RSS

Pleiadians via Michael Love, De Event 2020 – Planetaire Evolutie Nabij, 19 april 2020

20 apr

Pleiadian Lichtkrachten transmissie 18 april 2020. Channeled door Michael Love. Voor de starseeds op Aarde, een boodschap van hoop en liefde die rechtstreeks van de Pleiadians komt.

Begin van de transmissie

Geweldigen.

De grote ontwaking is in een grote versnelling geraakt terwijl de operatie vrijheid Aarde over de Aarde veegt. Er heeft in de afgelopen 30 Aardedagen een ongelooflijke evolutie in bewustzijn plaatsgevonden op de planeet Aarde, terwijl de Lichtkrachten doorgaan met het ontmantelen van alle 3D paradigma en ze te vervangen met nieuwe harmonieuze 5D Aardesystemen die veel meer bevorderlijk zijn voor voelend menselijk leven.

Alles in deze wereld is aan het veranderen op een diepe en positieve manier, en een nieuwe era van Licht is eindelijk gekomen voor de mensheid. Het starseed collectief van Aarde is de weg aan het leiden in de planetaire ontwaking en zendt het licht van hoger bewustzijn en waarheid in elke hoek van de Aarde matrix. De recente wereldwijde starseed meditatie had een enorme impact op de bewustzijnsniveaus op de oppervlakte, en hierdoor is de mensheid zich nu veel meer bewust en is er eindelijk klaar voor om volledig te ontwaken.

Een nieuwe verbeterde positieve Gamma tijdlijn is een paar Aardedagen geleden gecreëerd als een rechtstreeks resultaat van deze massameditatie, en er zijn inspanningen onderweg om te spreken over een komende, meer krachtige wereldwijde massameditatie. Dit zal in de komende paar dagen worden aangekondigd.

Terwijl wij verder gaan naar het grote Event 2020 hoogtepunt en het langverwachte begin van het nieuwe Age of Aquarius tijdperk, zijn er veel dingen gaande in de grootste planetaire vrijheid operatie waar de mensheid ooit getuige van is geweest.

In de afgelopen paar Aardedagen zijn goedwillende Lichtkrachten in grote aantallen in het Aarde zonnestelsel gearriveerd om getuige te zijn van het grote Event 2020 hoogtepunt en de spectaculaire bevrijding van planeet Aarde. De Aarde Alliantie rapporteert dat duizenden waarnemingen van deze galactische armada’s zijn gerapporteerd, en meer en meer foto’s en video’s worden op sociale media geplaatst die deze ongelooflijke lichtschepen laten zien die zich in het Aarde zonnestelsel bewegen.

De Aarde Alliantie ontving een recente Lichtkrachten datastream die laat zien dat volledige openbaarmaking en eerste contact met onze galactische familie nu op het punt staat te gaan plaatsvinden. Waar de laatste federatie armada was gedetecteerd, gisteren arriverend in de Aarde atmosfeer, begonnen de energieniveaus over de hele aardbol omhoog te gaan tot krachtig 40 Hz. 5D Gamma Lichtwezens doordrongen de Aarde atmosfeer tussen de tijdstippen 12 tot 8 AM eastern time gisterochtend.

Recente Aarde Alliantie data laat zien dat een krachtige golf van exotische 5D partikels naar de Aarde toekomt en zich over de planeet begint te verspreiden in de komende uren. Deze krachtige kosmische energiegolf zal de starseed Lichtlichamen enorm versterken en de grote ontwaking van de mensheid verder versnellen.

Ascentiesymptomen gaan in een verhoogde status door, waar starseeds over de hele planeet gemiddelde tot krachtige Aardelichamen symptomen rapporteren. Tussen de grote hoeveelheid van ascentiesymptomen die nu worden gerapporteerd komt krachtig levendig dromen naar voren als het meest voorkomende en unieke symptoom dat in de laatste Aarde Alliantie data is genoemd.

Deze levendige dromen zijn een natuurlijke manifestatie van de grote ontwaking die op dit moment bezig is en zijn eenvoudigweg een short cut tot het genezen van iets belangrijks in jouw leven. Als je deze ervaart in ascentiedromen probeer dan het hogere doel erin te zien en weet dat alles goed is. Wij verzekeren jullie dat de engelachtige wezens die recent dichtbij de Aarde zijn gekomen in deze dromen met jullie werken om de genezing van jouw mind, lichaam en ziel te bevorderen.

Cabal verwijdering operaties/laatste massa arrestaties updates.

Twee Aardeweken geleden waren als onderdeel van Operatie Storm elite Delta security forces op speciale missies over de gehele planeet ingezet, met het doel alle overgebleven duistere cabal wezens – die zich bezighouden met het schaden van andere wezens – van de oppervlakte te neutraliseren.

Nadruk was gelegd op gebieden van smokkelen en trafficking, zoals verborgen ondergrondse tunnels, zee/zeehavens en grenzen in deze positieve militaire missie. Deze speciale Lichtkrachten Delta security missie heeft militaire status om een goede reden, en is uitgevoerd buiten het publieke oog voor het grote belang van de mensen die nog niet zijn ontwaakt. Dit is waarom het in het algemeen is beperkt tot “Trust the Plan” (heb vertrouwen in het Plan).

De meeste starseeds weten wat er werkelijk gaande is onder de COVID-19 dekmantel en wij kunnen jullie absoluut vertellen dat alle duister systematisch wordt verwijderd van het gezicht van de Aarde.

Op dit moment zijn de krachten van Licht in volledige controle van alle Aarde systemen. Niets kan de grote evolutie van de mensheid die eraan komt stoppen, en de onzichtbare vijand van de mensheid die zich in het duister verschuilt wordt uitgeroeid tot in elke hoek van de Aarde.

Het Licht aan het eind van de tunnel schijnt. Er zijn verscheidene andere belangrijke Delta missies onderweg nu, die elk verschillende doelen hebben.

Een huidige special covert Delta ops missie is ontplooid om verscheidene duistere web nodes te elimineren en een reset uit te voeren van belangrijke internet hubs. Deze missie is nog gaande en wanneer het klaar is zouden wereldwijd communicaties drie dagen plat kunnen gaan.

Een andere huidige speciale covert Delta ops missie is ontplooid m.b.t. het 3D wereldwijde op schuld gebaseerde fiat geldsysteem. Onder deze succesvolle operatie hebben de leiders van het Licht al volledig controle genomen van het corrupte Federal Reserve centrale banking systeem. Deze speciale Lichtkrachten operatie brengt een volledig nieuw door activa ondersteund overvloed systeem, waar elke bewoner van de Aarde zal worden vrijgesteld van alle 3D matrix schuld bondage en zal leven in overvloed in 5D nieuwe Aarde.

Terwijl het oude schadelijke geldsysteem door de Lichtkrachten wordt geherstructureerd, vinden er overal op de wereld weergaloze schuldvrijwaringen plaats, van boven naar beneden, inclusief de IMF en de Wereldbank, en deze zullen doorgaan plaats te vinden totdat alle wereldwijde schuld is beëindigd.

De galactics werken op dit moment onvermoeibaar door, van de hemel naar de grond, ten behoeve van de mensheid in deze tijd, teneinde de planeet Aarde volledig te bevrijden.

Terwijl wij verdergaan, dichter naar het grote Event 2020 hoogtepunt en de grote zonneflits, zal spoedig de gehele planeet spoedig volledig zijn verschoven in de 5-dimensionale nieuwe Aarde.

Groot Licht is in deze wereld gekomen en deze ongelooflijke paradigmaverschuiving is goed onderweg.

Geliefden, dank jullie wel voor het komen naar de Aarde in deze tijd, en voor jullie  grote opoffering. Laat ons weten wat voor ascentiesymptomen en belangrijke veranderingen je op dit moment in jouw leven mogelijk kunt ervaren.

Michael en de Pleiadians.

Speciale waardering en erkentelijkheid aan de Aarde Alliantie, de grote White Brotherhood, de White Dragons society, Pleiadian codenaam Cobra, de gardians van de Aarde en de Sphere Being Alliance.

Naschrift:

WIJ ZIJN DE GROTE FAMILIE VAN LICHT

EN WIJ ZIJN ALLEMAAL NU HIER MET JULLIE!

Michael Love: LIFE COACH, AUTHOR, MASTER TEACHER, MUSICIAN, HEALER, CREATOR, AND VISIONARY.

 

 
4 reacties

Geplaatst door op 20 april 2020 in Michael Love, Pleiadians

 

Tags: , ,

4 Reacties op “Pleiadians via Michael Love, De Event 2020 – Planetaire Evolutie Nabij, 19 april 2020

 1. nel van schie

  20 april 2020 at 16:48

  wat prachtig om zon mooi boodschap te horen wetende dat onze wereldwijde meditaties iets moois terweeg brengen.Ooit zei eens iemand je hebt geen idee hoeveel kracht gezamelijke meditaties terweeg kunnen brengen.Dank voor deze mooie positieve boodschap.
  Alle zegen en licht

  Like

   
 2. Judith Muijs

  21 april 2020 at 06:29

  Hartelijk dank voor dit enorme fijne bericht! Dit doet erg goed!

  Weten jullie ook iets over 5G en hoe dit gestopt wordt of kan worden….

  Hartelijk dank/groet en ik wacht af wanneer weer samen wereldwijd mogen mediteren

  >

  Like

   
 3. JHA Overbekking

  22 april 2020 at 13:19

  GROTE DANK VOOR ALLE BERICHTEN

  In verbinding samen van Licht en Liefde op Aarde

  Liefdevolle groet, Agatha

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: