RSS

FM 144, De Wingmakers – Kosmisch Centraal Ras, juli 2019

03 dec

Deze post van FM 144 begint met een situatie update van dat moment (juli 2019) en eindigt met een beschrijving van de Wingmakers, het Kosmisch Centraal Ras. Hieronder de vertaling van dit laatste. Belangrijk citaat hieruit (met het oog op de Situatie Update van FM 144 van 30 november 2019): Het wordt daarom aangeraden om je actief met ze te verbinden en ze jou te laten opladen met Gouden Liefdesenergie om weer Zelfliefde te voelen. Je kunt ze ook jou energetisch laten beschermen of ze jouw omgeving laten schonen wanneer er sprake is van energetische aanvallen (bijvoorbeeld plasma spinnen).”

FM 144

Dit brengt ons bij het feitelijke onderwerp van dit artikel: De Wingmakers, ofwel het Kosmisch Centraal Ras. Het Kosmisch Centraal Ras bevindt zich nu enkele maanden rondom de planeet Aarde. Zij hebben al contact gelegd met verscheidene Lichtwerkers op de oppervlakte en kunnen ook altijd worden benaderd in meditaties. De Wingmakers in hun niet-fysieke vorm zien er gewoonlijk uit als gigantisch grote helder schijnende silhouetten. Maar zij kunnen ook enorme bollen worden die gewoonlijk ook als ruimteschepen kunnen dienen. Soms lijken zij ook een soort snavel te hebben, wat is waarom zij vaak worden uitgebeeld als vogels of adelaars.

De adelaar kan in feite worden gezien als het vertegenwoordigende dier van het Kosmisch Centraal Ras, aangezien het volledig vrij is, boven de dingen staat en alles overziet. Dit is ook de reden waarom de oorspronkelijke Amerikanen de adelaar vereerden en vaak veren decoratie droegen als hoofdtooi.

Twee eeuwen geleden was het ook de laatste keer dat de Wingmakers actief verschenen, als walk-ins, op de oppervlakte van de planeet. Vanwege het feit dat veel positieve inheemse stammen zo puur waren, kon het Kosmisch Centraal Ras gedurende een korte tijd in de avatars stappen van enkele lichtvolle vrouwelijke en mannelijke sjamanen en zo belangrijke kennis doorgeven aan de mensen.

Echter, de archons verbraken deze verbinding door het triggeren van de uitroeiing van deze stammen middels de kolonisatie van Amerika, zodat het Kosmisch Centraal Ras niet langer schone voertuigen beschikbaar had op de grond.

Zoals met veel andere symbolen (Swastika, het allesziende Oog) hebben de duisteren ook het symbool van het Kosmisch Centraal Ras genomen, de adelaar, en hebben het gehangen aan hun eigen vlaggen. Dit is ook de reden waarom zoveel koninklijke huizen of naties een een- of dubbelhoofdige adelaar op hun emblemen hebben (zie bijv. de Romeinse Aquila of de keizerlijke vlag van de nazi’s. Het gaat volledig om de toe-eigening van de radiante kracht van oorspronkelijk positief symbolisme, want de duisteren hebben zelfs niets vergelijkbaars.

Maar nu, na een lange reis van het centrum van de galaxy, zijn de “echte” adelaars terug en op het punt om te landen. En dat betekent dat het einde van de quarantaine naderbij komt, want het Kosmisch Centraal Ras is energetisch superieur aan de chimera, vergelijkbaar met een echte adelaar in de lucht en een spin op de grond … de chimera vreest het Kosmisch Centraal Ras.

Tolkien refereerde ook aan de Wingmakers, in de vorm van adelaars die verschenen als de situatie het meest hopeloos was:

https://www.youtube.com/watch?v=zi3eVRoFvYE

Hoe dan ook, het Kosmisch Centraal Ras wil niet alleen worden geassocieerd met de adelaar. De Wingmakers zijn veel meer: zij zijn schepsels van puur Licht en Liefde en vol goedertierenheid. Zij kunnen ook verschijnen als gouden Engelen en vleugels hebben. Het is ook mogelijk om naar een gouden tussenrijk te worden gebracht tijdens een meditatie en te worden verbonden met 3 of 4 van hen. Daar kan het Kosmisch Centraal Ras healings uitvoeren, zij kunnen zelfs een energetische operatie uitvoeren op het Lichtlichaam met hun snavels. Zij kunnen onmiddellijk de oorzaak identificeren van veel fysieke en mentale problemen, zelfs iets eenvoudigs als een gebrek aan voedingsstoffen of een gebrek aan Liefde. In feite is het gebrek aan Liefde de belangrijkste oorzaak voor veel problemen.

Het wordt daarom aangeraden om je actief met ze te verbinden en ze jou te laten opladen met Gouden Liefdesenergie om weer zelfliefde te voelen. Je kunt ze ook jou energetisch laten beschermen of ze jouw omgeving laten schonen wanneer er sprake is van energetische aanvallen (bijvoorbeeld plasma spinnen).

Het is ook raadzaam om dit tijdens de komende paar dagen te doen aangezien we een zogenoemde “zwarte super maan” hebben (juli 2019) en de duisteren zijn al massief rituelen aan het uitvoeren en energetische operaties en aanvallen:

https://earthsky.org/?p=309804

Ook wordt aanbevolen om de gehele planeet met het Witte Vuur van AN te reinigen in de komende paar dagen, om de anomalie te neutraliseren die terug in het raster wordt gepompt tijdens zulke fasen. Je kunt ook de Gouden Energie gebruiken of de Roze Godinnenenergie om de Aarde verder te reinigen, te harmoniseren en op te laden.

Dit brengt ons bij het eind van dit bericht. Laat ons eindigen met het volgende toepasselijke lied:

https://www.youtube.com/watch?v=EfF0mOaYy2U

Vertaald door Veronica

FM 144 op 8 februari 2019: Dit is het eerste bericht op dit blog, en hopelijk zal een verscheidenheid aan andere volgen. Het doel van deze website is om aan de sterrenzaden die op de planeet Aarde (Terra) zijn geïncarneerd bruikbare informatie te geven om beter om te kunnen gaan met de moeilijke omstandigheden, zolang de volledige bevrijding en ascentie van de planeet nog niet is voltooid. Deze informatie zal van bronnen komen die zijn geïncarneerd op de planeet Aarde, evenals van bronnen buiten de oppervlakte van de Aarde. Een grote verscheidenheid aan topics zal worden behandeld.

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 3 december 2019 in FM144

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: