RSS

Lisa Renee, Energetic Synthesis (ES) – basisinfo t.a.v. Ascentie

13 mrt

Klik hier voor een uitgebreide introductie tot Lisa Renee en haar websites. Hieronder haar antwoorden op de vragen:

 • Wat is Ascentie?
 • Wat is de basis van de Ascentiecyclus? 
 • Waarom is het belangrijk om Ascentie te begrijpen?
 • Hoe zal Ascentie mijn leven verbeteren?
 • Hoe het vinden van jouw Zieldoel zich verhoudt tot jouw Ascentie.

Op de diverse websites van Lisa Renee kun je nog veel meer en uitgebreider informatie vinden over Ascentie zoals: Ascension BasicsWhat is Ascension?Sciense of Ascension, en alle informatie in de Ascension Glossary

Wat is Ascentie?

Ascentie is een verandering in frequentie en een verandering in de focus van ons bewustzijn. Ascentie gaat over het bewegen van ons bewustzijn van de ene realiteit naar de andere. Aangezien realiteit een dimensie is en een tijdlijn, is wat wij ondernemen een essentiële volledig dimensionale verschuiving in een andere tijdlijn. Om door deze verschuiving te gaan moeten wij onze manier van denken aanpassen en dàt zijn wat in uitlijning is met onze innerlijke energetische kern, ons zieldoel en ware goddelijke essentie.

Op dit moment gaan wij door een fasetransitie van expansie, naar de rijken van het ervaren van hoger bewustzijn als ‘multidimensionale’ menselijke wezens die op deze planeet leven. Mensen moeten nu leren wat het betekent om multidimensionaal te zijn, en dat veel symptomen die wij hebben komen van het worden van multidimensionale mensen. Dit is het einde van een mensen evolutiecyclus op planeet Aarde, ook bekend als het einde van de Maya kalender, de Eindtijden, of de 2012 en verder, tijdcyclus.

Tijdens deze fase van de ascentiecyclus zullen menselijke wezens veel gevarieerde graden van fysieke, mentale en emotionele symptomen ervaren als wij onze cellen verschuiven naar hogere frequentiepatronen. Zonder het hebben van een context voor deze verandering die onze planeet ondergaat, en hoe dat effect op ons heeft in onze persoonlijke levens, kunnen deze symptomen verwarrend lijken en zelfs beangstigend. Te zijn geïnformeerd over de grotere gebeurtenissen op de planeet en te zijn bekrachtigd, maakt jouw persoonlijke ascentieproces en jouw leven veel makkelijker. In plaats van bij te dragen aan de escalerende planetaire verwarring en chaos is men in staat om vrede en harmonie aan zichzelf te brengen, en dus deze innerlijke vrede delen met anderen op de planeet. Dit is de tijd dat vrijheid en zelfsoevereiniteit mogelijk is.

Wat is de basis van de Ascentiecyclus? 

Ascentie gaat over het brengen van frequentielagen van licht, de kracht bestaand binnen de niveaus van onze spirituele lichamen (onze multidimensionale God zelven), door deze lagen naar beneden te brengen in materie en ze te verankeren in de fysieke laag van realiteit. Tegelijkertijd is ascentie een verschuiving in energetische frequentiepatronen gehouden in een dimensionale ruimte die, wanneer geabsorbeerd en geactiveerd in de lagen van de planetaire en mensen bio-energetisch veld, zijn DNA sjabloon instructieset activeert. Dit katalyseert een ketting van gebeurtenissen die een volledige transformatie en transmutatie creëert van verschillende patronen en programma’s gehouden in de energetische sjablonen van de reis van de Mensen Ziel binnen een cyclus van evolutionaire tijd.

Wanneer geactiveerd beginnen deze patronen te verschuiven, het weer opdoemen en schonen van de lagen van ervaringen in elke cel en geheugenpatroon gecodeerd gehouden als een energetische vibratie binnen de lichamen.

Wanneer geactiveerd in het ontwakingsproces kan hogere sensor perceptie online komen en nieuwe gevoelens en percepties van realiteit beginnen zich te ontwikkelen. Vele malen voelen mensen dat er iets verkeerd is in hun leven, zij zijn ontevreden of voelen dat zij een speciaal doel hebben, maar zij kunnen niet uitvogelen wat het is. Sommige mensen beginnen buitendimensionale wezens te voelen, zoals buitenaards contact of andere vormen van intelligent leven communicatie, maar hebben geen context voor wat er met hen gebeurd. Veel mensen zullen numerieke codes ontvangen, of verschillende symbolen die in hun dagelijkse bewustzijn worden herhaald. Veel mensen zijn bang dat de mensen rondom hen zullen geloven dat hun ontwakings- of ascentiesymptomen hen idioot of dwaas laten lijken. Dit maakt duidelijk waarom wat er op de planeet gaande is openbaar moet worden gemaakt en bewust moet worden gemaakt bij het grotere publiek.

Waarom is het belangrijk om ascentie te begrijpen?

Om door deze verschuiving te gaan moet men zich voorbereiden en zijn manier van denken aanpassen aan dat wat in uitlijning is met het zieldoel en de ware goddelijke essentie. ‘Overgave’ en ‘Acceptatie’ zijn twee hoofdkarakteristieken waarmee wij ons zullen moeten laten doordringen om ons een gemakkelijker tijd te faciliteren. Om de oude gedragingen en gedachtepatronen die niet het zieldoel dienen te verschuiven, zullen wij ons bewust moeten worden van de geloven en gedragingen die als onbalansen binnenin ons bestaan, en wij moeten de noodzakelijke stappen nemen om te integreren of ze te schonen. Dit proces zal jouw diepste angsten, geloven, limitering en oude pijnpatronen naar de oppervlakte brengen middels gebeurtenissen die ze in jouw bewustzijn triggeren, zodat wij ze bewust kunnen erkennen, oplossen en genezen. Deze issues zullen zich in jouw dagelijks leven manifesteren, in jouw relaties, carrière, en in alle gebieden van jouw levensstijl. Soms betekent dit dat relaties eindigen, carrières veranderen, en belangrijke levensveranderende transformatie vindt plaats om radicaal de persoonlijke identiteit van iemand te veranderen. Wanneer dit gebeurt voelen veel mensen zich depressief, angstig, verward en alleen. Zonder ascentiecontext en middelen voelen veel mensen zich geïsoleerd en weten niet hoe zich te bekrachtigen voor de benodigde veranderingen die de ontwaking in jouw leven duwt. Dit hoeft niet te gebeuren en wij kunnen dat veranderen door open te zijn en eerlijk over de ascentie en het ontwakingsproces met anderen.

Hoe zal ascentie mijn leven verbeteren?

Het doel is om jou te informeren over deze dynamica die wij op dit moment ervaren terwijl de energieën accelereren om jou zelfs verder voor te bereiden door helder de verschillende mogelijke fysieke, mentale en emotionele symptomen te bespreken vanuit een positie van het hebben van een ‘neutrale’ associatie. De intentie van de ondersteuning van deze website en zijn doorgaande discussie is te gebruiken wat voor jou persoonlijk werkt door het cultiveren van intuïtief onderscheidingsvermogen met een geïnformeerd bewustzijn. Wanneer wij in verwarring leven, met een rommelig hoofd, zijn wij algemeen aan het lijden en voelen ons miserabel. Met een goede ascentiecontext, hereducatie om de mind te herprogrammeren, en de vele middelen die op deze website beschikbaar zijn, hoeft niemand te lijden.

Hoe het vinden van jouw Zieldoel zich verhoudt tot jouw ascentie.

Om door deze verschuiving te gaan moet men voorbereid zijn en zijn manier van denken en Zijn aanpassen aan hetgeen in uitlijning is met leven in het zieldoel, en zijn aangestuurd vanuit de ware goddelijke essentie. De ego persoonlijkheid moet worden gesublimeerd van zijn controle over jouw natuurlijke persoon, en de ontmanteling van ego en emotionele heling wordt de primaire taak van een ontwaakt persoon op Aarde. Je kunt niet jouw spirituele zelf splitsen van jouw materiële zelf, de twee moeten integreren en in cohesie komen en in uitlijning met elkaar.

Als iemand het ontwakingsproces binnengaat: wat dat betekent is dat jouw zielintelligentie en zijn frequentie begint te doorstromen en deze initiëert zijn intelligentieveld in jouw persoonlijke energetische aura. Wanneer dit gebeurt zul je jouw realiteit heel anders gaan voelen en waarnemen. Je zult je niet voelen uitgelijnd naar ziel en goddelijk doel totdat je de onderscheiding herkent tussen de ‘ego-en-mind-chat’, en de zielintelligentie. De ziel communiceert in sensorgevoel, directe herkenning, en niet van het lagere mentale lichaam. Voor de meeste mensen in de eerdere stadia is deze ego verwarring ervaren als het rennen achter iets of iemand waarvan jouw mind je vertelt dat het je zieldoel is, maar het is in werkelijkheid geladen vanuit de egopersoonlijkheid en niet de ziels hartintelligentie. Wij moeten allemaal leren dat het niet onze persoonlijke ego-wil is, maar goddelijke wil die werkelijk het fysieke voertuig aandrijft.
De ziel zal je altijd leiden om hartcommunicatie te leren en jezelf te ontwikkelen vanuit de plek van stevige liefde. De enige manier om de wens van het ego kwijt te raken om controle over de mind te houden, jouw leven aan te sturen en zijn uitkomst te manipuleren, is door het hebben van rechtstreekse ervaringen die leren hoe je alles loslaat waaraan je gebonden bent en om jouw volledige vertrouwen in God te zetten. Als jij je niet comfortabel voelt met het woord ‘God’ vanuit religieuze programmering, gebruik dan het woord waarmee jij je comfortabel voelt om de rechtstreekse relatie te representeren tussen jouw hogere macht en jouw verbeterde relatie met jezelf.

Echter, als je ego leert om onderdanig te worden voor jouw ware spirituele natuur, gaat jouw ascentieproces veel makkelijker aangezien er geen weerstand aanwezig is op het altijd veranderende terrein. Als jij je uitlijnt met jouw hart en discipline hebt over de controle van het ego over jouw leven, wordt het zieldoel zonder enige inspanning helder gedefinieerd. Het komt aan jouw deur en nu is het jouw taak om jouw leiding te volgen en naar jouw hart te luisteren. Vaak zal deze leiding alle logica trotseren, en je zult leren om te onderscheiden en vertrouwen te hebben om zo jouw innerlijke spirit zonder aarzeling te volgen.

vertaald door Veronica

 
1 reactie

Geplaatst door op 13 maart 2019 in Energetic Synthesis

 

Tags: , ,

Een Reactie op “Lisa Renee, Energetic Synthesis (ES) – basisinfo t.a.v. Ascentie

 1. Rozemarie Reyntjens

  15 maart 2019 at 19:08

  Dank u wel , wat een prachtige lessen

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: