RSS

Een belangrijke korte kennisgeving van Cobra aan de Oppervlaktebevolking, 29 juli 2019

30 jul

De komende twee weken zullen cruciaal zijn bij de vaststelling hoe het proces van planetaire bevrijding zal voortgaan.

De Lichtkrachten vragen iedereen om zo vaak te mediteren als zij kunnen en zo vaak als zij zich geleid voelen, om het proces in de komende twee weken te laten doorgaan op een positieve, harmonieuze en vreedzame manier voor de planeet, voor de mensheid, en vooral voor degenen die het Licht voor de planeet in stand houden.

De Lichtkrachten vragen de mensen ook om te visualiseren hoe het Flower of Life raster de planeet omhult en helpt om de situatie te harmoniseren:

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

N.B. Voor degenen die graag een handreiking hebben voor een meditatie beschrijf ik hieronder mijn methode.

Als eerste zie ik een kolom van briljant wit licht die komt van de Bron, door het Kosmische Centrum en het Kosmisch Centraal Ras gaat, dan door de Galactische Centrale Zon, via alle punten en wezens van licht, door het moederschip boven je hoofd, dan door jou, door al jouw chakra’s de Aarde in, door het Agartha Netwerk naar het centrum van de Aarde, naar het prachtige kristal daar.

Dan adem ik het briljante witte licht in en bij het uitademen laat ik alles los wat mij niet meer dient, wat niet van Licht en Liefde is. Dit herhaal ik een paar keer.

Vervolgens visualiseer ik een bescherming om mij heen. Dat kan bijvoorbeeld zijn een semitransparante bol die alleen Licht en Liefde doorlaat, aan de buitenkant spiegelt en alles naar de afzender terugkaatst wat niet van Licht en Liefde is. Of het 12D beschermingsschild van Lisa Renee, zie deze link: https://eventnl.wordpress.com/2019/03/17/lisa-renee-energetic-synthesis-es-12d-beschermingsschild-meditatie/

Nu visualiseer ik een kolom van roze licht met de Godinnenenergie die door mij heen naar het centrum van de Aarde gaat. Via deze kolom stroomt de liefde van de Godin in mij en omhult mij.

Ik zie dat in het centrum van de Aarde alle kolommen van Licht en Liefde van iedereen samenkomen en dat het Licht en de Liefde zich uitbreidt door de hele Aarde richting oppervlakte.

Ik zend mijn Licht en Liefde naar het energieraster dat de Aarde omhult, haak het daar aan vast en zie dat de Licht en Liefde van iedereen zich ook aan dit raster vast haakt. Je kunt in dit energieraster de Flower of Life visualiseren, zie de afbeelding hierboven. Vanuit dit raster breidt onze Licht en Liefde zich verder uit, zowel naar de oppervlakte als naar het universum.

Ik zie dat onze Licht en Liefde komend vanuit het centrum van de Aarde en vanaf het energieraster rondom de Aarde op de oppervlakte bij elkaar komt en zo de doorbraak creëert. Dan is er vrede, welvaart en de mensen werken in licht, liefde, respect en blijdschap met elkaar samen op deze prachtige planeet.

 Licht en Liefde, Veronica

 
1 reactie

Geplaatst door op 30 juli 2019 in Cobra

 

Tags: ,

Een Reactie op “Een belangrijke korte kennisgeving van Cobra aan de Oppervlaktebevolking, 29 juli 2019

  1. christel Gios

    30 juli 2019 at 11:55

    Beautiful, let’s do this together, for all mankind and the universe.. Namaste..

    Like

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: