RSS

Meditatie om zuiver licht te ontvangen en vast te houden en te verenigen met de IK BEN Aanwezigheid

14 apr

Publicatie van We Love Mass Meditation, 13 april 2020

Ascentie is het doel van alle wezens in dit universum. De Event waar we allemaal op anticiperen, is het triggerpunt van het Ascentieproces van de groep voor elk wezen op deze planeet.

Http://2012portal.blogspot.com/2018/07/planetary-ascension-process.htmlNL vertaling: https://eventnl.wordpress.com/2018/07/18/cobra-planetair-ascentie-proces-17-juli-2018/

Onder de volgende link vind je alle naar het Nederlands vertaalde artikelen in relatie tot het planetair Ascentieproces uit bovengenoemde publicatie, ook de vertalingen van de hieronder genoemde links (Ipsalutantra en higherdensity):

https://eventnl.wordpress.com/2018/07/19/diverse-vertaalde-artikelen-gerelateerd-aan-cobras-publicatie-het-planetair-ascentieproces-van-17-juli-2018/

Zoals Cobra in het verleden zei; vóór de Event is een van de snelste manieren om je individuele Ascentie-pad te versnellen het beoefenen van kosmische Cobra-adem (NIET direct gerelateerd aan de schrijver van The Portal-blog) – Http://www.ipsalutantra.org/practices/

Een ander zeer belangrijk element is om verbinding te maken met je I AM-aanwezigheid: – https://higherdensity.wordpress.com/2014/05/11/archangels-and-devas-blog-raising-your-vibration-through-the-pillar-of-pure-white-light-merging-with-the-i-am-presence-at-the-throne-of-the-i-am-that-i-am-11-2-13/

https://archangelsanddevas.wordpress.com/2013/10/02/raising-your-vibration-through-the-pillar-of-pure-white-light-merging-with-the-i-am-presence-at-the-throne-of-the-i-am-that-i-am/NL vertaling: https://eventnl.wordpress.com/2017/04/23/meditatie-samensmelten-met-je-ik-ben-aanwezigheid/

Een individuele meditatie om puur Licht te ontvangen en vast te houden met de IK BEN Aanwezigheid is aan de mensheid gegeven via een channeling van Aartsengel Michael.

Https://web.archive.org/web/20190620103430/http://www.nasrinsafai.com/angels/archangel-michael/

“Aartsengel Michael is de engel van bescherming voor de aarde en de verwijderaar van onrecht. Hij wordt over het algemeen afgebeeld met zijn Zwaard van Barmhartigheid of gerechtigheid uit de schede getrokken. Hij is de ‘Prins van Licht’, de ‘Zoon van Licht’ en een Engel van Aanwezigheid. Dit betekent dat hij de schittering van Gods aanwezigheid kan weerstaan. God vertrouwt op hem om het licht te verspreiden en de mensheid te beschermen tegen duisternis en kwaad. Waar andere engelen in de hemel God niet gehoorzaamden om de mensheid te aanbidden, gehoorzaamde Michael. (uittreksels uit GIFTS II, Gifts of Practical Guidance for Daily Living door Nasrin Safai, p.12.)

Volgens Encyclopedia of Angels: ‘Mika-El, is de engel die gehoorzaam is in zijn welwillendheid over de mensen en naties’ (p.366). Aartsengel Michael wordt ook verondersteld een ‘wachter’ of ‘Grigori’ te zijn. Wachters waren een superieure orde van engelen wiens juiste plaats de derde of de vijfde hemel is. Ze zouden op mensen lijken (behalve veel groter), nooit slapen en voor altijd stil zijn. ‘ (Lewis en Oliver, p.413.)

Als de Engel van Barmhartigheid en Bescherming heeft Aartsengel Michael aangeboden om ons te hulp te komen en onze last te verlichten van de slak en de duisternis van het alledaagse rijk van lichamelijkheid. Aartsengel Michael stelt ons voor aan de pilaar van zuiver wit licht. Dit is een geweldig cadeau. Wanneer we de Pilaar van Zuiver Wit Licht oproepen, kunnen we onze trillingsfrequentie verhogen en de bescherming die inherent is aan dit Licht overal om ons heen plaatsen. Aartsengel Michael brengt ons dan de activering van onze Zwaarden van Barmhartigheid om verdere bescherming en Hoger Licht toe te voegen. Een Light Grid-meditatie die door Quan Yin wordt gekanaliseerd, wordt gegeven om de activering van het Sword of Mercy door Aartsengel Michael te versterken door de aanwezigheid van de Godinnenenergieën van Lady Faith, Goddess Hecate en Quan Yin aan te roepen. Ze was de bewaker van de violette vlam van transmutatie gedurende meer dan 14.000 jaar totdat ze het voogdijschap over de vlam overdroeg aan St. Germain. Op dit moment zijn we het Aquariustijdperk binnengegaan, het toegangspunt tot de Zevende Gouden Eeuw, wat het aanbreken van 1000 jaar vrede aangeeft.”

Aartsengel Michael introduceert aan ons de Pilaar van Zuiver Wit Licht. Wanneer we de Pilaar van Zuiver Wit Licht oproepen, kunnen we onze trillingsfrequentie verhogen en de bescherming die inherent is aan dit Licht overal om ons heen plaatsen.

Het doel van deze pilaar is om je trillingsfrequentie te verhogen zodat je je verbonden voelt met de Bron. Hoe meer licht je vasthoudt, hoe beter je in staat bent om te gaan met toekomstige afleidingen en obstakels. Je wordt niet snel afgeleid of beïnvloed door problemen en obstakels. Obstakels kunnen alleen nadelige gevolgen voor je hebben als je ze toestaat. Je laat ze zo’n impact hebben omdat je je eenzaam voelt, buitengesloten, angstig, of je hebt het hoofd te bieden aan een verlies.

Naarmate je spiritueel evolueert, word je meer Licht waardig en daarmee komt het vermogen om alle obstakels te overwinnen.

Het wordt door de auteur van deze meditatie aanbevolen om de energie in en om je heen te veranderen en om elke ochtend je eigen vibratie naar Hoger Licht te verhogen als je opstaat. Roep de Pilaar van Puur Wit Licht aan om je te vormen. Ga het Licht binnen en beweeg om je te verenigen met de Aanwezigheid van de IK BEN. Doe dit dan ’s avonds nog een keer voordat je in slaap valt.

De onderstaande meditatie-instructies zijn hetzelfde als de originele instructies in de bovenstaande links. We hebben het gewoon in stappen gezet in plaats van in een aantal paragrafen. De voorgestelde duur van deze meditatie is 20 minuten, zodat het gewenste effect kan worden bereikt.

Hier is de link naar de geleide audio voor deze meditatie in het Engels:

Https://youtu.be/brlov_vDHZw

Instructies: (De voorgestelde duur van de meditatie is 20 minuten)

1. Haal diep adem en ga zitten of liggen in een comfortabele houding om met deze meditatie te beginnen.

2. Zeg nu de volgende aanroep: “Ik roep de Pilaar van Zuiver Wit Licht op om op mij af te dalen en om mij heen te vormen. Ik roep de Aanwezigheid van de IK BEN Die IK BEN op. Ik vraag de Aanwezigheid van de IK BEN Dat IK BEN om mee te doen en met mij samen te smelten.”

In het begin heb je misschien moeite met het voelen van een verandering of een verschuiving in je eigen energieveld. Het is belangrijk dat je doorzet en blijft vragen om de Lichtkolom om je heen. Soms is je trilling zo langzaam geworden dat de Aanwezigheid van de IK BEN Dat IK BEN je niet kan bereiken. Dit komt omdat er een bepaald niveau van energietrilling is waaronder het zich niet zal uitstrekken. Daarom zul je je eigen vibratie moeten verhogen tot een frequentie die tot aan de Aanwezigheid reikt. De Lichtkolom zal de vibratie om je heen verhogen. Als je erin staat, lossen de lagere vibraties op en begin je meer Licht en Energie te verzamelen.

3. Vraag naar de lichtkolom, lichtcilinder, lichttunnel; Het maakt niet uit hoe je het zegt; Wat belangrijk is, is jezelf in Licht te omringen en het je vibratie te laten verhogen.

4. Visualiseer de Aanwezigheid die op je wacht bovenaan deze Pilaar, Cilinder of Tunnel. Stel je voor dat het er is. Laat je hart je geest ervan overtuigen dat het er is. Begin op dat moment de energie omhoog te bewegen door je kruinchakra boven in je hoofd.

5. Ga omhoog binnen deze Lichtkolom in de richting van Hoger Licht.

Er zijn chakra’s boven je hoofd, chakra’s acht tot en met twaalf. Visualiseer dat de energie omhoog beweegt naar je Achtste Chakra, pauzeert om die chakra van energie te voorzien.

6. Visualiseer dat de energie verder omhoog beweegt naar je Negende Chakra, pauzeert om die chakra van energie te voorzien.

7. Visualiseer nu dat de energie omhoog beweegt naar je Tiende Chakra, pauzeert om die chakra van energie te voorzien.

8. Visualiseer dat de energie verder omhoog beweegt naar je Elfde Chakra, pauzeert om die chakra van energie te voorzien.

9. Visualiseer nu dat de energie omhoog beweegt naar je Twaalfde Chakra en pauzeert om die chakra van energie te voorzien.

Op deze manier beweegt energie chakra per chakra om naar de Twaalfde Chakra te reiken in de dertiende dimensie van de werkelijkheid naar de Troon van de IK BEN Die IK BEN. Daar ontmoet je de Aanwezigheid van de IK BEN. De IK BEN Aanwezigheid, de essentie van God gemanifesteerd in vorm, zit op de Troon van IK BEN Die IK BEN.

10. Visualiseer nu dat je nadert om de Aanwezigheid van de IK BEN te ontmoeten, samen te voegen en je ermee te verenigen. De Aanwezigheid heeft een etherisch lichaam dat Zuiver Licht uitstraalt. Het licht glanst vanuit elke richting naar beneden. Pauzeer en mediteer een tijdje terwijl je baadt in de energie van de IK BEN Aanwezigheid.

Elke keer dat je dit oefent, zul je in staat zijn om een ​​hoger niveau van Licht te absorberen totdat je het Licht van de Aanwezigheid van de IK BEN Dat IK BEN kunt doordringen en belichamen. Dan kun je worden uitgenodigd om op de Troon van de IK BEN Die IK BEN te zitten en het Licht volledig te absorberen. Wanneer je merkt dat je volledig opgaat in de Aanwezigheid, kun je hem vragen om met je terug te komen in je lichaam. Doe dit drie ronden.

11. In de eerste ronde ontmoet, voeg je samen en verenig je met de IK BEN Aanwezigheid. Breng de Aanwezigheid terug en doordrenk je lichaam met de Aanwezigheid vanaf de bovenkant van je hoofd helemaal tot aan de onderkant van je voeten, helemaal tot aan de kern van Moeder Aarde.

12. Ga in de tweede ronde weer omhoog binnen de Pilaar van Wit Licht naar de Aanwezigheid van de IK BEN Die IK BEN; Mengen, samenvoegen en verenigen in Eenheid. Trek die energietrilling naar beneden en breng het in elk chakra van je lichaam en wezen, tot aan de onderkant van je voeten en van je voeten naar de kern van Moeder Aarde.

13. Ga in de derde ronde op dezelfde manier terug en stel je vragen nadat je bent opgegaan in de IK BEN Aanwezigheid. Als je klaar bent met je vragen, luister dan naar eventuele antwoorden. Resterende antwoorden komen op het moment dat ze nodig zijn. Om je lichaam aan te vullen, breng je de verenigde en samengevoegde essentie van de IK BEN Die IK BEN in je lichaam.

Overwinning van het licht!

Vertaald door Veronica

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: