RSS

Beschrijving van wat je op deze website allemaal kunt vinden

15 apr

Dit blog bestaat sinds medio 2015. Het was opgericht voor de vertalingen van alles omtrent Cobra en de Event, maar inmiddels zijn er heel veel verwante artikelen op geplaatst. Deels links die door Cobra zijn gegeven, deels andere publicaties die ons kunnen helpen om zaken beter te begrijpen en om ons te helpen bij ons individueel proces.

Om het zoeken te vergemakkelijken is er de index & alles op volgorde pagina (rechtsboven), die – om het overzichtelijk te houden – inmiddels is uitgebreid met sub-index pagina’s; op deze pagina’s vind je alle verwijzingen.

Nu we door de ‘corona’ meer thuis zijn en dus tijd hebben om te lezen, geef ik hieronder, om je een globaal beeld te geven, een samenvatting:

Informatie over Cobra en de Resistance Movement, de Event, de Geschiedenis van de Aarde

Belangrijke elementen uit Cobra’s informatie op onderwerp Sisterhood of the Rose – de Kracht van de Godinnenenergie, Godinnen en Godinnen Vortexen, Cintamani stenen – bakens voor engelenenergie, Priesteressen, Agartha – Gemeenschap in de Binnenaarde, Nieuw Atlantis – onze Toekomst, Tachyon technologie – Healing, ‘Sociale Dynamica’ Artikelen, Zielsfamilies, Bubbles of Heaven – Eilanden van Licht, Ascentie – Ons Doel

Interviews met Cobra / aantekeningen van zijn conferenties

Allerlei hulpmiddelen; healing, protocollen, meditaties, e.d. N.B. op 15-4-2020 is hier een link opgenomen naar een artikel + recepten voor ontgifting van het lichaam, het Pleidian Operation Stardust 2019, Layered body healing protocol, doorgegeven door Michael Love.

Vertalingen van Cobra’s artikelen: 2012 – medio 2015; de belangrijkste, en vanaf medio 2015 alles.

Cobra plaatst veel links naar artikelen die zijn verhaal ondersteunen; wanneer ik het de moeite waard vind vertaal ik ze naar het Nederlands. Hier een overzicht van deze artikelen van Cobra met vertaalde ‘links’.

Publicaties van verschillende Lichtwerkers en andere bronnen

Prepare For Change en de Event

 
2 reacties

Geplaatst door op 15 april 2020 in Geen categorie

 

2 Reacties op “Beschrijving van wat je op deze website allemaal kunt vinden

 1. Nico

  15 april 2020 at 18:16

  Laatste twee weken verdwijnen er zomaar mails uit mijn mailbox, o.a. 3 van jullie. Ik vermoed dat google hier mee te maken heeft, Geen idee wat ik er tegen kan doen. Heb de site al apart opgeslagen op verschillende plaatsen. Ben ik de enige of gebeurt het bij meerdere? Toevallig valt het samen met een groter worden hetze tegen Trump. Voor mij het bewijs, dat ze aan het verliezen zijn.
  Groet
  Nico

  Like

   
 2. Christine

  15 april 2020 at 21:26

  Bedankt, ontzettend bedankt voor alle heldere informatie en de formidabele organisatie v d website! Groot applaus en lof en meer… hier heb ik lang op gewacht, lang naar gezocht en nu eindelijk gevonden 🤩🤗💜!!! Sterkte en Gods bescherming voor jullie allemaal 😇

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  >

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: