RSS

Cobra update: Flower of Life, 1 juli 2019

02 jul

In de laatste paar maanden, sinds medio april, was de Aarde heen en weer aan het bewegen tussen de gamma tijdlijn (Licht interventie) en delta tijdlijn (planetaire vernietiging).

Alle intel hierover was strikt geclassificeerd aangezien teveel focus op de negatieve tijdlijn de mogelijkheid van zijn manifestatie zou vergroten.

In deze periode waren de Lichtkrachten een zeer gevaarlijke laag van plasma anomalie met toplet bommen aan het verwijderen.

Deze laag was succesvol verwijderd op 21 juni, rond het middaguur GMT, en het gevaar is belangrijk verminderd. Ook al bestaan er nog steeds wat toplet bommen, en moet er nog steeds wat plasma kwantum fluctuatie primaire anomalie worden verwijderd, is de positieve gamma tijdlijn nu veel meer veilig gesteld.

Het succes op 21 juni van de Lichtkrachten heeft veel verse positieve lumineuze plasma in ons zonnestelsel gebracht en dit positieve plasma heeft later op die dag de mesosfeer rondom de planeet Aarde gestimuleerd om wat geweldige heldere wolken te produceren:

https://spaceweatherarchive.com/2019/06/23/extreme-noctilucent-clouds-over-europe/

De Lichtkrachten hebben gecommuniceerd dat voor de eerste keer sinds de 1996 archon invasie, er weer ascentie Aartsengelen aanwezig zijn in ons zonnestelsel.

Een paar dagen later begonnen er regenboog cloudships (wolkenschepen) in China te verschijnen.

In Xiamen op 24 juni:

En in Guangzhou en Nanning op 28 juni:

De Lichtkrachten hebben gecommuniceerd dat het proces naar de Event nu is versneld en er is geen tijd om fysieke eilanden van Licht te bouwen vóór de compressiedoorbraak. Ga door met eilanden van Licht projecten als je dat wilt, maar de voornaamste focus nu is om zoveel Licht als mogelijk is te verankeren in de situatie zoals die nu is, om de overgang te stabiliseren.

De Lichtkrachten beginnen nu de belangrijkste anomalie te verwijderen, die de planeet Aarde in 1996 heeft omhuld. De belangrijkste anomalie bestaat uit alle potentiële maar nog niet gemanifesteerde combinaties / verstoringen of primaire anomalie kwantum golf functie in kwantum schuim:

https://demonbane.fandom.com/wiki/Yog-Sothoth

Occultist Kenneth Grant was zich bewust van het gevaar van primaire anomalie die explodeert van de plasma tunnels van Set in gewone realiteit, lang voordat de invasie in 1996 plaatsvond. Hij schreef het volgende in zijn boek “Nightside of Eden”, dat in 1977 werd gepubliceerd:

“…. identiteit in de moeras van de Abyss. Deze krachten, die in een stroomversnelling zijn geraakt in opeenvolgende eonen, stromen astraal van de andere kant van de boom en dreigen het menselijk bewustzijn te overweldigen met de golven van negatieve vibraties die liggen onder alle positief (in dit geval fenomenaal) bestaan. Het is daarom niet verrassend dat gevoelige zielen nu in afschuw terugdeinzen want zij hebben gezien – in de kolkende zwarte spiegel van de afgrond – de schaduwen die toenemen voor een ongeëvenaarde toestroom in de kosmos. De breuk is gemaakt door nucleaire activiteit die de balans van de ionen heeft verstoord, en tenzij de juiste sleutels worden toegepast zal de cirkel van menselijk bewustzijn worden binnengedrongen door krachten van de andere kant.

De ouden waren zich bewust van de breuk in ruimte waardoor zo’n invasie kon stromen, en méér dan een grote Mysterieschool heeft Daäth geponeerd als het toegangspunt. De mythen van de Ouden die terugkeren om de tronen van de Aarde terug te eisen is een zeer oud thema en een dat in recente decennia is opgeleefd, niet alleen in de fictieve schrijfsels van zulke natuurlijke gevoelige als Arthur Machen, Algernon Blackwood, H.P. Lovecraft, etc., maar ook in de schrijfsels van fysici die zich bewust zijn van de occulte implicaties die zijn vrijgekomen door nucleair en sub-nucleair onderzoek. Het is alleen nu dat bepaalde oude occulte tradities – vooral deze betreffende de Boom van Leven – anders kunnen worden gelezen dan als een achterdochtige angst voor ‘evil spirits’.

De Schwarchild ‘black hole’ in ruimte, die is vergeleken met een spons of een donut, of een solide massa geperforeerd door gaten als Emmenthaler kaas, geeft wat ideeën van de anatomie van de multidimensionale boom. De wormholes zijn de hel of verborgen gaten, niet opgemerkt doordat zij in de schaduw zitten van de bollen van sephiroth. De sprong door de afgrond die de ….”

Duistere anomale plasma nabij de oppervlakte van planeet Aarde is door de duistere krachten gearrangeerd gebaseerd op trapeziumvormige niet-harmonieuze geometrische vormen en ook door verstoorde niet-Euclidean geometrieën:

https://www.reddit.com/r/Lovecraft/comments/55bgyx/strange_spheres_yogsothoth_are_the_keys_to_higher/

https://en.wikipedia.org/wiki/Non-Euclidean_geometry

Een van de belangrijkste occultisten van de duistere krachten, Michael Aquino, heeft een ritueel ontwikkeld genaamd “de ceremonie van de negen hoeken” om trapeziumvormige niet-heilige geometrieën te versterken in negatieve occulte rituelen, en dit ritueel is sinds de zeventiger jaren heel breed gebruikt door de duistere krachten.

Het raster van niet-heilige geometrieën is de basis van de matrix constructie die de Aarde omringt.

Het tegengif voor niet-heilige geometrieën is de Flower of Life (Bloem van Leven)

https://www.world-mysteries.com/science-mysteries/sacred-geometry/sacred-geometry-and-the-flower-of-life/

De Lichtkrachten vragen nu aan iedereen om de heilige geometrie van de Flower of Life zoveel als mogelijk is te gebruiken.

Je kunt de gouden Flower of Life bol rondom jouw energieveld visualiseren als bescherming:

Je kunt Flower of Life stickers plakken op elke locatie op de planeet die healing nodig heeft:

https://armyofillumination.blogspot.com/2019/06/unity-through-grid-operation-take-back.html

De Lichtkrachten ondersteunen dit project krachtig, zoals je kunt zien in deze graancirkel:

http://www.cropcircleconnector.com/2019/StJean/StJean2019a.html

Een andere graancirkel wijst erop dat chimera spinnen naar de Centrale Zon worden gebracht:

http://www.cropcircleconnector.com/2019/SparticlesWood/SparticlesWood2019a.html

https://supernaturalspirit.com/tunnels-of-set-total-amalek-spider-tulpas/

Het is interessant om op te merken dat deze graancirkel precies op 21 juni is verschenen.

De plasma chimera spinnen worden nu van de tunnels van Set (duistere plasma vezels) naar de Galactische Centrale Zon gebracht.

De derde graancirkel communiceert dat het Cintamani raster rondom de planeet naar het volgende niveau is geactiveerd:

http://www.cropcircleconnector.com/2019/longwood/longwood2019a.html

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 2 juli 2019 in Cobra

 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: