RSS

Lisa Renee, Energetic Synthesis (ES) – Spirituele Rijpheid

13 mrt

Klik hier voor een uitgebreide introductie tot Lisa Renee en haar websites.

Om het duister te stoppen met het manipuleren van jouw energie en jouw lichaam te beïnvloeden, moet je het direct tegenhouden en op alle manieren weigeren dat zij autoriteit of controle over jouw wezen hebben.

Om het te stoppen moet je het identificeren, lokaliseren, en stopzetten dat het jouw mind, emoties, lichaam en spirit binnengaat. Dit vereist diepe overtuiging en kracht om jouw spirituele macht terug te claimen, en jouw lichaam terug te claimen in de autoriteit van God of Christos.

Anders gezegd, dit is de roep voor Spirituele Rijpheid.

Dit is de verantwoordelijkheid van elk wezen, om leiding te hebben over de persoonlijke ruimte, wat de bestemming aangeeft van iemands keuze van spiritueel-energetische autoriteit. Als er geen keuze is gemaakt zal het worden gedaan op iemands bewustzijnsfrequentie niveau, gecombineerd met waar de genetische afstamming van iemand is ontwikkeld in deze cyclus.

Wat is Spirituele Rijpheid?

Spirituele Rijpheid is ontwikkeld door de wens om het innerlijke zelf (of God zelf) te kennen, in combinatie met de geconcentreerde discipline van de mentale en emotionele staat (zoals Meditatie en Healing Negative Ego angsten).

Wanneer dit consistent wordt uitgevoerd zal dit een ontwikkeling in het hart genereren dat een natuurlijk gevoel geeft voor de ethische standaard van het dirigeren van iemands leven. Wanneer wij energetische balans bereiken tussen interne krachten en de innerlijke harmonie vinden, worden wij op natuurlijke wijze harmonieus met het gehele leven.

Wanneer wij een punt bereiken waar wij voorbij persoonlijke drama’s kunnen gaan, zelfzuchtige motivaties, en aandacht geven aan wat er met anderen op Aarde gebeurt, is het een bijproduct van mentale, emotionele en spirituele rijpheid. Spirituele rijpheid is niet religieus, het heeft humanitaire oogmerken middels gebalanceerde gedragingen van spiritueel begrip. Op dit niveau worden wij ons bewust van de groep waarvan wij deel uitmaken en kunnen wij de grotere planetaire issues zien die de mensheid aangaan, nu en op de langere termijn. Dit is groepsbewustzijn.

Een spiritueel rijp persoon wil geen negatieve energie of leed laten toenemen, of enige pijn veroorzaken. Spirituele rijpheid is dat wat de ware zelf identificeert als een spiritueel-energetisch wezen en herkent dat spirituele zelfontwikkeling de directe oorzaak is voor alles wat in de materiële wereld gebeurt. Niets manifesteert zich in het fysieke zonder eerst een spiritueel-energetische veroorzaking.

Verantwoordelijk worden voor het bewustzijn van waar iemand focus op zet, energie, en aandacht, is het kenmerk van spirituele rijpheid. Expansie van groepsbewustzijn en het vermeerderen van spirituele zelfkennis door alle levenservaringen wordt de focus van aandacht.

Het jouw lichaam toe te staan om de wil te zijn die goedheid inspireert, een service voor het geheel, en herkennen dat alles in het leven met elkaar is verbonden, is een niveau van spirituele rijpheid.

Het integreren van de Law of One Praktijken, Richtlijnen voor Relatie Meesterschap, ES Mentale Lichaamsmiddelen, ES Core Triad Oefeningen, of het Nobele Achtvoudige Pad als een levensstijl. zijn solide funderingen voor spirituele rijpheid ontwikkeling.

Wat zijn gebalanceerde en gezonde gedragingen?

Waarom zouden wij willen dat het ego gebalanceerd is en emotioneel gezond als een primaire motivatie? Voorbij de drive om iemands ware authentieke zelf te ontwikkelen en deze zelf in de wereld te actualiseren, komt de motivatie om emotioneel gezond te zijn gewoonlijk van groot persoonlijk lijden. Wanneer wij in energetische balans met onszelf zijn, zijn wij in balans met onze spirituele zelf, ons hart, en stoppen wij grote persoonlijke onrust of lijden te hebben.

Dit is hoe wij toenemend gezond en vredig worden. Wanneer wij emotioneel gezond en vredig zijn, zijn wij in staat om makkelijk bij onze spirituele zelf en hartintelligentie te komen. Dus dit is om te begrijpen dat onze natuurlijke spiritueel-energetische staat van zijn er een is van emotionele balans, innerlijke vrede, gezondheid, en verbinding met het Leven.

Deze staat is niet afhankelijk van de externe uitkomsten en kan zelfs worden ervaren als anderen rondom jou en de wereld in grote onrust zijn.

Om de vrede in een grotelijks disfunctionele wereld toe te laten nemen, kunnen wij additionele gedragsrichtlijnen nodig hebben die ons helpen om de waanzin te overkomen van het archontische deceptie gedrag en hun anti-leven krachten die zijn mechanisme misbruiken.

Om de polariteit van de wereld van krachten op Aarde te begrijpen en om te identificeren hoe satanische krachten methoden elke dag worden gebruikt om het gevoel van hart en ziel van menselijke wezens te vernietigen, bekijken wij beide zijden van spiritueel gezonde gedragingen en spiritueel misbruikende gedragingen.

Spiritueel gezonde gedragingen verbinden iemand op natuurlijke wijze met God Bron en Christos en zijn God-Soeverein-Vrij.

Spiritueel misbruikende gedragingen koppelen jou los van God en Christus en worden gepromoot in het archontische deceptie gedrag.

Het doel van de onderstaande onderscheidingsrichtlijn is om deze spiritueel misbruikende gedragingen in jezelf te identificeren en te lokaliseren, in anderen, en in elke externe organisatie waar jij in deelneemt, en deze te transformeren middels het oefenen van spiritueel gezonde gedragingen. Alle besluiten die iemand kan nemen vanuit een geïnformeerde positie door het identificeren van misbruikende gedragingen zullen persoonlijk onderscheidingsvermogen doen toenemen en energetische resonantie van God-Soeverein-Vrij in iemands leven.

Het enige dat iedere persoon kan veranderen is zichzelf, door zijn hart antwoorden en gedragingen. Verandering begint van binnen. Identificeer de archontische deceptie gedragingen en pas het God-Soeverein-Vrij gedrag toe om het transformeren in spiritueel gezond gedrag.

Gezonde Zelfcontrole

Het is zeker belangrijk voor ons om zelfcontrole te ontwikkelen en bewustzijn van onszelf, en om discipline te hebben over onze impulsen in veel aspecten van onze levens. Zelfcontrole is een belangrijk attribuut van spirituele rijpheid, en een essentieel component van onderlinge verbinding en het voelen van empathie voor de mensheid en de planeet.

Het bereiken van een gezonde balans van zelfdiscipline en zelfcontrole is een essentieel element van persoonlijke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid. Verlies van zelfcontrole leidt tot onrust, ongelukkig zijn, boosheid, weerstand, stress, hulpeloos gevoel, en zelfs depressie. Het opgeven van iemands persoonlijke kracht over zelfcontrole, door krachteloos te zijn, en het spelen van de slachtoffer rol, is onverantwoordelijk en zelfvernietigend.

Maar bedenk dat onze persoonlijke en spirituele vrijheid eindigt waar andere begint. Men moet menselijke wezens en levenskracht eren om zo een gezonde balans te bereiken met zelfdiscipline en controle terwijl wij rekening houden met de rechten en noden van anderen, en respect hebben voor anderen.

Meer over Spirituele Rijpheid

Een toegespitste devotie en waaksheid is noodzakelijk voor de perfectie in dit spirituele pad om naar de Ene terug te keren. Dit is van toepassing op niet-onderhandelbare spiritualiteit, de wijsheid en rijpheid om jouw verantwoordelijkheid voor jouw ziel te accepteren en te erkennen, naar de mensheid in deze tijden. Dit gaat over het toepassen van jouw persoonlijke wil op de toewijding die nodig is om je volledig over te geven aan de wil van God en het Goddelijk Plan, vooral in situaties van tegenspoed en uitdaging. Wij zullen al onze lichtwerker middelen bij elkaar moeten schrapen en ons met elkaar in groepen verenigen.

En dit is waarom.

Ons groepszielwerk heeft de toekomstige tijdlijnvelden veranderd en velen van ons bestaan nu verbonden buiten het veld van de controleurs van “atomair harnas”. Dit bevalt die groep niet en daarom is het aanvallen van of onderhandelen met de Starseeds op de standaard ‘controleur’ manier toegenomen. Het standaard controleur programma is een gevechtsgroep die manipulatie gebruikt om het principe te beïnvloeden van ‘verdeel en heers’. Zij weten dat als zij ons afgescheiden houden en in spiritueel ego, wij onze groepseenheid macht zullen kwijtraken. Het is absoluut cruciaal dat je hyper bewust en waaks bent als jij groepen aanvoert om je bewust te zijn van deze programma (gevechtsgroep) operatie om ons Lichtfamilie en Starseed netwerk uiteen te drijven. Zij zullen proberen om krachtige leiders van Licht in verleidingsprogramma’s te trekken om zo hun integriteit te corrumperen. Degenen die niet in het aas willen happen zullen in diskrediet worden gebracht of door anderen worden beschuldigd.

Accepteer onder geen enkele voorwaarde deze overtuigingen of stellingen die afscheiding gebruiken, verdeling, of spiritueel ego, of vergelijking, of veroordeling.

Probeer jouw groepen te onderrichten en te steunen om ze te bekrachtigen, gebruik principes van resonantie om elk wezen uitgelijnde energieën te laten onderscheiden en binnen zichzelf te kiezen. Ondersteun mensen om te begrijpen dat zichzelf opdringen aan een ander, op elke manier, antichrist gedrag is en dat dit actief wordt gemanipuleerd en holografisch ingebracht door de duistere energieën.

(Voorbeeld: je kent iemand en je voelt dat je een psychische indruk kreeg van zijn energieveld. Je kreeg geen toestemming van hem om het veld te scannen, echter, je bent erg intuïtief en je krijgt veel informatie over hem. Het lijkt belangrijk en je bent begaan, dus je neemt contact op met deze persoon en besluit om hem te vertellen over jouw psychische ontdekkingen.

Je kunt besluiten om hem te vertellen dat je duivelse geesten zag en aanhangsels die zijn energie opslurpen. Je zult hem willen helpen om deze dingen te verwijderen en besluit om hem te vertellen wat je zag. Deze persoon kan bang worden en alle negativiteit verergeren WAARVAN JIJ ZOJUIST WAS GEMANIPULEERD OM DIE IN HEM TE PLAATSEN, zonder jouw bewuste deelname. Dit ontwart astrale tags, koorden, inleg en andere implantaten die het duister jou heeft gemanipuleerd om rechtstreeks naar deze persoon te sturen. Dit is wat ik bedoel als ‘vissen’ met een haak en het is een gebruikelijke ‘astrale verkeerde pas’ die het duister gebruikt om de lichtwerkers te manipuleren.

Dit, mijn besten, is een EGO VALKUIL en moet absoluut worden vermeden. Kom niet in anderen, scan, of leg jouw energieën niet op aan anderen tenzij je rechtstreeks bent gevraagd om dat te doen. Als jij de ontvanger bent van deze ongevraagde aandacht GA ER NIET IN MEE en reageer er niet op. Goedwillende gebeden aan de persoon die deze kan ontvangen als een zegen op elke manier dat zij daarvoor kiezen is een geheel ander verhaal.)

Weerhoud je ervan om betrokken te worden in roddel of het zeggen van negatieve dingen over een andere spirituele leider. De meesten van ons hebben geen idee wat de persoon heeft ondergaan om in die positie te zijn, en wij zouden compassie voor oordeel moeten plaatsen. Allen van ons die groepsleiderschap energie dynamica aanvaarden zijn HIER voor een speciaal doel, voor het gebruik van bepaalde code en om het lichtbaken te zijn voor de wezens die nodig zijn voor die specifieke genetische configuratie. Je zult een enorme variatie van methodes en modaliteiten vinden die beschikbaar zijn voor alle wezens die hier bestaan. Wij moeten de toekomstige herinnering van onze kennis toepassen om alle paden te weten die terug naar de Ene leiden.

(Source: May 2008 Newsletter)

References

  Spiritual Maturity July 2013

    Krystic Qualities Article

  Tyranny

See Also

https://ascensionglossary.com/index.php/Spiritual_Maturity

https://energeticsynthesis.com/index.php/library/planetary-stewardship/2104-spiritual-maturity

vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 13 maart 2019 in Energetic Synthesis

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: