RSS

Transcript van een Hypnosesessie over Binnenaarde, Allison Coe, maart 2019

18 mrt

Allison Coe is hypnotherapeut. Zij heeft in enkele sessies met cliënten van haar informatie gehoord, die zij nu – in overleg met haar cliënten in geanonimiseerde vorm – met ons deelt. Zij heeft dit gedaan in de vorm van een transcript van een sessie, en daarnaast heeft zij een youtube gemaakt waarin zij de andere informatie deelt en dit transcript aankondigt. https://youtu.be/jN1VeznFbeE en de youtube met het transcript https://www.youtube.com/watch?v=PDpbjyEGYtU

Transcript

Ik sta ergens op maar het lijkt alsof ik in mist sta. Er is een blauwachtig licht maar ik kan niet zien waar het vandaan komt, maar het is allemaal een beetje wazig, mistig. Meer aan de grond dan daarboven. Het is als een wit licht. Het is gewoon als een gloed, een heldere gloed.

En voel je enige warmte van die gloed? Enige temperatuur van die gloed?

Nee, er was warmte. Het voelt goed. Het is als een blauwachtige kleur rondom, als een blauw licht. Het komt van, ik weet niet waarvandaan, maar het is gewoon een goed gevoel om er te zijn.

En wat zie of voel je nog meer daar?

Ik krijg het gevoel dat ik ergens in de binnenaarde ben. De Blauwe Gloed – blauwachtig witte gloed – het gloeit daar overal. Ik ben ergens binnen, maar er is nog steeds dit witte licht dat overal gloeit, de hele tijd. Het komt van iets als een enorme bol – een kristal dat daar is. Het is een kristallen bol die in de lucht zweeft.

Deze kristallen bol, kun je vertellen of het al dan niet een intelligentie heeft, of bewustzijn?

Het heeft de God liefde die het overal naar toe verspreid. Dus het zijn kleine deeltjes die het uitstuurt, het is voedend, het is licht, het is warm, het is genezend … hier vandaan wordt voor iedereen gezorgd.

Kun je ermee communiceren als je dat zou willen?

Wel, het is gewoon dat iedereen er deel van uitmaakt. Ik ben er deel van, het is een deel van mij, zo is het gewoon.

Is het natuurlijk op deze plek?

Het is natuurlijk. Het is de manier waarop het was gemaakt toen de Aarde werd gevormd, het is erbinnen gebracht en hier geplaatst. De wezens die de Aarde creëerden maakten het, zij bracht het hier. Er was er een aan de buitenkant en een aan de binnenkant. Die aan de buitenkant is vernietigd en de ene aan de binnenkant – die werkt nog steeds.

Wat doet het nog meer – dus het helpt om het leven te voeden en het leven in stand te houden. Wat over intelligentie of bewustzijn? Heeft het enig effect daarop?

Het is bewustzijn, het stuurt bewustzijn. Het stuurt het God bewustzijn uit, dat is God. Het is met alles verbonden. Het is helemaal bewustzijn.

Dus mensen die aan deze energie van deze bol worden blootgesteld, is hun bewustzijn op enige manier toegenomen?

Wanneer ze er zijn is het gewoon een goed gevoel. Je wilt daar zijn. Je wilt nooit meer weggaan. Maar soms weet je dat je moet gaan.

Waarom moet je soms weggaan?

Ja, zij moeten weg, om naar de buitenaarde te gaan want zij weten dat zij een zijn, de binnen en de buiten is een. Dus je gaat naar de binnenaarde om je te verjongen, je gaat naar de buitenaarde om je werk te doen, om te helpen de buiten te genezen zodat wij alleen weer een kunnen worden.

OK, dus de tijdlijnen tussen de twee: als iemand naar de binnenaarde gaat en dan naar de buitenaarde, hoe zouden zij dat doen? Zouden zij een transitie moeten doen om dat te doen of is het gewoon een staat van bewustzijn, of is het fysiek?

Het is gewoon een gedachte.

Ik vraag mij alleen af, hoe zouden zij het ervaren? Zou het meer zijn als astraal reizen voor ze? Of zou het tijdens een trance zijn, zoals slaap of fysiek reizen?

O, het is als door een meditatie, je moet trekken middels de meditatie. Jouw gedachte kan je de binnenaarde intrekken waar je dan door de meditatie kunt verjongen. Je ziet eruit als jouw menselijke zelf, maar een betere versie om zo te zeggen, of gezondere en vrijere versie.

Ja, betere versie, want er is geen ziekte. Het gaat over weten. Het is alles weten. Je weet alles. Er zijn geen verborgen krachten die proberen jouw bewustzijn te manipuleren. Het is een veilige plek waar je naar toe kunt gaan.

Waarom gaan er niet meer mensen naartoe?

Ze weten niet hoe. Ze deden het, maar toen ze begonnen omhoog te gaan naar de buitenaarde begonnen de krachten ze te manipuleren. Zij zijn vergeten hoe het heen en terug te verbinden.

Hoe kunnen wij het ze weer leren als het belangrijk is?

Het gebeurt als je jouw mind opent. Open jouw gedachten, verbind jouw gedachten met de binnenaarde, met de kristallen bol. Verbind je met de kristallen bol.

Als mensen dat gaan doen, wat voor verschil zouden zij in hun leven merken?

Je zult gezonder worden, je wordt meer compassievol, liefdevol, verdraagzaam. Een beter gevoel. Je zult er jonger uitzien. Je hoeft niet oud te worden. Het is alles een verjonging van spirit, lichaam en mind.

Dus zij vergaten of de buitenkrachten hielpen ze te vergeten over deze binnenaarde plek waar zij meer naar toe zouden moeten reizen?

Ja, de krachten die de buitenaarde controleren willen niet dat je terug gaat naar de binnenaarde. Manipulatie. Het is een mind manipulatie. Zij controleren je mind. Als je naar de binnenaarde gaat kunnen zij niet jouw mind controleren.

Hoe vaak zouden mensen daar naar toe gaan?

Sommige mensen zullen daar gewoon moeten wonen, daar blijven. Andere mensen die helpen om de buitenaarde te genezen moeten teruggaan – verjongen – en zij kunnen heen en weer bewegen. Je bent verbonden. Bijna alsof je twee lichamen hebt, een aan de buitenkant en een erbinnen. Geen lichamen, spirits. Je bent verbonden. Je bent dezelfde. Je bent verbonden. Je kunt de ene van de binnenkant naar de buitenkant brengen. Het is het verjongen van de buitenkant. Je brengt de binnenste naar de buitenste.

Wat zijn de stappen om dat te doen?

Om dat te doen moet je je verbinden met de binnenaarde. Dan laat je jouw spirit en energie vernieuwen, breng het daarna weer terug naar buiten. Wanneer je dat hebt gedaan kun je het voelen, het voelt goed. Je voelt je verfrist. Je voelt je weer jong. Je voelt je alsof je opnieuw bent geboren.

Doen alle wezens dit of alleen mensen?

De mensen, want de natuur is al verbonden. De natuur hoeft dat niet te doen omdat de verbinding er altijd is, altijd heen en weer stromend. Het zijn alleen de mensen die deze verbinding kwijt zijn, veel van hen weten niet meer hoe te verbinden.

Je verbindt je met de binnenaarde op de manier waarop je met Licht verbindt. Je kunt het licht van de kosmische zon van alle universa voelen. Dan verbindt het met de galactische zon – van jouw galaxy. Dan verbindt het met de zon van jouw zonnestelsel. Dan verbindt het naar beneden naar jouw menselijk lichaam via een goudwitte kolom die door jouw kroonchakra komt, dan naar beneden via jouw wervelkolom de binnenaarde in naar de bol. De verbinding stroomt beide kanten op. Wanneer je klaar bent om je in de binnenaarde op te laden verbind je je terug omhoog door jouw gouden kolom via de wortel naar al jouw chakra’s, in de kroonchakra. Laat het licht stromen naar de rest van de mensheid zodat zij het licht dat verjongt dat jij mee omhoog bracht kunnen voelen.

Elke keer dat je mediteert zou dit moeten gebeuren. Hoe meer hoe beter. Sommige mensen mediteren helemaal niet – tweemaal per dag is goed. Het hoeft niet veel tijd te vergen.

Gebeurt er iets met het kristal, de kristallen bol, wanneer wij ons ermee verbinden, heeft het er voordeel van?

Ja, wanneer wij ons ermee verbinden ontvangt het het licht van de kosmische zon, van de galactische zon, en de zonnestelselzon. Want ook al heeft het zijn eigen verbinding met de bron wil het verbinden met alles in de Aarde en buiten de Aarde. Zodat wij een compleet lichtwezen van een planeet kunnen zijn. Daarvoor moeten zowel de binnen- als de buitenkant zijn verbonden. Op dit moment zijn ze verbonden, maar niet genoeg. Wanneer zij beiden zijn verbonden smelten zij samen om het lichtwezen te vormen dat de Aarde moet zijn.

Dus mensen en hun intentie en hun acties hebben een rechtstreeks effect op de Aarde om haar lichtwezen te laten zijn?

O ja. Het Aarde lichtlichaam wezen heeft het nodig dat alle duister is verwijderd, of zoveel als mogelijk is. Om dat te doen moeten de mensen op Aarde zelf werken om zich te verbinden want zij maken deel uit van de Aarde. Voor hen, om er deel van te gaan uitmaken, om samen te blijven, moeten zij eraan werken. Van een klein punt naar de grote punten. Allen moeten ervoor samenwerken om het te laten werken. Het collectieve bewustzijn – het werkt allemaal samen. Het kan niet een stukje hebben dat niet werkt binnenin een groter stuk.

Zijn er enige binnenaarde wezens die proberen om de buitenaarde wezens tegen te houden om zich te verbinden?

Nee. De binnenaarde is een liefdevolle plek, dat is waar jouw hoger bewustzijn gaat – jouw hoger zelf – om te verjongen. Het maakt deel uit van de verjonging. Het is niet alles, maar het maakt deel ervan uit om de aarde te helpen te verjongen. Er is alleen liefde. Het is allemaal goed. De missie is om de binnenaarde opgeladen te houden. De manier om dat te doen is om van de buitenaarde naar binnen te gaan de binnenaarde in.

Wanneer vergaten de mensen over hoe belangrijk de binnenaarde is?

Het gebeurde in stappen. Zij verloren het in verschillende stappen. Zij hebben hun ego’s het over laten nemen. Zij dachten dat zij alles onder controle konden houden zonder deel uit te maken van de bron. Zij probeerden om afgescheiden te zijn. Ze vinden nu uit dat afgescheiden zijn niet werkt. Zij zijn zich weer opnieuw aan het verbinden. Alleen willen sommigen niet herverbinden omdat zij het prettig vinden dat hun ego’s afgescheiden zijn – zij denken dat zij alles kunnen controleren – maar in realiteit kunnen zij dat niet.

Wat zou de toekomst voor de mensen zijn als zij de Aarde helpen om te veranderen in dit lichtlichaam? Wat zouden ze op Aarde ervaren?

Zij zouden de ervaring hebben van vreugde. Pure liefde, eenheid met alle creatie. Wanneer zij verbinden is het een verbinden van thuis waar zij vandaan kwamen, van alles weten, alle compassie, alle liefde.

Heb je nog wat meer informatie die je zou willen delen over het belang van de binnenaarde en onze verbinding ermee, hoe ermee om te gaan?

Het moet gebeuren. Het is onvermijdelijk dat het zal gebeuren. Het gebeurt al. Het is gewoon dat de mensheid het meer moeten doen om het meer te zien, om te begrijpen dat zij zich meer moeten verbinden. Om het licht naar binnen te brengen en het licht naar buiten en weer terug, zodat het samen een wordt. Het zal gebeuren. Het gebeurt alleen niet zo snel als de mensheid in de buitenaarde wenst dat het gebeurt. Als het eenmaal is gebeurd zal de binnenaarde op de buitenaarde zijn. De Aarde zal zijn wat zij altijd wilde zijn, heeft altijd geweten dat zij de spirit van liefde moet zijn die zo helder schijnt door het hele universum, zodat allen haar kunnen zien schijnen. Alles zal vol ontzag zijn om te weten dat, hoe duister zij ook is geweest, ze licht kan worden. Zo diep als zij is gegaan, ze kan zo hoog worden als het prachtige witte licht.

Hoe lang zal dit proces vergen denk je?

Het is aan de mensheid. Het zou in een seconde kunnen gebeuren. Zoveel minds zijn nog steeds gesloten waardoor het nog niet gebeurt. Maar het zal gebeuren want het is bedoeld om te gebeuren en er is nu geen stoppen aan.

Hier gaan wij over op een andere ervaring binnen de sessie.

Wat zie je nu?

Ik zie een brug, gemaakt van ijs. Het is niet koud, Het is als regenboogijs. Het is een brug naar twee dimensies waarvan ik heb gewild dat ik erover kon gaan, dus ik ben aan het proberen om daar te komen. Ik ben er eerder geweest. Het is een brug van glanzend, glinsterend regenboog licht. Wanneer je van dimensies verandert is het een halte ertussen. Je stopt om naar de volgende te gaan. Wij kunnen naar de volgende springen. Dus ik ben hier gestopt en probeer naar een andere dimensie te springen.

Tussen welke dimensies zou je willen springen?

Ik zou naar de 5e willen – de 5e is makkelijk om daar te komen. Acht, negen en elf ook, is mij verteld. En als je eenmaal in de 12e komt dan begint een andere set van dimensies. Het is als, ik kijk omhoog, ik kijk naar deze brug en zie deze dimensies, en het is alsof je aan het einde van een dimensie komt en je realiseert je dat zij nooit eindigen. Soms is het frustrerend, maar andere keren is het opwindend want ik hoef niet verveeld in een dimensie te blijven – dat ik dan gewoon naar een andere kan gaan.

Heb je een bepaalde vorm wanneer je reist?

Op dit moment zie ik mijzelf in het lichaam dat ik nu heb, maar het is doorschijnend. Het is niet zwaar. De aarde is zo zwaar, het is zo dik, en daarom is het zo moeilijk om daar te zijn. Ik wil in staat zijn om naar deze andere te springen, want als ik hoger spring is het minder zwaar. Het voelt zoveel beter.

Hoe spring je wanneer je in de menselijke vorm bent?

Energie. Je moet jouw energie omhoog brengen en dat is moeilijk want er is zoveel dat probeert je laag te houden. Je moet weten dat je jouw energie omhoog moet brengen. Wanneer je jouw energie omhoog brengt kun je veranderen naar een andere dimensie.

Zie je de brug wanneer je jouw energie voldoende omhoog brengt? Of voel je het op een of andere manier?

De brug is als een stoppunt ertussen, als een landingspunt. Dus je kunt jouw energie omhoog brengen om bij de brug te komen. Dan kun je jouw energie omhoog brengen om naar de dimensie te gaan. Dan kun je jouw energie omhoog brengen om weer naar de brug te gaan. Dan kun je jouw energie omhoog brengen om naar de hogere dimensie te gaan. De brug zit tussen elk ervan.

Dus wat moet een mens doen om zijn energie voldoende omhoog te brengen om deze brug te zien en de transdimensionale sprong te maken?

Ze moeten eerst weten dat het bestaat. Velen van hen weten dat. Zij willen het niet bevestigen. Dan moeten ze het willen doen, het verlangen hebben om het te doen. Velen van hen zijn zo gemanipuleerd door de lagere frequentie energie, zij weten niet hoe eruit te komen. Het vergt veel energie om te veranderen – om de eerste sprong te maken. Als zij eenmaal de eerste sprong hebben gemaakt is het zoveel makkelijker om de tweede sprong te maken omdat je een stuwing opbouwt. De derde dimensie, die de zwaarste is van alle dimensies – het is zo moeilijk om daar weg te komen.

Dus om van de derde dimensie naar een hogere dimensie te komen, wat zou iemand als jij doen, als je wilde dat de brug zich liet zien?

O, ik heb de extra trillingsenergie nodig om mij een opstap te geven. Bijna als een veer. Dat is wat het is. Je veert omhoog naar de brug en dan kun je omhoog veren naar de volgende dimensie en daar kun je blijven. Maar dan heb je een andere veer nodig. Dus je moet uitzoeken wat werkt voor de veer.

Ik vraag mij gewoon af wat je ziet als het eerste ding om jou die veer te geven? Het eerste ding wat je kunt doen. Of niet doen, om jouw energie en vibratie omhoog te brengen en zou die veerstap kunnen zijn?

Vergeving. Je moet vergeven. Het vasthouden aan rancune, vasthouden aan fysieke gedachten, vasthouden aan dingen die in het verleden pijnlijk waren, dat is wat jou neer houdt en het laat je niet omhoog veren. Wanneer je vergeeft is het verlossend. Het is als dat een touw aan jou is gebonden, als kettingen om jouw benen en voeten en aan jouw armen, en als je vergeeft gaan deze los en dat laat jou vrij zijn zodat je dan kunt beginnen om de kleine sprongen te maken. Een kleine veer om omhoog te springen, en je krijgt de stuwkracht van de veer die gaat, en dan kun je de sprong naar de brug maken.

Moet je in een bepaalde staat van mind, of zijn, of lichaam zijn om deze brug te kunnen zien en ermee te kunnen uitwisselen? Bijvoorbeeld, trance, of slaap, of meditatie?

Nee. Als je jouw vibratie hoog genoeg brengt kun je de brug de hele tijd zien wanneer je het wilt zien. Veel mensen zien het alleen in hun dromen omdat zij nog steeds vasthouden aan het pijnlijke – ze moeten vergeven. De mensen die hebben vergeven, maar bang zijn om de sprong te maken: zij kunnen hem nog steeds maken, maar het is alleen in hun dromen – zij vergeten het als zij terugkomen. Het zou ze te bang maken.

Als iemand de wens had om te veranderen van het in dromen zien gebeuren naar hun bewuste ontwaakte leven, wat zou jij ze aanraden te doen?

Zij zouden gewoon moeten mediteren om te vragen dat het gebeurt en dan zou het onmiddellijk gebeuren. Zij vragen om vergeving om zichzelf te vergeven, om iedereen te vergeven, om de pijn los te laten, en zij zouden kunnen zien dat de touwen rondom hun polsen losgaan. Zij kunnen zien dat de ketenen rondom hun enkels losgaan. Zie het voor je, en wanneer je dat voor je ziet zal het gebeuren.

Hoger Bewustzijn van de cliënt

Waarom heb je haar de binnenaarde laten zien en toen die brug? Waarom was het voor haar belangrijk om dat vandaag te zien?

Dit zijn dingen waar zij nu aan moet werken. Zij weet dat zij overal naar toe kan waar zij wil. Zij weet dat ze daar kan zijn. Ze moet aan deze dingen werken. Ze zullen haar helpen om naar het volgende niveau te gaan.

Dus je geeft haar in basis exacte stappen die ze moet volgen om naar haar volgende niveau te gaan. Energetisch gezien. Is er iets dat haar tegenhoudt om zich in deze richtingen te bewegen?

Haar eigen angst. Zij is bang om anderen achter te laten. Zij is bang voor het onbekende, maar zij zou geen enkele angst moeten hebben want het is bekend. Ze is er eerder geweest. Dit is gewoon een wake up call voor haar geheugen.

Zouden anderen dit moeten proberen of is dit alleen voor mijn cliënt?

Het is voor iedereen. Iedereen moet dit doen, om de beste uitkomst te krijgen die er is voor Gaia.

Aan ons is verteld dat de binnenaarde de buitenaarde zal worden en dat vreugde onze natuurlijke staat van zijn zal worden. Dat klinkt heel erg als een andere plaats die aan ons is beschreven. Hebben mensen dit beschreven, binnenaarde als een andere plaats?

Ja, het is wat mensen beschrijven als Nieuwe Aarde. Het is allemaal dimensionaal verbonden. Het is binnenaarde als een dimensie, het is een plaats, maar het is een andere dimensie. Wanneer het naar buiten komt naar de buitenaarde zal de binnenaarde deze dimensie met zich meebrengen zodat het de frequentie van de buitenaarde kan verhogen, zodat het allemaal als een is verbonden.

Het zal een nieuwe aarde zijn. Zij kunnen het een nieuwe aarde noemen omdat de binnen- en de buitenaarde een zullen worden, wat anders zal zijn dan hetgeen nu bestaat in een hogere dimensie. Dus je kunt het als een nieuwe aarde zien.

In welke dimensie zou het zijn als het naar de buitenaarde komt?

Het zal omhoog gaan naar de vijfde, en dan zal het makkelijker zijn – als het eenmaal omhoog is naar de vijfde – om verder omhoog te gaan naar hogere dimensies.

Wat zie je als de toekomst van deze aarde als iedereen werkt naar dit doel? Eraan verbinden zoals je ons instrueerde te doen, dus het verankeren van die energie aan de binnenaarde.

De aarde is gekozen om een satelliet te zijn voor het verbinden middels een portaal om tussen universa te reizen. Dus de spirit zou naar de aarde komen en wachten tot het portaal open gaat om zich te verbinden met een ander universum, of andere gebieden binnen dit universum. Dus het is uiterst belangrijk voor iedereen in het universum dat de aarde wordt waarvoor zij is gekozen, want op dit moment stopt het het reizen tussen universa.

En hoe is dat al gaande?

Het portaal is er altijd geweest, maar het is al lange tijd gesloten, miljoenen jaren, omdat de Aarde een andere frequentie wilde ervaren. Zij is nu klaar met deze ervaring en beweegt in Gaia, wat haar dan terug op haar treden zal zetten om de satelliet te zijn, om andere via haar in het portaal te laten vloeien. In dit universum zijn er maar vier deuren zoals deze. Vier satellieten. Een aan elke kant van het universum en zij is er een van. Dat is waarom het hoogste belangrijk is want anders is het moeilijk om te reizen van een kant van het universum naar de ander, zonder dat het portaal open is, zonder dat Gaia in staat is om de spirits te huisvesten, wachtend op een portaal transfer.

Wat heeft het in de eerste plaats gesloten of is het gewoon nooit open geweest?

Het was er altijd. Het is gesloten toen Gaia een 3D plaats werd want de bewoners besloten dat zij hun eigen manier van creatie wilden ervaren, afgezonderd van de Bron. Zij dachten dat zij konden creëren zonder verbonden te zijn en zij hebben gemerkt dat dit niet kan.

Dus gewoon zoals zij deze keuze eerder maakten, kunnen zij nu de keuze maken in de tegenovergestelde richting. Klopt dat?

Ja, zij hebben die keuze nu gemaakt om terug te gaan om verbonden te zijn met de schepper, met de bron. Zij zijn in het proces van opnieuw verbinden want het moet zo zijn. Zij houden zovelen op om dit portaal te kunnen gebruiken.

Als dit portaal eenmaal open is, zullen mensen dan meer uitwisseling hebben met galactische wezens?

Ja, dat zullen ze, als de portalen open zijn is het open voor zoveel verschillende manieren van verbinden met galactische wezens, met hoger bewustzijn, met hun eigen zelf, met reizen, multidimensionaal reizen. Er is geen beperking voor waarmee het kan verbinden.

Wat – als dat zo is – is de rol van een van buiten komende energieblast die naar de aarde komt, heeft het te maken met het proces van de aarde die naar haar lichtlichaam gaat? Ik weet dat mensen er een effect op hebben. Wat doet deze van buiten komende energie?

De van buiten komende energie helpt om de trilling van de mensen op aarde nu te verhogen, wat zij moeten doen. Het zal de trilling voldoende verhogen voor wat moet gebeuren met onze Gaia en het veranderen naar Gaia om het portaal te openen.

Wat voor soort energie zie je nu naar de aarde komen die dat zal doen? Zie je dat het al is geweest of zie je het komen?

Het is al gezonden, er zijn spheres geweest die de energie hebben afgeremd. Zij weten dat de energie nu te krachtig is voor de planeet. Het moet in kleine doses worden gedaan, maar nu is het op het punt waar het bijna op niveau is zodat het niet meer hoeft te worden afgeremd. Het kan volledig worden geladen, kan naar de planeet worden gezonden. Het is nu op het punt dat iedereen hiervoor klaar moet zijn op de oppervlakte en zij zullen dat hoogst waarschijnlijk zijn.

Heb je een soort van tijd frame daarvoor om te gebeuren?

Het is zo dichtbij. De spheres zijn nu weggegaan, er waren er zoveel die hielpen om de energie af te remmen. Zij zijn verder weggegaan, uit het zonnestelsel. Want het is niet alleen aarde die naar Gaia beweegt. Het is het hele zonnestelsel dat omhoog gaat. Zij zijn in het zonnestelsel geweest om te helpen om de energie af te remmen, maar dat is nu genivelleerd, zij gaan uit het zonnestelsel weg en kijken van een afstand naar wat er gebeurt. Het is de show van alle shows. Iedereen zit op de eerste rij. Iedereen wacht en het is fantastisch.

Op aarde, wat zullen de mensen ervaren als de show van alle shows zijn climax of hoogste punt bereikt?

Hun DNA zal verschuiven, hun DNA is er altijd geweest, het was uitgezet voor controle. Het wordt terug aan gezet. De switches op hun DNA zullen worden aangezet als een computer die wordt aangezet. Zij zullen ontwaken, zij zullen de verbinding met hun Bron terughebben. Zij zullen bijna niet eens kunnen herinneren hoe het was om niet verbonden te zijn.

En wanneer zie je dat gebeuren?

Het is heel dichtbij. Het gebeurt heel gauw. De spheres zijn nu aan het weggaan. Al de spheres zijn uit het zonnestelsel aan het gaan. Iedereen is in positie om de gebeurtenis te zien plaatsvinden. Om deze gebeurtenis te zien die plaats vindt in het zonnestelsel.

Zal het dan binnen het leven van mijn cliënt vallen?

O ja, absoluut. Dat is waarom zij hier is. Zij zou dit niet willen missen. Binnen dit jaar. Dit is het jaar dat het zal gebeuren, het is zo nabij. iedereen is gewoon aan het wachten. Zij hebben hun horloges met de countdown aan, aan het aftellen.

Waarom zeiden zovelen dat het vorig jaar zou gebeuren?

Het was bedoeld om vorig jaar te gebeuren, maar er waren er niet genoeg klaar. Zij dachten dat zij meer van het Licht op de planeet konden vrijgeven, maar realiseerden zich dat als zij dat deden dit de mensheid niet zou helpen. Dus de spheres kwamen erin om te helpen de energie af te remmen die naar de planeet werd gezonden, gezonden naar Gaia, naar de aarde die aan het veranderen is naar Gaia. Dus zij remden de energie af omdat het feitelijk eerder beschadigde dan hielp om zoveel energie naar de aarde te krijgen. Het was teveel. Zij realiseerden zich dat het teveel was. Het was als het stappen in heet water – het kan niet te heet zijn – je moet het stukje bij beetje uitproberen om te zien wat werkt. Je raakt er langzaam aan gewend. Ze zijn er nu aan gewend. Het is nu volledig aan.

Ze had vorig jaar een regressie en aan haar werd een voorspelling getoond voor de gebeurtenis, of wat zij zou ervaren, wat was op een ruimteschip met al deze pods, met honderden of duizenden mensen die van de aarde werden gehaald. Zij konden de energie niet aan. Klopt deze voorspelling nog?

Ja, er zullen er nog steeds zijn die de energie niet aankunnen. Wij willen alles redden wat wij kunnen om de mensheid te helpen, dus zij zal daar zijn om voor ze te zorgen totdat zij het kunnen. Hun frequentie moet omhoog. Zij verhoogt haar frequentie langzaam. Dan zouden ze terug kunnen komen met hun frequentie verhoogd, hun DNA aangezet, zij zullen dan geen problemen meer hebben.

Wat zullen ze denken dat er gebeurd is terwijl zij op het schip zijn?

Zij als mensen zullen niet weten wat er gebeurde, maar zij als spirit wezens, hun hogere zelven, zullen weten wat er gebeurde want hun hogere zelf is de ene die hierom vroeg. Wanneer zij op het schip zijn is hun hogere zelf in controle. Wanneer zij terug op de aarde zijn weten zij dat hun hogere zelf met ze is verbonden nu dat ze hun DNA volledig aangezet hebben. En zij zijn dankbaar voor de ervaring zoals allen dankbaar zijn om deze ervaring nu te hebben.

Zij zag dat dit mogelijk in februari of maart gebeurde. Wat zou je haar daarover zeggen?

Om geduld te hebben. Het gebeurt. Zij wilde een verrassing en zij weet het. Vertel haar, het is als het krijgen van een kind. Je kunt je laten onderzoeken om te weten wanneer het zal komen, of je kunt een ervaring hebben van opwinding en niet weten. Zij heeft gekozen voor de opwinding.

Zij wilde weten wie zij is, zijnde op dat schip en zovelen helpend. Wat is haar rol. Wie is zij?

Zij is een lichtwezen dat hier naar toe is gekomen om met de transfer naar het licht te helpen, om te helpen het DNA aan te zetten, om te helpen de aarde in Gaia te veranderen, om te helpen met de dimensionale verschuivingen. Zij heeft hier lange tijd op gewacht. Zij wist dat het nu was. Zij is hier nu. Zij is nu hier om te helpen het portaal te openen zodat anderen binnen kunnen gaan komen en het portaal uit zodat het weer kan worden gebruikt sinds het zo lange tijd gesloten is geweest.

Is een deel van haar levend op dit schip en een ander deel mens zijn, of zal de mens die zij is op het schip gaan en helpen?

Wanneer de verbinding met het licht is gemaakt en het DNA is aangezet zal haar lichaam veranderen – metaforisch – naar haar lichtlichaam. Dat is het unieke ding dat allen hier op aarde willen hebben, om de metamorfose te ervaren. Zeer weinigen hebben dit ervaren. Een enkele. Langzaam ervaren zij een metamorfose. Dit is een kans voor miljoenen om een metamorfose te ervaren, tegelijkertijd. Dit is waarom zovelen hier nu zijn, om deze metamorfose te ervaren, om die kennis te hebben van hoe een metamorfose werkt, hoe het voelt, zij kunnen dat dan mee terug nemen naar waar zij vandaan kwamen, of naar andere plaatsen om anderen in het universum te helpen hun eigen metamorfose te ervaren als hun tijd omhoog komt voor hun gebieden om het te ervaren.

Zij zegt dat zij voelt alsof zij zo dichtbij het breken door de sluier is om haar fysieke zelf te verbinden met haar hogere zelf. Wat moet zij doen om dit te laten gebeuren?

Zij is er al. Het is gewoon het proces dat moet plaatsvinden. Het gebeurt nu. Zij weet het. Zij moet geduldig zijn en de opwinding ervaren die erbij hoort. Regelmatig verbinden met haar hogere zelf. Zij moet haar chakra’s omhoog door haar lichaam brengen als een hoorn die uit haar zevende chakra van licht komt. Wanneer deze hoorn van licht voor haar opent kunnen wij naar beneden in haar vloeien en een zijn. Als deze hoorn daar niet van het licht is, is het maar een klein stukje dat wij naar beneden kunnen in haar menselijk lichaam. Wij weten dat zij wil dat wij vaker naar beneden in haar menselijk lichaam komen want zij mediteert ervoor, maar zij opent niet haar zevende chakra als een hoorn. Vertel haar het te openen als een hoorn en laat er licht uit schijnen want dan kunnen wij licht erin schijnen.

Ze zei dat zij zo ongemotiveerd is geweest de laatste jaren, niet gemotiveerd om oefeningen te doen, goed te eten, het huis schoon te maken, sociaal zijn of zelfs naar haar werk te gaan. Wat kan zij doen om meer gemotiveerd te zijn en heb je enige suggesties voor haar om gewicht kwijt te raken want zij wil op haar ideaal gewicht zijn. Iets wat je daarover kunt zeggen?

Dit was allemaal gebaseerd op haar angst, op haar 3D angst. Zij zal dat niet langer hebben. Zij voelde angst omdat zij kwam, wetend wat zij moest doen. Het gebeurde niet snel genoeg. Zij was bang dat het niet zou gebeuren. Haar is nu verteld dat het gebeurt. Zij kan verzekerd zijn dat het heel mooi voortgaat en zij is nu niet bang. De dingen zullen nu voor haar veranderen.

Ze zegt dat zij voelt dat zij meer zou moeten doen om de mensheid te helpen. Wat wil je daarover zeggen?

Zij kan de mensheid op een 3D niveau helpen als zij dat wil, zij helpt er meer op een 5D niveau. Zij helpt alle hogere zelven om samen te verbinden. Zij werkt met het samen verbinden van de hogere zelven. Wanneer de mensheid zijn vibratie verhoogt zal zij verbonden zijn met haar hogere zelf. Dat is haar proces van wat zij aan het doen is om de mensheid te helpen. Zij wil proberen om te helpen op een 3D niveau. Zij kan dat doen als ze dat wil, maar het is niet nodig.

Dus, op 3D niveau, als zij dat wil, wat beveel je aan dat ze doet?

Ze moet haar licht delen via haar eigen ervaringen naar begrip van wat licht is. Het gebeurt nu zo snel. Ze zal geen tijd hebben om te delen op een 3D – 3D gaat langzaam. Zij is in het momentum om te versnellen, om te helpen het DNA te verbinden. Het gebeurt nu. Zij heeft op 3D niveau geen tijd om dit echt uit te werken.

Zij wilde weten of zij een body scan kon hebben om enig fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel of dimensionaal issue te corrigeren dat niet met haar resoneert?

Wij kijken naar haar. Wij zien dat zij in orde is. Het is alleen maar in haar mind dat zij dit denkt, ze moet dat loslaten, ze weet hoe dat te doen. Zij luistert teveel naar bronnen van buiten om te zeggen dat het niet kan gebeuren, maar zij weet van binnen dat het kan. Zij moet naar zichzelf luisteren en dan valt alles op zijn plek.

Zij heeft een verbinding met een sterrenwezen gevoeld. Ze wilde weten waar zij technisch van is en wat zij kan doen om zich te verbinden met haar spirit sterrenfamilie?

Zij is lange tijd verbonden geweest met de Orions. Ze heeft ze geholpen om hun bewustzijn uit te breiden, om te groeien in hun liefde en compassie. Zij hadden ook veel duistere tijden, maar zij was daar om hen er doorheen te helpen. Net zoals zij nu hier is om te helpen bij het duister. Deze tijd hier nu is om het licht te laten zien. Dat is wat zij doet. Zij reist met een groep lichtwezens die helpt met het licht. Zij zal weer met ze verbonden zijn. Ze is verbonden met ze. Zij kent sommigen ervan nu, anderen kent ze niet maar ze zal heel spoedig met ze zijn. Zij delen hetzelfde bewustzijn met hun verbinden en deze verbinding houdt ze bijeen, brengt hun lichten samen om te helpen het licht te verhogen in de duisterste tijd hier.

Ze wil weten of zij goed bezig is, haar levenspad volgend? Wat zou zij beter kunnen doen?

Zij doet nu alles wat zij moet doen. Zoals wij eerder zeiden, zij ervaart het proces als een geboorte. Zij is nu in het geboortekanaal, wachtend voor het licht om zich te openen. Het gebeurt nu. Er is niet genoeg tijd voor haar om enige verandering aan te brengen want het gebeurt zo spoedig, aardetijd is langzaam. Zij kan nu niets doen op aardetijd behalve te zijn en de rit te ervaren die zij wilde.

Zal zij blijven en aarde ervaren voor een tijdje na deze transitie, of zal zij direct verder gaan naar haar volgende opdracht?

Gaia heeft veel genezing nodig. Dit is maar de eerste stap met het licht. Er zal zoveel zijn dat genezen moet worden. Zij zal hier blijven en helpen. Dit is een opwindende tijd. De portaalopening, zij kan reizen waar zij naar toe wil, zoals iedereen dat kan met de portaalopening, maar zij zal hier blijven want het is een opwindende tijd om anderen te helpen ontwaken, te weten dat zij ook kunnen reizen en dan zijn zij bevrijd van hun bondage.

Wil je haar iets vertellen over hoe zij kan tappen in de liefde die zij voelde voor de mensheid in haar laatste regressie? Zij zou dat elke dag willen ervaren.

Dat was haar deur naar de toekomst die wij haar lieten zien, een glimp van – het gebeurt nu. Zij weet dat zij die liefde zal voelen. Zij voelt het nu. Het zal gewoon sterker worden als de ervaring doorgaat, want zij zal uit haar dichte lichaam gebracht worden in haar lichtlichaam. Als het lichtlichaam arriveert kan de liefde makkelijker naar binnen vloeien en het zal voor iedereen vloeien. Zij zijn zo dicht geweest en neer gehouden voor zo’n lange tijd dat zij zijn vergeten hoe de liefde was, maar als zij in vibratie met het licht omhoog zijn gegaan en hun DNA is verbonden zal het ook bij ze naar binnen vloeien als een grote gelukkige familie.

Ze zei dat zij zo’n moeilijke tijd had om te verbinden met veel mensen, familie, vrienden, collega’s. Kun je haar helpen om dat te begrijpen?

Het is haar trillingsfrequentie. Zij weet dat haar trillingsfrequentie moet resoneren binnen een range van de trillingsfrequentie van anderen om haar heen om voor haar te kunnen verbinden. Zij zit niet in de range dat zij zijn, zij zal niet met ze verbinden. Sommigen zijn hier met hun frequenties zo laag dat het veel werk vergt om het omhoog te brengen. Zij heeft hard gewerkt om dat van haar omhoog te brengen. Zij weet dat zij dat van haar niet lager kan brengen om anderen te ontmoeten. Het is niets dat zij extern doet. Het heeft niets te maken met haar persoonlijkheid. Het heeft niets te maken met haar geliefdheid. Het is gewoon zoals het is. Het is een vibrationele materie om het zo te zeggen en zij begrijpt dat, maar ze wil het niet accepteren. Zij moet leren dat zij in een hogere frequentie moet denken in plaats van de lagere frequentie, 3D frequentie. Soms is het moeilijk voor haar want er zijn er niet veel die in haar zelfde frequentie zitten, maar spoedig zal dat zo zijn.

Heb je vandaag een laatste boodschap voor mijn cliënt?

Wij vertellen haar dat ze het goed doet. Zij doet waarvoor zij hier kwam, om de liefde te hebben, de opwinding, om de volledige ervaring hiervan te hebben, want deze ervaring kan nergens anders worden ervaren, het is uniek. Anderen die deze unieke ervaring hier hebben kunnen het dan met anderen thuis delen. Zij zullen weten dat dit werkelijk uniek was. Het is allemaal goed en het gebeurt terwijl wij praten. Het gebeurt nu – heb geduld en zit rustig. Het is als jouw achtbaan. Ze zit vastgegespt op de eerste rij waar zij wilde zijn. Zij heeft op deze eerste rij gewacht, vele, vele, vele levens. Nu is ze er. Ze weet wat het eind zal zijn. Zij moet genieten van de rit, genieten van de opwinding en weten dat het haar naar een goede plek zal brengen als de rit eenmaal voorbij is tijdens deze tijd.

Dank je, dank je

https://docs.google.com/document/d/1nAu_1WP1Lzo2nJI8ncZCH_HtpO4fuPQ1tsy9fwAfP0E/edit

Vertaald door Veronica

 
3 reacties

Geplaatst door op 18 maart 2019 in binnenaarde

 

Tags: ,

3 Reacties op “Transcript van een Hypnosesessie over Binnenaarde, Allison Coe, maart 2019

 1. Maud

  23 maart 2019 at 10:21

  Heel veel dank voor deze liefdevolle vertalingen.

  Like

   
 2. Annelies

  26 maart 2019 at 08:59

  Fantastisch. Bedankt Veronica voor al het inspirerende werk dat je doet!☆♡☆

  Like

   
 3. Annette

  26 maart 2019 at 10:59

  Oh mijn God, dit komt binnen in iedere cel van mijn lichaam Het resoneert zo … de opwinding is compleet. Met héél veel dank aan Veronica en Annelies die dit bericht naar mij toe zond.
  Licht en Liefde, Annette

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: