RSS

Cobra: Age of Aquarius Activatie op 11/12 januari 2020, Vertel het Verder en DOE MEE!

20 dec

Het is tijd om weer actie te ondernemen! Het is tijd om het lot van onze wereld in eigen hand te nemen! We zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Dit is onze kans om het proces collectief te versnellen. Daarom maken we van de gelegenheid van de enorme astrologische configuratie op 11 en 12 januari gebruik om een poort te creëren waardoor we ons bewustzijn zullen verenigen en het proces op gang zullen brengen dat ons naar het Tijdperk van Aquarius (Waterman) zal leiden.

Maak dit viraal! Deel het wereldwijd! Plaats het op jullie websites en blogs. Nodig spirituele groepen uit om met ons mee te doen. Als je een alternatief mediakanaal kent, kun je het naar hen sturen. Je kunt een Facebook evenement creëren voor je lokale groep mensen die dit doen in jouw deel van de wereld. We hebben ook één grote Facebook groep nodig voor dit evenement. Je kunt hier een video over maken en deze op Youtube plaatsen.

Wetenschappelijke studies hebben de positieve effecten van massameditaties en activeringen op de menselijke samenleving bevestigd, dus ieder van jullie die deelneemt aan deze activering kan daadwerkelijk helpen om het Tijdperk van Aquarius dichter bij ons te brengen:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Deze activering helpt de Lichtkrachten om de energie van het Licht op het oppervlak van de planeet te gronden om eindelijk het proces op gang te brengen dat het langverwachte Tijdperk van de Waterman zal beginnen. Het aantal mensen dat deze activering doet is de enige meest invloedrijke factor binnen de kracht van de menselijke bevolking aan de oppervlakte om het proces te versnellen.

We kunnen de kritische massa van 144.000 mensen bereiken die deze activering doen! Dit zal een massale genezende kettingreactie in het energieveld wereldwijd creëren.

Er zullen veel massale astrologische configuraties zijn van 10 tot 12 januari. Dit is ongetwijfeld de krachtigste astrologische tijd sinds de eclips van het Grote Kruis op 11 augustus 1999.

Ten eerste zal er op 10 januari een penumbrale maansverduistering plaatsvinden, waardoor er een zeer gespannen en rigide energiepatroon ontstaat:

https://astrologyking.com/lunar-eclipse-january-2020/

Dan, op 11 januari, draaien zowel Uranus als Eris zich onmiddellijk om. Dit zal veel tot dan toe onderdrukte planetaire kundalini energie vrijgeven. 11 januari is een zeer krachtige tijdlijn dag, en in de afgelopen decennia waren er vier krachtige gebeurtenissen die plaatsvonden op 11 januari die het lot van deze planeet veranderden. Twee daarvan kan ik vermelden, en ze zijn de opening van de doorgang van de 11:11 op 11 januari 1992 en de Archon Invasie op 11 januari 1996.

Dan hebben we op 12 januari een uiterst krachtige Saturnus-Pluto conjunctie die het wereldwijde financiële systeem zal openbreken:

https://kitwalkermusic.wordpress.com/2019/10/12/saturn-conjunct-pluto-2020-vision-the-great-awakening-gets-real/

Het zal niet alleen een gewone Saturnus/Pluto conjunctie zijn, het zal een tour-de-force Zon-Mercurius-Ceres-Saturnus-Pluto conjunctie zijn, met Saturnus en Pluto ook op hun zuidelijke knopen, die de conjunctie nog meer zal versterken.

Deze configuratie zal de pin zijn die de luchtbel van het huidige financiële systeem op basis van de schuld zal doen uiteenspatten. Ik zal meer spreken over wat er achter de schermen van het financiële systeem gebeurt in de eerste update van de Tijdperk van Waterman activering, ongeveer een week vanaf nu.

Na het Tijdperk van Waterman activering, zullen er vele astrologische configuraties gedurende het hele jaar zijn die onze samenleving zullen leiden door middel van transformatie die officieel het Tijdperk van de Waterman zal beginnen op het moment van Jupiter-Saturnus conjunctie bij 0 graden Waterman op de dag van de winter zonnewende op 21 december 2020:

https://timburness.wordpress.com/2019/01/10/2020-astrology-the-end-of-an-era-and-new-beginnings/

https://www.mauricefernandez.com/the-saturn-pluto-conjunction-and-the-transits-for-the-year-2020/

http://greatbear.mcn.org/aquar.htm

Het jaar 2020 wordt een jaar van driedubbele Jupiter-Saturnus-Pluto conjunctie, die ongeveer om de 700 jaar plaatsvindt en de laatste keer gebeurde toen de Tempeliers hun banken netwerk creëerden:

https://www.lunarplanner.com/2020/index.html

Dat jaar wordt ook gekenmerkt door het begin van 13 nieuwe synodische cycli, terwijl het gemiddelde slechts één van dit soort cycli per jaar is:

Elk van deze talrijke aspecten zal een nieuwe lichtflits naar het oppervlak van de planeet sturen:

https://5dearthproject.com/the-event-2020-major-celestial-alignment/

We zullen onze Tijdperk van Aquarius meditatie doen op het best mogelijke moment dat het een maximaal positief effect op de mensheid zal hebben. Het zal om 22:11 uur PST zijn op 11 januari in Los Angeles. Dit is gelijk aan 11:11 pm MST in Denver op 11 januari, en dan kruisen we 12 januari voor andere tijdzones: 00:11 uur CST in Chicago, 1:11 uur EST in Newy York, 6:11 uur GMT in Londen, 7:11 uur CET in Parijs, 08:11 uur EET in Caïro, 14:11 uur CST in Taipei en Peking, 15:11 uur JST in Tokyo en 17:11 uur AEDT in Sydney.

NEDERLANDSE TIJD: 12 JANUARI 2020 om 07.11 uur

Hier kunt je de tijd van de meditatie voor je tijdzone controleren:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=AGE+OF+AQUARIUS&iso=20200112T0111&p1=179

Instructies:

  1. Gebruik je eigen techniek om je in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.
  1. Stel je intentie dat je deze meditatie wilt gebruiken als een hulpmiddel om de trigger te co-creëren die het Waterman tijdperk zal beginnen.
  1. Visualiseer een zuil van briljant wit licht dat uitgaat van de Kosmische Centrale Zon, die vervolgens wordt verdeeld over de Centrale Zonnen van alle melkwegstelsels in dit Universum. Visualiseer dan dat dit licht door de Galactische Centrale Zon binnenkomt, dan door onze Melkweg, dan door ons Zonnestelsel en dan door alle Lichtwezens in ons Zonnestelsel en dan door alle wezens op de planeet Aarde en ook door jullie lichaam naar het centrum van de Aarde.
  1. Visualiseer dat dit Licht alle resterende duisternis op Aarde transmuteert, alle ongelijkheden herstelt, alle armoede uitwist en de hele mensheid in overvloed brengt. Visualiseer een nieuwe grote kosmische cyclus van het Waterman tijdperk, die alle wezens op Aarde zuiver Licht, Liefde en Geluk brengt.

De voorgestelde tijd voor onze meditatie is 20 minuten.

Updates over het Tijdperk van de Waterman: http://2012portal.blogspot.com

Overwinning van het Licht

Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl

Age of Aquarius – Fifth Dimension

 

 
2 reacties

Geplaatst door op 20 december 2019 in Cobra

 

Tags: , , , ,

2 Reacties op “Cobra: Age of Aquarius Activatie op 11/12 januari 2020, Vertel het Verder en DOE MEE!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: