RSS

Voortzetting Age of Aquarius Activatie Meditatie

12 jan

Een van de lezers van dit blog stelde voor om deze meditatie een tijdlang op een vastgesteld tijdstip te blijven herhalen. Prima idee!

Het lijkt mij het handigst om het dan te combineren met de “Key to Freedom” meditatie die zondagmiddag om 16.00 uur plaatsvindt. De geleide audio duurt 15:13 minuten, en dan direct daarna de Age of Aquarius, hier is de geleide audio daarvan, duur 20:01 minuten.

Je kunt er ook voor kiezen om de geleide meditatie mp3 voor de Age of Aquarius via WeTransfer te downloaden; doe dat wel meteen, want over een paar dagen is hij eraf: https://we.tl/t-Q7VGMoly94

Tip voor het converteren van Youtube bestanden naar mp3 op jouw computer, zodat je de bestanden ook zonder internet hebt: download het programma 4K Youtube to MP3. Je kunt daarna de Youtube link van het bestand dat je wilt downloaden kopiëren en plakken in het 4K programma, de rest gaat vanzelf.

 

 
1 reactie

Geplaatst door op 12 januari 2020 in Cobra, Meditatie

 

Tags: ,

Een Reactie op “Voortzetting Age of Aquarius Activatie Meditatie

 1. Winfried Meier

  12 januari 2020 at 17:18

  Collectieve meditaties? Prachtig.
  Mediteren is met name in jezelf keren, één worden met je hogere goddelijke Zelf, liefst elke dag en op tijden die bij je passen.

  Bij collectieve meditaties is het zich richten op gemeenschappelijke doelstellingen belangrijk, doch het is gewenst, dat geen eigen invulling met data en programma’s aan onze idealen wordt gegeven die niet allereerst op de dienstbaarheid aan God zijn afgestemd.

  Het advies van aartsengel Metraton, hoe wij zowel individueel als collectief het ascentieproces kunnen ondersteunen met de manifestatie en gronding in onszelf en in de wereld van “het Gouden Levenselixer”, vindt u op de website van “wakkeremensen”.

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: