RSS

FM 144: Blijf doorgaan het Licht naar binnen te brengen, 17 april 2020

17 apr

Historische tijden die we momenteel doormaken. De wereld is absoluut in een fundamentele verandering – mensen worden wakker.

De wereldwijde meditaties van twee weken geleden droegen hieraan bij, hoewel ze massaal werden aangevallen … voor, tijdens en erna.

Helaas zijn veel Lightworker-groepen (bijv. Op Facebook) nog steeds geïnfiltreerd, wat natuurlijk niet 100% kan worden gestopt, maar beheerders kunnen infiltranten spotten en als ze die vinden dienovereenkomstig handelen.

In aanloop naar de meditaties zijn video’s gemaakt om massameditaties (MM’s) als gevaarlijk te presenteren. Geprobeerd werd om vele daarvan in Lightworker-groepen te plaatsen om mensen onzeker te maken om te voorkomen dat ze zouden deelnemen.

Er waren ook discussies dat mensen niet deelnemen aan MM’s omdat ze geacht worden ‘tegen’ COVID-19 te zijn, en alles wat ‘tegen’ iets is, staat niet in ‘Licht en Liefde’ en kan niet in het ‘Hoogste Doel’ zijn Enzovoort, enzovoort … Lichtwerkers kennen deze discussies waarschijnlijk.

Intenties hebben ook een positief effect op de fysieke omgeving:

Https://thriveglobal.com/stories/the-undeniable-power-of-mass-meditation-3-top-reasons-you-wanna-try-it/

Https://www.thewayofmeditation.com.au/scientific-evidence-mass-meditation-can-reduce-war-and-terrorism

Https://positivepsychology.com/benefits-of-meditation/

En wat deze kwestie ‘tegen iets’ betreft, veel ervan is eenvoudigweg kibbelen, veel werd uit de context gehaald (in feite was het belangrijkste doel van de meeste MM’s de harmonisatie van de gebeurtenissen!)

En zelfs wanneer iets ‘tegen’ iets wordt gedaan … zal dit natuurlijk ook werken; je kunt ook vanuit het Universum / Bron bestellen dat een bepaalde situatie wordt vermeden … het Universum / Bron is niet ‘dom’ (om het overdreven te zeggen). Het zal je niet meer van de slechte dingen sturen als je heel duidelijk maakt dat je ‘niet wilt dat er slechte dingen gebeuren’ (maar nogmaals, dit zou een heel apart onderwerp zijn).

Veel van dergelijke discussies zijn zinloos, omdat de andere partij sowieso niet van het tegenovergestelde overtuigd zal zijn – ze beroven je letterlijk van je energie (wat ook een teken is van een aanval / infiltratie) en voorkomen dat je belangrijker dingen doet (zoals Links delen of video’s maken voor MM’s).

Een duidelijk teken van infiltratie is wanneer je mensen in je (Facebook) groep hebt die maanden, soms jaren niets posten totdat er een MM is. Plots worden zulke mensen geactiveerd als slapercellen (vaak via Archons) en spammen ze groepen die deelnemen aan MM’s met negatieve opmerkingen of links naar dergelijke video’s die MM’s als gevaarlijk beschouwen. Na de MM zouden ze maandenlang niets meer posten … duidelijke tekenen van infiltratie, zoals gebeurde in veel Lightworker-groepen op Facebook of op Instagram twee weken geleden, beheerders moeten onmiddellijk optreden als ze dergelijke activiteiten zien.

Deze verstorende acties op voorhand konden het succes en het enorme aantal deelnemers aan de MM’s echter niet voorkomen – hoewel er ook aanvallen plaatsvonden tijdens en ook daarna. Het is meestal zo dat tegelijkertijd met grote bemiddelingen bepaalde fysieke en ook niet-fysieke groepen duistere wezens beginnen te rituelen om dergelijke meditaties tegen te gaan.

Deze aanvallen zijn in het begin meestal erg sterk, maar hoe meer mensen meedoen aan de meditatie, hoe helderder en sterker het Licht wordt en deze aanvallen overlapt.

Desalniettemin kunnen veel Lichtwerkers (vooral Sleutel Lichtwerkers) nog steeds worden aangevallen, omdat de Archons tijdens en na dergelijke meditaties volledig doorgeslagen raken.

Daarom is het belangrijk om jezelf energetisch te beschermen en na een MM jezelf er bewust van te scheiden en van alle andere externe energieën / externe verbindingen tijdens een eigen meditatie (en nee, dit betekent niet dat MM’s gevaarlijk zijn, het is omdat ze zo effectief zijn dat de duistere wezens er alles aan zullen doen om ze te stoppen of in ieder geval wraak te nemen op bepaalde lichtwerkers voor deelname … maar als je jezelf goed beschermt, zal het niet zo’n probleem worden).

Het is ook een goed idee om alle energetische portalen die naar jezelf leiden mentaal te verzegelen, en om alle energetische sporen die je op de niet-fysieke vlakken hebt achtergelaten mentaal te wissen (zodat je niet door de archons kunt worden getraceerd), en jezelf Energetisch op te laden, bijvoorbeeld door veel de natuur in te gaan of je te verbinden met de Eerste Bron of de Godin tijdens een meditatie, of door te chanten, of welke andere methode je ook gebruikt om jezelf energetisch op te laden.

Een andere reden voor aanvallen is het feit dat, uit angst voor het binnenvallende Licht, de bovenste echelons van de Duisteren onder het aardoppervlak kropen, waar ze nu voortdurend aan het rituelen zijn.

Deze rituelen creëren negatieve entiteiten op de niet-fysieke vlakken, die vervolgens worden vrijgegeven in het raster om lichtwerkers aan te vallen. Ze toveren praktisch de hel tevoorschijn en injecteren het in het Raster om het de Lichtkracht zo moeilijk mogelijk te maken.

Maar dat verandert nog steeds niet het feit dat de wind al is omgedraaid, en de meditatie was zeker een ‘game changer’ (heeft zeker het spel veranderd).

Het plan van een NWO met gedwongen vaccinaties en microchips zien we voor onze ogen uit elkaar vallen, hoeveel propaganda ze er ook voor maken.

Het aantal mensen dat wakker wordt is nu zo groot dat de sociale media-accounts van Bill en Melinda Gates alle handen vol hebben met het verwijderen van kritische opmerkingen (die in grote getale positieve opmerkingen overtreffen).

Wees een boemerang, want de commentaarkolommen staan ​​ook vol met kritische opmerkingen, en veel beïnvloeders / celebs moesten hun video’s al intrekken.

Daarom haalt de Cabal nu zijn belangrijkste Illuminatie-artiesten (onder leiding van Stefani Joanne Angelina Germanotta aka Lady Gaga) uit de mottenballen en organiseert dit weekend een groot virtueel concert:

Https://www.who.int/news-room/events/detail/2020/04/18/default-calendar/one-world-together-at-home-global-special

Het probleem is dat steeds meer mensen niet zo goed reageren op Propaganda en Satanisten, zie Microsoft’s reclame voor Mixed Reality met Marina Abramovic:

Https://www.rt.com/op-ed/485930-microsoft-pulls-ad-unpopular-abramovic/

Reden hiervoor zijn ook geweldige documentaires zoals deze:

Https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=MY8Nfzcn1qQ

Het reguliere verhaal dat COVID-19 op natuurlijke wijze is gemaakt en niets te maken heeft met een biowapen wordt ook steeds instabieler (ook al is veel ervan contra-propaganda en modder, maar het gaat erom het idee naar voren te brengen dat het een kunstmatig gemaakt en opzettelijk verspreid virus zou kunnen zijn):

Https://www.foxnews.com/politics/coronavirus-wuhan-lab-china-compete-us-sources

Https://www.dailymail.co.uk/news/article-8120505/Russia-blames-BRITAIN-coronavirus-outbreak.html

Het 5G-probleem veroorzaakt ook spanningen, waarbij sommige burgers het probleem in eigen hand nemen:

Https://www.cnbc.com/2020/04/06/coronavirus-uk-cell-towers-set-on-fire-amid-5g-conspiracy-theories.html

Zoals je kunt zien, is er een enorm geknetter in het Raster omdat steeds meer mensen nu wakker worden en de dingen niet meer verdragen.

Het doel is natuurlijk om alles harmonieus voor het voetlicht te brengen, maar het bewustzijn en de weerstand zijn een kritiek punt gepasseerd, wat een natuurlijke spanning kan veroorzaken in samenhang met de onderdrukking door het Raster.

Ondertussen zijn de meeste duisteren letterlijk naar de kelder van de planeet verhuisd, wat goed is, want in Feng Shui vertegenwoordigt de kelder ook het verleden, alles hierboven vertegenwoordigt de toekomst, en in dat geval zouden het de schepen zijn Van de Galactische Confederatie in de lucht (die nu dichterbij zijn dan sommigen denken).

Dus, blijf het Licht naar binnen brengen, wees je ervan bewust dat de dingen nog steeds erg chaotisch kunnen worden, dus blijf gecentreerd en kalm. Wij zijn absoluut de goede kant op aan het gaan … en wij kunnen absoluut een verschil maken!

Vertaald door Veronica

FM 144 op 8 februari 2019: Dit is het eerste bericht op dit blog, en hopelijk zal een verscheidenheid aan andere volgen. Het doel van deze website is om aan de sterrenzaden die op de planeet Aarde (Terra) zijn geïncarneerd bruikbare informatie te geven om beter om te kunnen gaan met de moeilijke omstandigheden, zolang de volledige bevrijding en ascentie van de planeet nog niet is voltooid. Deze informatie zal van bronnen komen die zijn geïncarneerd op de planeet Aarde, evenals van bronnen buiten de oppervlakte van de Aarde. Een grote verscheidenheid aan topics zal worden behandeld.

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 17 april 2020 in FM144

 

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: