RSS

Cobra: Portaal 2025, 6 mei 2020

07 mei

Het is tijd om wat informatie vrij te geven over het komende Ascentieportaal van 2025. Sinds de ineenstorting van de Alpha-tijdlijn begin 2018 kan er geen belangrijke tactische informatie over de planetaire bevrijding worden vrijgegeven; daarom zal dit artikel spreken in symbolen, codes en gelijkenissen die jouw hogere geest kunnen activeren en je op één lijn brengen met het Plan, zonder tactische details te onthullen waarvan de openbaarmaking nadelig zou zijn voor de Lichtkrachten.

Alles in dit universum wordt onderworpen aan vele cycli van verschillende lengte en intensiteit. Deze cycli zijn eigenlijk scalaire golven van kosmische energieën die interferentiepatronen creëren die, in combinatie met de som van vrije wil vectoren, het lot van het universum vormen in een dynamisch samenspel tussen de Bron en de primaire anomalie:

Https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/understanding-cycles/seeing-the-cycles-around-us-wh–are-everywhere/

We naderen het convergentiepunt van vele cycli waarvan verwacht wordt dat het de duisternis uit dit universum zal verwijderen. Dit convergentiepunt zal zich naar verwachting in 2025 voordoen.

Ten eerste: een zeer krachtige zonneproton gebeurtenis die verantwoordelijk is voor het uitsterven van Pleistoceen-soorten (12887 jaar vóór 2000) deed zich voor precies op de helft van de precessiecyclus (12886 jaar) vóór de Galactische Uitlijning, die plaatsvond in mei 1998 en het moment was waarop de zonnewende Zon de Galactische Evenaar kruiste. Het moment van Galactische Uitlijning was het keerpunt van het Ascentievenster voor deze planeet, die open is van 1975 tot 2025:

Http://2012portal.blogspot.com/2016/03/the-ascension-plan.html

Ten tweede zal er rond 2025 een zeer krachtige dynamiek plaatsvinden tussen de drie buitenste planeten Uranus, Neptunus en Pluto.

Ongeveer elke 500 jaar vormen die drie buitenste planeten een harmonieus astrologisch interferentiepatroon dat een nieuwe renaissanceperiode inluidt.

Neptunus halverwege Uranus en Pluto in 1504 betekende het hoogtepunt van de Renaissance:

Https://500yearparty.wordpress.com/2018/01/

Nu zal dezelfde configuratie van Neptunus halverwege tussen Uranus en Pluto de piek van de Nieuwe Renaissance in 2025 betekenen:

Https://500yearparty.wordpress.com/tag/midpoint/

Neptunus halverwege tussen Uranus en Pluto configuratie zal in 2020 van kracht worden en zal tot ongeveer 2030 duren:

Deze configuratie zal in 2025 veel krachtiger zijn dan in 1504 omdat Uranus en Pluto beide een sextiel zullen vormen met Neptunus op het hoogste punt, waarbij Neptunus precies op het punt van de Ram is gepositioneerd, waarbij Pluto Waterman binnengaat en Uranus Tweelingen binnenkomt:

Https://500yearparty.wordpress.com/2015/04/24/radical-change-coming/

Ten derde zal in 2025 een nieuwe 50-jarige cyclus van Sirius B beginnen, wanneer Sirius B de maximale afstand van de hoofdster, Sirius A, zal bereiken:

De 50-jarige Sirius-cyclus zendt elke 25e en 75e van elke eeuw een krachtige evolutionaire puls naar de Aarde. Veel van die pulsen hebben gebeurtenissen veroorzaakt die verband houden met 2025:

  • De geplande terugkeer van de hiërarchie in 2025, vastgesteld op het Planetaire Conclaaf van 1425.
  • Het midden van de Vissen-Aquarius piek – begon 1700’s tot rond 2200. Aquarius regeerder Uranus ontdekt in 1781.
  • De overlappende cycli van de terugtrekking van de Zesde Straal van Devotie en de binnenkomende Zevende Straal van Magie en Orde.
  • De Vierde Straal van Harmonie door Conflict (Kunst, Muziek, Schoonheid) komt na 2025 langzaam tot manifestatie.
  • Pluto’s binnenkomst in Aquarius in 2024. De vernietiging van Steenboks kristallisatie zal dan zijn voltooid.
  • Neptunus entree in Ram om 2025. Opzienbarende symboliek van de Christus als Neptunus. Aries het Ram – ‘lam van God’.
  • Uranus’ entree in Tweeling in 2025. De cyclus daarvoor was 1941, keerpunt van WWII die tot overwinning leidde in 1945,
  • De halverwege markering van de 49-jaar cyclus van de Beslissing Initiatie genomen in 2001. (2001 + 24,5 = 2025)
  • Conclaaf eindigt aan het eind van de eerste 25 jaar van elke eeuw, door de Lord of the World & Council of Shamballa = 2025.

Een Sirius-puls in 1775 betekende het hoogtepunt van de verlichtingsbeweging in Frankrijk, de oprichting van de Mystery School in Parijs door Graaf de Saint Germain en het ‘schot gehoord over de hele wereld’ dat de Amerikaanse revolutie teweegbracht:

Https://www.history.com/news/what-was-the-shot-heard-round-the-world

Bij de Brotherhood of the Star staat het jaar 1775 bekend als ‘het jaar van het licht’.

Interessant genoeg zag het jaar 1775 ook een losse grote driehoek tussen de drie buitenste planeten, Uranus, Neptunus en Pluto:

Een Sirius-puls in 1975 heeft het Ascentievenster geopend en een Sirius-puls in 2025 zal het sluiten.

Interessant genoeg worden zowel 1975- als 2025-pulsen ondersteund door Neptunus sextiel Pluto, dat zeer hoge vibrerende spirituele energie aan het proces toevoegt:

Dit Neptunus sextiel Pluto-aspect zal effectief worden in 2020 en zal zijn invloed tot ver in 2030 uitbreiden:

Al die aspecten zullen zo krachtig zijn dat niets en niemand ze kan weerstaan, en de planeet en het hele zonnestelsel zullen een transformatie ondergaan.

We kunnen een groot ontwaken en contact verwachten:

Https://esotericastrologer.org/newsletters/cancer-2015-souls-history-2025-pope-francis-dark-days-usa-charlston-movies/#2025

Een geweldige transformatie van planeet Aarde zit ook in de kaarten:

Https://www.youtube.com/watch?v=jIBuM8E1Gcc

Met de eerste hints al hier:

Https://sputniknews.com/science/202003171078605734-supermassive-black-hole-at-milky-ways-center-increasing-in-activity-/

De relatie tussen 2020 en 2025 en hoe de Event hierop aansluit moet voorlopig versluierd blijven. Het enige wat ik kan zeggen is dat de volle maan van 7 mei (Wesak Volle Maan van 2020) de trigger is waardoor Aartsengel Metatron ons zonnestelsel zal activeren in een Ascentieportaal dat verbonden is met het Galactisch Centrum, met uitzondering van de ondermaanse ruimte en planeet Aarde zelf, die nog steeds tot op zekere hoogte gebufferd moet blijven.

Ondermaanse ruimte en planeet Aarde zijn nog steeds het middelpunt van aangroei-werveling voor kwantumfluctuaties, primaire anomalie, en dit probleem zal in de komende weken, maanden en jaren door de Lichtkrachten worden aangepakt met behulp van herhalende reeksen van schoningstechnologieën.

Een situatie-update over de situatie aan de oppervlakte van de planeet zal binnen een week of twee worden vrijgegeven.

Overwinning van het licht!

Vertaald door Veronica

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 7 mei 2020 in Cobra

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: