RSS

FM144 Grote Planetaire Update en Godinnenenergie – april 2019

17 apr

Het is april 2020 en ik besloot deze post van FM144, die dus een jaar geleden is geplaatst, toch nog te vertalen. Dit omdat het veel positieve informatie voor starseeds bevat die niet aan tijd is gebonden. Aan het eind bijvoorbeeld staat informatie over healing waar je middels meditatie of in je slaap om kunt vragen. Verder schrijft het over de hulp die wij hier op de oppervlakte krijgen van verschillende sterrenrassen, over de godinnenenergie die is teruggekeerd naar de Aarde, over het Kosmisch Centraal Ras, etc.

Cobra schreef in februari 2019 over het Kosmisch Centraal Ras: (https://eventnl.wordpress.com/2019/02/20/cobra-kosmisch-centraal-ras-19-februari-2019/) – “Het Kosmisch Centraal Ras is het meest geavanceerde ras dat zich rond de Kosmische Centrale Zon heeft ontwikkeld. Het is nu begonnen om zijn aandacht te focussen naar de planeet Aarde en haar bevrijding, want er is nu voldoende bewustzijn op de oppervlakte van de planeet om samenwerking met zulke geëvolueerde wezens mogelijk te maken. … Ons Zonnestelsel is nu vol met wezens van het Kosmisch Centraal Ras en zij werken samen met de Lichtkrachten van het Jupiter Commando, Ashtar Commando, Atlantis Commando, de Pleiadian, Sirian en Andromedan vloten, de Resistance Movement, positieve Agartha facties en bepaalde special forces genaamd SURFACOM. … Op verzoek van de Lichtkrachten geef ik hierbij een meditatie die je kunt gebruiken om je te verbinden en samen te werken met het Kosmisch Centraal Ras.

1.Gebruik jouw eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2.Richt jouw intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel voor de planetaire bevrijding.

3.Visualiseer wezens van het Kosmisch Centraal Ras die uitstromen van de Kosmische Centrale Zon, dan zijn verspreid door de Centrale Zonnen van alle galaxies in dit Universum. Visualiseer dan dat deze wezens binnenkomen door de Galactische Centrale Zon, door de Alcyone Pleiadian Sterrenpoort gaan, dan door de Sirius Sterrenpoort, en vervolgens ons Zonnestelsel binnenkomen en binnen ons Zonnestelsel worden gepositioneerd in een Flower of Life mandala, en zich dan verbinden met alle Lichtkrachten boven de oppervlakte, onder de oppervlakte, en op de oppervlakte van de planeet Aarde.

4.Visualiseer dat wezens van het Kosmisch Centraal Ras alle overgebleven duister van dit Universum transmuteren totdat er alleen Licht is overgebleven. Visualiseer dat een nieuwe grote kosmische cyclus begint, die puur Licht, Liefde en Geluk brengt naar alle wezens in het gehele Universum.”

—–

FM144 in april 2019: Deze grote update zal in twee delen worden geplaatst. Dit eerste deel (DEEL I – CONFRONTATIES EN VERSTERKING) behandelt voornamelijk de gebeurtenissen die de laatste tijd hebben plaatsgevonden, vooral op de niet-fysieke lagen op en rond Planeet Terra. Het tweede deel, dat later wordt gepubliceerd (DEEL II – DE TERUGKEER VAN DE GODINNEN / MARIES), zal de effecten van deze gebeurtenissen op de planeet en haar bevolking aangeven.

1e deel: 9 april 2019

– DEEL I (CONFRONTATIES EN VERSTERKING)

Het is altijd belangrijk op te merken dat de hoofdstrijd van de Bevrijding van de Planeet niet op het fysieke vlak plaatsvindt, hoewel er natuurlijk veel dingen gebeuren. De Lichte en Duistere Krachten hebben veel van hun mensen fysiek geïncarneerd die veel dingen materieel in beweging zetten. De Chimera is geïncarneerd in menselijke lichamen; draconiërs, reptielen en ook andere entiteiten … maar het grootste deel van hen bevindt zich op de niet-fysieke gebieden. Dit geldt ook voor de Lichtkrachten. De Pleiadiërs landen bijvoorbeeld misschien nog niet fysiek op het aardoppervlak, maar ze kunnen daar niet fysiek opereren.

Het bericht op deze blog van 11 maart ging over een grote gebeurtenis die onlangs plaatsvond:

Https://fm144.blogspot.com/2019/03/wind-of-change.html

Deze gebeurtenis was een belangrijke confrontatie tussen de Lichtkrachten en de Chimera, voornamelijk op een niet-fysiek niveau. De uitkomst van deze confrontatie veroorzaakte een verstoring van de commandostructuur van de duisteren die nog niet in detail kan worden besproken. Laten we zeggen dat bepaalde bestellingen van bovenaf niet meer zo gemakkelijk van boven naar beneden komen als voorheen.

Maar dit was niet de enige clash tussen de Lichtkrachten en duistere krachten die de laatste tijd plaatsvond. Er was ook een grote schoonmaak binnenin het raster, waardoor negatieve krachten werden verwijderd die eerder in het occulte gebied zouden optreden en recentelijk voor grote problemen hebben gezorgd. Deze krachten hebben ook aanzienlijk bijgedragen aan de val van Atlantis en zijn tot op zekere hoogte al vermeld op dit blog:

Https://fm144.blogspot.com/2019/02/first-quick-update.html
Https://fm144.blogspot.com/2019/02/effects-of-super-full-moon.html

Het is ook interessant om op te merken dat vanwege het feit dat er de afgelopen weken een enorm aantal reinigingen en operaties van de Lichtkrachten op een niet-fysiek niveau heeft plaatsgevonden, abnormale weersverschijnselen (vooral in verband met wervelingen) zich hebben voorgedaan rond en na de maart-equinox op bepaalde energetisch belangrijke plaatsen op het aardoppervlak:

Https://www.youtube.com/watch?v=QWUwPYVSpxo
Https://www.mexicanist.com/l/mini-tornado-captured-in-chichen-itza/
Vertalen met Google: https://canaryo.net/portal/tornado-vor-los-cristianos/?mode=grid
Https://www.youtube.com/watch?v=foPa9yBR2Vc
Https://www.express.co.uk/news/weather/1109210/Gran-Canaria-canary-islands-travel-news-penang-malaysia-video-tornado

Zoals velen al weten is het Kosmische Centrale Ras gearriveerd en volgt het het Bevrijdingsproces van Terra op korte afstand. Maar dat is niet alles. De Light Forces gaven toestemming om een ​​ander ras te introduceren dat onlangs bij Terra aankwam om de bevrijding te ondersteunen.

De Felines, ‘katachtigen’.

De ‘katachtigen’ is een wild katachtig ras van hoog bewustzijn en puur Licht en Liefde. Desalniettemin mogen deze wezens niet worden onderschat, omdat ze ook een Cosmic Elite Warrior Ras zijn, wiens specialiteit het is om duisteren en hun metgezellen op te sporen. De katachtigen bestaan ​​zowel op fysiek als niet-fysiek niveau. Ze kunnen energetisch verschijnen in menselijke vorm, maar kunnen op elk moment veranderen in een wilde kat, bijvoorbeeld in de vorm van een Zwarte Panter,  wanneer ze overschakelen naar de gevechtsmodus, zoals aangegeven in de Marvel-films, hoewel natuurlijk ernstig vervormd.

(De Marvel-films zijn ernstig vervormd door de cabal, maar onthullen natuurlijk enkele dingen: Captain America – genetisch gemodificeerde Super Soldiers; Red Skull / Hydra – Occulte Nazi Forces / Operation Paperclip / Illuminazi Fraction in de VS; SHIELD – Black Projects / SSP ; Winter Soldier – MK Ultra; Doctor Strange – Supreme Magic / Portal teleportation / Battles op niet-fysiek niveau; Black Panther – Breakaway Civilizations / Suppressed technologies / Felines … min of meer; GOTG – Space Piracy; Captain Marvel – ernstig vertekende weergave van Het Pleiadians / Ashtar Command en de Draco / Reptile Forces met een enorme politieke agenda: Avengers Infinity Wars – Archon Invasion. Zoals de meeste Hollywood-producten zitten deze films vol occulte symboliek en hersenspoelende negatieve energieën, dus als je het echt moet bekijken, kun je jezelf beter van tevoren energetisch beschermen en jezelf daarna scheiden en reinigen!)

De katachtigen kunnen niet fysiek in het raster komen om de duisteren op te sporen. Ze bewegen zich in wilde vorm tussen de vlakten en zoeken naar negatieve wezens met hun extreem goed ontwikkelde zintuigen. Ze zijn absoluut zelfverzekerd en voelen op geen enkele manier angst. Vanuit hun oogpunt is het een absolute verspilling van tijd en energie om iets te vrezen, en elk goddelijk wezen moet zichzelf kunnen verdedigen tegen elke vorm van negativiteit. De katachtigen zijn zeer spiritueel, kalm, liefdevol en ook erg seksueel. Maar ze weten ook hoe ze zichzelf moeten verdedigen en hoe ze moeten omgaan met de duisteren.

Zodra ze negatieve wezens detecteren, jagen ze ze letterlijk op en versnipperen ze zoals wilde katten met hun prooi in het wild zouden doen. Dit is ook de reden waarom de Archons er extreem bang voor zijn.

Er is dus altijd wel iemand die meer te bieden heeft dan jij! Dit geldt vooral voor de Chimera en de Archons, daarom moeten ze zich verschuilen achter toplet bommen.

Katachtigen kunnen ook fysiek incarneren op het aardoppervlak. Je herkent ze aan het feit dat ze van sportieve kleding houden (vrouwen dragen graag strakke kleding). Ze doen veel aan lichaamstraining, misschien ook aan vechtsporten, zowel mannen als vrouwen.

Ze hebben ook een sterke band met het oude Egypte, het positieve ervan natuurlijk, wat een van de redenen is waarom er sinds die tijd zoveel kattensymbolieken zijn.

Hier is een korte YT-clip over de katachtigen, waarvan door de lichtkrachten werd bevestigd dat vooral de eerste 4 minuten 100% nauwkeurig zijn:

Https://www.youtube.com/watch?v=NLDcGIx0ymE&feature=youtu.be (red: video is verdwenen)

Naast de Felines zijn er ook andere positieve groepen aangekomen, maar deze kunnen op een later tijdstip worden gemeld. The duisteren proberen ook versterkingen te bestellen bij Space, omdat er nog steeds een paar negatieve restkrachten verborgen zijn, waarvan sommige de oproep zullen volgen, maar dat zal niet veel problemen veroorzaken.

Er is de afgelopen dagen ook een derde confrontatie geweest, die meer gaat over negatieve vrouwelijke krachten die positieve godinnenenergie op Terra onderdrukken, maar dit zal worden behandeld in deel II van deze update.

Laten we gewoon zoveel zeggen, het is voor de Lichtkrachten nu veel gemakkelijker geworden om bepaalde operaties op het Aardoppervlak uit te voeren. Ook het aantal onthullingen en blootstelling van negatieve fysieke groepen neemt steeds meer toe, inclusief de zwarte adel.

Het is nu ook een stuk veiliger geworden voor de Godinnenenergie om terug te keren naar de Aarde en dringend noodzakelijke genezing te brengen aan de gescheurde mensheid en Sterrenzaden om hen voor te bereiden op het Eerste Contact. Dit zal gebeuren via Goddess Walk-ins, maar daarover meer in het tweede deel van deze Grote Planetaire Update, die gaat over de Return of the Maries / Goddesses.

2e deel: 19 april 2019

– DEEL II (DE TERUGKEER VAN DE GODINNEN / MARIES)

In het eerste deel werd een derde confrontatie tussen de Licht- en Donkere Krachten op de niet-fysieke vlakken gemeld. Het was een zuivering van negatieve vrouwelijke entiteiten die in het verleden ook voor veel problemen zorgden. Deze entiteiten waren vrouwelijke demonen en duivelachtige wezens die in grote legioenen op de etherische vlakten bestonden en gedeeltelijk echte fysieke avatars gebruikten voor hun werk, vooral in de volgende gebieden: Afrika, India, Duitsland, Azië (vooral Thailand), Washington DC, en verschillende onderwaterbases in de Stille Oceaan.

Deze vrouwelijke demonen konden de energie van de godin ‘voelen’ en hebben het leven van geïncarneerde priesteressen van de godin in het verleden erg moeilijk gemaakt. Omdat deze negatieve groepering ook is geneutraliseerd door de Lichtkrachten, is het nu veilig genoeg voor Godinnen om terug te keren naar de Aarde om Licht- en Genezingscentra te vormen op het oppervlak, die later de zogenaamde ‘Eilanden van Licht’ zullen worden waarbinnen een eerste contact kan plaatsvinden.

De terugkeer van de godinnen zal plaatsvinden door Walk-ins, en verschillende Pleiadian Bases op de oppervlakte zullen dienen als portalen.

De Galactische Confederatie mag tot nu toe geen fysieke landingen uitvoeren met hun schepen op Terra, maar ze hebben al grote aantallen van hun ‘Ground Crew’ via Walk-ins op de oppervlakte geplaatst. Deze grondploegen leven onopgemerkt en gedeeltelijk volledig bewust onder de bevolking in zogenaamde ‘hoofdkwartieren’ of ‘safehouses’, die onder speciale bescherming staan ​​van de lichtkrachten.

Sommige van deze hoofdkwartieren dienen als portalen voor godinnen waardoor verschillende etherische godinnen uit andere universums, zelfs eigen godinnenkosmen, het aardraster zullen binnenkomen. Deze Godinnen hebben kennis en zijn bekend met helende technieken die voorheen helemaal niet bekend waren op Terra. Eenmaal aangekomen zullen ze de avatar overnemen van verschillende aardvrouwen (die extreem getraumatiseerd zijn door de Aardquarantaine en die dringend zichzelf moeten genezen), waarbij dat met hun Hoger Zelf is overeengekomen.

De zielen van deze vrouwen zullen de lichamen verlaten en door de Lichtkrachten naar speciale helende locaties ver van de Aarde worden gebracht, terwijl de zojuist aangekomen Godinnen de avatar overnemen om fysiek op de oppervlakte te werken.

Deze transporten zijn al geruime tijd gaande. In het begin kunnen de getroffen vrouwen last hebben van verschillende emotionele ergernissen zoals pijn, krampen, het gevoel hun geheugen te verliezen en verbinding met de aardse mensen en aardse beroepen. Lichamelijke symptomen kunnen ziekte en verlies van eetlust zijn. Sommige vrouwen zullen het gevoel hebben dat het tijd is om te gaan, als een soort fysieke dood, maar het is geen dood … het is een hemelvaart, een bevrijding, en zoals eerder vermeld overeengekomen met het Hogere Zelf.

De avatar wordt dan overgenomen door een Godin, en dit zal vooral gebeuren binnen verschillende subtropische landen waar reeds voorbereide inlooplichamen wachten. Deze godinnen zullen in tempels wonen, samen met verschillende mannelijke metgezellen (geïncarneerde of binnengelopen sterrenzaden), die zullen dienen als bewakers en helpers. Sommige van deze vrouwen zullen eerder als genezers hebben gewerkt, zullen huizen in dit gebied huren en wonen daar misschien al in kleine gemeenschappen.

Deze Godinnen zijn zachtaardige, kalme, vredige, liefdevolle en mooie vrouwen die niet terug kunnen naar de normale matrixwereld van Terra … en ze zullen ook steden vermijden. Het zijn vriendelijke wezens die precies weten wat ze willen en de stress en tijdsdruk doorbreken waarin de rest van de wereldbevolking vast lijkt te zitten. Ze brengen liefde en zullen een natuurlijk, ontspannen leven leiden. Ze zullen meestal op blote voeten lopen, ze zullen helende tempels creëren, ze zullen hun dagelijks leven ceremonieel en liefdevol vormgeven. Als ze werken, dan als helers, tantrische leraren, tantrische genezers, masseuses et cetera, en ze zullen lesgeven en genezen in de tempels die ze samen met hun bewakers bouwen.

Dit is wat de Lichtkrachten de Terugkeer van de Godinnen en Maries noemen.

De Maries behoren op hun beurt tot een speciale vrouwelijke Healer Gilde, ondergeschikt aan niemand minder dan Mary Mother of God. Ze zullen ook het aardoppervlak betreden als walk-ins om de Starseeds te genezen, die getraumatiseerd zijn door de millennia van strijd binnen de duistere quarantaine rond Terra.

Maries zijn buitengewoon empathisch en kunnen de emoties om hen heen voelen. Ze kunnen ze onderscheiden en begrijpen dat deze emoties niet van hen zijn. Maries zijn zo krachtig dat ze in staat zijn om negatieve emoties uit lichamen, objecten, huizen en zelfs hele steden te halen … zodat ze de broodnodige genezing kunnen bieden.

Dit zal ook de zogenaamde lichteilanden creëren, de lichtbellen op het oppervlak waarbinnen de goddelijke bron zal werken en beschermen, terwijl het matrixsysteem eromheen uiteen zal vallen.

Dit is een uiterst belangrijke operatie van de Lichtkrachten; 30 extreem krachtige godinnen / maries zijn al geland (waaronder 4 hoofdgodinnen genaamd Maya, Amber, Sophia en Rose die via een portaal in de Atlantische Oceaan kwamen). En dat was slechts de kleine voorhoede. De komende maanden zullen er nog eens 30.000 landen … meestal weer door Walk-ins.

Ook zullen nu de eerste Twin Souls het Grid betreden (meestal ook door Walk-ins), omdat de situatie veel veiliger is geworden, hoewel het nog steeds tot verschillende aanvallen kan komen, omdat de planeet zich verder in een fase van reiniging bevindt en een aantal negatieve Groeperingen kruipen nog steeds uit verschillende hoeken.

De terugkeer en hereniging van de tweelingzielen is op twee manieren belangrijk: ten eerste moeten beide delen gewoonlijk nog trauma’s en oerpijn uit de tijd van Atlantis verwijderen (veroorzaakt door de invasie van de duistere zielen toen, waar de geïncarneerde tweelingzielen in die tijd werden gescheiden en meestal geofferd / vermoord). Zonder de opheldering van deze trauma’s is geen opstijging van de ziel mogelijk.

Ten tweede is het nu ook tijd voor Tweelingzielen om Fysieke Tantra te maken om de resulterende energieën over te dragen naar de respectievelijke regio aan de oppervlakte … dit zal het Genezings- en Ascentieproces van de planeet op een gigantische manier versnellen.

Ook de genezing van de geïncarneerde Sterrenzaden op Terra speelt een belangrijke rol. Sommige van de oppervlakte Starseeds zijn zo versleten door de talloze incarnaties op Aarde dat het in hun huidige staat onmogelijk is om fysiek opgepikt te worden door Galactic Confederation of Pleiadian Ships en uit het Grid gehaald te worden. Ze hebben allemaal eerst intensieve genezing nodig, vooral op een niet-fysiek niveau.

Veel Starseeds zijn zich zelfs niet rudimentair bewust van wat ze hier op de Terra hebben bereikt … laat staan ​​het aantal niet-fysieke operaties van de Lichtkrachten waar ze bij betrokken zijn geweest / nog steeds bij betrokken zijn … vooral bij nacht terwijl hun avatar rust.

Er zijn talloze Starseeds op de oppervlakte die al behoorlijk ontwaakt zijn, die ook bezig zijn met de Bevrijding van de Planeet tijdens het dagelijks leven (al was het maar op sociale netwerken) … en die ’s nachts zonder hun bewuste weten een etherisch dubbelleven leiden. Omdat deze Sterrenzaden ’s nachts het lichaam verlaten en deelnemen aan de meest diverse operaties van de Lichtkrachten op de niet-fysieke vlakten van de planeet, sommige ook in samenwerking met Positieve Krachten onder het Aardoppervlak.

Ze gaan ’s nachts naar de Confederation Ships en brengen verslag uit, ze nemen deel aan ondergrondse bijeenkomsten … of zijn ook betrokken bij directe gevechten tegen de duisteren en de Chimera. En de volgende ochtend worden ze wakker en kunnen ze zich helemaal niets herinneren, of zo ja, dan slechts fragmentarisch en wazig, omdat de Lichtkrachten de herinneringen zouden blokkeren voor hun eigen bescherming (wat ook is overeengekomen met hun Hogere Zelf).

Daarom voelen veel Starseeds zich ’s ochtends, ondanks voldoende slaap, extreem moe, omdat ze (afgezien van aanvallen) ’s nachts missies uitvoeren. Met de stijgende energieën op Terra worden in dit opzicht steeds meer herinneringen ontgrendeld. Sommige Starseeds zijn zich al volledig of bijna volledig bewust van deze activiteiten, vooral die in de hierboven genoemde hoofdkwartieren.

Deze Sterrenzaden hebben echter ook dringend behoefte aan genezing, aangezien ze door deze veldslagen zo goed als uitgeput zijn en de Galactische Confederatie pas sinds kort in staat is geweest om deze Lichtwerkers echt uitgebreid te helpen.

Veel Sterrenzaden raakten bijvoorbeeld energetisch gewond in de gevechten tegen de Chimera, verschroeid door hun exotische laserachtige wapens, zodat de Ziel daadwerkelijk tekenen van verbranding vertoont.

Verder hebben de Chimera negatieve implantaten, energetische elektroden voor verstoring, enorm veel anomalie evenals spinachtige wezens en afluisterapparatuur in veel Starseeds geplaatst (zoals bijvoorbeeld wordt getoond in de film Matrix, alleen gebeurt dit in werkelijkheid op niet-fysiek niveau), waardoor ze last hebben van verschillende lichamelijke klachten, waarvoor geen verklaring lijkt te zijn, omdat bij medische onderzoeken meestal geen oorzaak wordt gevonden.

Het tweede probleem is dat de Chimera ook meerdere toplet bommen rechtstreeks in de etherische lichamen van sommige Starseeds hebben geïmplanteerd, bijvoorbeeld bij de Coccyx en de Kundalini. Deze toplet bommen zouden onmiddellijk worden geactiveerd zodra er een fysieke pick-up door de schepen van de Galactische Confederatie plaatsvindt en het zou letterlijk de ziel van het respectievelijke Starseed uit elkaar scheuren.

Daarom moeten deze dingen in eerste instantie niet-fysiek worden verwijderd voordat een fysieke pick-up kan worden overwogen.

Je kunt dit op twee manieren doen:

De Genezingsschepen van de Galactische Confederatie bevinden zich ‘versluierd’ rond de Aarde. Sterrenzaden kunnen ofwel in meditatie gaan of zich tijdens het inslapen voorstellen dat ze reizen of energetisch naar de Healing Ships van de Pleiadians / Ashtar Command worden gebracht.

Er staan buisachtige apparaten klaar waar je in wordt geduwd (vergelijkbaar met gewone computertomografie). Met behulp van deze apparaten kunnen de Plejadiërs je onderzoeken en kunnen ze elke vorm van anomalie, implantaat of wond vinden. Dan zullen ze deze verwijderen en je genezen tijdens een energetische operatie.

De Plejadiërs hebben hiervoor hun eigen rekenprogramma’s, die precies kunnen bepalen hoeveel anomalie er nog in het lichaam zit en hoelang het duurt voordat het 100% geneutraliseerd is, wat meestal erg snel gaat. Ook de verborgen toplet bommen kunnen zonder problemen worden verwijderd.

De tweede mogelijkheid is om naar de Healing Tempels van de reeds genoemde Maries te gaan (ook tijdens een meditatie of slaap). Op hogere dimensies hebben de Maries hun eigen energetische Healing Centers, echte klinieken, waar ze als verpleegsters dienen om eerste hulp te bieden aan de gehavende Starseed Front Soldiers die uit Terra komen – een niet-fysiek oorlogsziekenhuis, om zo te zeggen.

Binnen deze Healing Centers kunnen Starseeds op kristallijne Healing Tafels gaan liggen en al hun lichamelijke klachten, symptomen en psychische problemen aan de Maries beschrijven. Net als de Pleiadiërs zullen ze dan onmiddellijk beginnen met het detecteren van afwijkingen en al het negatieve verwijderen uit het etherische lichaam, inclusief eventuele negatieve spin-entiteiten. Al deze negatieve items worden meestal onmiddellijk in de Centrale Zon gebracht, waar ze uiteindelijk worden opgelost.

Soms verschijnt het Ashtar-commando, alleen om de procedure te ondersteunen, omdat veel Starseed strijders namens de AC werken en dit soort genezing pas sinds kort mogelijk is geworden, en natuurlijk laten ze hun mensen niet in de steek.

De Maries zelf werken meestal veel met Healing kristallen, die energetisch in het lichaam worden geplaatst om Healing informatie aan de cellen te geven. Daarnaast kun je hen vragen je energetische genezingsdrankjes te geven die het proces ondersteunen.

Sterrenzaden kunnen deze genezingscentra zo vaak bezoeken als ze willen, zelfs meerdere keren per dag. Veel Starseeds hebben meerdere Healing Sessions nodig om weer op het goede spoor te komen, en in het begin kunnen de symptomen erger worden, wat normaal is, omdat ze veel pijn hebben van oude levens in hen. Dit zal echter in de loop van de tijd verbeteren en de symptomen zullen uiteindelijk op een gegeven moment volledig verdwijnen, misschien zelfs vóór het echte fysieke contact met de Lichtkrachten.

Niets van dit alles is een grap of fantasie. De schepen en ook de genezingscentra van de maries bestaan ​​echt en men kan daar fysiek worden geheeld om weer puur en heel te worden – probeer het gewoon uit!

De Galactische Confederatie adviseert ook expliciet om deze Healing Methoden te gebruiken, omdat voor het Eerste Contact alle negatieve implantaten en wonden / trauma’s tot op zekere hoogte genezen moeten worden, omdat men anders de hoog vibrerende energieën buiten de Quarantaine niet zou kunnen verdragen, of het nu op de schepen is of in afgescheiden beschavingen onder de Aarde.

Voor de reizen naar de Schepen of de Maries Centra kan men zich een Wit Energetisch Portaal voorstellen, waardoor men veilig en onopgemerkt naar de genoemde plaatsen heen en terug kan reizen (installeer deze Portaal gewoon over jouw Meditatieplaats of over jouw bed tijdens de nacht). Als je wilt, kun je ook de Pleiadiërs of de Katachtigen oproepen om het transport energetisch te beschermen!

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 17 april 2020 in FM144

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: