RSS

Urgente Meditatie elke 4 uur, om de coronavirusuitbraak in Italie te stoppen, 24 februari 2020

25 feb

Sinds eind januari hebben wij elke 4 uur de meditatie gedaan om de uitbraak van het coronavirus in China te stoppen.

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

Sinds zondagavond 23 februari zijn 11 Italiaanse steden afgesloten als gevolg van het coronavirus toen in de laatste 48 uur 3 mensen zijn overleden aan de ziekte, na een dramatische toename van gevallen.

https://www.euronews.com/2020/02/21/italy-s-coronavirus-cases-quadruple-after-8-infected-in-one-hospital

https://www.thedailybeast.com/coronavirus-explodes-in-italy-threatening-europe-can-it-be-contained

https://www.telegraph.co.uk/news/2020/02/23/italian-towns-lockdown-155-test-positive/

Op zaterdag 22 februari is een 75 jaar oude vrouw uit Lombardy overleden, en daarna de dood van een man van 78 in Veneto.

Een derde persoon is door het coronavirus overleden hetgeen Italië de eerste Europese lidstaat maakt waar mensen zijn overleden door COVID-19.

Italië heeft 155 gevallen gemeld – het grootste cluster buiten Azië – inclusief 89 in Lombardy, 25 in Veneto, negen in Emilia Romagna en zes in Piemonte.

Sommige van de gevallen kwamen in hetzelfde ziekenhuis in Codogno, een van de Lombardy steden die nu zijn afgesloten.

Andere steden die effectief zijn afgesloten zijn Casalpusterlengo, Castiglione d’Adda, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo en San Fiorano.

Daarom organiseren wij een urgente meditatie, elke 4 uur, voor de komende dagen, om de verspreiding van het coronavirus in noord Italië te blokkeren. Dit is een verzoek van Cobra in relatie tot deze post:

http://2012portal.blogspot.com/2020/02/urgent-meditation-to-stop-coronavirus.html

Wij beginnen met onze meditatie op 24 februari om 1:15 pm UTC, en vervolgens elke vier uur op de volgende tijden:

  • 1:15 AM UTC
  • 5:15 AM UTC
  • 9:15 AM UTC
  • 1:15 PM UTC
  • 5:15 PM UTC
  • 9:15 PM UTC

De tabel hieronder laat de tijden van de meditatie zijn voor de verschillende tijdzones:

zones:

day before actual day next day
Time zone City #1 #2 #3 #4 #5 #6
HST Honolulu 03:15p 07:15p 11:15p 03:15a 07:15a 11:15a
PST Los Angeles 05:15p 09:15p 01:15a 05:15a 09:15a 01:15p
MST Denver 06:15p 10:15p 02:15a 06:15a 10:15a 02:15p
CST Chicago 07:15p 11:15p 03:15a 07:15a 11:15a 03:15p
EST New York 08:15p 12:15a 04:15a 08:15a 12:15p 04:15p
BRT Rio de Janeiro 10:15p 02:15a 06:15a 10:15a 02:15p 06:15p
UTC Reykjavik 01:15a 05:15a 09:15a 01:15p 05:15p 09:15p
GMT London 01:15a 05:15a 09:15a 01:15p 05:15p 09:15p
CET Berlin 02:15a 06:15a 10:15a 02:15p 06:15p 10:15p
EET Cairo 03:15a 07:15a 11:15a 03:15p 07:15p 11:15p
MSK Moscow 04:15a 08:15a 12:15p 04:15p 08:15p 12:15a
ICT Bangkok 08:15a 12:15p 04:15p 08:15p 12:15a 04:15a
CST Taipei 09:15a 01:15p 05:15p 09:15p 01:15a 05:15a
JST Tokyo 10:15a 02:15p 06:15p 10:15p 02:15a 06:15a
AEDT Sydney 12:15p 04:15p 08:15p 12:15a 04:15a 08:15a
NZDT Auckland 02:15p 06:15p 10:15p 02:15a 06:15a 10:15a

(Nederland is de CET tijdzone – Berlin – dus 2.15 – 6.15 – 10.15 – 14.15 – 18.15 – 22.15 uur)

Hier is de link naar Facebook voor deze meditatie:https://www.facebook.com/events/1249829345222215/

Instructies (voorgestelde tijdsduur 15 minuten):

1. Gebruik jouw eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2. Zet jouw intentie om deze meditatie te gebruiken als een middel om het noord Italië coronavirus cluster te blokkeren voor verdere verspreiding en om het virus te verwijderen van de oppervlakte van de planeet.

3. Visualiseer een kolom van briljant wit Licht die komt van de Kosmische Centrale Zon, dan wordt verdeeld naar centrale zonnen van alle galaxies in dit universum. Visualiseer vervolgens dat dit licht binnenkomt via de Galactische Centrale Zon, door onze galaxy gaat en ons zonnestelsel binnenkomt, en gaat door alle wezens van Licht binnen ons Zonnestelsel, en vervolgens door alle wezens op de planeet Aarde en ook door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde.

4. Visualiseer het Witte Vuur van AN dat alle mensen en alle locaties zuivert in relatie tot het coronavirus cluster in Noord Italië, vooral Lombardy, Veneto, Emilia Romagna, en Piemonte.

5.  Visualiseer het Violette Vuur dat alle virus ondersteunende plasma zuivert en alle overgebleven plasma archons, dracos, reptillians en andere entiteiten verwijdert. Visualiseer dat het virus wordt gestopt van het zich verder verspreiden en dat het wordt verwijderd van de oppervlakte van de planeet.

6. Visualiseer dat iedereen die door dit virus is geïnfecteerd volledig is genezen.
Zoals door Cobra voorgesteld kun je de volgende animatie gebruiken om te helpen visualiseren dat het coronavirus volledig van de oppervlakte van de planeet wordt verwijderd. Deel dit alsjeblieft zoveel mogelijk.
Pleiadians hebben ook een nieuw protocol ontwikkeld voor de verwijdering van het virus dat de mensen in de geïnfecteerde gebieden kan helpen (primair in de Hubei provincie in China, maar ook elders op de planeet).
Als je weet, voelt of bang bent dat je het virus hebt, of je wilt het gebied om jou heen desinfecteren, kun je drie maal in jouw hoofd herhalen:

“Command RCV stardust”

De Pleiadians zullen dan hun geavanceerde technologieën gebruiken om te helpen het virus te verwijderen. Dit nieuwe protocol is nog in ontwikkeling en is beperkt in zijn effectiviteit, en de Pleiadians vragen om feedback. Degenen die dit protocol gebruiken worden uitgenodigd om zijn effecten te rapporteren onder de volgende post op het Portal blog:

Wees je ervan bewust dat dit protocol GEEN substituut is voor medische behandeling.
Hier is een gif voor het promoten van dit protocol. Je kunt het verspreiden om te helpen bewustzijn te creëren over het bestaan van het protocol.
English:
 Italian:
Hier zijn de posters voor Command RCV Stardust in het Italiaans, verspreid deze alsjeblieft in Italiaanse gemeenschappen zodat zij weten van dit protocol:

Hier kun je meer gifs en plaatjes vinden:

Je kunt ook deze situatie meenemen in jouw dagelijkse Emergency Meditatie om 2 pm UTC.
Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 25 februari 2020 in Cobra, We Love Mass Meditation

 

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: