RSS

Cobra: Eindtijd Waanzin, 29 januari 2020

30 jan

Omdat we nu vlak voor het aanbreken van de nieuwe Gouden Eeuw staan, moet er een sterke zuivering plaatsvinden voordat we als planeet het Licht kunnen betreden. Deze zuivering wordt de eindtijd waanzin genoemd.

De eindtijd waanzin gebeurt individueel, met veel mensen die in paniek raken en disfunctioneel gedrag vertonen, maar ook wereldwijd.

Omdat ze nu weten dat hun einde onvermijdelijk is, wil de Cabal de oppervlakte menselijke bevolking vernietigen in het proces van hun eigen ondergang.

Ze probeerden dat in december vorig jaar door de financiële ineenstorting op de repomarkt te activeren – en dat werkte niet -, ze probeerden dat begin januari door escalatie met Iran – dat niet werkte -, ze probeerden een valse vlag te ontwikkelen in Virginia – dat werkte niet -, dus wat blijft er over?

Een wereldwijde pandemische angst.

2019-nCoV is een geavanceerd etnisch biowapen dat zich voornamelijk richt op Aziatische bevolking:

https://benjaminfulford.net/2020/01/29/engineered-novel-corona-virus-okay-for-europeans/ – zie ook dit artikel: https://wakkeremensen.blogspot.com/2020/01/benjamin-fulford-khazariaanse-bende.html#more

De huidige epidemie is een gevolg van geheime biologische oorlogsvoering tussen China en de VS.

Chinese militaire langetermijnstrategie tegen de VS is grotendeels gebaseerd op biowapens:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=139739

http://thelibertyman.com/docs/ChineseDefenceMinisterSpeech.pdf

De Chinese agenten hebben het coronavirus uit het laboratorium in Canada gestolen:

https://greatgameindia.com/coronavirus-bioweapon/

http://greatgameindia.com/chinese-researchers-caught-stealing-coronavirus-from-canadian-lab/

En het tot een biowapen geüpgrade in het laboratorium in Wuhan:

https://www.zerohedge.com/health/man-behind-global-coronavirus-pandemic

https://greatgameindia.com/dr-xiangguo-qiu-chinese-biological-warfare-agent/

https://s3-ap-northeast-1.amazonaws.com/news.guo.offload.media/wp-content/uploads/2020/01/25133703/Brief-summary-of-evidence-of-lab-finish.pdf

Vervolgens stal een Amerikaanse agent, eerder geïnfiltreerd in het Wuhan-lab en betrokken bij de ontwikkeling van het virus, een monster van het coronavirus en verspreidde het op de zeevruchten- en dierenmarkt van Wuhan. Vanaf dat moment verspreidde het virus zich met geometrische progressie die er echt eng uit kan zien:

https://moneymaven.io/mishtalk/economics/coronavirus-geometric-progression-suggests-100-000-infections-in-a-week-jzcZTq6Je0GpmioumMXSyg

Het is interessant om op te merken dat Peter Salama, een gerenommeerde epidemioloog die voor de WHO werkte en een bestuurslid is van GAVI, de vaccinalliantie, stierf op 23 januari:

https://www.gavi.org/news/media-room/gavi-statement-following-death-peter-salama

https://www.healthpolicy-watch.org/global-health-emergencies-advocate-peter-salama-dies-at-age-51/

De Pleiadiërs werken onvermoeibaar om de epidemie te stoppen. Op vrijdag 24 januari hebben ze het eerste Stardust-nanopoeder ontwikkeld om het virus te vernietigen, en dit vanaf hun schepen in Lage Aarde Baan naar het oppervlak van de planeet verspreid. Het virus heeft gereageerd op de nanostof en is gemuteerd in een iets minder dodelijke en iets meer infectueuze vorm.

Lerend van de reactie van het virus, hebben de Pleiadiërs een meer geavanceerde versie van Stardust ontwikkeld en op maandag en dinsdag (27 en 28 januari) toegepast.

Als gevolg hiervan verspreidt het virus zich niet meer met de geometrische progressie zoals het tot nu toe was, en het lijkt te vertragen:

De Lichtkrachten verwachten dat de verspreiding van de infectie binnen een week of twee zelfs zal verdwijnen, met daarna steeds minder nieuwe gevallen.

Na genoeg pogingen zullen de Pleiadiërs het virus volledig kunnen hacken en voorkomen dat het zich verspreidt, op precies dezelfde manier zoals ze de Spaanse grieppandemie in 1918 stopten:

https://en.wikipedia.org/wiki/Spanish_flu#End_of_the_pandemic

De virussen kunnen zich alleen effectief verspreiden als ze ondersteuning krijgen van de duistere krachten op het plasmavlak.

Ook zijn alle resterende chimera-plasmaspinnen extreem uitgehongerd en zitten op de rand van uitsterven, en nu haasten ze zich naar Wuhan en andere steden met een groot aantal infecties om zich met angst en lijden te voeden.

Dit is een perfecte val voor hen, omdat de Lichtkrachten ze veel effectiever kunnen opruimen wanneer ze zich allemaal in zo’n kleine ruimte verzamelen en zich niet meer gelijkmatig over het oppervlak van de planeet verspreiden.

De Lichtkrachten ruimen nu intensief alle infectieondersteunende plasma en alle plasma-chimera-spinnen op, en met deze zuiveringssnelheid zijn alle plasma-chimera-wezens binnen een week of twee verdwenen, met alleen nog overblijvend de fysieke chimera in US Space Command en DARPA.

De Lichtkrachten vragen iedereen die zich hiertoe geleid voelt om dit opruimproces te ondersteunen door visualisatie van een Violette Vlam die alle virusondersteunende plasma en alle plasma-chimera-spinnen zuivert.

Mensen kunnen ook helpen de coronavirus-epidemie te stoppen met de volgende meditatie:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

Het is heel belangrijk om kalm te blijven en zich niet aan angst over te geven. Om alles in perspectief te plaatsen: in 2018 alleen al stierven in de Verenigde Staten meer dan 80.000 mensen aan gewone griep en niemand lijkt zich zorgen te maken:

https://www.nbcnews.com/health/health-news/least-80-000-people-died-flu-last-winter-u-s-n913486

En wereldwijd 650.000 mensen:

https://www.who.int/news-room/detail/14-12-2017-up-to-650-000-people-die-of-respiratory-diseases-linked-to-seasonal-flu-each-year

Voor een doorsnee menselijk wezen is het risico om dit coronavirus te krijgen heel laag, en het zal zeer waarschijnlijk laag blijven:

https://www.lewrockwell.com/2020/01/bill-sardi/your-chance-of-developing-symptoms-or-dying-from-the-menacing-coronavirus-that-now-threatens-global-human-populations-is-0-0000017482-symptoms-0-0000001137-death/

Het beste advies aan iedereen is om deze epidemie op dezelfde manier te bekijken als de gewone koorts. Dit zal het grootste deel van de angst wegnemen.

Je kunt hier de huidige staat van de epidemie checken:

https://bnonews.com/index.php/2020/01/the-latest-coronavirus-cases/

En hier:

https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

Terwijl deze epidemie angst afneemt heeft de cabal een andere truc ingezet:

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/a-plague-of-billions-of-locusts-threatens-to-create-a-horrific-end-times-famine-all-over-africa –  (Een plaag van miljarden sprinkhanen dreigt een gruwelijke eindtijd te veroorzaken Hongersnood in heel Afrika)

En ook dat zal niet werken aangezien de Lichtkrachten al aan de oplossing werken.

De Blauwe Dageraad komt eraan:

https://www.thegoldenagegoddess.com/2020/01/dream-vision-of-planet-earths-victory.html?m=1

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 
3 reacties

Geplaatst door op 30 januari 2020 in Cobra

 

Tags: , , , , ,

3 Reacties op “Cobra: Eindtijd Waanzin, 29 januari 2020

 1. thea

  1 februari 2020 at 13:21

  gelukkig komt er einde aan de waanzin , en rust voor de wereld en hun bevolking , verschrikkelijk wat er allemaal gaande is , stop de corruptie in d wereld alles en iedereen in de regeringen lijken wel gek geworden te zijn , met leugens en bedrog , maar ben blij dit te lezen en dat er een einde in zicht is , bedankt god zegenen
  jullie voor het delen

  Like

   
 2. Ena Maas-vanderPluijm

  3 februari 2020 at 20:41

  Interessant gegeven, iets om toch even te bekijken lijkt me.

  Op do 30 jan. 2020 17:10 schreef Info-blog The Event-NL :

  > eventnl posted: “Omdat we nu vlak voor het aanbreken van de nieuwe Gouden > Eeuw staan, moet er een sterke zuivering plaatsvinden voordat we als > planeet het Licht kunnen betreden. Deze zuivering wordt de eindtijd waanzin > genoemd. De eindtijd waanzin gebeurt individueel, ” >

  Like

   
 3. Rita Mertens

  22 maart 2020 at 08:07

  Dank voor de mooie hoop op het aanbreken van het verlossende Licht!

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: