RSS

Frans politiegeweld tegen vreedzame burgers – het virus is overgeslagen naar Nederland!, 14-4-2019

14 apr

Het is de laatste tijd wat rustig op dit blog omdat ik op dit moment de handen vol heb aan de voorbereidingen voor het ‘Divine Love & Light Festival’ dat van 17-20 mei in Frankrijk wordt gehouden: https://eventnl.wordpress.com/2019/01/21/divine-love-light-festival-17-20-mei-2019-in-frankrijk-doe-je-mee/ en https://eventnl.wordpress.com/2019/03/10/zien-met-je-hart-divine-love-light-festival-in-mei-2019-in-frankrijk/

Maar ik kwam het onderstaande tegen en wil daar via dit blog meer aandacht aan geven. Want het is ons allen (tenminste… degenen die het alternatief nieuws volgen) al lange tijd duidelijk dat hetgeen in Frankrijk met de ‘gele vesten’ gebeurt een ongelooflijke misdaad tegen de vreedzaam protesterende mensen is. En in Nederland gebeurt hetzelfde!

Al onze “leiders” volgen de bevelen op die zij krijgen van de “macht”hebbers achter de schermen die in wanhoop rondrennen en in hun laatste stuiptrekkingen proberen nog zoveel mogelijk ellende en chaos te creëren voordat zij definitief zijn verslagen.

 • Kijk naar de opnieuw opgelaaide druk die op de mensen wordt gelegd over verplichte vaccinaties.
 • Kijk naar een Rutte die in zijn laatste stuiptrekkingen de mensen oproept om vooral niet te gaan stemmen! Want de nederlaag die hij laatst heeft geleden mag vooral niet worden herhaald waar het over de Europese verkiezingen gaat!
 • Kijk naar wat in de afgelopen week bij de Ajax ‘entrada’ plaatsvond; dit gaat alle perken te buiten!

Over hetgeen bij Ajax gebeurde heeft een moeder van een vreselijk door de (Rotterdamse!) ME mishandelde jongen een bijzonder indringende brief geschreven aan Halsema, de burgemeester van Amsterdam. Zie deze link:

https://blikopnosjournaal.blogspot.com/2019/04/rellen-ajax-juventus.html

“Femke Halsema, burgemeesteres van Amsterdam doet woensdag jl. een ‘Macronnetje’ bij de zogenaamde “Entrada” van de Ajax supporters:
* Regime eenheden initiëren en escaleren geweld
* Undercover agenten in hoodies maken de zaak weer extra onoverzichtelijk en dragen bij aan de chaos (zie boven in de video rond 11:50 en 14:00, 23:30).
* Vreedzame burgers worden door de regime troepen gemollesteerd.
* Staatsmedia verharmlosen of negeren de zaak.
* Was dit een experiment/test van de regime-troepen?”

En hier de link naar de pagina op linkedin van deze moeder waar deze brief met alle reacties te vinden is: https://www.linkedin.com/pulse/beste-mevrouw-halsema-carool-rijnierse-

Hieronder citeer ik enkele passages uit deze brief en uit de vele reacties die hierop zijn gekomen.

“Hoe kunt u bij voorbaat iets moois als een entrada veroordelen en verwerpen, zonder ook maar enig bewijs te hebben dat dit een gevaar is voor de stad. Weet u wel wat een entrada is? …..

Entrada is het Italiaanse woord voor entree. Het is een soort warming-up voor supporters om steun te betuigen aan hun club en de spelers. Dit doen de supporters maar 2 of 3 keer per jaar. Er wordt gezongen, gesprongen en er is een groot gevoel van saamhorigheid. Woensdagavond was er dus ook een entrada. Althans, poging tot. Nog voordat ze met z’n alle konden gaan zingen, leek het wel of er een derde wereld oorlog was uitgebroken. In opdracht van u, moest er met veel bombarie en geweld bij voorbaat al opgetreden worden tegen de zingende menigte. Omdat u blijkbaar een angst heeft voor het onwetende, pakt u echt alles uit de Amsterdamse kast om te voorkomen dat er ongeregeldheden zullen zijn. Met als gevolg? Dat er juìst ongeregeldheden waren met een dosis geweld waar je u tegen zegt. De vrije stad Amsterdam werd in luttele seconden omgetoverd in een grimmige en gewelddadige nachtmerrie. Een hel waar onschuldige mensen het slachtoffer werden van uw bevel. …..

Omdat mijn oudste zoon van 17 niet alleen aanschouwer is geweest van oudere mensen en kinderen die zonder pardon door de ME tegen de grond werden geslagen of onder de voet werden gelopen door de politie te paard. …..

Nadat hij getuige was van de afschuwelijke Spartaanse stokslagen op random toeschouwers, jong en oud, was mijn zoon in shock. Letterlijk aan de grond genageld. Hij zag niet alleen ME, maar ook undercover agenten. Deze mensen waren gekleed in normale kleding met hoodies. Met een capuchon op hun hoofd deden ze net alsof ze ook Ajax supporter waren, om vervolgens met mede agenten een zak over iemands hoofd te doen en deze mee te slepen naar een politiebusje. …..

Mijn zoon was bevroren en wist niet wat er gebeurde. Zijn vrienden trokken hem nog mee, maar hij bleef staan. Hij kon zich niet bewegen. Dit was van korte duur, want uit het niets sprongen er ongeveer tien mensen van de ME op zijn rug. Hij werd geschopt en met knuppels geslagen. Hij gilde het uit van angst en van de pijn. Hij smeekte of ze alsjeblieft op wilde houden. Zijn handen werden achter zijn rug om vastgebonden met tiewraps, om vervolgens aan zijn armen en schouder een politiebus in te worden gesleept. Op zijn knieën en met zijn borst op de grond lag hij daar, om vervolgens nog een paar trappen en wat stokslagen in zijn rug te krijgen. De rest van de gruwelijke details laat ik even achterwege. …..

Onder het bloed en verwondingen kwam hij het cellencomplex binnen, maar er is bij niemand een belletje gaan rinkelen dat hij misschien verzorging van een arts en een psycholoog nodig zou hebben. …..

Op het formulier van de aanhouding staat de volgende waarneming van de ME: ‘Zag ik, verbalisant Frank.R hoe de verdachte een schoppende beweging maakte richting een collega van de ME. Ik zag dat hij met zijn rechterbeen een trap maakte. Daarop werd hij aangehouden.’ Weet u , mevrouw Halsema, deze inspecteur heeft een wonder gezien. En dat is geen grap. Echt. Mijn zoon heeft namelijk jaren gevoetbald en is een echte linkspoot. Ofwel, linksbenig. Met rechts kan hij echt niets. Het is onmogelijk dat iemand in een reflex een arm of been gebruikt die niet eigen is. In een reflex gebruik je automatisch de arm waar je mee schrijft en dus ook de voet/been waar je mee voetbalt. U heeft dus niet alleen de opdracht gegeven om een blik gewelddadige monsters open te trekken die onschuldige burgers mogen verwonden, maar deze mensen zijn ook nog eens een kampioen in liegen. ( Of in wonderen verrichten, dat laat ik even in het midden.)

Citaten uit de reacties op deze brief:

Mijn zoon is ook een keer slachtoffer geworden van exercief geweld van de politie terwijl hij een slachtoffer die gewond op de grond lag aan het helpen was. We hebben het uiteindelijk voor laten komen en de zaak tegen hem werd uiteindelijk geseponeerd. Nooit enig excuus gehad van de politie.

Ik vraag mij hardop af wat die politieagenten voor mensen zijn. Of zijn het gemobiliseerd niets ontziende huurlingen. Zouden zij , als ze thuis komen na het werk, uitgebreid aan moeders en kinderen vertellen dat ze een 17 jarige jongen in elkaar hebben geramd en dat moeders dan roept ” oh wat ben ik trots op je “. ?????

… waar wij een uur lang eersterangs zicht had op het gewelddadige tafereel. Ik heb in het verleden voetbal rellen meegemaakt die ontstonden tussen supporters van twee clubs en de politie. Ik kan mij niet meer heugen wanneer ik voor het laast rellen heb gezien in of rond de JC arena. Ook afgelopen woensdag had dat ZEKER niet geval geweest als NIET de politie de strijd was aangegaan. Ik heb het helaas moeten aanschouwen, en hierdoor ook kunnen concluderen dat alle ellende, geweld en vernielingen het gevolg is van het ONNODIG gewelddadige optreden van de Politie/ ME!! Het leek idd wel oorlog, aanleiding?????? Zeg het maar….maar daar waar ik normaal met respect praat over de politie, heb ik nu met verbazing, grote ergernis en woede het optreden veroordeeld!

Vanuit het restaurant heeft hij kunnen filmen wat er tot zijn verbijstering gebeurde. Dit is viral gegaan.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de politie te paard die dwars door de menigte heen reden (moesten rijden ?)

Begonnen eerst met afgrendelen vluchtwegen. Als ratten in de val en buitenproportioneel optreden tot aan spuiten met waterkanon in parkeergarages toe. Ook mijn dochter en haar vriend stonden volledig klem.

Reactie van de moeder op een reactie: Op het aanhoudingsformulier staat dat het de ME eenheid van Rotterdam is die mijn zoon zwaar hebben mishandeld. Hoe raar is dat

Ivm m’n zwangerschap stond ik bewust niet midden in de drukte maar aan de zijkant, waardoor ik vrij snel de parkeergarage in kon. Maar alsnog een flinke straal van het waterkanon over ons heen. Er was niks aan de hand, gewoon gezellig en 2 waterkanonnen kwamen aanrijden en begonnen al vrij snel te spuiten, een linie ME die mensen opdreef en een linie paarden die op onschuldige mensen in reed. Heb gezien hoe een man in rolstoel klappen kreeg van de ME, hoe een kind omver werd gelopen en de vader die het kind beschermde klappen kreeg en hoe mensen omver werden gelopen door paarden. Men kon geen kant op door de drukte, ene kant waterkanonnen, andere kant linie ME en weer andere kant linie paarden.

Ik was er met mijn zoon van 11 jaar. Gelukkig ongeschonden, maar het beeld dat geschetst wordt is heel herkenbaar. Totaal onnodige actie.

Er was niks aan de hand en geen vuurwerk… tot dat ze provocerend met het water kanon kwamen.

Ik heb echt met verbijstering de life filmpjes zitten kijken die voorbij kwamen en vroeg me even of ik ik niet naar een of andere buitenlandse dictatoriale staat zat te kijken. Een provocatie vanuit de politie die zijn weerga niet kende. Zulk excessief en totaal onnodig geweld tegen mensen die alleen maar een feestje wilden vieren en vol verwachting waren van wat een prachtig voetbalfeest had moeten worden

Ik was er zelf ook met mijn zoon van 18 en ik ben tot op de dag van vandaag nog boos over het optreden van de politie. Er was echt helemaal niets aan de hand, toen de ME begon met ingrijpen. ….. Ook ik heb gezien dat onschuldige supporters, die aan de kant stonden te kijken werden geslagen met wapenstokken en moesten vluchten voor politie te paard, die vol galop door de menigte gingen. Vaak is mijn reactie ook, dat ze er wel om gevraagd zullen hebben, als de politie ingrijpt, maar ik heb woensdag met eigen ogen gezien, dat dat in dit geval niet zo was.

En heb dit afgelopen woensdag wederom zien gebeuren: buitenproportioneel politiegeweld bij vrijwel elke Nederlandse club dat “fanatisme” uitstraalt.

Ik als moeder die daar ook met haar kinderen van 19 en 21 aanwezig was om feestje te vieren kan niet anders dan dit beeld bevestigen. We zaten er middenin bij de start. Wat mij ook stoort is dat overal gezegd wordt dat de waterkanonnen werden ingezet als reactie op vuurwerk van de fans. Masr dit is totale onzin. We waren met elkaar enkel en alleen aan het zongen, en uit het niets reed opeens de ME met waterkanonnen op ons in. De politie was dus als eerste aan zet, nu wassen zij hun handen in onschuld alsof ze wel moesten reageren, pertinent niet waar!!!

Klopt was echt helemaal uit het niets, er gebeurde niks, de sfeer was prima… echt gewoon belachelijk.

 

 

 
3 reacties

Geplaatst door op 14 april 2019 in Geen categorie

 

3 Reacties op “Frans politiegeweld tegen vreedzame burgers – het virus is overgeslagen naar Nederland!, 14-4-2019

 1. Liv dHoore

  14 april 2019 at 21:26

  Erg!!!
  Zijn ze gek geworden??

  liv

  Like

   
 2. Mija

  15 april 2019 at 07:34

  GroenLinks is een communistische partij dus dat zegt alles.

  Like

   
  • Hanneke

   18 april 2019 at 12:48

   Dit is de matrix aan het werk. Via implants in het plasma veld om het lichaam heen krijgen politie agenten hun programmering binnen. Deze programmering is zó echt dat je niet weet dat de mentale beelden en woorden eigenlijk niet van jou zijn. Je ziel wordt er letterlijk door overstemd. Heel belangrijk om aan deze implants en programmering te werken dus. Zodra je hierdoor heen kunt kijken, zoals deze vrouw en haar zoon, begin je los te komen van je programmering. Zie ook de vertaling van Cobra’s laatste bericht over de Soul Family Workshop op dit geweldige blog.

   Like

    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: