RSS

Cobra: Financieel Systeem Update, 18 december 2019

20 dec

Achter de schermen van het financiële systeem is veel gaande. Er is een splitsing binnen de zwarte adel over hoe ze hun plannen willen doorvoeren

De ene zwarte adel factie wil zo spoedig mogelijk het huidige systeem laten crashen middels repo*) markt, en het herplaatsen met IMF gecentraliseerd crypto financieel systeem waar mensen zouden betalen middels hun smart phones en hun gedrag zou worden bekeken en geëvalueerd met een sociale score krediet systeem.

*)(Repo in Wiki: een vorm van securities lending, een kortetermijn-lening met effecten als onderpand en terugkoopverplichting)

JP Morgan en Deutsche Bank zijn beide hoofdspelers in de komende financiële crisis en zij zijn beide ondersteund door deze zwarte adel factie. Deze factie ondersteunt ook IMF en het beleid van ECB, en Christine Lagarde is een van hun belangrijkste spelers:

https://en.wikipedia.org/wiki/Christine_Lagarde

Op 16 september is Deutsche Bank mee gaan doen met een wereldwijd blockchain netwerk, geleid door JP Morgan:

https://www.financemagnates.com/fintech/payments/deutsche-bank-joins-blockchain-network-led-by-jpmorgan/

Deze factie voelde dat het op dat moment gereed was voor de volgende stap en op dezelfde dag triggerden zij een enorme anomalie in de repo markt, die verder werd uitgebreid doordat JP Morgan liquiditeit inhield van andere banken:

https://seekingalpha.com/article/4303050-was-september-repo-spike-anomaly

Van september tot december ging deze factie door met hun plannen:

https://www.jpmorgan.com/global/treasury-services/IIN

Beta testen van hun systeem zou deze maand in China gaan plaatsvinden:

https://cointelegraph.com/news/chinas-central-bank-to-lead-real-world-pilot-of-digital-yuan-report

https://www.scmp.com/business/banking-finance/article/3036543/chinas-digital-currency-tsar-says-e-payment-platforms-may

Het was hun plan om het huidige financiële systeem te laten crashen middels repo markt en dan met het komende nieuwe jaar het nieuwe systeem te implementeren:

https://pro.paradigm-press.info/p/awn_sdrblockchainv2_0418/EAWNV509/Full

Afgelopen week begonnen hun plannen ineen te storten, toen de andere zwarte adel factie in actie kwam.

Deze andere factie ondersteunt het huidige centrale bank schuld slavernij systeem, wil niet dat dit systeem instort, en ondersteunt de Fed (Federal Reserve).

Deze andere factie heeft het volgende artikel vrijgegeven:

https://www.zerohedge.com/markets/its-about-get-very-bad-repo-market-legend-predicts-market-crash-days

Dit artikel heeft de situatie in de repo markt onder de aandacht gebracht van het algemeen bewustzijn en de Fed realiseerde zich dat het systeem vóór het nieuwe jaar zou kunnen instorten als zij niet zouden ingrijpen. Hun antwoord was enorm en snel, zij hebben het plan om in de komende paar weken 500 miljard dollar aan liquiditeit in het systeem te pompen:

https://www.zerohedge.com/markets/avoid-repo-crisis-fed-will-flood-market-gargantuan-365-billion-year-end-liquidity

Dit heeft de situatie gekalmeerd en de eerste zwarte adel factie die het systeem op een harde manier wilde laten instorten is nu macht aan het verliezen.

Beta testen van het blockchain systeem in China is aan het wegebben:

https://www.ledgerinsights.com/china-central-bank-digital-currency-dc-ep-pilot-renminbi/

Er zal voor het nieuwe jaar geen wereldwijde financiële crash zijn, maar zonder het ingrijpen van de Fed zaten wij dichter bij de totale crash dan op enig punt in de geschiedenis.

De Lichtkrachten willen GEEN harde crash van het systeem, zij willen een geleidelijke en gebalanceerde wegsmelting van het systeem, gecombineerd met het toenemend bewustzijn, wat zou leiden tot de positieve financiële reset.

Om deze reden vragen zij zoveel mogelijk mensen mee te doen met de volgende meditatie:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/12/urgent-meditation-to-stabilize-the-financial-system-every-4-hours.html?m=1 (=urgente meditatie om het financiële systeem te stabiliseren elke 4 uur – red: zie de details onderaan dit artikel)

Wij zullen deze meditatie doen tot de feitelijke “Age of Aquarius Activatie” zelf. (red: weekend 11-12 januari, zie de Age of Aquarius artikelen, verspreidt de informatie daarover en doe mee!)

De handelsweek tussen 13 en 17 januari is het moment van de grootste mogelijkheid dat de situatie in het financiële systeem in een volledige crisis zal uitbarsten hetgeen zal leiden naar het inzakken van het huidige financiële systeem.

De astrologische kaart van de opening van de New York effectenbeurs op maandag 13 januari om 09:30 am EST laat een krachtige exacte viervoudige Zon-Saturnus-Pluto-Ceres conjunctie zien met al deze planeten verstopt binnen maar 8 minuten van de boog, waar Saturnus feitelijk achter de Zonneschijf zal zijn zoals gezien vanaf de Aarde!

Sommige mensen verwachten de instorting van Deutsche Bank rond 15 januari:

https://hksar.org/5-signs-of-deutsche-bank-collapse

Financieel analist Martin Armstrong bestudeert de marktcycli en zijn conclusie is dat de economische vertrouwenscyclus zijn laagste punt zal bereiken rond 18/19 januari.

Twee onafhankelijke bronnen hebben gecommuniceerd dat Europese instanties niet zullen toestaan dat de Deutsche Bank instort, en zij zullen het op het laatste moment redden, vergelijkbaar met dit:

https://www.thisismoney.co.uk/money/news/article-2415003/ALISTAIR-DARLING-INTERVIEW-Britain-hours-away-total-social-collapse–Former-Chancellor-crisis-erupted-FIVE-years-ago-week.html

Hoe dan ook, het huidige op schuld gebaseerde financiële systeem kan niet langer blijven bestaan, en Europese centrale banken zijn zich al aan het voorbereiden op de instorting:

https://www.voimagold.com/insight/german-central-bank-gold-is-the-bedrock-of-stability-for-the-international-monetary-system

Centrale banken en Exter’s piramide: wat in het hoofd opkomt als je Weldmann’s statement leest is de omgekeerde piramide van Exter. John Exter was een Amerikaanse econoom die in de 60er jaren een omhoog gerichte piramide bedacht van financiële activa. Onderaan de piramide is goud dat de basis vormt van de meest betrouwbare waarde; alle activa rubrieken binnen de piramide op progressief hogere niveaus bevatten meer risico. Exter zou soms aan zijn model refereren als de schuldpiramide; daarom heeft hij goud erbuiten geplaatst aangezien dit de enige activa is die geen passiva ertegen heeft.

Conclusie: volgens John Exter, wanneer de schuldpiramide groter is gegroeid en onstabiel wordt, barst de bubbel. Investeerders die zekerheid zoeken zullen de ladder naar beneden rennen totdat zij stevige grond vinden (de grondsteen). Deze fundering is goud, dat niet standaard kan zijn of willekeurig kan worden gedevalueerd

Hoe de komende crisis die zal leiden naar de financiële Reset zich verder zal ontwikkelen is niet bekend, maar hier zijn wat mogelijke scenario’s:

https://www.armstrongeconomics.com/products_services/products/the-truth-behind-the-repo-crisis/

http://gnseconomics.com/wp-content/uploads/2012/03/Q-review-2_2016.pdf

Binnen enkele dagen zal ik een update plaatsen over onze Age of Aquarius Activatie, hopend dat wij dit maal de kritieke massa zullen halen!

Overwinning van het Licht!

We Love Mass Meditation: Urgente meditatie om het financiële systeem te stabiliseren elke 4 uur, NL-tijd: 2.00, 6.00, 10.00, 14.00, 18.00, 22.00 uur.

Link naar de geleide meditatie: Financiële situatie meditatie, Nederlands

  1. Instructies (voorgestelde duur van de meditatie is 15 minuten):
  2. Gebruik jouw eigen techniek om je in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.
  3. Richt jouw intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om Licht te brengen in het  wereldwijde financiële systeem en het te stabiliseren.
  4. Visualiseer een kolom van briljant wit Licht die komt van de Kosmische Centrale Zon en die wordt geleid naar de Centrale Zonnen van alle Galaxies in dit Universum. Visualiseer dan dat dit Licht via de Galactische Centrale Zon binnenkomt, door onze galaxie gaat, ons zonnestelsel binnenkomt, vervolgens door alle wezens van Licht binnen ons zonnestelsel gaat, dan door alle wezens op planeet Aarde, en door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde.
  5. Visualiseer de violette vlam van St. Germain die alle mensen en instanties zuivert die zijn betrokken bij het huidige financiele systeem, vooral Deutsche Bank, JP Morgan, de Federal Reserve en de repo markt.
  6. Visualiseer een briljant wit Licht dat op iedereen schijnt, elke financiële instantie en alle situaties in het huidige financiële systeem.

Als je dat wilt kun je de zilveren munten die je met de Zilver Trigger Activatie hebt gekocht in je handen neemt wanneer je deze meditatie doet.

Je kunt ook jouw zilveren munten op een purperen Flower of Life mandala leggen wanneer je deze meditatie doet.

Andere purperen Flower of Life mandala afbeeldingen:

https://eventnl.files.wordpress.com/2019/12/28167-0gsp2e8rfezqryv2s.jpg

https://mandalashop-online.com/1779-large_default/canvas-indigo-flower-of-life.jpg

https://www.google.com/search?q=purple+flower+of+life+mandala&oq=pu

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 20 december 2019 in Cobra, Geen categorie

 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: