RSS

Cobra: Financial Reset, 14 november 2019, update Zilver Trigger Activatie

17 nov

Onze Zilver Trigger activatie heeft ongeveer 80% van de kritieke massa gehaald. Ook al hebben we ons doel niet bereikt, onze inspanning was significant aangezien het nog steeds het planetaire pad naar de financiële reset zal vergemakkelijken.

Tienduizenden Lichtwerkers kochten zilver en dit zal het zaad worden voor de manifestatie van hun toekomstige overvloed, zoals ik in een van de komende blog posten in detail zal beschrijven.

In de vroege ochtenduren in Europa, kort na middernacht op 11 november, heeft een zekere “familie” meer dan 100 ton zilver gekocht voor onmiddellijke levering, op de Sydney exchange. Dit heeft de zilverprijs omhoog doen schieten, zoals kan worden gezien op de volgende screenshot van de Kitco website, een van de hoofd referentiesites voor de prijs van zilver:

Binnen een paar minuten ging de prijs van zilver met bijna 40% omhoog, voordat het zo’n uur later kunstmatig werd onderdrukt.

De vreemde piek in de zilverprijs was zo’n 12 uur later van de Kitco website verwijderd, en de zilverprijs curve weer gevlakt:

https://www.kitco.com/charts/livesilver.html

De “familie” heeft gecommuniceerd dat zij op het moment van de financiële reset en de Event al dit zilver gelijkelijk zullen verdelen onder al degenen die hebben deelgenomen aan de Zilver Trigger. Ik kan deze claims noch bevestigen, noch ontkennen.

Aangezien wij de kritieke massa niet hebben bereikt kunnen de Lichtkrachten nog steeds niet rechtstreeks in het financiële systeem ingrijpen op de manieren zoals zij hoopten, maar een onmiddellijk effect van onze activatie is een enorme vrijgave van intel in de mainstream media op 11 november over de komende financiële crash:

https://humanitiesintel.blogspot.com/2019/11/here-are-some-posts-from-cobra-below.html

De zwarte adel families en de jezuïeten hebben de schuldbubbel aangemoedigd om groter te worden, en zij sturen voorzichtig de wereldeconomie richting een systeem crash. Zij doen dit om hun macht te consolideren en om een wereld en gecentraliseerd digitaal financieel stelsel te introduceren waarmee zij volledige controle hebben over de financiën van de mensen:

http://brucewilds.blogspot.com/2019/11/crashing-financial-system-for-fun-and.html

Je moet begrijpen dat de wereld centrale bankpolitiek wordt gedicteerd door de Bank for International Settlements (BIS) en niet door de Fed, en Torlonia zwarte adel familie controleert de BIS:

https://returnofzeus.blogspot.com/2019/08/borghese-torlonia-banking-mafia.html

Hun plan voor het nieuwe, groene crypto gebaseerde financiële stelsel wordt hier goed beschreven:

https://www.goldmoney.com/research/goldmoney-insights/plans-for-a-global-dystopia

Hun manier om het oude financiële stelsel te laten instorten is hier beschreven:

https://www.rt.com/business/472470-fed-repo-market-intervention/

JP Morgan en Deutsche Bank zijn de twee meest waarschijnlijke triggers om de crash te laten beginnen.

Een paar dagen geleden was dit artikel over Deutsche Bank gepubliceerd:

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/the-deutsche-bank-death-watch-has-taken-a-very-interesting-turn

Het werd op dezelfde dag ook op Zerohedge gezet en het zette Deutsche Bank aan tot paniek tot de omvang dat zij een publieke weerlegging op Twitter plaatsten, die later werd verwijderd:

https://www.finextra.com/newsarticle/34712/deutsche-bank-collapse-rebuttal-sets-off-twitter-storm

De duistere krachten zijn NIET de oorspronkelijke planners van de crash; zij zijn vooral hun plannen aan het aanpassen om het te kapen:

 “Nee, nee, dat moeten wij niet doen mijn vriend”, zei de duivel. “Wij moeten erop wachten tot zij het papier met de WAARHEID vinden en het stevig tegen hun borst drukken” zei hij met uiterst zelfvertrouwen. “Op deze manier, wij zullen wachten … wij zullen erop wachten dat zij zich organiseren. Ja, wij wachten er altijd op dat zij zich organiseren rondom de WAARHEID. Nadat zij al het moeilijke werk hebben gedaan hoeven wij alleen maar over te nemen wat zij zo idealistisch hebben georganiseerd.”

De feitelijke onderliggende reden voor de systeem crash is de ongelijkheid in welvaart en de explosie van schulden die het punt heeft bereikt waar het onhoudbaar wordt. In termen van fysica is de hoeveelheid energie die de duistere krachten nodig hebben om de gemeenschap te controleren exponentieel gegroeid tot het punt waar zij niets nog langer kunnen controleren, en hun systeem stort in:

https://www.rt.com/business/473448-warren-buffett-federal-reserve/

Wanneer dit gebeurt zullen de duistere krachten proberen om de crash aan te voeren, en de Lichtkrachten (Resistance Movement en Galactische Confederatie) zullen hun geavanceerde kwantumcomputers gebruiken om in te breken in de wereldbankcomputer die zich bevindt in JP Morgan hoofdkwartier in New York.

Het nieuwe financiële systeem zal worden geïntroduceerd:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_28.html

Het zal een door goud ondersteund kwantum financieel systeem zijn:

https://lovehaswon.org/the-qfs-and-the-gcr-are-golden-ron-giles/

http://finalwakeupcall.info/en/2019/03/06/qfs-off-world-monetary-system/

https://www.zerohedge.com/markets/central-bank-issues-stunning-warning-if-entire-system-collapses-gold-will-be-needed-start

Gebaseerd op productiviteit, cultuur en vaardigheden:

https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/economics/culture-workforce-are-key-to-the-value-of-a-currency/

https://www.peakprosperity.com/the-end-of-money-3/

Ik heb niet de vrijheid om te zeggen wanneer verwacht wordt dat dit zal gaan gebeuren, maar in veel cirkels achter de schermen is het gepraat over een “2020 crash” het meest belangrijke onderwerp van gesprek:

https://benjaminfulford.net/2019/11/11/deliberate-implosion-of-financial-system-being-engineered-to-kick-start-new-financial-system/

Om het plan samen te vatten:

http://www.roadtoroota.com/public/190.cfm

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 17 november 2019 in Cobra

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: