RSS

Belangrijk! Meditatie voor de Ascentietijdlijn / Eind van het Coronavirus, 5 april 2020

16 mrt

Het is even wat stil geweest op dit blog door problemen met mijn computer. Die zijn nu opgelost. Hieronder de oproep van Cobra voor een wereldwijde meditatie op 4/5 april waaraan zoveel mogelijk mensen mee moeten doen om ons doel te bereiken. Dus vertel het verder! Onder deze oproep vind je een lijst met alle video’s die inmiddels zijn gemaakt en die je naar jouw relaties kunt sturen en/of op je blogs kunt plaatsen. Gezien de waanzin die op dit moment gaande is beseffen we allemaal hoe belangrijk het is dat we met zijn allen een vuist maken! Veronica

Cobra: Het is tijd om weer actie te ondernemen! Het is tijd om het lot van onze wereld in eigen handen te nemen! We zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt en dat de huidige tijdlijn niet in de goede richting gaat.

Dit is onze kans om de tijdlijn collectief terug te verschuiven naar onze optimale tijdlijn voor planetaire bevrijding.

Daarom maken we gebruik van de mogelijkheid van de enorme astrologische configuratie van de Jupiter Pluto-conjunctie op 4 en 5 april 2020 om een ​​portaal te creëren waardoor we ons bewustzijn zullen verenigen en het proces zullen activeren dat de optimale Ascentietijdlijn voor de planeet bij elkaar zal houden.

Maak dit viraal! Deel het wereldwijd! Plaats het op je websites en blogs! Als je een alternatief mediakanaal kent, kun je dit naar hen sturen. Je kunt een Facebook-evenement maken voor jouw lokale groep mensen die dit in jouw deel van de wereld doen.

Dit keer echter zijn alleen mensen die mijn blog volgen niet genoeg. We hebben een meer wereldwijde samenwerking nodig met vele malen meer betrokken beïnvloeders.

Deze activering is een test voor de oppervlaktebevolking of deze eenheid kan manifesteren of niet. De Lichtkrachten zullen het niveau van samenwerking monitoren en zullen dat gebruiken als een van de bepalende factoren voor de plannen voor de nabije toekomst van de Event.

Er zijn veel spirituele leiders met grote aanhang en ik hoop oprecht dat ze zouden willen dat het coronavirus wordt uitgeschakeld en dat ze zouden willen dat de planeet naar de meest positieve tijdlijn verschuift. Als ze willen deelnemen aan deze meditatie, kunnen ze contact opnemen met cobraresistance@gmail.com.

Wetenschappelijke studies hebben positieve effecten van massameditaties en activeringen op de menselijke samenleving bevestigd, dus ieder van jullie die aan deze activering zal deelnemen, kan daadwerkelijk helpen om het Aquariustijdperk dichter bij ons te brengen:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html  (link naar NL-vertaling van deze artikelen)

Deze activering helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht op het oppervlak van de planeet te gronden om het coronavirus volledig te verwijderen, om alle angst die deze epidemie heeft veroorzaakt te helpen verwijderen, om alle plannen die duistere krachten hadden om deze epidemie te veroorzaken tegen te gaan, en om te helpen om de planetaire evolutie terug te verschuiven naar de meest positieve ascentietijdlijn die ons in het Aquariustijdperk zal leiden.

Het aantal mensen dat die activering uitvoert, is de meest invloedrijke factor binnen de macht van de menselijke oppervlakte-bevolking om dit proces te versnellen.

We kunnen de kritische massa van 144.000 mensen bereiken die deze activering doen! Dit zal wereldwijd een enorme helende kettingreactie in het energieveld veroorzaken.

We zullen deze meditatie doen op het exacte moment van Jupiter Pluto conjunctie op 4/5 april, wat het eerste moment zal zijn waarop een werkelijk krachtige energie van Age of Aquarius de oppervlakte van de planeet zal raken:

We doen deze meditatie op 4 april om 22.45 uur EDT in New York. Dit is gelijk aan 21:45 uur CDT in Chicago, 20:45 uur MDT in Denver en 19:45 uur PDT in Los Angeles. Europa en Azië hebben al 5 april op het moment van de activering, dat is 3.45 uur BST in Londen, 4.45 uur CEST in Parijs, 4.45 uur EET in Caïro, 10:45 uur CST in Taipei en Peking, 11:45 uur JST in Tokio en 12:45 uur AEST in Sydney.

In Nederland is dit dus 5 april om 04.45 uur

Je kunt de tijd van de meditatie voor jouw tijdzone hier bekijken:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=ASCENSION+TIMELINE&iso=20200404T2245&p1=179

Instructies:

1. Gebruik jouw eigen techniek om je in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2. Geef aan dat je deze meditatie wilt gebruiken als hulpmiddel om de planeet in de meest optimale tijdlijn te brengen en als hulpmiddel om het coronavirus volledig te verwijderen.

3. Visualiseer een pilaar van schitterend wit Licht dat uit de Kosmische Centrale Zon komt en vervolgens wordt verspreid naar de Centrale Zonnen van alle sterrenstelsels in dit universum. Visualiseer dan dat dit licht binnenkomt door de Galactische Centrale Zon, dan door ons Melkwegstelsel gaat, vervolgens ons Zonnestelsel binnengaat en door alle wezens van Licht in ons Zonnestelsel stroomt, en dan door alle wezens op planeet Aarde en ook door jouw lichaam, naar het centrum van De aarde.

4. Visualiseer dit licht dat al het resterende coronavirus op aarde transmuteert, alle geïnfecteerde gebieden op de planeet desinfecteert, alle patiënten geneest, alle angst wegneemt die met deze epidemie gepaard gaat en de stabiliteit herstelt.

5. Visualiseer dat de gang van zaken op planeet Aarde verschuift naar een zo positief mogelijke tijdlijn, weg van alle epidemieën, weg van alle oorlogen, weg van alle wereldwijde overheersing. Visualiseer dat wit, roze, blauw en gouden Licht alle ongelijkheden geneest, alle armoede uitwist en overvloed brengt voor de hele mensheid. Visualiseer een nieuwe grote kosmische cyclus van het begin van het Aquariustijdperk, die puur licht, liefde en geluk brengt aan alle wezens op aarde.

De voorgestelde tijd voor onze meditatie is 20 minuten.

Updates over de Ascension Timeline Meditation:

Http://2012portal.blogspot.com (Engelstalig)

http://eventnl.info (Nederlandstalig)

Ascentietijdlijn / Einde van Coronavirus – activeringsvideo’s zijn gemaakt in meer dan 30 talen. Maak ze viraal, verspreid ze via uw netwerken om de kritische massa te helpen bereiken!

English:
German:
Nederlands:
French:
Italian:
Spanish:
Polish:
Slovenian:
Persian:
Er zijn Video playlists in veel talen gemaakt door  We Love Mass Meditation, ons official Youtube channel:
By Age of Aquarius:
And by TruthEarthOrg:
Er is een Facebook event pagina in het Engels gemaakt:
in het Frans:
Mijn aankondiging van deze massa meditatie heeft veel krachtige reacties losgemaakt en ze zijn met dit artikel prachtig verwoord:
Mensen die vragen hebben over de situatie kunnen deze sturen aan welovemassmeditation@gmail.com, en veel daarvan zal worden beantwoord in een nieuw Cobra interview dat zo spoedig mogelijk op mijn blog zal worden geplaatst.
Tot dan, een open brief vol met inspiratie:
Vertaald door Veronica
 
9 reacties

Geplaatst door op 16 maart 2020 in Cobra, Meditatie

 

Tags: , , , , ,

9 Reacties op “Belangrijk! Meditatie voor de Ascentietijdlijn / Eind van het Coronavirus, 5 april 2020

 1. Maria Sempels

  16 maart 2020 at 18:33

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Like

   
 2. Yvja

  17 maart 2020 at 10:11

  Dien je te hamsteren? NEEN!
  Waarom mensen dan toch gaan hamsteren geeft eigenlijk aan dat de hamsteraars niet willen geloven wat de de regering heeft gesteld!
  Is het dan verstandig om te gaan hamsteren….of is het niet veel beter om naar je hart te gaan luisteren? VOLGENS ONS DUS WEL!
  Je hart weet immers hoe het werkelijk zit en is met dat gif-virus dat nota bene gemaakt is door het mensDOM.
  DOE DUS VOORAL MEE MET DE MASSA MEDITATIE OM 04:45 OP ZONDAGMORGEN EN VERANDER MET ONS DE HELE WERELD TEN GOEDE!!!

  Like

   
  • eventnl

   17 maart 2020 at 16:19

   Lees het vandaag geplaatste bericht van Cobra “Eindspel scenario’s”.

   Like

    
 3. GERDA BEREND

  17 maart 2020 at 11:45

  Facebook

  Like

   
 4. bartjeboy

  18 maart 2020 at 17:00

  Doe ik

  Like

   
 5. Chantie

  29 maart 2020 at 14:06

  De zomertijd is ingegaan. De klok is 1 uur vooruit gezet. Houdt dit in dat de meditatie voor ons om 5.45 zal starten i.p.v. 4.45?

  Like

   
  • eventnl

   29 maart 2020 at 15:58

   Ik zal er naar kijken; deze week publiceer ik nog meer (o.a. nieuw interview door PFC met Cobra en Benjamin Fulford) en het feitelijke zomertijd moment zet ik erbij.

   Like

    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: