of aanwezig wilt zijn bij de internationale Sisterhood of the Rose bijeenkomst, reserveer dan zo spoedig mogelijk jouw plaats. Om je aan te melden stuur een e-mail aan: info@connect2life.nl en wij verzoeken je om jouw voor- en achternaam, geslacht, nationaliteit en woonland aan ons door te geven. Na jouw registratie krijg je meer gedetailleerde informatie over de locatie van het Festival, reizen naar de locatie en de opties voor accommodatie rondom de locatie.

Veel Liefde & Licht,

Fons, Michel, Veronica en Jacqueline

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 10 maart 2019 in Geen categorie

 

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: