RSS

Het licht vasthouden in een tijd van afgekondigde epidemie, 25 april 2020

29 apr

Dit bericht is geplaatst op de website van het Institute of Health Research. Onderaan dit bericht vind je de doelstellingen van dit instituut. Het bericht is een gedachtewisseling tussen twee holistische artsen over vaccinaties in relatie tot C19.

Holistische genezing kijkt bij het aanpakken van gezondheidsproblemen naar de hele persoon. Het streeft naar het bereiken en behouden van de homeostase – balans – om het lichaam in staat te stellen terug te keren naar heelheid.

Standaard allopathische geneeskunde daarentegen is een reductionistische benadering, waarbij de problemen worden onderverdeeld om de spreekwoordelijke ‘Magic Bullet’ te vinden, een behandeling of een preventief middel (zoals een vaccin) dat een specifieke plek in het biochemische complex aangeeft waar in te grijpen. De onbedoelde gevolgen (‘bijwerkingen’) worden genegeerd.

Nu de wereld in een door de regering opgelegde ‘lockdown’-staat is, gebruiken veel holistische genezers deze tijd om hun begrip van genezing opnieuw te beoordelen. Als voorzitter van het Institute for Health Research – www.InHeRe.org  – communiceer ik met enkele van de meest bekwame van deze goede mensen.
Eén in het bijzonder, een gerespecteerde intuïtieve genezer die trustee is van het Instituut, en ik heb het met hem gehad over hoe je genezing kunt benaderen in een niet-genezen wereld. Wat volgt is die dialoog, een beetje aangekleed, die probeert te begrijpen hoe Licht, in al zijn vormen, genezing manifesteert in tijden als deze.

C19-vaccin

Do 23 apr., 12:16

Ralph,

GELIEVE me in een woord of meer te vertellen dat we geen gedwongen C19-vaccins zullen zien?
Ik moet erachter komen hoe ik de vaccintoxines radionaal kan extraheren wanneer ze de systemen binnenkomen. H.

Do 23 apr., 14:55

Ook mijn gebed. Maar we hebben te maken met een elite familietraditie die massale ontvolking ziet als een doel over meerdere generaties, en die niet te stoppen is om macht te krijgen en te behouden.

Het vermeende (bewapende) virus is slechts het laatste excuus.

Medische ethiek (Do No Harm), internationaal recht (geïnformeerde toestemming) en constitutioneel recht (lichamelijke integriteit) pleiten tegen vaccinatie-mandaten.

Maar, zegt de Prez(*), we zijn ‘in oorlog met een onzichtbare vijand’ en de ‘deep state’ kwijlt …

(*) red: ik denk dat hij hiermee verwijst naar de president

Presidentieel Staat van Beleg (Martial Law): Washington en de Whisky Tax Revolt. Lincoln en een miljoen doden om de Unie te redden; Wilson onderdrukte afwijkende meningen, FDR en de Japanse Amerikanen … en elke Prez sindsdien.

Mijn stuk over Staat van beleg: http://www.opensourcetruth.com/covid-19-martial-law/

Dr. Rima over de vaccinaties en de tweede golf: http://www.opensourcetruth.com/covid-second-wave/

IMHO (=naar mijn bescheiden mening), alle Lichtwerkers, alle genezers die energiewerk doen, moeten energetische programma’s uitvoeren voor de hele mensheid, niet alleen voor individuen.

We moeten allemaal onze ultieme macht uitoefenen over deze realiteit: onze intentie. Ik heb de intentie dat de mensheid ontwaakt, te beginnen bij mezelf.

We hebben een remedie nodig voor ons soort. En, verrassing, verrassing, het is Licht zelf dat de remedie is!

Het COVID-virus, hoe het ook op de wereld is losgelaten, kan het Licht niet verdragen. Het zonlicht scheidt letterlijk dit bijna levende pakket RNA en andere eiwitten. Vreemd dat ons is verteld ons te isoleren van het Licht; om binnen te blijven en angst in stand te houden.

Maar ervan uitgaand dat we ons niet in een genezen wereld bevinden (weet, we hebben vrienden in hoge plaatsen die aan dat plan werken – zie de overdrachten van generaal Bert daarvandaan) – Http://drrimatruthreports.com/valentinetransmissions-2020/ ) – wat te doen?

Ten eerste: zoek het Licht; gebruik het licht; zend het licht uit. Misschien is een goed beginpunt de Wit Licht frequentie van Sharry Edwards, die toon “on the cusp of B#/C” (red: dit gaat over muziektonen). Hier is een link naar een korte video met die frequentie (het is met opzet nauwelijks te horen) http://www.inhere.org/wp-content/uploads/2020/04/WhiteLightVideo.mp4

Ten tweede, bouw een sterk immuunsysteem op dat krachtiger kan zijn bij giftige injecties. Nano Silver, D3, K2, C, Zinc … de gebruikelijke.

Ten derde, koop een Snake Bite-kit (=slangenbeet). Als je gedwongen wordt gevaccineerd gebruik de kit dan zo snel mogelijk.

Ten vierde, houdt beschermende voedingsstoffen zoals Quercitin bij de hand. (red: Quercetine is een pigment van planten [flavonoïde])

Ten vijfde: zorg voor krachtige chelatietherapieën. (red: Chelation therapy is een intraveneuze behandeling ontwikkeld om zware metalen in het lichaam te binden om zo de vergiftiging door zware metalen te genezen)

Ten zesde, detox (FIR) en gebruik de juiste corrigerende aromaten en frequenties.

Ten zevende, tenslotte, bevestig jouw universele recht op geïnformeerde toestemming door te weigeren in te stemmen met een verplicht ‘onvermijdelijk onveilig’ vaccin. Als je niet bevestigt dat je weigert om IC (red: integrated circuit?, zoals microchips) toe te staan, wordt je geacht ‘ervan afstand te hebben gedaan’. (red: van het recht)

Het Hooggerechtshof vertelde ons in 2013 (Missouri / McNeely): Zelfs een ‘… verminderde anticipatie van privacy vermindert niet het … privacybelang bij het voorkomen dat een overheidsfunctionaris de … huid doorboort. En hoewel een bloedonderzoek dat door geschoold personeel in een medische setting wordt uitgevoerd minder opdringerig is dan andere lichamelijke invasies, heeft deze rechtbank zich nooit weerhouden van de erkenning dat elke gedwongen indringing in het menselijk lichaam aanzienlijke, constitutioneel beschermde privacybelangen impliceert

Hier is de ‘Advance Vaccine Directive’-kaart: https://tinyurl.com/AVDcard

Vriendelijke groeten,
Ralph

Do 23 apr., 15:48

Bedankt, Ralph, voor alles wat je doet. Ik hoop dat ‘bescherming’ een stuk eenvoudiger is. Het gaat om wakker worden en bewust zijn. Dit is waar onze niet-menselijke helpers op wachten.

Het is niet wat we moeten doen, maar wie we moeten zijn. Diep verbonden met de waarheid binnenin waar angst geen ruimte heeft om te groeien.

We zijn gered. Het is alleen dat we het niet echt geloven.

Ik heb achting voor jou en Kathy, Ralph.

H

2 gedachten over ‘Het licht vasthouden in een tijd van afgekondigde epidemie’
Ralph Fucetola
Enkele opmerkingen die ik heb ontvangen als antwoord op dit bericht:

[1] Van H: “Dus het gebed is: ik oefen mijn ultieme macht uit over deze realiteit: mijn vastbeslotenheid. Ik ben wakker en intensiveer dagelijks het Licht in mij. Eén licht(wezen) tegelijk.”

Walter Last wil reageren op uw e-mail: http://www.the-heal-yourself-series.com/Author.html

[2] Van Kathy: ‘Gisteravond op Fox kondigde de schoonzus van Cuomo aan dat ze haar virus had genezen met Clorox-baden en vitaminedruppels. Sommigen gebruiken ook ozon. -Kathy ”

[3] Van H: “De ‘oplossing’ van elke persoon is individueel. ‘Ken jezelf’ – voor de meesten een eng vooruitzicht. Er is geen magie buiten iemands eigen uniekheid. Ik ben altijd blij om ‘nieuws’ te horen over de uitdaging voor groepsdenken. Wanneer we verlichting hebben bereikt, (LICHT) verkopen of valideren we niets. Ik werk er nog steeds zelf aan. … Wakker worden is een reis…. Maar de lichtschakelaar zit net voor het puntje van je neus.”

25 april 2020 om 16:21 Antwoorden
Ralph Fucetola
In 2014 bracht de WHO tijdens de ebola-uitbraak in Afrika een ethisch advies uit waarin werd bevestigd dat het ethisch is om zelfs ‘niet-geregistreerde remedies’ te proberen tijdens een pandemische situatie. Https://www.who.int/mediacentre/news/statements/2014/ebola-ethical-review-summary/en/

In die geest hebben verschillende mensen mij gestuurd wat zij het overwegen waard vinden. Hier staan ​​ze in willekeurige volgorde:

Serapeptase (enzym)
Ozon (voor mijn ervaringen met ozon en de ziekte van Lyme: http://www.lifespirit.org/lymenote.html)
Clorox-baden
Vit C en Vit C IV
Verschillende vormen van energiewerk.

Zal meer toevoegen als er suggesties worden ontvangen.

Bron: OP HET HOUDEN VAN HET LICHT IN EEN TIJD VAN AFGEKONDIGDE EPIDEMIE

De doelen van de instelling

Zoals uiteengezet in het oprichtingscertificaat van het Instituut, zijn de doelstellingen van het Instituut: “I. Een centraal informatiecentrum opzetten dat het volledige scala aan studies, protocollen, doorbraken en informatie over voedingssupplementen en hun rol in het behoud van de menselijke gezondheid en mogelijke ziektebestrijding omvat. ‘II. Creëer een basisondersteuning en informatiebron over natuurlijke producten die tot nu toe voornamelijk over het hoofd werden gezien en / of verwaarloosd. ‘III. Om de gemeenschap informatie te verstrekken, in de vorm van releases, seminars, nieuwsbrief, counseling, informatieprogramma’s en andere media over natuurlijke producten, voedingssupplementen, onderhoud van de menselijke gezondheid en ziektebestrijding.”

Vertaald door Veronica

 
1 reactie

Geplaatst door op 29 april 2020 in Geen categorie

 

Tags: ,

Een Reactie op “Het licht vasthouden in een tijd van afgekondigde epidemie, 25 april 2020

 1. Ineke van der Valk

  29 april 2020 at 22:59

  Dank je Veronica voor dit bericht.
  Hier ben ik heel blij mee

  Lieve groet,
  Ineke

  ________________________________

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: