RSS

12 Januari 2020; genezing van de chakra’s en leylijnen van de Aarde, en het begin van de Age of Aquarius – ONZE INZET IS CRUCIAAL!

08 jan

De astrologisch gezien zeer bijzondere dag 12 januari 2020 vraagt om de inzet van alle Lichtwerkers om de energie van dit moment extra pulsen te geven. Cobra vertelt ons dat “…de Age of Aquarius activering de Lichtkrachten helpt om de energie van het Licht op het oppervlak van de planeet te gronden, om eindelijk het proces op gang te brengen om het langverwachte Tijdperk van de Waterman (Age of Aquarius) te beginnen. Het aantal mensen dat deze activering doet is de enige meest invloedrijke factor binnen de kracht van de menselijke bevolking aan de oppervlakte om het proces te versnellen. We kunnen de kritische massa van 144.000 mensen die deze activering doen bereiken! Dit zal een massale genezende kettingreactie in het energieveld wereldwijd creëren.”

Deze wereldwijde meditatie is op 12 januari 2020 Nederlandse tijd 07.11 uur.

LATEN WE DIT DOEN!!!

Astrologen vertellen ons dat het jaar 2020 een jaar wordt van driedubbele Jupiter-Saturnus-Pluto conjunctie, die ongeveer eens om de 700 jaar plaatsvindt. De laatste keer was toen de Tempeliers hun banken netwerk creëerden: en als er genoeg mensen deelnemen aan de meditatie op 12 januari hebben we het moment waarop we dat kunnen keren naar een eerlijker systeem. Wil je meer weten over het astrologisch belang en meedoen met de meditatie klik dan op deze link. Hier vind je de Nederlands gesproken geleide meditatie. En lees onder deze link meer over de astrologische gebeurtenissen in 2020.

Ook zal in januari 2020 ten tijde van de conjunctie Saturnus / Pluto een massale planetaire energieactivering op Aarde plaatsvinden. Op dat moment wordt de planetaire Solar Plexus Chakra in Uluru (voorheen Ayers Rock) en Kata Tjuta, in Centraal-Australië, volledig geactiveerd. Dit is de voltooiing van wat onder de aboriginal mensen bekend staat als de “Onderbroken Ceremonie”. (Zie de uitleg hieronder.)

Iedereen wordt gevraagd om alsjeblieft energie te sturen naar de Ngaltawaddi-ceremonie die wordt gehouden in Uluru, gelegen in het Northern Territory, Australië, op 12 januari 2020, en om te visualiseren hoe de kosmische navelstreng genezen wordt.

Hier zijn woorden om deze Healing van de Wereld Zonnevlecht Chakra te helpen:
Laat de zon schijnen op Uluru en Katja Tjuta,
Laat het pad van de regenboogslang helder zijn,
Zodat grotere gezondheid en vitaliteit over de hele wereld kan circuleren om alle wezens te zegenen;
Vandaag, Adem. . . Kom tot rust. . . Glimlach. . . en dank aan de aarde.

LATEN WE DIT DOEN!!!

DE ONDERBROKEN CEREMONIE

In januari 2020 zal er een massale planetaire energieactivering plaatsvinden op aarde ten tijde van de conjunctie Saturnus / Pluto. Op dit moment wordt de planetaire Solar Plexus Chakra in Uluru (voorheen Ayre’s Rock) en Kata Tjuta, in Centraal-Australië, volledig geactiveerd.

Aboriginal Lore vertelt over een ceremonie in de Dreamtime die werd onderbroken en nooit voltooid. Deze ceremonie was bedoeld om het Grote Plan van de Aardegeest te vervullen. Zodra het ritueel is voltooid, zal ‘perfectie zich over de hele wereld verspreiden’. Met andere woorden, dit ritueel zal de weg openen van het 4e naar het 5e Wereldbewustzijn. ‘

Dit evenement wordt gesymboliseerd door een Grote Pool of Kosmische Navelstreng, die de aarde met de zon verenigt. Er wordt voorspeld dat dit snoer zal functioneren in 2020 AD, ten tijde van de conjunctie Saturnus / Pluto.

Uluru en Kata Tjuta vormen samen de wereld Solar Plexus Chakra. Dit is de primaire Chakra voor het behoud van de wereldwijde gezondheid en vitaliteit van de planeet en alle levende wezens. Als het hier niet goed is, lijdt het hele wereldsysteem.

Het is NU tijd om dit te genezen. De genezing begon in oktober 2019, toen een totaalverbod op het beklimmen van de zeer heilige plaats Uluru werd verklaard.

Volgens Robert Coon, auteur van ‘The Rainbow Serpent and the Holy Grail’, zal deze krachtige activering ook een explosie van goddelijk licht en energie met zich meebrengen via de zanglijnen (leylijnen) van de planeet, die alle aardchakra’s met elkaar verbindt, en vooral een van de belangrijkste Energy Arteries / zanglijnen die door de Aboriginals worden aangeduid als The Rainbow Serpent (voor velen goddelijke vrouwelijke energie).

Deze lijn begint bij Uluru (zonnevlecht) en reist via Bali (wereldzuiveringscentrum), naar Glastonbury (hart- en derde oogchakra’s), naar het Titicacameer (sacrale chakra) en vervolgens terug en door naar Uluru.

Het planetaire evenement in januari 2020 is eigenlijk een zeldzame viervoudige conjunctie waarbij Saturnus, Pluto, Mercurius en de Zon zijn betrokken. De eerder onderbroken ceremonie zal culmineren in de reactivering van de zonne-navelstreng van planeet Aarde met de zon, en op diepere niveaus met de Grote Centrale Zon.

Dit zal op zijn beurt helpen bij het creëren van een archetypische communicatie tussen de zon en de aarde, om ons te helpen een ‘gouden eeuw’ vollediger te omarmen.

Enkele weken geleden ontving een van onze groep het bericht ‘Het is tijd om binnen te tikken’. Ze kreeg Bubbels van Licht te zien die zich rond de twee energiecentra van Uluru en Kata Tjuta opbouwden. Ze zag Aboriginal-mensen deze energie in een bubbel zingen en vervolgens het water dat uit een vruchtzak brak.

Een lichtblauw, kristallijn licht en daarna een Mauve licht dat eromheen was opgebouwd. Ze kreeg te horen dat een deel van het DNA van de Aboriginals trilt en bijdraagt ​​aan de Bevalling / Activering.

We vragen mensen om alsjeblieft energie te sturen naar de Ngaltawaddi-ceremonie die wordt gehouden in Uluru, gelegen in het Northern Territory, Australië, op 12 januari 2020, en om te visualiseren hoe de kosmische navelstreng wordt genezen.

Hier zijn woorden om deze Healing of the World Solar Plexus Chakra te helpen:
Laat de zon schijnen op Uluru en Kata Tjuta,
Laat het pad van de regenboogslang helder zijn,
Zodat grotere gezondheid en vitaliteit over de hele wereld kan circuleren om alle wezens te zegenen;
Vandaag, Breathe. . . Kom tot rust. . . Glimlach. . . en dank aan de aarde.

https://lovehaswon.org/the-interrupted-ceremony/

In het weekend 11-13 januari 2020 wordt in Australië bij Uluru de “Cosmic Consciousness Conference” georganiseerd. Een van de sprekers is Christine Day;

zij brengt de nieuwste leringen en berichten van de Pleiaden. Ze heeft het platform voor ons om naar onze verlichting in dit leven te gaan. Dit is ons lot. De sleutel hiervoor is het accepteren van onze menselijkheid; onszelf omarmen als ‘perfect imperfect’. Christine kanaliseert en deelt haar ervaringen om ons te helpen in de richting van onze eigen zelfacceptatie en bewustwording.”

Christine’s-Message-Uluru-2020
Maandag 4 november 2019

Hallo, ik ben erg opgewonden om te presenteren op de Cosmic Consciousness Conference in Uluru in januari 2020. Deze heilige plek is het zonnevlechtchakra van de wereld en een zeldzame astrologische gebeurtenis maakt van Uluru het centrum van een maatschappelijke reset en grote transformatie. De inheemse bevolking zegt dat dit een tijd is om een ​​ritueel te voltooien dat begon op het moment van oprichting. In zijn boek Earth Chakras zegt Robert Coon:
‘De conjunctie in 2020 begint een jaar gewijd aan de helderheid van het gezichtsvermogen … Uluru Kata Tjuta is het rituele centrum voor deze activering … de navelstreng van de zon zorgt ervoor dat hogere levensfrequenties op aarde bestaan ​​en stimuleert verdere evolutie’.
De organisatoren van de Cosmic Consciousness Conference (CCC) zullen de betekenis van deze tijd en locatie eren door hun derde jaarlijkse evenement in Uluru te houden. De activiteiten in Uluru beginnen op 10 januari, de nacht van een maansverduistering met Inma. In de lokale Anangu-cultuur delen Anangu-mannen en -vrouwen hun traditionele lied en dans – of Inma.
Natuurlijk is het op zo’n locatie belangrijk om de inheemse overtuigingen te begrijpen. Volgens de legenden van Anangu werd het gebied in het begin door voorouders gecreëerd – Uluru wordt beschouwd als fysiek bewijs van de activiteiten van de voorouders tijdens de schepping. De ouderen geloven dat er een belangrijke verschuiving zal plaatsvinden wanneer de Saturnus / Pluto-gateway wordt geopend. Een kosmische navelstreng zal hemel en aarde verenigen en perfectie zal zich over de hele wereld verspreiden. In de Aboriginal-kosmologie hadden de slimme mannen ooit het vermogen om zich op en neer te bewegen tussen de werelden via de navel. Toen ons bewustzijn afnam, verloor de mensheid dat vermogen. Zou dit de tijd kunnen zijn dat het wordt hersteld?

Uluru-Kata Tjuta genereert elektromagnetische energie waarop we kunnen afstemmen. Door ons eigen doel voor genezing en leven in overeenstemming te brengen met de frequentie van een krachtcentrum, zoals Uluru, is dynamische persoonlijke verandering mogelijk en ondersteunt zo de mensheid. Het werk dat we bij Uluru doen, verspreidt zich over de hele planeet. Mensen die zich aangetrokken voelen tot de Kosmische Bewustzijnsgebeurtenis hebben vaak het gevoel dat de energieën hen oproepen om daar te zijn.
In een tijd waarin onze zielen ons aansporen ons doel en aangeboren gaven te herinneren, kun je de Uluru-energie voelen die je naam fluistert. Laat je leiden door de synchroniciteiten en maak deel uit van deze verkwikkende, verhelderende en verrijkende ervaring. Samen kunnen we kosmisch bewustzijn, ascensie, bewegen in een tuin van Eden – noem het wat je wilt.
Ik kijk er naar uit om met je te delen terwijl we verder gaan naar dit grootse avontuur.
liefde en zegeningen,
Christine

Christine’s-2-Message-Uluru-2020
Zondag 8 december 2019

Hallo, ik wilde wat achtergrondinformatie met u delen over hoe de Cosmic Consciousness Conference in Uluru plaatsvond en waarom 12 januari 2020 zo’n belangrijke gebeurtenis is.
In een flits van goddelijke leiding in 2016 voelden de organisatoren zich eerst geleid om een ​​conferentie te organiseren in Uluru. Niet zeker met welk doel, ze vertrouwden dat het hogere plan zich zou ontvouwen als nodig was en gingen gewoon verder met elke opening. Destijds waren ze hun eigen kosmisch bewustzijn aan het verkennen en hadden ze momenten waarop ze diep werden geraakt door de informatie die werd verstrekt; evenals de mensen die ze aantrokken en de synchroniciteit die zich aan het ontvouwen was.
Alles bleef wijzen in de richting van een Kosmische Bewustzijnsconferentie in Uluru.
Het oorspronkelijke idee was om het evenement te houden tijdens een van de favoriete seizoenen in de outback, het wildflower-seizoen in augustus / september. Niets kon echter gemakkelijk worden uitgelijnd en ze werden steeds geblokkeerd. Dus stapten ze uit de slinger om erachter te komen wanneer het universum dit evenement zou willen houden.
Januari bleef maar komen.
Daarna deden ze meer onderzoek en groeven dieper om erachter te komen waarom ze dit evenement in januari moesten afstemmen.
En ontdekte waarom …
De conferentiebijeenkomsten waren ontworpen om te beginnen met het opbouwen van energie tegen een belangrijke datum – 12 januari 2020 – de datum van een zeldzame Saturnus Pluto-conjunctie.

De kosmische navelstreng

Deze bijzondere buiten-planeet conjunctie is de meest magische en langverwachte unie van alle verschillende buitenplaneet-unies. Er wordt aangenomen dat een belangrijke verschuiving zal plaatsvinden – perfectie zal zich over de hele wereld verspreiden – een kosmische navelstreng zal ‘hemel met aarde’ verenigen.
Voor degenen die betrokken waren bij het brengen van de conferentie naar Uluru leek dit een echt kosmisch bewustzijn. In die tijd was er heel weinig literatuur op internet beschikbaar, maar de energiek resoneerde diep bij iedereen.
Niet alleen is deze datum astrologisch significant, de Anangu sprak over een groot ritueel in Uluru, dat werd verstoord en nooit voltooid aan het einde van de oorspronkelijke Scheppingstijd. Er werd gezegd dat deze 12e dag januari in 2020 een ideaal moment is om het ritueel te voltooien.
Dit is een krachtige activering die energie op en neer door de kosmische navel ziet, en door de leylijnen van de planeet, die alle aardchakra’s met elkaar verbindt. Er zijn twee onderling verbonden belangrijke energetische leylijnen: de Rainbow Serpent (vrouwelijk) en de Plumed Serpent (mannelijk).
Natuurlijk vertellen de bekende inheemse verhalen over twee slangen; een vrouwelijke slang Kuniya en haar neef Liru, die elkaar ontmoeten in Uluru. Op een platte aardkaart vormen deze twee slangen een oneindig symbool. Deze verbinding zal de hemel op aarde, de gouden eeuw of een terugkeer naar Eden creëren.
Voor degenen onder ons die geroepen zijn om in Uluru te zijn voor de derde jaarlijkse Cosmic Consciousness Conference, weten we niet precies welke magie zich zal ontvouwen. We weten dat degenen die daar bedoeld zijn zullen zijn. Deze bijeenkomst was lang geleden al gepland door onze zielen.
We zijn zeer vereerd om een ​​speciale ceremonie te houden om te baden in de hogere energieën en welkom te zijn in een nieuwe dageraad.
We hopen dat je mee kunt doen!
Liefde en zegeningen,
Christine

Christine’s-3-Message-Uluru-2020
Zondag 5 januari 2020

Hallo, Uluru nam afscheid van 2019 met een hevige storm die de nabijgelegen stad Yulara sloeg met bliksem en stortregens. Het weerbureau meldde dat dit het type storm was dat twee keer per eeuw plaatsvond.
De bliksemflits is van oudsher een symbool van plotselinge verlichting en de vernietiging van onwetendheid.
In de Aboriginal-mythologie staat de bliksemmens, die eruit ziet als een bidsprinkhaan, bekend als Namarrkon (en andere namen). Hij gebruikt de kracht van de zon als energie en vormt heldere lichtbogen over elk van zijn schouders.
Nararrkon is meestal ongezien en leeft hoog in de lucht. Als mensen de wet niet gehoorzamen, sist hij, kraakt en slaat hij zelfs de dader met zijn vurige bliksemschichten. Wanneer hij dondert, is het tijd om bushtucker te verzamelen en te eten.
Je kunt natuurlijk niet anders dan het gevoel hebben dat met de aankomende gebeurtenissen in minder dan een week nu, het belangrijk is dat zo’n krachtige energie door Uluru is gegaan. Wat betekent het? Volgens Quornesha, spirituele sjamaan, is bliksem een ​​teken dat je nu een verschil maakt in je lichtwerk. Ze zegt: ‘Bliksem is een boodschap dat er iets radicaals en toegewezen in je blauwdruk of lot staat te gebeuren. Je hebt de voltooiing van iets bereikt en dit moet worden geprezen.’
Met de geo-engineering en weersaanpassing is het moeilijk om te weten of de natuurlijke krachten van Gaia en spirituele rijken samenwerken om te reinigen, communiceren en harmoniseren, of in feite, of de tirannen aan het roer van HAARP en andere weersaanpassingen systemen manipuleren de lucht voor hun eigen kwade agenda’s.
Met een groep van meer dan 180 lichtwerkers op weg naar Uluru in een week voor de Cosmic Consciousness Conference, proberen ze ons misschien te stoppen. Samen zijn we sterker. Licht wint.
Net als de bliksemmens gebruiken ook wij de kracht van de energie van de zon, samen met de kracht van de energie van ons hart. Het is tijd voor ons om te schitteren en in onze ware aard, passie en doel te stappen. We waren van plan Eonen geleden samen in Uluru te herenigen voor deze kosmologische gebeurtenis – voor de evolutie van de mensheid, voor planetaire ascensie en kosmisch bewustzijn.
De vernietiging van onwetendheid.
Verlichting.
Tot ziens, Team Light Uluru!

https://www.christinedayonline.com/blog

https://www.christinedayonline.com/blog/christines-message-january-2020

Hallo, ik schrijf je vanuit het Rode Centrum van Australië in Alice Springs. We kwamen op 3 januari aan en hebben een krachtig proces van verjonging en vernieuwing doorgemaakt. We hebben door de woestijn gewandeld en de krachtige, heilige energieën ontvangen in Standley Chasm en Simpsons Gap, gelegen in de West Mac Donnell Ranges.

Ik heb een diepgaand herinneringsproces doorgemaakt tijdens vorige levens terwijl we de aarde van heilige inheemse landen besturen en bewandelen. De voortreffelijke rotsvormen zijn voor mij wakker geworden uit herinneringen, en ik heb diepe transmissies en indrukken ervaren van de rotsvormen, de bomen, het land en de bergen.

We maken onze weg naar Kings Canyon en Mt Connor en brengen ons vervolgens dichter bij Uluru. Ik voel de essentie van Uluru tot mij roepen. Ik kan de komende multidimensionale herschikkingen zien, voelen en voelen die ik zal ontvangen en absorberen. We komen over een paar dagen aan in Uluru.

Er is een gevoel dimensioneel getransporteerd te worden naar een alternatieve omgeving en een grote vreugde die mijn hart vult. Ik ben vervuld van dankbaarheid. Niets had me kunnen voorbereiden op wat me hier te wachten stond.

De vuren blijven branden in heel Australië. Er is een rokerige waas over het hele land. Ik voel uiteindelijk een sterke hernieuwingsenergie die door deze vuren wordt geboren. Al het plantenleven en de aardrasters in dit land zullen een metamorfe ontwikkeling doormaken. Dit creëert een krachtig loslaatproces binnen elk individu en binnen elke gemeenschap. Ik blijf energieke ondersteuning sturen naar al diegenen die worden getroffen door deze wilde branden.

Dit is een diepgaande tijd voor vernieuwing voor ons allemaal. Vergeet niet te ademen en los te laten, waardoor je jezelf voorbij de illusie in de uitgestrektheid van je eigen hart kunt laten gaan.

Ik zend ieder van jullie liefde en weet dat ik jullie de krachtige transmissies zal uitzenden die bestemd zijn om zich op 12 januari in Uluru te ontvouwen.

LATEN WE DIT DOEN!!!

 
3 reacties

Geplaatst door op 8 januari 2020 in Cobra, Meditatie

 

Tags: , , , , , , , , ,

3 Reacties op “12 Januari 2020; genezing van de chakra’s en leylijnen van de Aarde, en het begin van de Age of Aquarius – ONZE INZET IS CRUCIAAL!

 1. JohnD

  11 januari 2020 at 14:06

  Is er ook een eindtijd bekend?

  Like

   
  • eventnl

   11 januari 2020 at 17:06

   De Age of Aquarius Activatie meditatie die wij om 07.11 uur doen duurt ca. 20 minuten, en je kunt het zelf uiteraard naar eigen behoefte uitbreiden.

   Like

    
 2. Carla van der Veldt

  11 januari 2020 at 22:08

  Ik doe mee met de meditatie om 7.11 uur morgen ochted

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: